VAB-Magazine september-oktober 2020

EXCLUSIEF LEZERSVOORDEEL

Helaas, de antwoordkaart is reeds door iemand anders gebruikt. Ga snel naar www.wijnvoordeel.be/vab en bestel alsnog dit prachtige wijnpakket!

€ 113,92 Nu slechts € 49 ,99 per pakket

8 flessen + 4 glazen

Spanje op z’n best Proef Spanje op z’n best in de weergaloos lekkere wijnen van Casa Safra, al jaren de favorieten van onze klanten. Karakteristiek rood en sensationeel wit: de wijnen van Casa Safra zijn klein van prijs en groot van smaak. En in de fonkelende wijnglazen die bij dit pakket horen, laten ze zich van hun allerbeste kant zien. Salud!

Jouw voordelen

Artikelnr. 3233701

• Slechts €49,99 per pakket i.p.v. €113,92 • 56% korting per pakket • Gratis levering • Niet tevreden, geld terug

Ons vakmanschap drink je met verstand

Condities: Exclusief aanbod voor de lezers van VAB Magazine. Transportkosten: gratis levering. Prijzen b.t.w. inbegrepen. Levering alleen in België en binnen de 7 dagen na ontvangst van uw bestelling. U ontvangt uw factuur per e-mail indien uw e-mailadres is ingevuld. Aanbod geldig tot 18/09/2020 of zolang de voorraad strekt. De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief, binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Wijnvoordeel België BV, Bosstraat 71 bus 3C, 3560 Lummen zal uw gegevens verwerken voor beheer en marketingdoeleinden. U hebt uiteraard recht van inzage en verbetering van deze gegevens. Wens u zich hiertegen te verzetten dan kan dit kosteloos. Gelieve Wijnvoordeel in dat geval te contacteren op het hierboven vermelde adres. Artikelnummer: 3233701

Made with FlippingBook - Online catalogs