VAB-Magazine september-oktober 2020

Als VAB-lid profiteer je het hele jaar door van interessante promoties en leuke aanbiedingen. Een weekendje weg, een onvergetelijke reis, maar ook kortingen op producten van VAB en zijn partners. Ontdek hier een greep uit het aanbod van tijdelijke en permanente voordelen of surf naar vabclub.be voor een volledig overzicht.

EXCLUSIEF AANBOD

VOORDELEN IN DE KIJKER

Jouw kans om uitzonderlijk erfgoed te bezoeken

Op 13 september is het opnieuw Open Monumentendag, de dag dat je in Vlaanderen uitzonderlijke plekken kan ontdekken, zowel fysiek als digitaal. Maar misschien wil jij vaker uniek erfgoed in alle rust bezoeken? Dat kan met de Open Monumentenkaart.

 Je krijgt de kans om plekken te bezoeken die zelden geopend zijn voor publiek.  Je geniet korting en voordelen bij meer dan 250 monumenten in Vlaanderen.  Je ontvangt nieuws en achtergrondverhalen over historische plaatsen.

VAB-leden krijgen 20% korting bij de aankoop van een Open Monumentenkaart. Je betaalt € 20 i.p.v. € 25. Meer info op openmonumenten.be/VAB .

Open Monumenten is een initiatief van vzw Herita, de National Trust van Vlaanderen. Met de aankoop van jouw Open Monumentenkaart steun je de restauratie en openstelling van historische plaatsen.

Spaanse topwijnen met gouden randje

Speciaal voor lezers van VAB-Magazine heeɾ Wijnvoordeel een prachtig Spaans wijnpakket samengesteld, met daarin twee wijnen die de klasse van Spanje op een weergaloze wijze vertolken. Het zijn de paradepaardjes van Casa Safra: de houtgerijpte en met goud bekroonde Gran Reserva en de knisperfrisse Verdejo. Vloeibaar goud met Spaans temperament. In de fonkelende wijnglazen die bij dit pakket horen, laten ze zich van hun allerbeste kant zien! Bestel nu  ɳessen van deze Spaanse topwijnen inclusief  gratis Scho Zwiesel glazen (t.w.v.  3) voor  , per pakket

GRATIS GLAZEN

Bestel via wijnvoordeel.be of bel 011/98 84 92 . Lees meer over dit aanbod op pagina 34 in dit magazine.

Made with FlippingBook - Online catalogs