VAB-Magazine september-oktober 2020

TOT € 50 EXTRA KORTING

Houd het zomergevoel vast en maak vakantieplannen voor september of oktober. Een boswandeling of uitwaaien op het strand, ɲetsen door de polder of een potje midgetgolf: de keuze in aan jou! Tijdens een verblijf in één van de ruim 0 vakantieparken van Landal GreenParks ben je omgeven door de natuur. Boek nu jouw verblijf bij Landal GreenParks en ontvang als VAB-lid tot 50 euro extra korting. Heerlijk nazomeren bij Landal GreenParks

TIP: Ook tijdens de herfstvakantie boek je extra voordelig!

Kijk op landal.be/VAB23L voor meer informatie en reserveringen of bel 070-77 80 80 (0,30 €/min) en vermeld de actiecode VAB23L .

3 DAGEN VANAF € 79 P.P.

3 DAGEN VANAF € 99 P.P.

Topdagen in Zuid-Limburg

Onthaasten op de Veluwe

Inbegrepen:  2 of meerdere overnachtingen  Dagelijks uitgebreid ontbijtbuɱet  Dagelijks driegangendiner  Late check-out (tot 12u)  Kortingskaarten voor tientallen toeristische a racties  Gratis ɲets- en wandelroutes  Gratis parkeren en wiɲ Er wordt een toeslag berekend voor verblijf op vrijdag, zaterdag en evenementendagen.

Veluwe Hotel Stakenberg is gelegen in een mooi natuurgebied tussen Apeldoorn en Harderwijk. Het landgoed is omgeven door bossen en uitgestrekte heidevelden. Je kunt hier heerlijke wandel- en ɲetstochten maken en misschien zelfs wilde zwijnen, reeën en edelherten spo en! Op Landgoed Stakenberg onthaast je te midden van de natuur. Aankomst do & zo:   p.p., aankomst vr & za:   p.p., tijdens vakanties en feestdagen:  . p.p.

Inbegrepen:  2x overnachting in een tweepersoonskamer  2x ontbijtbuɱet (incl. prosecco)  Eerste avond terrine huisgemaakte seizoenssoep met broodjes en aioli  Tweede avond culinair tweegangendiner met verwenko e  1x gebruik van de zonnebank   10 korting op een massage  Fiets- en wandelroutes  Gratis gebruik van de jeu-de-boulesbaan  Gratis parkeren en gratis wiɲ in de openbare ruimtes

Gelegen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap, in het plaatsje Berg en Terblijt vind je het gastvrije Hotel- Restaurant De Potkachel . In dit hotel heerst een sfeervolle ambiance. Geniet van persoonlijke aandacht en gezelligheid in een ongedwongen sfeer. Het hotel is een ideaal startpunt voor prachtige ɲets-, wandel- en autotochten. Onderweg door het glooiende landschap kom je voorbije schi erende dalen, riviertjes en pi oreske dorpen.

Reserveer nu via www.goedverblijf.nl/vabclub20 of bel +31/85/489 90 19 .

Reserveer nu via www.goedverblijf.nl/vabclub19 of bel +31/85/489 90 19 .

Goedverblijf.

Deze aanbiedingen zijn geldig t.e.m. 20 december 2020 (m.u.v. feestdagen), op basis van twee personen in een tweepersoonskamer en op basis van beschikbaarheid tenzij (online) anders vermeld. De vermelde prijzen zijn vanaf en per persoon per arrangement. Zie website voor de aanbiedingsprijs per aankomstdatum. Getoonde prijzen zijn excl. wisselende verblijfsbelasting en reserveringskosten (€ 9,50 per boeking). Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Made with FlippingBook - Online catalogs