VAB-Magazine september-oktober 2020

VOORDELEN IN DE KIJKER

3 DAGEN VANAF € 134 P.P.

3 DAGEN VANAF € 114 P.P.

3 DAGEN VANAF € 99 P.P.

Leiden Sfeervolle citytrip

 2x overnachten  2x uitgebreid ontbijt  1x driegangendiner  gratis gebruik binnenzwembad, sauna en ɲtnessruimte  gratis Nespresso op de kamer en meer Walcheren Uitwaaien in Zeeland Strandhotel Westduin**** is gelegen op het Zeeuwse eiland Walcheren, midden in natuurgebied Westduin en op slechts 50 meter van het strand. Je kunt hier zwemmen in de zee, wandelen door de duinen en leuke nabijgelegen plaatsen als Vlissingen, Domburg en Middelburg ontdekken. In het hotel zelf valt ook genoeg te beleven: laat je culinair verrassen in het restaurant, leef je uit in de ɲtness of neem een duik in het overdekte zwembad.

 2x overnachten  2x uitgebreid ontbijt  1x driegangendiner  gratis gebruik sauna en ɲtness  5% korting wellnessbehandelingen en meer Golden Tulip Tjaarda**** ligt midden in de bossen van parkgebied Oranjewoud, grenzend aan het gezellige Friese dorp Heerenveen. Bij dit gastvrije hotel, dat wordt omringd door statige landhuizen en oude bomenlanen, is het genieten in het restaurant en het Grand Café, heerlijk uitblazen op het schi erende terras en puur ontspannen in de wellnessruimte met zwembad. Vergeet ook niet om al wandelend of ɲetsend de schi erende omgeving te ontdekken! Friesland Ontspannen in het groen

 welkomstdrankje  2x overnachten  2x uitgebreid ontbijt  1x driegangendiner  gratis wiɲ

Golden Tulip Leiden Centre**** ligt in het centrum van Leiden, tegenover het centraal station. Je logeert dicht bij de historische binnenstad vol musea, monumenten, sfeervolle straten en schilderachtige plekjes. Neem een kijkje bij de Burcht, maak een rondvaart over de grachten of sluit aan bij een stadswandeling en ontdek wat het schi erende Leiden te bieden heeɾ! Terug in je hotel is het culinair genieten in restaurant Rubens.

Twente Kunst en natuur

Hotel ‘t Wapen van Ootmarsum*** staat net buiten het centrum van het Twentse kunststadje Ootmarsum. Ontdek het historische centrum, de vele galerieën die hier te vinden zijn en de prachtige natuur die buiten de stadsgrenzen ligt. Na een actieve dag wacht je een warm welkom in het gastvrije hotel, waar je helemaal tot rust komt. Neem plaats in het restaurant of op het terras in de schi erende tuin en geniet van een hapje en drankje.

 welkomstkoe met

Twentse krentenwegge

 2x overnachten  2x uitgebreid ontbijt  2x driegangendiner  1x goedgevulde picknickmand  2x gratis kopje koe met likeur  en meer

3 DAGEN VANAF € 119 P.P.

Meer info en boekingen: voordeeluitjes.nl/vab of 0031-85 760 5760

Alle aanbiedingen zijn geldig t/m 30 november 2020 (m.u.v. feestdagen) o.b.v. twee personen in een standaardkamer. Kijk online voor de volledige voorwaarden. Let op: de prijzen zijn vanaf en kunnen verschillen per aankomstdatum. Kijk online voor de beste prijs voor uw gewenste periode. De vermelde prijzen zijn per persoon (p.p.), excl. administratiekosten (1-3 personen € 14,50, 4+ personen € 24,50 per boeking) en stads- en toeristenbelasting. Prijs-, druk- en zetfouten voorbehouden.

Made with FlippingBook - Online catalogs