VAB-Magazine september-oktober 2020

Lees nog meer reisreportages op vabmagazine.be/reizen!

Stormloop op vakantie- woningen Als er één formule is die het dit jaar erg goed doet, dan zijn het vakantiehuizen, ook in eigen land. Belvilla noteerde % meer boekingen in België met daarbij % vaker een keuze voor vakantiehuizen in de natuur.

7x waterpret in eigen land Hallo spe מּ er! Op zoek naar verfrissing? We nemen je mee van de kust naar de taalgrens, via kabbelende rivieren, uitnodigende meren en idyllische vijvers. Aan originele locaties voor waterpret in de openlucht geen gebrek.

De mooiste camperplekken

Handig als je met de camper op stap wilt:

Met z’n allen pizza’s bakken in Damme Op het mooiste pleintje van Damme, achter huisnummer , vind je een vakantiewoning die niet zou misstaan in een interieurrubriek. Inclusief petanquebaan en pizzaoven. Het ideale recept voor lange avonden met familie of vrienden!

grote domein van Quinta Novo de Nossa Senhora do Carmo met z’n 18de-eeuwse herenhuis is spectacu- lair gelegen op een heuvel bij de ri- vier in het hartje van deze streek en heeft zelfs een eigen wijnmuseum. Hier draait alles om rust, luxe en gas- tronomie, en af en toe een wandel- of etsuitstap. > Vanaf   p.p./nacht, caractere.be

mobilhomefans hebben op Campercontact meer dan . camperplaatsen in Europa verzameld met alle nu מּ ige info over groo מּ e, voorzieningen en tarieven. Alle plaatsen werden gecheckt door de moderatoren van de website. > campercontact.com Antwerpse natuur gebundeld De Groenzoeker heeﬞ alle stukjes natuur – ook kleinschalige – in de provincie Antwerpen overzichtelijk gebundeld rond thema’s als water, bomen of speelparken. Je kunt voor elke gemeente op zoek gaan naar wandel- of fietsroutes en picknicktafels. > groenzoeker.be

Reizen in tijden van corona: hoe verloopt dat?

Hoe ervaren reizigers hun vakantie deze zomer? Worden de veiligheidsmaatregelen overal goed nageleefd en drukt dat de vakantiepret? We reizen mee van Frankrijk en Spanje tot Oostenrijk en IJsland.

Een nachtje zweven tussen de boomtoppen De knop van de dagelijkse hectiek uitze מּ en gaat het best op een plek waar de aarde lijkt te stoppen. Bij Slô ervaar je dat gevoel, bungelend tussen het groen van de Ardennen.

9

SEPTEMBER-OKTOBER 2020 REIZEN

Made with FlippingBook - Online catalogs