Musica

MEGA GEMİ KARŞILAMA TÖRENİ MSC DITTE

CENEVRE EKİBİ İSTANBUL ZİYARETİ

Cenevre İthalat Uzakdoğu Bölgesinden Sorumlu Ticaret Müdürü Liner Marzena Grubba, Ticaret Müdür Yardımcısı Liner Simone Arienti ve Ticaret Müdür Yardımcısı Liner

MSC’nin, Uzakdoğu ile Türkiye arasındaki ticaret hacmini desteklemek amacıyla hizmete aldığı TIGER Servisi kapsamında faaliyet gösteren, 400 metre uzunluğunda ve 19.313 TEU kapasiteli mega gemi MSC DITTE için Mersin Limanı’nda karşılama töreni düzenlendi. MSC Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Sibel Uygun, MSC Yurtdışı Terminaller Koordinatörü İbrahim Tosunoğlu, MSC Liman Acente Hizmetleri Müdürü Şahin Temur ve Medlog Satış Müdürü Necati Mürşitoğlu törene katılırken, MSC Mersin Bölge Müdürü Uğur Tosuner, konuşmasında “Mersin, Anadolu’yu dünyaya, dünyayı Anadolu’ya bağlayan ülkemizin en önemli ticaret kapısıdır. Bugün burada toplanmamıza vesile olan Tosuner törende konuşma yaptı.

Lorenzo Bachayani İstanbul’a gelerek

Uzakdoğu hat ekibinden MSC Hat Müdürü Sevinç Bağcı, MSC Hat Yetkilisi Çağatay Dikici, MSC Hat Yöneticisi Mehmet Cem Yıldırım, MSC Hat Yöneticisi Bukle Atar ve MSC Hat Yetkilisi Nazlı Bilgen ile birlikte müşterileri görüşmeleri gerçekleştirdi. Tahliye acentelerimizin de katılımıyla Cenevre ziyaretçileri ve hat ekibi FOB Trade toplantısı düzenlendi. Toplantının ardından tüm misafirlerle birlikte akşam yemeği yenerek etkinlik keyifli bir şekilde sona erdi. YORGLASS ASYAPORT ZİYARETİ

21 Kasım Cuma günü Gebze Bölge Müşterimiz Yorglass firması ile birlikte MSC liman operasyon süreçlerini yerinde gözlemlemek, liman faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgi sunmak ve gemi operasyonlarına dair teknik/operasyonel süreçleri doğrudan aktararak iş birliğini güçlendirmek amacıyla Tekirdağ Asyaport Limanı’na saha ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında Asyaport yetkilileri tarafından müşterimize liman işleyişi hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı ve bu sırada aktif operasyon yürüten MSC OSCAR gemisine çıkıldı. Bu ziyaretle firmaya gemi operasyonlarının profesyonel yapısını yerinde görme imkânı sunuldu. Firmaya, Medlog Depo Ofis Memuru Taha Akyürek, MSC Portföy Yöneticisi Onur Kaplan, MSC Portföy Lideri Nalan Meşeci ve MSC Portföy Yönetmeni Duygu Çalışkan eşlik etti.

19.313 TEU’luk MSC DITTE gemimiz, Tiger servisimizin en büyük üyelerinden bir tanesidir. Dünya ticaretinin önemli pazarlarından biri olan Batı Afrika ve Uzakdoğu bölgelerine hızlı ve direkt bağlantı sağlayacak. MSC, Türkiye’ye her zaman inandı ve bu inancını ülke çapında yatırımlarını sürdürerek göstermektedir ve göstermeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

20

21

Made with FlippingBook Digital Proposal Creator