IN-LITE - NO - brochure 2018

THE BOOKOF IN-LITE

L E D OUTDOOR L I G H T I N G

2 0 1 8

SKAP ET UNIKT UTEMILJØ

3

Det er særlig utendørs man får energi og kan nyte livet. Med utebelysning får du glede av hagen eller terrassen din døgnet rundt og til alle årstider. in-lite hjelper deg gjerne med å skape unike utemiljøer!

INSPIRASJON SKAP EN UNIK

INSPIRASJON UNIK HYGGE 28

BOLIG 16

4

5

INSPIRASJON UNIKT GRØNN 8

IN-LITE LED- BELYSNING 22

TRINNVIS UTENDØRS BELYSNING I HAGEN 36

INFORMASJON in-lite 12 volt system

14 34

Installasjonstips

SORTIMENT Bakkespotter

40 42 44 46 48

Frittstående lamper

Vegglamper

Utendørs spotlys

TIPS FRA THIJS TIL LYSPLANE 24

Utenpåliggende spotlys

IN-LITE LAB. 50

VI ER IN-LITE 26

51

Garanti

VI GARANTERER

6

7

NEDERLANDSKDESIGN OGKVALITET Vi designer alle våre utendørs lamper selv, slik at vi kan tilby et fremragende utvalg og førsteklasses kvalitet.

ENERGISPARENDE OG BÆREKRAFTIG Våre lamper er utstyrt med LED lyskilder av høy kvalitet, med ekstremt lavt strømforbruk og svært lang levetid.

ENKELTOG FLEKSIBELT

5 ÅRS GARANTI

Belysning fra in-lite drives av lavspenning, og er enkel å installere, tilpasse og utvide.

Vår omfattende garanti på 5 år gir deg bekymringsløs glede av belysningen.

INSPIRASJON UNIKT GRØNN

8

9

Hagen, takterrassen eller gårdsplassen trenger tilstrekkelig med grønt for åbli innbydende ogunik. Trær ogplanter sørger for at hagen lever, og med belysning fårman glede av hagen også omkvelden. Med belysning gir du vekstene den oppmerksomheten de fortjener om kvelden, og du gjør uteområdet til et stemningsfullt sted fylt med bevegende skygger og unike farger og kontraster.

01 - EVO GROUND 300 DARK

04

02 - SCOPE

05

03 - EVO HYDE 180 DARK

03

04 - MINI SCOPE DUO

01

05 - LIV LOW WHITE

02

10

11

04

05

02

01

01 - BIG NERO

03 - SUB

02 - MINI SCOPE

04 - LIV LOW CORTEN

05 - WEDGE DARK

03

ANVENDTE LAMPER

UNIKT GRØNN

VEGGLAMPE WEDGE DARK p. 11

02

12

13

03

01

BAKKESPOTT BIG NERO p. 10

BAKKESPOTT HYVE p. 12

BAKKESPOTT EVO GROUND 300 DARK p. 8

UTENDØRS SPOTLYS SUB p. 11

UTENPÅLIGGENDE SPOTLYS EVO HYDE 180 DARK p. 8

UTENDØRS SPOTLYS MINI SCOPE DUO p. 9/12

01 - SCOPE + RISER 350

02 - MINI SCOPE DUO

03 - MINI SCOPE

04 - HYVE

UTENDØRS SPOTLYS SCOPE p. 8/12

FRITTSTÅENDE LAMPE LIV LOW CORTEN p. 11

FRITTSTÅENDE LAMPE LIV LOW WHITE p. 9

04

UTENDØRS SPOTLYS MINI SCOPE p. 10/12

Transformatoren Transformatoren er koblet til belysningen ved hjelp av en lysfølsom sensor og eventuelt en timer. Støpselet til transformatoren kobles til strømnettet.

EASY-LOCK & KABELSKJØTER CC-2

Easy-Lock og kabelskjøter CC-2 tilkobles i en håndvending. Ved hjelp av en kabelklemme settes kabelen i koblingen. Ved å skru fast lokket trykkes kontaktene gjennom isolasjonen på kabelen. Derved oppstår det en solid kobling. En spesiell gel i kontakten beskytter koblingen mot fuktighet og andre påvirkninger utenfra. Kabelmantelens konstruksjon sørger for at kabelen ikke skades. Derfor går det fint an å flytte Easy-Lock og CC-2, og du kan når som helst lett forandre lysplanen.

14

15

2

Lampe Hver lampe har en kabel med en minikontakt som kan forbindes med Easy- Lock. Forlengelseskabel Hvis du ønsker å plassere lampen lenger borte fra 12 volt kabelen, må du bruke en forlengelseskabel som du kobler til Easy-Lock.

4

8

IN-LITE 12 VOLT SYSTEM

Kabelen 12 volt kabelen rulles ut fra transformatoren og langs lampene. Kabelen kan ende på et vilkårlig sted og trenger ikke å danne et lukket system. Enden av kabelen avsluttes med kabelhetter.

EASY-LOCK SETT FORFRA

KABELSKJØTER CC-2 SETT FORFRA

Easy-Lock Easy-Lock kobler lampen med 12 volt kabelen. Når koblingen er ferdig begynner lampen å lyse.

Kabelskjøter CC-2 Ved hjelp av kabelskjøtere er det enkelt å lage én eller flere kabelforgreninger for å føre kabelen til de ulike lampene.

in-lite utebelysning bruker lavspenning (12 volt). Vår belysning er derfor sikker og enkel å installere selv.

Vil du vite mer om hvordan du anlegger vår belysning? Gå til side 34 eller se videoene på in-lite.no/installasjonstips

EASY-LOCK SETT OVENFRA

KABELSKJØTER CC-2 SETT OVENFRA

INSPIRASJON SKAP EN UNIK BOLIG

16

17

Utendørs begynner ved ytterdøren. Derfor er belysning av fasaden og inngangsdøren et godt utgangspunkt for belysning av uterommet. Det forbinder inne med ute, gjør huset synlig og attraktivt.

02

03

01 - BIG SCOPE

02 - ACE UP-DOWN 100-230V

03 - BIG NERO

04 - MINI SCOPE

05 - ACE DARK

06 - HYVE

04

01

01

06

05

04

06

03

18

19

07

05

01 - EVO DARK

02 - EVO GROUND 300 DARK

02

03 - EVO LOW DARK

04 - ACE UP-DOWN DARK

100-230V

05 - NERO

06 - MINI SCOPE

07 - HYVE 22

01

02

ANVENDTE LAMPER

SKAP EN UNIK BOLIG

01 - NERO

02 - BIG SCOPE

03 - EVO HYDE 550 DARK

BAKKESPOTT HYVE 22 p. 19

UTENPÅLIGGENDE SPOTLYS EVO HYDE 550 DARK p. 20

20

21

04 - MINI SCOPE DUO

01

BAKKESPOTT HYVE p. 17

02

BAKKESPOTT BIG NERO p. 17

BAKKESPOTT NERO p. 19/20

BAKKESPOTT EVO GROUND 300 DARK p. 18/19

VEGGLAMPE ACE UP-DOWN (DARK) 100-230V p. 16/19

04

FRITTSTÅENDE LAMPE EVO LOW DARK p. 19

UTENDØRS SPOTLYS MINI SCOPE DUO p. 20

UTENDØRS SPOTLYS BIG SCOPE p. 17/20

FRITTSTÅENDE LAMPE ACE DARK p. 17

03

FRITTSTÅENDE LAMPE EVO DARK p. 18

UTENDØRS SPOTLYS MINI SCOPE p. 17/19

UTENDØRS LED -BELYSNING VELG DEN OPTIMALE FARGEOPPLE- VELSEN

CRI (Color Rendering Index) er verdien som viser hvor mye farge menneskets øye ser. I dagslys ser vi alle fargene i hagen best. Dagslys har derfor den høyeste CRI-verdien, som er 100. LED-er kan ha en CRI mellom 70 og 95, hvor 95 betyr en svært naturlig fargegjengivelse.

CRI >90 LED FRA IN-LITE

CRI <70

CRI 80

22

23

Garantert glede I tillegg til lyskilden har også lampens konstruksjon betydning for utelampens kvalitet og levetid. Hos in-lite utvikler vi lampene våre selv, slik at alle elementene kan tilpasses hverandre optimalt. Derfor kan vi gi en garanti på 5 år. Slik at du garantert får lang glede av dine in-lite utendørs lamper!

Levende farger Vi mener det er viktig at du opplever fargene i hagen best mulig også om kvelden når utebelysningen er på. LED lyskilder av høy kvalitet har en CRI på minst 90 og sørger for at du ser alle farger og kontraster best mulig etter at solen har gått ned. Alle lampene i vårt sortiment har en CRI på mellom 90 og 95 og er derfor perfekte til en stemningsfull belysning av hagen din. Det grønne treet eller busken i hagen din beholder derfor den vakre grønnfargen og blir ikke grå eller blass. Stemningsfullt lys I tillegg til utelampens CRI bestemmer også lysfargen hvordan man opplever fargen om kvelden. Lysfargen eller lystemperaturen uttrykkes i Kelvin. Jo høyere fargetemperatur, desto kjøligere er lyset. Lampene i vårt sortiment gir et stemningsfullt varmt lys mellom 2700 Kelvin og 3000 Kelvin. Vi sørger alltid for at lysfargen er tilpasset bruken av lampen og at den holder seg konstant under lampens levetid.

I over 10 år har in-lite utviklet utendørs belysning med LED lyskilder. LED-lamper er nå blitt standarden for nesten alle typer belysning: De er energieffektive og varer lengst. Disse lampene gir fullt og klart lys med det samme de tennes. Når du velger in-lite er du sikret de beste LED-ene med det fineste lyset og minimalt energiforbruk. Bli med bak kulissene. produsentene på markedet. Dette er bedrifter som alltid er opptatt av å forbedre sine produkter. En av de viktigste forbedringene er utbyttet av LED-lys: Det kreves stadig mindre energi for å oppnå den samme lysmengden fra en LED. I våre lamper bruker vi LED- er med svært høyt utbytte slik at energiforbruket er minimalt. Det er bedre for miljøet og gir lavere strømregning. Bedre for miljøet in-lite utelamper har LED-er fra de ledende

Visste du at LED bruker 80 % mindre energi enn en lyskilde med halogen? Lurer du på hvor mye energi en in-lite lampe bruker? Det kan du se på energimerket på emballasjen eller i produktdetaljene på nettstedet.

tips! TENK PÅ SKYGGE

TIPS OM LYSPLAN FRA THIJS

Hvis det befinner seg planter eller et tre ved en vegg eller et tak ved huset eller i hagen, finnes det muligheter for å skape fine skygger. Det går ofte an å oppnå flotte resultater med bare ett utendørs spotlys.

24

25

tips! ER LYSPLANEN DIN FERDIG? Lag alltid en tilhørende kabelplan.

Er det første gang du utvikler en hage med lys og trenger du litt hjelp? Thijs er lysekspert hos in-lite lab. og hjelper deg gjerne i gang med noen tips som han bruker hver dag når han realiserer sine lysdesign. Før du lager en lysplan, lønner det seg å betrakte hagen fra ulike posisjoner. Hva er de viktigste siktlinjene (for eksempel fra huset eller fra terrassen), hva ser du da og hvilke elementer er fine å belyse? Sett lampene slik at det blir finest mulig lys når du ser hagen fra de viktigste siktlinjene. Det blir best resultat hvis man ikke bruker bare store spotlys. Ved å bruke ulike typer lys, oppnår man en mye finere effekt. Undersøk alltid hvilken type lys som passer best til elementet du vil belyse. Noen ganger er det kraftig lys (for eksempel ved et stort tre), i andre tilfeller er svakt lys bedre (for eksempel ved terrassen). I in-lite produktoversikten kan du lett se hvilken lampe som er egnet til belysning av spesifikke hageelementer.

Sørg for at du ikke ser rett inn i lyskilden og blir blendet. La derfor alltid spotlysene lyse bort fra et sittehjørne eller en gangsti, eller bruk tilbehør som SHIELD og KILLFLASH for å hindre blending.

Det er en smakssak hvilken belysning man bruker mellom planter. Noen like synlige lamper som de frittstående lampene LIV og LIV LOW, andre liker lamper som er mindre synlige som MINI SCOPE og MINI SCOPE DUO. Begge alternativene er selvsagt mulig. Man bør imidlertid bruke lamper med en høyde og en lysrekkevidde som passer til beplantningen. Bruk for eksempel LIV eller MINI SCOPE DUO mellom høye vekster, og LIV LOW eller MINI SCOPE mellom lave vekster. Man kan oppnå et flott resultat ved å dele inn lysplanen i ulike soner. Det gjør det mulig å skru på og av belysningen på bestemte steder slik som oppkjørsel, terrasse og rabatter adskilt fra hverandre. Bruk en transformator for hver sone og innstill hver sone for seg. Den funksjonelle og sikre belysningen

ved oppkjørselen kan for eksempel være på hele natten, stemningsbelysningen mellom vekster kan slås av ved sengetid og belysningen omkring sittehjørnet trenger bare å være på i spesielle tilfeller. På den måten bruker du lyset og energien på en bevisst måte. Sett i gang! Så snart du har lysplanen ferdig, kan du tenke på installasjonen. in-lite 12 volt systemet kan du enkelt anlegge selv. Før du setter i gang bør du lage en kabelplan slik at det ikke oppstår overraskelser underveis.

in-lite.no/kabelplan

MER ENN ET MERKE

26

27

in-lite er mer enn bare et merke som lager utebelysning. Vår bedrift har enmisjon. Hver dag arbeider

et team på ca. tjuefem entusiastiske personer med å skape unike utemiljøer. Det gjør vi ved å skape

vakre utendørs lamper, men fremfor alt ved å inspirere mennesker og vise dem at belysning hører

hjemme i alle utemiljøer.

Vi gjør det ikke på egenhånd. Et omfattende nettverkmed utvalgte partnere og gartnere arbeider etter

det samme prinsippet. Disse fagfolkene trener vi i vår utstillingshage og gir dem inspirasjon med

unike belysninger. Deretter skaper vi sammen et unikt sted av ulike typer utemiljøer. Et sted hvor

man trives etter mørkets frembrudd.

HVORDAN SKAPER DU ET UNIKT UTEMILJØ?

Også du kan ta del i vår misjon, som er å skape unike utemiljøer. Følg oss på sosiale medier og vis oss dine spesielle stunder utendørs. En middag i hagen med hele familien, samvær ute med venner eller grilling om vinteren med familien; vi er spent på hvordan du skaper ditt unike utemiljø.

INSPIRASJON UNIK HYGGE

01

28

29

Det er utendørs at man kan slappe av i hyggelig selskap og med god mat. I dag har mange hager en fin terrasse, en koselig sittekrok eller et område med tak. Det gjør uterommet ditt til et unikt, koselig sted som du kan bruke hele året med den riktige belysningen.

03

01 - ACE UP-DOWN CORTEN + SHUTTER 1

02 - SCOPE

03 - ACE DOWN CORTEN

02

04

02

30

31

01 - FLUX

02 - MINI SCOPE

03 - WEDGE

01

02

04 - ACE DOWN + LENS CLEAR

05 - BLINK WHITE

03

06 - EVO HYDE 550 DARK

05

06

02

ANVENDTE LAMPER

UNIK HYGGE

01

UTENPÅLIGGENDE SPOTLYS EVO HYDE 550 DARK p. 31

32

33

BAKKESPOTT FUSION 22 RVS p. 32

BAKKESPOTT FLUX p. 30

VEGGLAMPE WEDGE p. 30

BAKKESPOTT FUSION p. 32

VEGGLAMPE BLINK WHITE p. 31

VEGGLAMPE EVO DOWN DARK p. 32

VEGGLAMPE ACE DOWN CORTEN p. 29

01 - EVO DOWN DARK

UTENDØRS SPOTLYS SCOPE p. 29

02 - FUSION

03 - FUSION 22 RVS

VEGGLAMPE ACE DOWN p. 31

02

VEGGLAMPE ACE UP-DOWN CORTEN p. 29

UTENDØRS SPOTLYS MINI SCOPE p. 30/31

03

Hvis du vil anlegge belysningen fra in-lite selv, finner du de viktigste tipsene her. På vårt nettsted finner du også flere praktiske instruksjonsfilmer som kan være til hjelp ved installasjonen. INSTALLASJONS TIPS

34

35

Trinn 3: Easy-Lock Easy-Lock brukes for å koble en lampe til kabelen. Klem fast kabelsporet på kabelen, legg den i Easy- Lock og skru fast lokket. Det er viktig at Easy-Lock har god kontakt, siden den sørger for at strømmen ikke svekkes og lampen lyser optimalt. En spesiell gel beskytter forbindelsen ekstra mot fuktighet og andre ytre påvirkninger. Tips: Hvis du vil flytte en lampe, kan det gjøres uten problemer. Easy-Lock kan løsnes på en enkel måte og festes på et annet sted på kabelen. Kabelen gjenopprettes av seg selv. Trinn 4: Minikontakt Deretter tilkobler du minikontakten som forbinder lampen med Easy-Lock. Koblingen beskyttes mot fukt og smuss med den bøyelige hylsen av PVC. Minikontakten gjør det enkelt å føre lampens kabel gjennom et hull i en hagehelle eller en vegg.

Trinn 1: Transformatoren Transformatoren monteres helst i en garasje eller et uthus. Det er selvsagt også mulig å montere den utendørs, for eksempel til en stolpe eller vegg. Da skal det være ca. 50 cm avstand fra bakken til undersiden av transformatoren. På den måten unngår man at det kommer vannsprut i transformatoren. Lyssensoren skal monteres ute. Den sørger for at belysningen tennes når det begynner å skumre. Plasser lyssensoren på et sted hvor den ikke påvirkes av annen belysning, siden det kan forstyrre sensoren. Silikonlokket må ikke fjernes. Det beskytter mot fukt. Tilkoble kabelen til transformatoren ved hjelp av de vedlagte kabelskoene. Kabelskoene sørger for god kontakt og beskytter transformatoren mot skader. Tips: Vil du spare strøm? Da lar du ikke belysningen være på hele natten (innstilling ”dusk to dawn”), men velger antall timer som du vil at belysningen skal lyse etter solnedgang (innstilling ”on hours”).

Trinn 2: Kabelen Etter at du har koblet kabelen til

Tips: For å kunne plassere en lampe lenger borte fra kabelen, kan du bruke en forlengelseskabel mellom minikontakten på Easy-Lock og lampen. Trinn 5: Lampe Til slutt installerer du lampen der du ønsker. Følg alltid veiledningen som finnes på vårt nettsted. Hvis du vil bruke bakkespotter i en terrasse, må du ta hensyn til at du kanskje må bore hull i steinheller eller treheller. Det er viktig at dette gjøres på riktig måte. Et feil boret hull med avvikende dimensjon kan forårsake problemer. Forhandleren eller en gartner kan hjelpe deg med dette. De har det riktige verktøyet.

transformatoren, kan du rulle ut kabelen. Legg kabelen langs steinlegning og kantbed der det er mulig, slik at det går an å komme til senere. Bruk forlengelseskabler til lamper som ligger langt unna hovedkabelen. Du kan eventuelt også lage avgreninger slik at det blir lettere å legge kabelen langs lampene. Dette gjøres med en kabelskjøter. Kabelen kan slutte på ethvert sted, men bruk kabelhette for å beskytte enden på kabelen. Det holder hvis du dekker til kabelen med et tynt jordlag. Tips: Lag en kabelplan på forhånd, hvor du bestemmer beliggenheten til kabelen, lamper, forlengelseskabler og kabelskjøtere. På vårt nettsted finner du mer informasjon om hvordan du lager en god kabelplan.

Alle tips og filmer finner du på in-lite.no/installasjonstips

TRINNVIS UTENDØRS BELYSNING I HAGEN

36

37

02

Deretter sto hennes yndlingssted for tur: spisekroken. Her installerte hun ACE-vegglamper på leveggen. ”Lampen gir en veldig fin lysstråle som ikke blender og jeg liker den tøffe, mørke designen”, forteller Anne. For å fremheve søtmispelen og hortensiaene brukte hun bakkespotten NERO og utendørs spotlys MINI SCOPE. Anne: ”Med belysningen kommer plantene enda bedre til sin rett”. Sist men ikke minst, for å kom- plettere bildet, plasserte Anne flere frittstående lamper i prydgresset. Anne: ”Takket være den stemningsfulle hagebelysningen kan vi glede oss ekstra lenge over hagen, samtidig som vi ser hverandre godt, noe jeg personlig setter stor pris på.”

Vårt system er svært fleksibelt. Vil du begynne med et par lamper og utvide systemet senere? Ikke noe problem! Har du sett vår nye kolleksjon og vil du gjer- ne fornye belysningen i hagen din? Ved hjelp av vårt system kan du enkelt tilpasse og utvide belysningen i hagen. Bloggeren Anne fra ”Remade with love” hadde på forhånd tenkt nøye på hvilke elementer i hagen hun ville belyse. Deretter utvidet hun belysningen trinn for trinn i hagen. Hun begynte med noen få utendørs spotlys og en vegglampe for å lyse opp epletreet og lysthuset.

Bloggeren Anne fra “Remade with love”.

01

TRINN 1 TRANSFORMATOR CB-056/M | KABEL CBL-40 14/2 | 01 - 2 X SCOPE | 02 1 X ACE UP-DOWN DARK 100-230V

TRINN 2 TRANSFORMATOR CB-056/M | KABEL CBL-40 14/2 | 01 - 2 X SCOPE | 02 1 X ACE UP-DOWN DARK 100-230V | 03 - 2 X ACE DOWN DARK | 04 - 4 X MINI SCOPE

02

03

38

39

04

01

06

03

02

TRINN 3 TRANSFORMATOR CB-056/M | KABEL CBL-40 14/2 | 01 - 2 X SCOPE | 02 1 X ACE UP-DOWN DARK 100-230V | 03 - 2 X ACE DOWN DARK | 04 - 4 X MINI SCOPE | 05 - 2 X NERO | 06 - 2 X MINI SCOPE

04

07

05

06

02

03

01

05

04

TRINN 4 TRANSFORMATOR CB-056/M | KABEL CBL-40 14/2 | 01 - 2 X SCOPE | 02 1 X ACE UP-DOWN DARK 100-230V | 03 - 2 X ACE DOWN DARK | 04 - 4 X MINI SCOPE | 05 - 2 X NERO | 06 - 2 X MINI SCOPE | 07 - 6 X LIV LOW DARK

01

SORTIMENT BAKKE­ SPOTTER

40

41

Bakkespotter kan monteres i eller mellom for eksempel brostein, treverk eller grus. Om dagen går de i ett med omgivelsene, men om kvelden overrasker de med den spesielle lyseffekten. Vi tilbyr et komplett sortiment lamper med uendelige muligheter. Her gir vi et lite inntrykk.

FUSION 22

HYVE + BOX 100

FLUX

EVO GROUND 300 DARK

LYS SOM IKKE BLENDER

LINJESPILL

Våre LED bakkespotter FUSION og HYVE har spesiallinser som gir et diffust lys som ikke blender. Den dempede gløden fra FUSION er særlig godt egnet til for eksempel terrasser. Hvis du vil ha litt sterkere lys, til for eksempel oppkjørselen, kan du bruke HYVE. Begge lampene finnes i forskjellige utførelser: den vanlige modellen på 60 mmmed

ring av rustfritt stål eller den mindre versjonen på 22 mmmed eller uten ring av rustfritt stål. Hvis du ønsker en mer elegant stil, kan du velge en firkantet plate i rustfritt stål til 60 mmmodellen, og en spesiell firkantet boks (BOX 100). BOX 100 kan også monteres i brolegning eller i et løst underlag.

Nytt i vårt sortiment er premium quality produktlinjen EVO. Med EVO GROUND 300 DARK skaper du i en håndvending et fint linjespill i en gangsti eller oppkjørsel. Denne lampen er 30 cm lang og derfor enkel å integrere i eller mellom heller av ulik størrelse. Denne bakkespotten kan også brukes i et løsere underlag som grus eller gress.

Du finner mer informasjon på in-lite.no/evo

SORTIMENT FRITTSTÅENDE LAMPER

LIV LOW

42

43

ACE WHITE

De frittstående lampene i vårt sortiment kan brukes for å skape atmosfære på terrassen, langs en gangsti eller oppkjørsel eller i et kantbed. En frittstående lampe kan lett stikkes i bakken eller monteres på en hard overflate.

FORMER & FARGER

Om dagen har frittstående lamper en dekorativ funksjon i hagen. Formgivning og farge spiller derfor en viktig rolle ved valg av en frittstående lampe. in-lite sortimentet med utendørs belysning finnes i mange farger og finisher. Våre

lamper i varm sølvfinish og mørkegrått passer til nesten enhver hagedesign. Ønsker du noe mer utpreget? Da kan du velge stilrene hvite lamper eller lamper med luksuriøs finish av cortenstål.

STEMNINGSFULL RABATT

Lamper som gir et stemningsfullt, diffust lys passer fint til å belyse rabatter med. De frittstående lampene i vår LIV-serie passer fint til det. Til en rabatt med lave vekster velger du LIV LOW. Til høyere vekster velger du LIV. Du kan selvfølgelig også kombinere høye og lave lamper!

BELYST: EVO & EVO LOW EVO DARK og EVO LOW DARK har en karakteristisk stilren, rettvinklet design og en avlang lyskilde. Linsen av typen “diamond cut” sørger for at lyset fra EVO DARK og EVO LOW DARK spres over overflaten. Lampene er laget av høyverdig, anodisert aluminium slik at de er svært korrosjonsbestandige og har en arkitektonisk utstråling. Et virkelig blikkfang langs en gangsti eller oppkjørsel!

GANGSTI ELLER OPPKJØRSEL

SENTINA

Vil du belyse en gangsti eller oppkjørsel med frittstående lamper? Da kan du velge lamper som gir flomlys fra siden, slik som ACE, EVO DARK og SENTINA. Disse skaper tydelige lyseffekter og skygger på overflaten. På den måten oppstår det ikke bare en fin effekt, men gangstien eller oppkjørselen belyses på en funksjonell måte. ACE-lampene er dessuten justerbare slik at de kan anvendes i mange situasjoner.

LIV CORTEN

tips! En vegglam e kan selvsagt også monteres ved en inngangsdør. ACE UP- DOWN 100-230V er egnet for tilkobling til et standard 230 V strømuttak.

SORTIMENT VEGG- LAMPER

EVO DOWN DARK

44

45

ARKITEKTONISK UTSTRÅLING

EVO DOWN er en vegglampe i den nye EVO-serien. Denne stilrene lampen har et høyverdig anodisert hus akkurat som den frittstående versjonen. Det gir den arkitektoniske utstrålingen som passer godt til en en pusset mur eller en levegg av hardved. Lampen er enkel å montere; først skrur du fast veggplaten i riktig høyde og deretter skyver du lampen fast på platen.

I vårt sortiment har vi et stort utvalg av vegglamper. Disse kan brukes på ulike måter, for eksempel ved siden av hagedører eller i en rad på en leskjerm. Noen av våre vegglamper kan monteres ved ytterdøren og kobles til nettspenning (230V).

BIG & SLIM

BIG CUBID DARK og WEDGE SLIM DARK er nye i produktgruppen vegglamper. BIG CUBID DARK er den store utgaven av CUBID DARK. Denne firkantede lampen har en lysrekkevidde på ca. 3 m og gir et fint, direkte lys. Perfekt til levegger og vegger. WEDGE SLIM DARK en en subtil, avlang vegglampe med bred lysutstråling. Lampen er derfor egnet til montasje lavt på en levegg eller vegg.

BLINK

WEDGE WHITE

VEGGER OG LEVEGGER

Vegglamper kan plasseres på forskjellige steder i hagen. På en levegg eller vegg kan du for eksempel bruke WEDGE, BLINK, ACE DOWN eller ACE UP-DOWN. Disse lampene passer best i en høyde på ca. 1,60 m til 1,80 m. Hvis du ønsker å montere en vegglampe lavere på veggen, bør du bruke CUBID.

BIG CUBID DARK

WEDGE SLIM DARK

SORTIMENT UTENDØRS SPOTLYS

SHIELD

KILLFLASH

SCOPE BASE PLATE

RISER 350

46

47

TILBEHØR SCOPE

Alle SCOPE spotlys kan lett justeres og er enkle å sette i bakken med det medleverte spydet. Hvis du vil montere SCOPE eller BIG SCOPE på en hard overflate, bruker du SCOPE BASE PLATE. Med mellomstykket RISER 350 kan du plassere spotlyset høyere, slik at lyset ikke blokkeres av høye planter foran det objektet som skal belyses.

Bruker du MINI SCOPE eller MINI SCOPE DUO i for eksempel en rabatt langs terrassen og ønsker du ikke å se inn i lyskilden? Da er tilbehøret SHIELD en løsning. Med denne løse kappen går det an å skjerme av lyset på den ene siden. Skal du montere MINI SCOPE i for eksempel en paviljong? Med det nye tilbehøret KILLFLASH unngår du å se rett inn i lampen, og i tillegg får lampen en ekstra elegant utstråling.

Utendørs LED-spotlysene i vårt sortiment er ideelle til fremheving av spesielle elementer i hagen slik som statuer, trær og busker. Våre spotlys kan du enkelt sette i bakken, eller bruk en bakkeplate for å montere dem til harde underlag. For belysning av objekter i vann har vi tilføyd et spesielt undervanns spotlys til sortimentet.

MINI SCOPE DUO

MINI SCOPE

SCOPE

BIG SCOPE

BIG SCOPE NARROW

MER OG FINERE LYS

UNDER VANN

12m

Fra denne sesongen av er alle produktene i SCOPE-serien fornyet. Spotlysene har den nyeste typen LED slik at de bruker mindre strøm og gir mer lys. Lysvinklene er også enda bedre tilpasset elementene i hagen. Våre utendørs spotlys har også fått den best mulige fargegjengivelsen gjennom denne oppdateringen. Det betyr at våre spotlys gjengir fargene i hagen så naturlig og realistisk som mulig. Altså ingen blasse grønne eller blå blader, men vakre grønne farger og perfekte kontraster. Det vil si optimal fargeopplevelse.

For belysning av dammer, fontener og andre vannobjekter kan du bruke vårt spesielle undervanns spotlys. SUB gir et spredt stemningslys for en sprudlende effekt. Dette spotlyset har en ekstra tung fot og kan også brukes over vann!

6m

6m

3m

36º

28º

38º

15º

SUB

ELEGANT UTSTRÅLING Produktene i SCOPE-serien er fra nå av helt i svart. Lampene har derfor en enda mer elegant utstråling og de blir mindre påfallende mellom vekstene.

En nyhet i in-lite sortimentet er de utenpåliggende spotlysene. Produktene i denne kategorien er egnet til montering på en horisontal overflate, f.eks. himlinger, bjelker, trappetrinn og damkanter. Dette gir mange nye muligheter for å skape direkte og indirekte lyseffekter. SORTIMENT UTENPÅLIG- GENDE SPOTLYS

BELYST: KILLFLASH

EVO HYDE 180 DARK

SKJULT LYS

MINI SCOPE CEILING leveres standard med en KILLFLASH, en høyere ring med bikakestruktur som sørger for mindre blending og gir lampen en elegant utstråling.

48

49

Hvis du ønsker å skape indirekte lyseffekter i hagen, er lampene EVO HYDE 180 DARK og EVO HYDE 550 DARK et perfekt valg. Disse LED-listene med en lengde på 18 cm og 55 cm kan monteres under nesten enhver overflate. Fra damkanter til trappetrinn og dekkplater, med disse LED- listene gir vi deg nye muligheter for lyseffekter med in-lite belysning. Enkel montering: fest de to skruene i overflaten og klikk listene fast til de medfølgende montasjehettene.

TIL HIMLINGEN

MINI SCOPE CEILING er et utenpåliggende spotlys som kan monteres i for eksempel en paviljong eller pergola. Det er svært enkelt å montere MINI SCOPE CEILING. Festeplaten skrus fast til overflaten med to skruer og med en enkel dreiebevegelse fester man lyskilden til platen.

5 ÅRS IN-LITE GARANTI

50

INNOVASJON ER FORSKJELLEN PÅ EN LEDER OG EN FØLGER

in-lite er svært nøye med de tekniske egenskapene til alle armaturene. Det er grunnen til at vi gir fem års garanti på våre armaturer og transformatorer.

Hvis det tross alt skulle oppstå en feil, kan du gjøre krav på garantien gjennom gartneren eller der du kjøpte produktet. Kvitteringen eller fakturaen er ditt garantibevis, oppbevar den derfor godt! Også hvis det viser seg at et produkt ikke kan repareres, får du alltid et erstatningsprodukt i garantiperioden. Hvis den

ønskede modellen ikke kan leveres lenger, tilbyr vi alltid et egnet alternativ.

Dare to be different in-lite lab. søker hele tiden etter unike utendørsmiljøer og prosjekter der belysning kan brukes på en kreativ måte. Spesielle takhager, terrasser og hotellhager hører til kategorien utendørs miljøer som in-lite lab. gjerne vil ta seg av. Disse rommene er større enn gjennomsnittet og behovene er annerledes. Det kreves derfor en annen fremgangsmåte for å belyse disse stedene på en bra måte. Hos in-lite lab. tør vi å være annerledes og vi finner løsninger til alle slags behov.

Kontakt Har du et unikt utemiljø som for eksempel en hotell(tak)hage eller en (tak)terrasse til en restaurant, og kunne du tenke deg å få et personlig, skreddersydd og kreativt forslag til belysning? Med lamper som er tilpasset dine ønsker? Da må du ikke nøle med å ta kontakt med in-lite lab.

For at utelampene skal holde seg pene lenge, lønner der seg å vedlikeholde dem jevnlig. For enkle vedlikeholdstips kan du gå til in-lite.no/vedlikehold .

Vi anbefaler at du ikke kombinerer in-lite belysningen med kabler eller transformatorer av et annet merke, for da opphører garantien.

IN-LITELAB.COM

INSTAGRAM.COM/INLITELAB

MED GARANTIORDNINGEN TIL IN-LITE KAN DU GLEDE DEG OVER HAGEBELYSNINGEN DIN UTEN BEKYMRINGER!

SKAP ET UNIKT UTEMI LJØ

IN-LITE.NO

Page 1 Page 2-3 Page 4-5 Page 6-7 Page 8-9 Page 10-11 Page 12-13 Page 14-15 Page 16-17 Page 18-19 Page 20-21 Page 22-23 Page 24-25 Page 26-27 Page 28-29 Page 30-31 Page 32-33 Page 34-35 Page 36-37 Page 38-39 Page 40-41 Page 42-43 Page 44-45 Page 46-47 Page 48-49 Page 50-51 Page 52

Made with FlippingBook - Online Brochure Maker