Hanstholm Køkken

Hanstholm Køkken

Dansk snedkerhåndværk s i den 1968

Hanstholm Køkken

Kvalitet for livet. Stolt håndværk tilpasset den enkelte kundes ønsker. Håndlavet. Med omhu. Både til hverdagens brug og tidens modeluner.

Det er en beslutning om aldrig at springe over, hvor gærdet er lavest. Det koster måske lidt mere tid. Lidt mere flid. Men ikke meget mere i pris.

Sådan har det været i mere end 50 år. Det er en forskel, man ikke altid kan se på billeder. Men den er til at tage og føle på.

Brug kataloget her til inspiration. Derefter synes vi, at du skal læggen vejen forbi en af vores butikker. Selv se, føle og mærke. Og få historierne om de håndværksmæssige detaljer, der gør hele forskellen.

Dit og ingen andres

Hos Hanstholm Køkken laver vi unikke køkkener tilpasset hver enkelt kundes hjem og rum. Og mens udtrykket kan variere, kan kvaliteten det ikke. Alle køkkener forener godt håndværk med et skarpt øje for detaljer. Fra første møde i butikken, til sidste greb monteres.

Made by Thy

Historien om Hanstholm Køkken starter ved Vesterhavet. Det er køkkendrømme født ud af den rå, vejrbidte vestjyske natur. Ægte, kompromisløs, unik. Et ønske om ærlighed, om oprigtighed. I materialer, i håndværk, i design.

6

Det er ikke, fordi vi har nykker

Men vi kan godt lide at gøre tingene ordentligt. Grundigt. Fra låger i massivt træ og bordplader i bornholmsk granit til skuffer med rigtige stålkuglelejer. Vi tror på, at den glæde, det giver os at arbejde med materialer af højeste kvalitet, er en glæde, vi giver videre til vores kunder. En daglig glæde, en glæde, der varer ved.

7

At føle sig hjemme

Et godt køkken matcher den sjæl, der er i hjemmet. Det skal spille sammen og føles rigtigt. Derfor handler det ikke så meget om at følge tidens tendenser, men i højere grad om at se på arkitekturen og naturen omkring hjemmet. Både når køkkenet skal indrettes, og når der skal vælges materialer. Hvordan skaber man sammenhæng mellem rummet og omgivelserne? Og hvordan skaber man samtidig de kontraster, der skaber liv? Hos Hanstholm Køkken kan vores dygtige indretningskonsulenter hjælpe dig med at finde den helt rigtige balance.

Harmoni

Køkkenøen i natureg er her rummets centrale omdrejningspunkt. Træets årer og strukturen i gulvet spiller smukt og harmonisk sammen med naturen udenfor – hvilket skaber følelsen af et lyst og åbent rum.

10

Du kan kende vores køkkener og gode håndværk på detaljerne. For eksempel de elegante samlinger. Også detaljerne inderst i skabe og skuffer, som du måske ikke umiddelbart lægger mærke til – dem kan vi indvie dig i, når du kigger forbi en af vores butikker.

11

Glæden ved godt håndværk behøver ikke at blive begrænset til dit køkken. Vores erfarne snedkere laver løsninger til alle rum i din bolig – entre, bad, garderobe, stue – elegante opbevaringsløsninger, uanset hvor du har brug for det.

Hanstholm Køkken er certificeret af Dansk Møbelkontrol. Det er din garanti for, at vi lever op til de allerhøjeste kvalitetskrav. Til både materialer, metoder og færdige produkter.

12

Hvis køkkenet er hjemmets sociale rum, er badeværelset det personlige helle. Her har vi fx været med til at skabe ro og harmoni gennem naturlige materialer og funktionel indretning i bad og entré.

13

Hos Hanstholm kan vi hjælpe dig med både store og små projekter. Her har vi været med fra start til slut. Og skabt et rustikt og alligevel let og moderne udtryk gennem hele den store lejlighed. Fra walk-in closet og vinskab til stue, bad, bibliotek og køkken.

19

20

Ren naturl ighed

Lejlighedens lette og naturlige udtryk i natureg og hvidt er trukket med helt ud på badeværelset. Bruneret messingarmatur og hængsler samt fingertappede skuffer uden greb skaber ro og sammenhæng lige fra morgenstunden af. Også i boligens vådrum.

21

22

Skræddersyet

Skræddersyet fra gulv til loft. Optimal udnyttelse af rummets muligheder. Materialevalg, der skaber orden. Hos Hanstholm har vi ingen standardelementer. Vi snedkererer alt, så det passer præcist til rummets mål. Det er ikke bare smukt. Det er også funktionelt. Bemærk de flotte træoverflader inde i skabene.

23

Orden

Og redelighed. Reolen her er bygget op i ét stykke. Snedkeren starter i den ene ende og er færdig, når han når til den anden. Alt hænger sammen. Ikke noget med løse moduler. Et møbel for livet. Tidløst. Med masser af plads til opbevaring. Hele livet.

24

25

Formet efter dine ønsker. Fremstillet af vores snedkere. Et holdbart match.

26

Dine ønsker, vores håndværk

Det er godt at tale sammen. Vi afsætter den nødvendige tid, der er ingen begrænsninger på antallet af møder. På den måde får vi afdækket alle behov. Har du et ønske? Så er vi klar til at føre det ud i livet.

27

28

Patriciervilla indrettet med respekt for den oprindelige arkitektur. Klassisk – i moderne fortolkning. Med enkle, rene linjer i de stilfulde, håndudskårne fyldningslåger. Bemærk også de læderbeklædte greb. Hos Hanstholm arbejder vi med de bedste leverandører. Vi finder præcis de greb og detaljer, der fuldender dine ønsker. I tæt samarbejde med dig.

29

30

Specialdesignet slagbænk med læderhynder. Med masser af muligheder for opbevaring og uformelt køkkenliv. Også når der er gæster. Vinkøler elegant integreret i det samlede udtryk – bemærk snedkerarbejdet, hvor skabe og vinkøler mødes med den oprindelige vægs høje paneler.

Håndvask og tredelt badeværelsesskab smukt og symmetrisk indplaceret i den oprindelige vinduesniche.

31

Hvilken stil er et Hanstholm Køkken? Altid god stil – for at sige det lidt flot. Ligesom vi ingen standardelementer har, har vi heller ikke standarddesign. Udgangspunktet er altid dine ønsker. Uanset hvilken stil eller stilperiode du er inspireret af. Det gode, kompromisløse håndværk følger med. Det er den eneste standard, vi har. Her i et af vores klassiske køkkener i gråt med lys marmorbordplade.

32

De høje skabe med glasfronter er bygget, så de passer præcist til lofthøjden. Bemærk også rammerne rundt om skuffer og skabe, der er trukket helt ud i niveau. Enkelt og moderne. Klassisk med et tvist.

33

Detal jer der gør forskel len

Skufferne med læderbund skaber praktisk orden og matcher køkkenets mørke farver i røget eg. Bordpladen i marmor fortsætter helt ned i vasken. En eksklusiv oplevelse i mørke toner, der alligevel skaber et venligt og imødekommende indtryk – i kraft af de naturlige, organiske materialer.

37

Orden på sagerne

Hos Hanstholm Køkken har vi lavet snedkerkøkkener i mere end 50 år. Det giver en vis sikkerhed, når man går i gang med et større projekt. Dit nye køkken, bad eller garderobe skal holde i rigtig mange år. Og blive ved med at give glæde. Vi har erfaringen. Vi har prøvet det før. Vi ved, hvad der skal til. Både i planlægningen, i snedkeriet, i leveringen og monteringen.

Her er resultatet et køkken i bedste skandinaviske stil. Bag de minimalistiske, hvide låger kigger naturen frem, stilrent og enkelt.

39

Fingertapning. Som hænder, der griber ind i hinanden. En utrolig smuk og holdbar samling. Træk ud og skub ind. Igen og igen.

41

Umage. Siden 1968

Det hele starter i 1968, hvor vores første køkken bliver sam- let på et snedkeri i Hanstholm. Selvom rammerne er mere be- skedne, er ambitionen den samme, som den er i dag: At lave et skræddersyet køkken efter gamle håndværkstraditioner, som ejeren bliver glad for, og snedkeren kan være stolt af. Egentlig kan det ikke være så meget anderledes. For vi er præget af vores omgivelser og de dyder, der knytter sig til dem. Det ægte, det ærlige og det holdbare. Vi går op i en lang række unikke detal- jer. Fingertappede samlinger. Skuffer med stålskinner og rigtige stålkuglelejer. Træ, der males og lakeres op til fire gange. I takt med at flere og flere får trukket ud i de håndsamlede skuf- fer og mærker de tykke bordplader, stiger efterspørgslen på et køkken fra Hanstholm. Nye modeller kommer til, og med årene finder vi ud af, at vores gode håndværk og individuelle løsninger også er efterspurgte i badeværelset og resten af hjemmet. I 1984 flytter vi og skifter Hanstholm og Vesterhavets vildskab ud med vores nuværende snedkeri i Vildsund, syd for Thisted ved Limfjorden. Ikke længere væk end at vi tydeligt kan huske, hvor vi kommer fra.

For vi er stolte af vores håndværk og kunnen. Det er derfor, at vi brænder vores logo ind i skuffernes sidestykke. Som bevis på, at du er meget langt fra standardkøkkener og hurtige løsninger. For et køkken fra Hanstholm Køkken er lavet til at blive brugt. Både når der er gæster og skal laves ekstra god mad, og når hverdagen kalder på en hurtig omgang spaghetti. Det er i køk- kenet, at livet leves. Derfor går vi op i rammerne. At tingene er gjort ordentligt. Fra start til slut. I dag har vi butikker over hele landet. Her kan du se og røre ved vores køkkener og andre elementer til hjemmet. Og høre mere om, hvordan din køkkendrøm kan få solide ben at stå på, når den kommer i hænderne på folk, der har over 50 års erfaring.

43

44

Det nye sort

Massive, sorte trælameller. Skydedør og rumopdeler i stål og glas. Sort håndsmedet vask. Newyorker-stemning. Made by Thy.

45

46

Naturen har gjort sit bedste

Naturlige materialer, naturlige råvarer. Holdbarhed og styrke. Fuld af saft og kraft. Det hele er der allerede, naturen har gjort sit. Det gælder bare om at få det frem. Både på tallerkenen. Og i køkkenet.

47

En investering for l ivet

Godt håndværk betaler sig. Det koster først og fremmest flid og umage for snedkeren. Hævet over tidens modeluner, skabt til at blive brugt. Med Hanstholm får du et køkken, du ikke bare smider ud igen. Eller et bad eller en garderobeløsning. Du vedligeholder i stedet – når den tid engang kommer. Eller vi gør det for dig. Sliber ned, pudser op. Fordi vi kan, fordi materialerne tillader det. Man kunne kalde det bæredygtig investering. Eller bare almindelig sund fornuft. Uanset hvad, det er en del af pakken, når du vælger en løsning fra os.

49

En hovedåre i den danske køkkenbranche

Vejen til Hanstholm er en tur gennem vores vigtigste inspirationskilder: Den ægte, rå natur. Det vilde Vesterhav. De levende sandstrande. Du kan næsten dufte havet, når du trækker en skuffe ud.

Velkommen hjem

Det er svært at tage glæden fra oplevelsen af kvalitet. Det gemmeførte, det gennemtænkte. De fleste af os kan se det, når vi står over for det. Mærke det. Det kan nemt blive en vanedannende, daglig glæde.

Sort og natureg. Træ og store, rene flader, grøn marmor. En enkelhed, der gør det muligt at fokusere på det, der for alvor betyder noget, når man kommer hjem. Samvær. Fælles madlavning. Eller måske et øjeblik helt for sig selv? Bemærk de såkaldte pocket doors på det store billede til højre. Elegant glider lågerne til siden, ind i ’lommerne’, når man åbner dem op – og det åbne skab fremstår pludselig som et helt nyt møbel.

54

55

Bad ude. Eller inde. Eller måske begge dele? I naturens helt egne, hårdføre materialer.

56

57

Kreativt åndehul

Her har vi været med til at indrette et badeværelse i et klassisk byggeforeningshus i København. De små rækkehuse blev oprindeligt opført som arbejderboliger med plads til flere familier.

58

Med kreativ tilgang og godt håndværk – med respekt for husets oprindelige arkitektur – er der skabt et lyst og luftigt åndehul. Selv hvor pladsforholdene er små.

59

60

Ingen begrænsninger

De fleste køkkener fås kun i standardmål. Fx er skuffer typisk 40, 60 eller 80 centimeter i bredden. Hos Hanstholm møder du en anden tilgang. Hvordan udnytter vi pladsen hos dig bedst muligt? Hvordan udnytter vi rummet bedst muligt? Det er altid vigtigere, end hvad der passer ind i produktionen. Den har vi nemlig ingen af. Alt skræddersyes efter mål hjemme hos dig – og hvad du har lyst til at have i dine skuffer og skabe. Først når vi har styr på det, går vi i gang med arbejdet i snedkeriet. Det giver albuerum. Og det er vi vant til, der hvor vi kommer fra.

61

Plads ti l personl ighed

Hvad skal dit køkken smage af? Hos Hanstholm kan du selv vælge. Alt fra materialer til farver og greb.

62

Køkkenet her er inspireret af de ikoniske køkkener fra 1950’erne. Her begyndte låger med udvendige hængsler for alvor at vinde frem. I fagsproget taler man om overfalsede låger. Farvevalget var typisk i den lyse ende dengang – fx lysegul, lyseblå, lysegrøn. Med valget af den mørkegrønne her står de smukke metalgreb og hængsler i særdeleshed frem.

64

Massive træskuffer. Smukt design. Der holder i generationer.

65

Sommerl ig romantik året rundt

Gennemført, klassisk hvidt køkken. De fine detaljer med runde metalgreb, håndudskårne fyldningslåger og smukt svunget armatur giver køkkenet en let og romantisk, sommerlig stemning uanset årstiden.

Opbevaringsskabe med småsprossede glaslåger, der går helt til loft. Håndudskårne fyldninger i både skuffer og skabe. Sort bordplade, der skaber flot kontrast.

Levende design

Et Hanstholm Køkken er skabt til at blive brugt. Hver dag, året rundt. Uanset stilen. Tidens tand, patineringen, gør kun dit køkken smukkere – fordi vi udelukkende bruger de bedste materialer, naturens egne.

72

Håndvask og armatur i messing lyser her flot op og giver det mørke køkken et eksklusivt look. Bemærk i øvrigt, hvordan håndvasken går hele vejen rundt om armaturet og på den måde beskytter bordpladen.

73

Lyst badeværelse med bordplade i terrazzo. De sortgnistrende marmorstykker står flot til det sorte armatur og de store runde spejle. Terrazzo-teknikken kan spores helt tilbage til mosaikker i det antikke Egypten, men blev særligt populær i art deco- perioden fra umiddelbart før Første Verdenskrig og frem til 1940’erne. En klassiker, der stadig holder. Terrazzo kan fås i alle farvekombinationer, du slipper bare fantasien løs – vi leverer.

77

Naturens orden

Vi elsker træ. I alle farver og udførelser. Der er en naturlig slidstyrke og ro i materialet. Det er de egenskaber, vi giver videre.

78

Med store pocket doors kan du lukke køkkenet af, når du ikke bruger det. Elegant og funktionelt.

Hvad med hyldemeter? Har du nok i dit køkken? Vi kan helt sikkert finde flere. Og skabe de kontraster, der skaber liv. Bemærk fx den sorte ramme og de lyse hylder i natureg. Eller kogeøens temperaturregulatorer i metal, monteret direkte uden på fronten.

85

Unikt fra top ti l bund

Skulpturelt køkkenmøbel i eg. Flot samspil mellem det åbne og det lukkede. Med unik mulighed for personlig indretning i den smukke niche.

88

Klassisk villa fra 1960’erne. Husets oprindelige arkitektur er videreført i det moderne køkken. Både former, udtryk og materialevalg passer perfekt sammen. Naturligvis uden et eneste greb i miles omkreds. Helt i tidens ånd. Dengang. Såvel som nu.

89

Med mørkt træ kan du skabe et eksklusivt udtryk. I tilfældet her fuldendt af mørkt sildebensparket.

92

Hvi lken kontrast passer ti l dig?

Kontraster skaber liv. Her mellem blødt og hårdt, lyst og mørkt. Du kan få hjælp og inspiration fra vores dygtige indretningskonsulenter. Vi rådgiver gerne om, hvilke kombinationer der passer til netop dit hjem og dine rum. Vi bygger vores rådgivning på rigtig mange års indretningsløsninger. Og mange forskellige individuelle ønsker. En erfaring, der kommer dig til gavn.

93

Ultimativ selvforkælelse

Det startede med køkkener. Men vi har i dag lige så stor erfaring med hjemmets øvrige rum, badeværelser ikke mindst. Fra design over valg af materialer til de helt afgørende detaljer, fx belysning.

94

Start og slut dagen i enkle, rolige omgivelser. Med afdæmpede farver og organiske materialer. Bemærk også, hvordan lyset her er brugt til at indrette rummet, fx over brusekabinerne. Går dine drømme i den her retning? Eller en helt anden? Kig forbi. Og lad os tage en snak. Så gør vi også dine køkkendrømme konkrete.

95

Hanstho lm. com

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82 Page 83 Page 84 Page 85 Page 86 Page 87 Page 88 Page 89 Page 90 Page 91 Page 92 Page 93 Page 94 Page 95 Page 96 Page 97 Page 98 Page 99 Page 100

Made with FlippingBook - Online Brochure Maker