Matchprogram: IFK Norrköping - BK Häcken

DAGENS MATCHVARA Sveriges första autonoma drönarflygning mellan flyghuvudstaden Linköping och fotbolls- och entreprenörsstaden Norrköping genomförs i oktober 2022!

Vi på Independent Business Group (IBG) är experter på flyginfrastruktur. Vi erbjuder tjänster som skapar möjlighet till transporter i det undre luftrummet. Flyget i framtiden kommer hjälpa oss att både nå klimatmålen, minska miljöpåverkan i stad och på landsbygden, samtidigt som fler arbetstillfällen växer fram i den nya industrin. Vår region har enorm potential med den knytpunkt som regionen är ur en transportsynpunkt, näringsliv och med de fantastiska människor som bor här. IBG vill vara en del av utvecklingen av framtidens Östergötland och Sverige, när vi kliver in i en ny era av transporter och innovationer.

GÅR ÄVEN ATT KÖPA PÅ BUTIKEN I LINDEN KÖPCENTRUM UNDER MATCHDAG För oss är det är viktigt att relatera till stadens hjärta och kulturen, där både IFK Norrköping och IK Sleipner är fotbollsklubbar somn tagit guld och är betydelsefulla i föreningslivet och en stor del av staden. Ett partnerskap är självklart för oss för att kunna ge tillbaka till staden genom att skapa förutsättningar för utveckling och bidra till att Norrköping är en bra plats för barn och ungdomar att växa upp i. Vi tror på långsiktighet och att bidra och att samarbeta med de duktiga människorna som finns här. KÖP DEN HÄR Tillsammans med Luftfartsverket och Linköpings universitet att genomföra Sveriges första autonoma drönarflygning i oktober 2022, drönaren kommer att lyfta intill Malmens militärbas i Linköping och landa på Norrköpings flygplats. En demoflygning som visar integrationen att gå från okontrollerat till kontrollerat luftrum och som är en i raden av flygningar i Europa under året. Ett första steg mot framtidens sätt att transportera sig med drönare!

ibg-sweden.se I FK NORRKÖP I NG MATCHPROGRAM

4

Made with FlippingBook Annual report maker