PAS2_Vieconnector IP

Garantie op een professionele interventie Naast een tussenkomst door de opgegeven contactpersoon kan een professionele interventie gebeuren door een ambulancedienst (zonder ziekenhuisvervoer) of een verpleegkundige. Wanneer u een beroep wil doen op een professionele interventie dient u wel zelf een sleutelkluisje of digitaal slot te voorzien zodat de hulpverlener de woning kan betreden.

Onze dienstverlening is er 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Vast personenalarmsysteem (PAS) - via internetverbinding

VOOR GEBRUIK IN HUIS - VIECONNECTOR IP

Wat? Vast toestel + hals- of polszender

Hoe werkt het? Een alarmoproep gebeurt door de rode knop in te drukken op het vast toestel of op de draadloze hals- of polszender. Als de rode knop bij de halszender wordt ingedrukt zal een alarm draadloos naar het vast toestel worden overgebracht. Een medewerker van de zorgcentrale Z-plus vangt dit alarmsignaal meteen op. Deze medewerker maakt contact met de gebruiker via de luidspreker en digitale telefoon, die ingebouwd zijn in het toestel. Afhankelijk van de situatie wordt een mantelzorger of professionele interventie ingeschakeld.

Dit vast toestel is bestemd voor alarmering in een thuissituatie. Het toestel wordt aangesloten op een internetverbinding. U dient deze zelf te voorzien. Het toestel wordt standaard geleverd met een hals -of polszender. Extra mogelijkheden Op dit PAS-toestel kunnen er extra apparaten en/of sensoren aangesloten worden die een specifiek alarm doen afgaan zoals een draadloze trekschakelaar of CO-melder.

Inbegrepen in de maandelijkse huurprijs

• Huur en onderhoud toestel + extra apparaten • Aansluiting zorgcentrale • Dienstverlening Z+ Alarm

Prijs

Maandelijkse huurprijs

- 16 euro (indien een mantelzorger verwittigd moet worden) - 17 euro (inclusief garantie op professionele hulpverlening)

Eenmalige installatiekost (binnen de 5 werkdagen)

- 65 euro

Spoedinstallatie (binnen de 24u)

- 105 euro

Professionele interventie ambulancedienst

- 75 euro

Professionele interventie met verpleegkundige

- 45 euro (dagtarief) - 55 euro (nachttarief)

Aansluiten extra apparaten

- 4,50 euro per maand per

- extra pols- of halszender (incl. polsbandje) - CO-melder - draadloze trekschakelaar of drukknop

Made with FlippingBook Online newsletter