Biennials - Frühjahrsblüher - Tweejarigen | 2022-2023

Sales Manager BeNe Edwin Zuidgeest

NL

Welkom Het is ons een genoegen u deze nieuwe catalogus voor de het aankomende seizoen voor tweejarigen te presenteren. Wij zijn overtuigd dat het u zal helpen bij uw besluitvorming. Wij weten hoe lastig het kan zijn om bepaalde beslissingen te nemen in een markt die de laatste jaren sterk is veranderd. Daarom ondersteunen wij u graag -, door u te informeren over de nieuwe ontwikkelingen binnen ons assortiment dat u op de volgende pagina's kunt zien, zoals de series Dania en Endurio.

Flowers rekening met uw behoeften. We passen ons graag aan om u met de juiste middelen van dienst te zijn. We streven er altijd naar om een uitstekend product van de hoogste kwaliteit te leveren. Om dat voor elkaar te krijgen, luisteren we graag naar u als onze klant. Zo komen we allemaal verder in deze markt.

Wij hopen dat u deze catalogus nuttig vindt en, zoals altijd, staat ons team graag tot uw beschikking voor alle verdere informatie.

Met vriendelijke groet, Edwin Zuidgeest

Beginnend bij de veredelaar van het plantmateriaal tot aan de productie en levering van het product, houden wij als Syngenta

4

Made with FlippingBook Learn more on our blog