2018 EMGE Produktark

Nytt koffertmerke

360 o Double wheel mobility

CASESe ROTATE 360° Complete mobility. Each wheel is reinforced for improved durability and trouble free operation.

100% polypropylene(PP) Designed with advanced and lighter weight components, superior organization and precision manufacturing.

freewheel design Easy to wheel in tight places.

ergonomic handle system Our push button retractable handle system is made of aircraft grade aluminium tubing for reliability and ease of use. Ergonomic handle ensures a comfortable grip. TSA LOCK Travel Sentry Approved locks are officially recognized and accepted by the TSA. These locks enable airport security officers to open luggage for physical inspection when required without the need to cut off or break open locks.

RØD

SORT

HVIT

MØRKEBLÅ

Bakgrunn:

Kofferten:

Ofte har jeg stått ved innsjekkingss- kranken og hørt på samtaler mellom en fortvilet hotellkunde og en resep- sjonist som etter beste evne ønsker å hjelpe. Bagasjen har fått en skade av en eller annen årsak og kunden er fortvilet. En 100-liters fullstappet koffert er ikke lett å håndtere når et eller flere hjul er falt av... Eller telskophåndtaket er knekt. Etter flere år som innehaver av agen- turet for Rimowa (et av verdens mest kjente high-end merker innenfor kof- ferter) har vi også sett at det er utrolig vanskelig å få en koffert reparert både fordi teknikken til dels er komplisert, spesialverktøy er nødvendig og/eller det er et utall forskjellig reservedeler å velge mellom. Videre har vi konstatert at kofferter tar stor plass – ikke minst der hjemme. Og med en familie på 2 voksne og 2 barn blir det fort 6-10 kofferter (store og cabin totalt) og det tar plass!

Vi har gjennom ganske lang tid nå gjort research for å finne en produsent av kofferter som kan dokumentere gode visuelle kvalitetstester (også i 20 kuldegrader), ikke tar stor lagerplass, standardiserte reservedeler og dertil har en standardisert og enkel måte å bytte reservedelene på. Samtidig skal prisen være akseptabel for kunden. Vi har funnet produsenten. Selvsagt i Kina og vi har selv kvalitetssikret både selskapets historie så vel produksjons- lokaler for å sikre at produsenten er seriøs etter nordisk standard. Kofferten EMGE first består av 3 kofferter: 1 cabin koffert, 1 mellomstor koffert og 1 stor koffert

– som hver for seg lagres i en tynn koffertpose og stables inni hverandre. Den totale lagerplassen er med andre ord kun den største kofferten.

20’’ Inner Dimensions: H x W x D 55 x 37 x 23 cm Weight: 2.9 kg Volume: 46.8 L

24’’ Inner Dimensions: H x W x D 64 x 45 x 27 cm Weight: 3.8 kg Volume: 77.8 L

28’’ Inner Dimensions: H x W x D 73.5 x 51 x 31 cm Weight: 4.8 kg Volume: 116.2 L

Made with FlippingBook - Online catalogs