Fruktbroschyr_2017

TILLBEHÖR

DET LILLA EXTRA BETYDER SÅ MYCKET. Vi har mer än 250 produkter utöver vårt fruktsortiment. Mjölk, mineralvatten, grönsaker, nötter, godis, konferens- korgar, te och kaffe förstås! Helt enkelt – allt som behövs för en välfungerande arbetsplats.

PAKET

STYR UPP OCH FÖRENKLA VARDAG OCH FEST MED VÅRA VÄLKOMPONERADE PAKET! Frukostpaket Börja dagen med en samling runt frukosten! Uppskattat till vardags eller då och då vid speciella möten eller tillfällen. Vi har tre olika nivåer på frukostpaket att välja mellan.

Högtidspaket Ta ett samlat grepp och fixa stämningen på kontoret till årets alla återkommande högtider. Så kan du och alla medarbetare bara njuta av feststämningen… Vi har gjort det enkelt genom att kombinera tre färdiga nivåer av Högtidspaket.

GÅVOR

VÅRA GÅVOR ÄR EN INVESTERING I FRAMTIDEN. Vi har många fina gåvoprodukter i vårt sortiment, både älskade klassiker och nyheter inför olika högtider. Allt från säsongsanpassade fruktkorgar, exklusiva chokladaskar till populära påskägg. En gåva från Fruktbudet är att visa sin upp- skattning i handling – det kan vara en bemär- kelsedag, ett väl utfört uppdrag eller som en avslutning på året. Vi ser självklart till att gåvorna hamnar på rätt ställe – i rätt tid.

Du kan se hela vårt sortiment och beställa från vår hemsida samt admi- nistrera dig via ”Mina Sidor”.

Made with FlippingBook - Online catalogs