Perennials - Perennat - Stauder | 2021-2022

NO

La oss gi scenen til staudene! Ta sjansen med stauder og de mange måtene du kan produsere og selge dem på. De finnes både for innendørs og utendørs produksjon. Stauder gir deg så mange muligheter, det er hva jeg har likt best i denne kategorien siden jeg startet i 2008. Jesper Frandsen og jeg er stolte av å presentere vår første staudekatalog! Du vil finne vår komplette assortementet for hele året, inkludert stauder for vår og sommer. Og det er enda mer.

Vi i Syngenta Blomster er svært opptatt av stauder. Nå før den nye sesongen har våre utviklere jobbet hardt for å forbedre staudeut valget og gjøre bestselgerne enda bedre. Vi har et par høydepunkter i år som jeg mener at fortjener spesiell omtale: Slik som vår Lavan- dula augustifolia Vintro, som imponere med sine sterke overvin- tringsgener. Easy-to-produce er en av vår bruksanvisninger slik at du kan eksprimentere med vår Delphinium Delphina, Ved siden av den er Sedum Spot On en spesiell plante: Veldig var- me- og tørketolerant og bievennlig. Jeg anbefaler å ta en titt på side 52 hvor vi stolt presenterer nyhetene i vårt assortement.

På side 16 vil du finne kalenderfarger. Å velge stauder har aldri før vært så enkelt. Vår komplette oversikt over hele utvalget hjelper deg å planlegge ditt staudetilbud for hver måned. Denne månedlige oversikten gjør det også enklere for dine kunder å velge: Stauder av ulike arter og farger samtidig ved et øyekast.

Ed Zwaanswijk Produktansvarlig stauder

Ved siden av valgprossessen inneholder fargekalenderen også en tidsplan for produksjon.

4

Made with FlippingBook Learn more on our blog