Byliny - Trvalky - Trajnice | 2021-2022

HR

Dajmo scenu Trajnicama! Usudite se razlikovati se od trajnica i mnogih načina na koje ih možete proizvoditi i prodavati.

Mi u Syngenta Flowers jako smo zaljubljeni u trajnice. U novoj se- zoni naši su oplemenjivaći vrijedno radili na poboljšanju asortimana trajnica i nadogradnji naših najprodavanijih proizvoda za naše kup- ce. Imamo nekoliko novih vrhunaca za koje vjerujem da zaslužuju dodatno spominjanje: Uzmite našu Lavandulu augustifolia Vintro, koja impresionira snažnom genetikom prezimljavanja. Jednostavan za uzgoj jedan je od naših smjernica uzgoja jer možete eksperimen- tirati s našim Delphiniumom Delphina, Pored Sedum

Za vanjsku, ali čak i unutarnju proizvodnju. Višegodišnje biljke daju vam toliko prilika, to je ono što volim u ovoj kategoriji otkad sam započeo 2008. godine. Ime menadžera prodaje i s ponosom predstavljamo naš prvi katalog višegodišnjih biljaka! Naći ćete naš cjelovit i cjelovit asortiman za cijelu godinu, uključujući proljetne i ljetne trajnice. A ima još toga. Na stranici XX pronaći ćete boje kalendara. Odabir trajnica nikada nije bio tako jednostavan! Cjelovit pregled cijelog asortimana pomaže vam u planiranju ponude trajnica po mjesecu prodaje. Ovaj mjesečni pregled vašim kupcima olakšava i odabir: trajnice različitih vrsta i boja, spremne istovremeno.

Spot On-a nalazi se zaštitni znak: vrlo podnošljiv na vrućinu i sušu i pčelama pogodno.

Potičem vas da pogledate stranice XX na kojima s ponosom pred- stavljamo pridošlice u našem asortimanu!

Ed Zwaanswijk Voditelj programa Trajnice

Osim odabira, Kalendar boje sadrži i vremenski raspored za pripr mu vašeg proizvodnog plana.

4

Made with FlippingBook Learn more on our blog