Marvede - Ansøgning om rationeringsmærker for petroleum, 19…

Se den paa Bagsiden trykte Vejledning'.

A .

Ansøgning om Rationeringsmærker for PETROLEUM til Husholdning og andet privat Forbrug i Helaarsbolig.

Menstrup pr Hyllinge (Boligens nøjagtige Beliggenhed, jfr. Vejledningen).

Undertegnede, boende

> der har fast Helaarsbolig paa nævnte Adresse, ansøger herved om Ratio­ neringsmærker for Petroleum. Husstanden bestaar regelmæssigt af 2 Personer, nemlig: %ulde Navn Fødselsaar og -dag

1866 31/1 1943 21/2

Lars Larsen Gerda Larsen

Følgende Spørgsmaal maa besvares ved Ansøgning om Rationeringsmærker til Kogning: Har De egen selvstændig Lejlighed?. . eller er De Logerende? ............................ Har De egen fuldstændig Husholdning? eller har De kun delvis Husførelse?. . (d. v. s. spiser De paa Restaurant, Pensionat, hos Fa­ milie eller lign.?) Er der i Lejligheden installeret

Følgende Spørgsmaal maa besvares ved Ansøgning om Rationeringsmær­ ker til Belysning:

Er der i Ejendommen installeret elektrisk Belysning?........................... Er der i Ejendommen installeret G asbelysning?........................................

(jfr. Vejledningen).

almindeligt Komfur?....................... Gas til Kogebrug? ........................... elektrisk Kogeindretning?.............. (jfr. Vejledningen).

Foranstaaende Oplysninger er afgivet paa Tro og Love. Iv-enstrup 29/lo

29W.

0 i& / ..js

.............

CyL&~'Y<>

(Underskrift)

Udfyldes af Kommunalbestyrelsen (Brændselsudvalget). Antal Liter Kommunalbestyrelsens (Brændselsnd Kogning: Grundration ......................... valgets) Stempel, Dato og Signatur: Tillæg tor Personer.......... B a rn etillæ g ......................................... S æ r tillæ g ............................... Belysning: Grundration......................... Tillæg for Personer........... ^

Udleveret for Perioden Vn—3Via 1940. .

2725. A/S Olaf O. Barfod & Co.s Forlag.

Vejledning for Udfyldning af omstaaende Ansøgning.

Som Helaarsbolig anses det Hns, den Lejlighed el. lign., der af

Ansøgeren bebos hele Aaret, eventuelt bortset fra Ferier o. lign.

Ansøgningen skal normalt indgives al Boligens Indehaver, d. v. s.

dens Ejer eller den, der har lejet den direkte at Ejeren.

Boligens Beliggenhed skal angives saa nøjagtigt som muligt. I Byer o. lign. skal anføres Gade, Husnummer og Elage; paa Landet skal anføres Matr. Nr. og Ejerlav. Findes der i Boligen almindeligt Komfur, Gas eller elektrisk Kogeindretning, kan omstaaende Erklæring ikke afgives, selv om den paa­ gældende Kogeindrelning i sin nuværende Tilstand er ganske uanvendelig til daglig Madlavning o. lign. Der maa i saadanne Tilfælde indgives særlig An­ søgning til Kommunalbestyrelsen (Brændselsudvalget) med Bedegørelse for Manglerne. Til Brug i Ejendomme, der har elektrisk Installation, kan ikke udleve­ res Rationeringsmærker for Petroleum til Belysning. Til Husstanden kan medregnes alle Personer, der normalt faar de­ res Kost tillavet sammen med Ansøgerens. Eventuelle Logerende med egen Husholdning maa indgive særlig Ansøgning til Kommunalbestyrelsen (Brænd­ selsudvalget). Til Opvarmning i privat Beboelse kan ikke udleveres Ratio­ neringsmærker. Eventuelle Ansøgere maa henvises til at gaa over til at be­ nytte fast Brændsel. Dog kan der i Sygdomstilfælde som en midlertidig Foranstaltning, indtil anden Opvarmningsmulighed er tilvejebragt, udleveres Ratione­ ringsmærker for et mindre Kvantum Petroleum, naar det ved Lægeerklæring godtgøres, at Opvarmning er nødvendig, og det ved særlig Erklæring godtgø­ res, at Ansøgeren ikke har Mulighed for at opholde sig i Rum, der kan op­ varmes paa anden Maade. Til Sommerhuse, Kolonihavehuse, Week-end Huse o. lign. samt Teltlejre kan der ikke udleveres Rationeringsmærker.

\

Se den paa Bagsiden trykte Vejledning.

Perioden Vii— »Vi* 1941.

Ansøgning om Rationeringsmærker for PETROLEUM til Husholdning og andet privat Forbrug i Helaarsbolig.

U ndertegnede, boende

.......... 9?LMAJ*MJL

(Boligens nøjagtige Beliggenhed, jfr. Vejledningen).

..........................................................*................................................................................................................... * der har fast Helaarsbolig paa nævnte Adresse, ansøger herved om Ratio­ neringsmærker for Petroleum.

Husstanden bestaar regelmæssigt af

Personer, nemlig:

Fødselsaar og -dag

Fulde Navn

............. ..................................... ..................................................................

Følgende Spørgsmaal maa besvares ved Ansøgning om Rationeringsmærker til Kogning: Har De egen selvstændig Lejlighed?................. eller er De Logerende? ......................... Har De egen fuldstændig Husholdning? eller har De kun delvis Husførelse?.. (d. v. s. spiser De paa Restaurant, Pensionat, hos Fa­ milie eller lign.?) Er der i Lejligheden installeret almindeligt Komfur?...................................... Gas til Kogebrug?............................................ elektrisk Kogeindretning?............... Har De Adgang til Logiværtens Kogeindretninger?............................. ____________________(jfr. Vejledningen)._____________________ For Logerende ønskes oplyst:

Følgende Spørgsmaal maa besvares, saafremt De søger om Rationerings­ mærker til Belysning: Er der i Ejendommen installeret: elektrisk Belysning? eller Gasbelysning?............. Er der i Boligen installeret:

elektrisk Belysning? eller Gasbelysning?

For Logerende ønskes oplyst:

Har Logivæi'ten elektrisk Lys? eller Gasbelysning? (jfr. Vejledningen).

Foranstaaende Oplysninger er afgivet paa Tro og Love. i L .. & /

(Underskrift)

Udfyldes af Kommunalbestyrelsen (Brændselsudvalget).

Antal Liter Kommunalbestyrelsens (Brændselsud­

valgets) Stempel, Dato og Signatur:

Kogning: Grundration...........................

iS

Tillæg for Personer..........

3

B arn etillæ g ........................... Særtillæg ...............................................

Belysning: Grundration .........................

Tillæg for Personer.........................

Udleveret for Perioden Vn — 3Vis 1941.. ^

Nr. 2725. A/S Olaf O. Barfod & Co.s Forlag.

A .

Vejledning for Udfyldning af omstaaende Ansøgning.

Som Helaarsbolig anses det Hus, den Lejlighed el. lign., der af

Ansøgeren bebos hele Aaret, eventuelt bortset fra Ferier o. lign.

Ansøgningen skal normalt indgives af Boligens Indehaver, d. v. s.

dens Ejer eller den, der har lejet den direkte af Ejeren.

Boligens Beliggenhed skal angives saa nøjagtigt som muligt. I Byer o. lign. skal anføres Gade, Husnummer og Etage; paa Landet skal anføres Matr. Nr. og Ejerlav. Findes der i Boligen almindeligt Komfur, Gas eller elektrisk Kogeindretning, kan omstaaende Erklæring ikke afgives, selv om den paa­ gældende Kogeindretning i sin nuværende Tilstand er ganske uanvendelig til daglig Madlavning o. lign. Der maa i saadanne Tilfælde indgives særlig An­ søgning til Kommunalbestyrelsen (Brændselsudvalget) med Redegørelse for Manglerne. Til Husstanden kan medregnes alle Personer, der normalt faar de­ res Kost tillavet sammen med Ansøgerens. Eventuelle Logerende med egen Husholdning maa indgive særlig Ansøgning til Kommunalbestyrelsen (Brænd­ selsudvalget). Til Opvarmning i privat Beboelse kan ikke udleveres Ratio­ neringsmærker. Eventuelle Ansøgere maa henvises til at gaa over til at be­ nytte fast Brændsel. Dog kan der i Sygdomstilfælde som en midlertidig Foranstaltning, indtil anden Opvarmningsmulighed er tilvejebragt, udleveres Ratione­ ringsmærker for et mindre Kvantum Petroleum, naar det ved Lægeerklæring godtgøres, at Opvarmning er nødvendig, og det ved særlig Erklæring godtgø­ res, at Ansøgeren ikke har Mulighed for at opholde sig i Rum, der kan op­ varmes paa anden Maade. Til Sommerhuse, Kolonihavehuse, Week-end Huse o. lign. samt Teltlejre kan i intet Tilfælde udleveres Rationeringsmærker.

C*

Se den paa Bagsiden trykte Vejledning.

Perioden Vi-28/* 1942.

Ansøgning om Rationeringsmærker for PETROLEUM

til Belysning i Erhvervsvirksomheder og til teknisk Brug m. v. (Kan ikke anvendes ved Ansøgning om Rationeringsmærker til Motorer, Traktorer o. lign.)

Undertegnede ansøger herved om Rationeringsmærker for Petroleum til Brug i Erhvervsvirksomhed. Til Brug ved Ansøgningens Behandling afgiver jeg paa Tro og Love følgende Oplysninger: Virksomhedens Navn:..........................................................................................

Virksomhedens Beliggenhed:

Virksomhedens Art:

6V

)

I Virksomheden beskæftiges Personer. I Virksomheden anvendes Petroleum til følgende Formaal (jfr. Vejledningen): '

For Landbrugsejendomme : Til Ejendommen hører ^ Stk. Malkekvæg. Til nævnte Formaal vil det i Perioden indtil 28. Februar 1942 være nødven# digt at anvende Liter Petroleum. Min nuværende Beholdning af Petroleum til Erhvervsvirksomheden udgør ialt Liter. ^ l ., d.L*>/1i .......... 194 </ (Hl £>-) ^ (p (Virksomhedens ansvarlige I.cder)

Postadresse:

Eventuelle supplerende Oplysninger anføres paa særskilt Bilag. Udfyldes af Kommunalbestyrelsen (Brændselsudvalget). Antal Liter Kommunalbestyrelsens (Brændselsudvalgets) Tildeling ... Stempel, Dato og Signatur:

Fradrag .... Udleveret .. A/S Olaf O. Barfod &Co.s Forlag.

Vejledning for Udfyldning af omstaaende Ansøgning.

Ansøgning skal indgives af Erhvervsvirksomhedens ansvarlige Leder til Kommunalbestyrelsen (Brændselsudvalget) i den Kommune, hvor Virksom# heden (Afdelingen) er hjemmehørende. Rationeringsmærker til Køb af Petroleum til erhvervsmæssig Belysning kan alene tildeles Virksomheder, hvor elektrisk Lys eller Gasbelysning ikke er installeret. Virksomhedens Beliggenhed angives saa nøjagtigt som muligt. Virksomhedens Art angives ikke med almindelige Benævnelser, f. Eks. »Haandværk«, men specificeret, f. Eks. »Malerforretning«. Er f. Eks. et Sav# værk knyttet til Landbrug, men saaledes at Petroleum kun benyttes i Sav# værket, anføres kun »Savværk«. De Formaal, hvortil Petroleum anvendes i Virksomheden, angives med de bedst mulige Oplysninger. Virksomhedens Beholdning af Petroleum skal angives i hele Liter, idet der ses bort fra Brøkdele af en Liter.

NB. Petroleum, der udleveres til Brug i Erhvervsvirksomheder, maa ikke anvendes paa anden Maade, end den hvortil den er tildelt.

A

Se den paa Bagsiden trykte Vejledning.

Ansøgning om Rationeringsmærker for Petroleum til privat Kogebrug i H elaarsbolig.

Undertegnede ansøger herved om Rationeringsmærker for Petroleum til privat Kogebrug i Helaarsbolig. Til Brug ved Ansøgningens Behandling erklærer jeg herved paa Tro og Love, at jeg er Indehaver (last Beboer) af Boligen (Huset, Lejligheden) beliggende ..... .............................................................................................................

at der i nævnte Bolig ikke er installeret almindeligt Komfur, Gas til Kogebrug eller elektrisk Kogeindretning, 9 o at min Husstand regelmæssigt omfatter V Personer, at min Husstands Beholdning af Petroleum udgør Liter, at jeg har egen Husholdning, at jeg har C Børn under 2 Aar. Yderligere Spørgsmaal?............................................................................................................

194 /

, d.

Underskrift.

Udfyldes af Kommunalbestyrelsen (Brændselsudvalget) Antal Liler

Kommunalbestyrelsens (Brændselsudvalgets; Stempel. Dato og Signatur:

G r u n d r a t i o n ................

y

Tillæg for ^ Personer Tillæg for Børn under 2 Aar

T i l s a m m e n ................ Fradrag ....................... U d l e v e r e t ......................

Nr. 109 A. Provins-Forlaget, Randers.

Vejledning for Udfyldning af omstaaende Ansøgning,

Som Helaarsbolig anses det Hus, den Lejlighed el. lign., der at Ansøgeren bebos hele Aaret, eventuel! bortset fra Ferier o. lign Ansøgningen skal normalt indgives af Boligens Indehaver, d. v. s. dens Ejer eller den, der har lejet den direkte at Ejeren. Kr Boligens Indehaver ikke selv fast Beboer af Boligen, kan Ansøgningen indgives af den, der har faaet Boligen overladl til Brug. I vaa Fald slettes Ordet Indehaver i Erklæringen. Boligens Beliggenhed skal angives saa nøjagtigt som muligi. I Byer o. lign. skal angives Gade, Husnummer og Etage; paa Landet skal anfnres Matr. Nr. og Ejerlav. Kom­ munens Navn skal altid anføres Findes der i Boligen almindeligt Komfur, Gas eller elektrisk Kogeindretning, kan omslaaende Erklæring ikke algives, selv om den paagældende Kogeindretning i sin nuværende Tilstand er ganske uanvendelig til daglig Madlavning o. lign. Der maa i saadanne Tilfælde indgives særlig Ansøgning til Kommunalbestyrelsen (Bi ændselsud valget) med en Bedegorelse for Manglerne Til Husstanden kan medregnes alle Personer, der normalt faar deres Kost tillavet sammen med Ansøgerens. Eventuelle Logerende med egen Husholdning maa indgive særlig Ansøgning til Kommunalbestyrelsen (Brændselsudvalge ) Husstandens Beholdning al Petroleum skal angives i hele Liter, idet der ses bort fra Brøkdele af en Liter.

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8

Made with FlippingBook - Online magazine maker