Katalog lekeapparater høst 2018

Varde Tre

Innhold

Nyheter 2017 Side 4–5 Naturlige leker Side 6–9

Våre produkter Barn over hele Norge og Sverige har gjennom mer enn 15 år fått utløp for fantasi og lekeglede i våre busser, biler og båter. Lekeapparatene fra Varde er utviklet med akkurat dette målet for øyet – å gi barn utløp for kreativitet og rollelek i trygge og sunne omgivelser. Vi bruker kortreiste, naturlige materialer der det er mulig, og legger stor vekt på at både produksjonen og det vi lager skal være miljøvennlig. Hele produksjonen, fra kapping av deler til siste finish, gjøres for hånd hos oss. Dette gir våre lekeapparater et helt spesielt håndverksmessig særpreg, som både barn og voksne over hele landet setter pris på. Våre lekeapparater har sitt eget særpreg, som er utviklet gjennom år. Du kan nesten si de har litt sjel. Planlegging og prosjektering Planlegger du nytt lekeareal, eller skal du oppgraderer eksisterende område? Varde har den nødvendige fagkunnskapen for å sikre forskriftsmessig utforming, og kan gi deg råd om hvordan du gjør lekeplassen trygg, morsom og utfordrende for alle som skal bruke den. Vi kan være med å forenkle planleggingsprosessen, ved å illustrere hvordan området vil se ut med ett eller flere av våre produkter plassert etter ditt ønske. Les mer om den perfekte lekeplassen på side 5.

Forhandler Varde forhandler produkter også fra andre leverandører av lekeplass- og sportsutstyr. Sammen med egne produkter, kan vi levere alt du trenger til både lekeplasser og andre uteareal – uansett bruk. Kvalitet og sertifisering Både våre egne produkter, og produkter fra våre samarbeidspartnere er kontrollert og godkjent av TÜF SÜD etter Norsk Standard NS- EN 1176 og 1177. Produktene som ikke er egenproduserte, kommer fra produsenter i Vest-Europa, som stiller samme krav til kvalitet, sikkerhet og arbeidsmiljø som vi gjør i egen produksjon. Kundeservice De fleste av våre lekeapparater kan leveres i andre farger, for tilpasning til sponsorlogo e.l. Logo eller andre kjennemerker kan freses inn, males på, eller påmonteres etter ønske. Kontakt oss for pris! Levering Leveringstid for våre lekeapparater er normalt 2–4 uker. Tidspunkt for levering avtales ved bestilling.

Om oss Varde AS er en arbeids- og inkluderingsbedrift beliggende i Kristiansund. Vardes hovedoppgaver er oppfølging og arbeidstrening for personer som trenger bistand for å få og beholde jobb, formidling av arbeidstakere til næringslivet gjennom kvalifisering, arbeidstrening og motivasjon, og varig tilrettelagt arbeid. Varde leverer, i tillegg til lekeplassutstyr, mange andre varer og tjenester. Vi har blant annet jobbfrukt og catering, en mekanisk avdeling som betjener verfts-, offshore- og fiskeriindustrien, og en kursavdeling som tilbyr et bredt utvalg av ulike kurs og sertifiseringer. Varde er godkjent lærebedrift for flere fagutdanninger.

Temaleker Side 10–11 Båter Side 12–16 Lekehus Side 17–18 Musikkleker Side 20–21 Biler Side 22–25 Unike leker Side 26–27 Møbler Side 30–33

Best egnet for

Arealbehov

Vekt

Lengde / Bredde / Høyde

Underlag

Fallhøyde

Produktnummer

Tilleggsinformasjon

2

3

Se alle våre produkter på varde-lek.no

For mer informasjon eller bestilling: Send en e-post til lek@varde.as eller ring 71 57 28 70

LEK&PARK

Made with FlippingBook - Online Brochure Maker