PURE DIY Diffuser Guide - NL

Al meer dan 30 jaar zet Melaleuca de wereldstandaard met hoogwaardige Melaleuca Olie. In 2015 werd deze expertise toegepast op een complete lijn essentiële oliën: Melaleuca PURE ™ Essentiële Oliën . PURE essentiële oliën zijn van de hoogste beschikbare kwaliteit en ze worden aangeboden tegen een aanzienlijke kostenbesparing ten opzichte van de belangrijkste concurrenten. Melaleuca bespaart klanten in de VS zelfs meer dan $1 miljoen per maand in vergelijking met de prijzen van de concurrenten. Bouw uw business op met essentiële oliën

Er is veel vraag naar essentiële oliën Essentiële oliën zijn een miljardenindustrie die naar verwachting alleen maar zal groeien. Er is zoveel vraag naar hoogwaardige essentiële oliën dat Melaleuca al miljoenen flessen heeft verkocht sinds de introductie van PURE Essentiële Oliën in mei 2015!

Hoe te beginnen? Als u uw business wilt opbouwen met essentiële oliën, dan is de eerste plaats om te beginnen bij u thuis. Ontdek welke oliën u het beste bevallen en deel uw ervaringen met uw vrienden. Koop het boekje voor doe- het-zelf gemengde oliën in de diffuser, probeer een paar verschillende oliecombinaties en experimenteer met uw eigen mengsels. Ga naar eu.melaleuca.com voor meer informatie over de verschillende oliën en de beschikbare accessoires. Klik op de link naar de veelgestelde vragen over essentiële oliën voor antwoorden op de meest voorkomende vragen van klanten. Melaleuca PURE Essentiële Oliën worden gekenmerkt door hun compromisloze kwaliteit, puurheid en aromatische excellentie. Zodra u klanten ze proberen, merken ze de voordelen al snel.

Page 1

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online