PAS1_Bosch HTS

Vast analoog personenalarmsysteem (PAS) VOOR GEBRUIK IN HUIS - BOSCH HTS

Wat? Vast toestel + hals- of polszender Dit vast toestel is bestemd voor alarmering in een thuissituatie en wordt aangesloten op een vaste telefoonlijn. U dient zelf over een Proximus of Telenet-aansluiting te beschikken. Het toestel wordt standaard geleverd met een hals- of polszender. Extra mogelijkheden Op dit PAS-toestel kunnen er extra apparaten aangesloten worden die een specifiek alarm doen afgaan.

Hoe werkt het? Een alarmoproep gebeurt door de rode knop in te drukken op het vast toestel of op de draadloze hals- of polszender. Als de rode knop bij de hals- of polszender wordt ingedrukt zal een alarm draadloos naar het vast toestel worden overgebracht. Een medewerker van de zorgcentrale Z-plus vangt dit alarmsignaal meteen op. Deze medewerker maakt contact met de gebruiker via de luidspreker en telefoon, die ingebouwd zijn in het toestel. Afhankelijk van de situatie wordt een mantelzorger of professionele interventie ingeschakeld.

Inbegrepen in de maandelijkse huurprijs • Huur en onderhoud toestel + extra apparaten • Aansluiting zorgcentrale • Dienstverlening Z+ Alarm

Prijs

Maandelijkse huurprijs

- 17,50 euro (indien een mantelzorger verwittigd moet worden) - 18,50 euro (inclusief garantie op professionele hulpverlening)

Eenmalige installatiekost (binnen de 5 werkdagen)

- 65 euro

Spoedinstallatie (binnen de 24u)

- 105 euro

Professionele interventie ambulancedienst

- 75 euro

Professionele interventie met verpleegkundige

- 45 euro (dagtarief) -

55 euro (nachttarief)

Aansluiten extra apparaten

- 4,50 euro per maand per

- extra pols- of halszender - draadloze trekschakelaar

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online