in-lite LAB 3D Voorbeeld

LICHTPLAN LIC AN

Heb je je ooit afgevraagd wat een zonsondergang zo bijzonder maakt? Waarom we tot diep in de nacht om een vuurkorf zitten en de tijd compleet kunnen vergeten terwijl, als we binnen hadden gezeten, het feest allang voorbij was geweest? Waarom reizen mensen honderden of zelfs duizenden kilometers om het Noorderlicht te bewonderen? Is het toeval? Of heeft het te maken met het donker. De avond. De nacht. Het magische en mystieke moment van een etmaal waarin alle zintuigen anders op elkaar afgestemd zijn. Het is het deel van de dag waarin licht als veel specialer wordt ervaren dan overdag. Want juist het donker, maakt het licht speciaal. Bij In-lite vinden we dat iedereen dit magische gevoel moet kunnen beleven. Hiervoor hoef je niet de wereld over te reizen, of naar de kust te gaan.

Dit gevoel krijg je op de plek waar je je het veiligst voelt, bij jouw thuis. In jouw tuin, jouw buiten. De plek waarin overdag al zoveel geleefd wordt en waarin je de mooiste bloemen en planten ziet bloeien. Waarin de kleinste dieren een plek

INTRODUCTIE IN IE proberen te veroveren en waarin de kleinste mensen het grootste plezier beleven. Juist van deze plek wil je ook ‘s avonds kunnen genieten. Of je nu de hele avond buiten blijft, of juist van binnen uitkijkt op een betoverend mooie tuin. Met de verlichting van In-lite ontdek je dat jouw tuin in de avond pas echt tot leven komt. De magie van verlichting met de juiste intensiteit, in de juiste balans en met de mooiste contrasten biedt een beleving die je je van tevoren niet had kunnen inbeelden. Dat noemen we het In-lite moment. En als je het ervaren hebt, blijft het je iedere avond verbazen. Om dit In-lite moment te creëren, is een ‘magic touch’ nodig. Die hebben wij, door jarenlange ervaring. Met de juiste kennis, producten en service laten we zien wat verlichting voor jouw buitenruimte kan doen. En dat is niet ingewikkeld. Doordat het systeem flexibel en eenvoudig te installeren is, verander je jouw donkere tuin binnen een handomdraai in een magische plek waarin de gezelligheid tot in de late uren doorgaat.

2

LIGHT & BEYOND

LAB B LAB

In-lite LAB verlicht de meest unieke buitenruimtes in Nederland en de rest van de wereld. Daktuinen, terassen en hoteltuinen zijn allemaal buitenruimtes waar in-lite LAB graag zijn tanden inzet. Deze ruimtes zijn groter dan gemiddeld en hebben verschillende soorten behoeftes. Bij in-lite LAB durven we buiten kaders te denken en zoeken we graag een oplossing voor elke specifieke uitdaging.

Veel plezier met het lichtplan!

3

LIGHT & BEYOND

ZICHTLIJNEN EN ELEMENTEN In het ontwerp zien we de volgende zichtlijnen en elementen in de tuin. Dit zijn de plekken waar we ons met het lichtplan op focussen. De belangrijkste focus is het creëren van een veilige en magische sfeer in de tuin. Door de grootte van de tuin en hoeveelheid bomen is de zichtlijn vanaf de oprit, naar de voordeur, de achterdeur en over het zwembad naar de achterzijde van de tuin het belangrijkste. Ook exclusiviteit is een belangrijk aspect in het lichtontwerp. Door gebruik te maken van premium armaturen wordt het ontwerp van de tuin versterkt. Deze armaturen verlichten de oprit, bomen en ligbedden. In de overkapping, trappen, onder de bar en tussen de bestrating zijn EVO FLEX Led strips verwerkt om zo de strakke lijnen van de architectuur te complementeren. In de border staan meerdere MINI SCOPE DUO’s dat een dynamisch effect creërt. Ook worden de ligbedden sfeervol verlicht door middel van de SCOPE TONE die ingesteld kan worden in verschillende kleuren. Deze SCOPE TONE in combinatie met BRACE BAND is ook verwerkt in verschillende bomen om op deze manier een wandeling in ‘maanlicht’ te kunnen emuleren. Verder is het prachtige design van het huis aangelicht door middel van de BIG FLUX NARROW en zijn de bomen rondom het pand verlicht met de BIG SCOPE + RISER 2.

De premium armaturen die zijn gebruikt om dit magische effect te creëren worden getoond op de volgende pagina’s.

Veel kijk plezier!

4

LIGHT & BEYOND

BIG SCOPE & EVO LOW, De entree van dit huis verdient een exclusieve uitstraling. Om dit te realiseren werken we met EVO LOW tussen de planten en BIG SCOPE om de bomen aan te lichten. Op deze manier wordt het een oprit om bij thuis te komen.

EVO LOW, MINI SCOPE DUO, BIG SCOPE, De planten en bomen rondom het huis hebben we verlicht met EVO, MINI SCOPE DUO en BIG SCOPE. Hiermee breiken we dat de ingang van de woning magisch verlicht is.

MINI SCOPE DUO, De borders zijn dynamisch verlicht door middel van de MINI SCOPE DUO. Hierdoor ontstaat er elke avond weer een prachtig lichtspel tussen de beplanting.

SCOPE TONE, Creëer elke sfeer denkbaar. Zin in romantiek? SCOPE TONE got you. ZIn in energie? SCOPE TONE got you! De SCOPE TONE stel je door middel van de in-lite app in op ieder gewenste kleur.

BIG NERO & BIG SCOPE, Aan de rand van de tuin hebben we de hoeveelheid licht beperkt. De belangrijkste zichtlijn en elementen bevinden zich dichterbij het huis, hier is de lichtintensiteit hoog. Hoe verder we naar de rand van de tuin gaan, hoe lager de intensiteit wordt.

EVO FLEX 2M & 3M, Het prachtige lijnenspel van de EVO FLEX complementeert het strakke, maar schuine lijnen spel van de bestrating.

MINI SCOPE DUO, Direct aan het huis zijn meerdere terrassen, en border gesitueerd. Deze staan centraal in het lichtplan en hier hebben we uitgepakt. MINI SCOPE DUO verlicht de borders en SCOPE TONE het gebied rondom de ligbedden en buitenkeuken.

EVO FLEX & SWAY PENDANT & EVO DOWN 100-230V, In een tuin als deze wil je optimaal genieten met vrienden en familie. De zithoeken zijn daarom extra sfeervol verlicht SWAY PENDANT, EVO FLEX en EVO DOWN 100- 230V. Zo duren de avonden nog langer.

EVO FLEX & SWAY PENDANT & EVO DOWN 230V Nog maar een keer genieten van deze armaturen!

FLUX, De FLUX verlicht de kleinere bomen op het terras op zachte wijze en laat het vuur de sfeer creëren.

SCOPE TONE, Loungen in elke gewenste sfeer door middel van de SCOPE TONE en in te stellen kleuren

SCOPE TONE + BRACE, Lekker relaxen bij kampvuur nu op hoger niveau.

BIG NERO, De BIG NERO verlicht de belangrijkste wandelroute en werkt uitnodigend om hierdoor heen te lopen of te stoppen bij het bankje om te genieten van de verlichting.

SCOPE TONE + BRACE, Bewolkt of niet bewolkt maakt niet meer uit met deze verwerking van SCOPE TONE. De maan is nu instelbaar. Het armatuur is verwerkt in verschillende bomen om zo een wandeling in ‘maanlicht’ te maken.

ARMATUREN OVERZICHT

6x FLUX

A

6x BIG FLUX NARROW

B

26x BIG NERO

C

E

E

E

36x MINI SCOPE DUO

D

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

F

C

D

C

59x BIG SCOPE + RISER 2

E

C

D

E

F

C

C

C

F

E

E

D D

D

D

16x SMART SCOPE TONE + BRACE + BAND

F

D

D

D

D

E

D

D

D

J

D

D

C

D

D

J

D

3x SWAY PENDANT 230V

G

D

F

F F

F

D

F

H

D

K

K

H

D

D

F

E

E

D

A A B B B B A A

C

5x SWAY TABLE

H

E

B

E

E

E

E

E

E

E

I

I

I

I

I

I

I

I

M M M

M

M M

M

L

E

E

E

C C

C

C

E

C

C

15x EVO LOW

I

F

M M M

MM

M

M M

I

I

I

I

I

I

F

I

H

B

E

E

E

E

E

E

E

E

C

N

L

L

C C

E

F

E

C

C

D

D

H

D

D D D

L

C

C

C

C

F

G G G

6x EVO DOWN 230V

J

F

H

A A

F

C

D

H

C

K

K

M

C

D

K

K

J J

6x EVO FLEX 1M

J

J

K

E

C

C

4x EVO FLEX 2M

L

E

F

16x EVO FLEX 3M

M

E

E

D

D

D

D

E

1x EVO FLEX TONE 5M

E

E

N

E

E

E

E

E

E

E

E

E

28

LIGHT & BEYOND

Op de volgende pagina’s vind u de armaturen die in het plan gebruikt zijn. PRODUCTEN PR EN

29

LIGHT & BEYOND

INTEGRATED / FLUX FLUX is afgewerkt met een chique RVS ring en geeft een bundel van Warm White licht. Doordat de ring op de oppervlakte rust, is deze grondspot ook makkelijk in bijvoorbeeld hout te verwerken. Voor het uitlichten van speciale plekken in de tuin zoals bomen, struiken, beelden en gevels.

FLUX FLUX X FLUX FL

30

LIGHT & BEYOND

INTEGRATED / BIG FLUX NARROW BIG FLUX NARROW is met zijn lichthoek van 13 graden en een lichtbereik van 11 meter bij uitstek geschikt voor het verlichten van smalle hoge elementen. BIG FLUX NARROW is perfect te combineren met accessoire SPIKE. Met deze grondpen plaats je BIG FLUX NARROW eenvoudig in een losse ondergrond zoals aarde en grind.

BIG FLUX NARROW

31

LIGHT & BEYOND

INTEGRATED / BIG NERO BIG NERO is perfect voor het verlichten van hoge, bomen vanuit het gras. Dankzij het design met vlakke ring is dit armatuur ook goed te verwerken in steen en hout. Daarnaast is BIG NERO voorzien van in-lite Motion. Hierdoor is de lichtbron door middel van een magneet in iedere gewenste hoek in te stellen.

BIG NERO BIG ERO

32

LIGHT & BEYOND

SPOT / MINI SCOPE DUO De MINI SCOPE DUO is een armatuur met twee spots die in alle richtingen kunnen draaien en kantelen. Deze spots zijn perfect voor installatie onder grote siergrassen en struiken om sfeervol verlicht ze van boven en van onder.

MINI SCOPE DUO O M

33

LIGHT & BEYOND

SPOT / BIG SCOPE Met het verspreide omgevingslicht van de BIG SCOPE LED-buitenspot kunt u speciale delen van de tuin verlichten, zoals bomen, struiken, gevels. Het lichtbereik is circa 8 meter.

BIG SCOPE OPE BIG

34

LIGHT & BEYOND

SCOPE TONE SCOPE TONE is een RGB-W armatuur. Door middel van de in-lite app en SMART HUB verander je de lichtkleur van het armatuur eenvoudig in iedere gewenste kleur. Roze, blauw, paars, groen, maar ook warm wit, alles is mogelijk!

BINNENKORT IN ONS ASSORTIMENT!

SCOPE TONE NE SC

35

LIGHT & BEYOND

SWAY TABLE Sway Table is een draadloze tafellamp met een brandduur tussen de 16 en 58 uur. Het armatuur is dimbaar door middel van Human Dimming waardoor je de sfeer eenvoudig aanpast aan jouw persoonlijke voorkeur.

BINNENKORT IN ONS ASSORTIMENT!

SWAY TABLE BLE SW

36

LIGHT & BEYOND

SOLITARY / EVO LOW De staande buitenlamp EVO LOW is een stijlobject voor je tuin dat aan één zijde een architectonisch strak lichtbeeld geeft. EVO LOW komt het beste tot zijn recht wanneer je deze plaatst aan een breed pad of een oprit, schijnend vanuit een border met lage beplanting of vanuit een haag.

EVO LOW LOW EVO

37

LIGHT & BEYOND

WALL / EVO DOWN 100-230V Met het strakke design is EVO DOWN 100-230V een echte eyecatcher. Het armatuur is voorzien van een diamantgeslepen lens die een mooi en egaal lichteffect geeft op een muur of schutting. Het armatuur is direct op 230V aan te sluiten.

EVO DOWN WN EVO

38

LIGHT & BEYOND

SURFACE LIGHT / EVO FLEX 1M De EVO FLEX 1 LED strip is 1 meter lang en is uitgerust met 360 leds en produceert dankzij de hoge kwaliteit leds en de licht gebolde bovenzijde een warme, egale lichtbundel die naar boven en ook naar de zijkanten schijnt.

EVO FLEX FLEX EVO

39

LIGHT & BEYOND

SURFACE LIGHT / EVO FLEX 2M De EVO FLEX 2 LED strip is 2 meter lang en is uitgerust met 360 leds en produceert dankzij de hoge kwaliteit leds en de licht gebolde bovenzijde een warme, egale lichtbundel die naar boven en ook naar de zijkanten schijnt.

EVO FLEX FLEX EVO

40

LIGHT & BEYOND

SURFACE LIGHT / EVO FLEX 3M De EVO FLEX 3 LED strip is 3 meter lang en is uitgerust met 360 leds en produceert dankzij de hoge kwaliteit leds en de licht gebolde bovenzijde een warme, egale lichtbundel die naar boven en ook naar de zijkanten schijnt.

EVO FLEX FLEX EVO

41

LIGHT & BEYOND

EVO FLEX TONE EVO FLEX TONE is een RGB led strip. Door middel van de in-lite app en SMART HUB verander je de lichtkleur van het armatuur eenvoudig in iedere gewenste kleur. Roze, blauw, paars, groen, alles is mogelijk! Verkrijgbaar in 1, 2, en 5m.

BINNENKORT IN ONS ASSORTIMENT!

EVO FLEX TONE E E

42

LIGHT & BEYOND

SMART HUB-300 Is de meest innovatieve transformator van in-lite. Hij heeft drie individueel bedienbare kabeluitgangen. Aansturing van de transformator gebeurt met de in-lite app.

SMART HUB-300 0 S

43

LIGHT & BEYOND

ACCESSORIES / BRACE Met BRACE en BRACE BAND monteer je producten uit de SCOPE serie aan een boomstam, tak of paal. Hierdoor zijn er nog meer mogelijkheden om bomen, paden, opritten of terrassen te verlichten.

BRACE RACE BRAC

44

LIGHT & BEYOND

ACCESSORIES / RISER 2 Met RISER 2 worden spots uit de SCOPE serie eenvoudig boven hoge beplanting geplaatst. Hierdoor blijft het element waarop de spot staat gericht altijd goed verlicht. RISER 2 is in hoogte verstelbaar.

RISER RISER RISER

45

LIGHT & BEYOND

ACCESSORIES / SMART MOVE The wireless SMART MOVE motion detector was developed for the SMART HUB-150 transformer. Thanks to Bluetooth connectivity and solar cells, no cable connection is needed.

SMART MOVE VE SM

46

LIGHT & BEYOND

Duurzaamheid is een allesomvattend thema en een belangrijk onderwerp in zowel de media als de politiek. Bij in-lite en in-lite lab bese en ook steeds meer dat we maatregelen moeten nemen om het milieu te beschermen. Dit is een verantwoordelijkheid die we steeds

DUURZAAMHEID D DUURZA meer gaan voelen. Zo hebben we de afgelopen jaren afscheid genomen van armaturen met een halogeen lichtbron, hebben we stappen gezet om het plastic in onze verpakkingen te verminderen en hebben we alle leds in onze armaturen duurzamer gemaakt.

In het gebruik van de armaturen en het systeem kunnen stappen worden gezet die de wereld ten goede komen. Zo adviseren wij altijd om een lichtplan op te delen in verschillende zones. Zo kun je per zone bepalen hoeveel uur de armaturen aan moeten staan en kan het energieverbruik nog verder omlaag. Ook is het belangrijk om na te denken over lichtvervuiling. Zorg ervoor dat armaturen altijd ergens op gericht zijn en niet willekeurig oplichten. Een goed lichtplan draagt bij aan de sfeer en veiligheid rondom het huis en in de tuin, zonder lichtvervuiling te veroorzaken en overtollig energie te verbruiken.

47

LIGHT & BEYOND

Net als de rest van uw tuin heeft ook uw buitenverlichting onderhoud nodig. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van de armaturen. Maak uw buitenverlichting minimaal één keer per jaar, bijvoorbeeld in het voorjaar, schoon met een schone doek en warm water. Schakel zeker de stroom uit -

ONDERHOUD ON

DERHOUD

zeker voor armaturen aangesloten op 100-230 volt! Ook al is roestvast staal roestvrij, door vuilafzettingen, meststo en en zout kan het roesten. Voor armaturen met RVS onderdelen is daarom een speciaal reinigingsmiddel verkrijgbaar: INNOSHINE D5750 en INNOCARE D580. Behandel de armaturen direct na plaatsing met deze reinigings- en beschermingsmiddelen en herhaal deze behandeling één keer per jaar. Mocht er oxidatie optreden, dan kunt u deze ook behandelen met deze producten.

48

LIGHT & BEYOND

E

GARANTIE GARANTIE GA

We ontwerpen al onze buitenlampen persoonlijk om u een hoogwaardig en geavanceerd productasso iment aan te bieden. Onze armaturen zijn voorzien van hoogwaardige LED lichtbronnen die zeer energiezuinig zijn en zeer duurzaam zijn. Daarom kunnen wij op al onze armaturen en systeemonderdelen 5 jaar garantie geven. Met onze uitgebreide garantie van 5 jaar kunt u met een gerust hart genieten van uw nieuwe verlichting.

49

LIGHT & BEYOND

THANK YOU FOR TH USING OUR SERVICES USIN ICES OR

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50

Made with FlippingBook Annual report maker