OIVin br. 4, godina II. - ožujak 2020.

20

OIVijesti

13.02.2020. Održan III. Hrvatski radijski forum

6.12.2019. Odana počast braniteljima Dubrovnika

Član Uprave i direktor Odašiljača i veza Mate Botica prisutvovao je trećem Hrvatskom radijskom forumu koji je održan na temu “Komercijalni radio u suvre- menoj Europi.” Na ovom jedinstvenom događaju u Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti objavljeno je, između ostaloga, da je Udruga HRF postala članica Udruženja europskih radija (AER).

Povodom obilježavanja 28. obljetnice Dana branitelja Dubrovnika i obrane Grada, djelatnici OIV-a zapali- li su svijeće i položili vijenac ispred Križa na Srđu. Ovim činom podsjeća se građane cijele Hrvatske na obranu grada Dubrovnika kao stožerne točke hr- vatske državnosti te se ujedno odaje poštovanje i počast svim braniteljima koji su sudjelovali u obrani. 27.11.2019. Uprava OIV-a održala sastanak s kolegama iz Makedonije Direktora Admirima Alitia i njegove suradnike Imera Dalipia te Abdula Bajramija primio je u sjedištu Odaši- ljača i veza član Uprave i direktor OIV-a Mate Botica sa suradnicima Markom Serdarevićem i Kristinom Čulinom . Kroz prikaz mogućih rješenja iz portfolija usluga OIV-a koja se mogu implementirati na područ- ju Sjeverne Makedonije, tema sastanka bio je i dogo- vor oko daljnjih koraka koji imaju za cilj proširivanje suradnje dviju kompanija.

Fotografija: Hrvatski radijski forum Autor fotografije: Ivan Dabac

22.-24.01.2020. OIV na devetom izdanju jednog od vodećih telekomunikacijskih skupova u regiji

Tanja Koščec , Mihael Ilić , Marko Serdarević i Tomi- slav Marić sudjelovali su na devetom izdanju po- pularne CEE CEE konferencije (Central and Eastern European Carriers and Enterprises Event) u Opatiji. Konferencija u organizaciji Avola Solutions svake godine okuplja sve veći broj sudionika iz svijeta te- lekomunikacija, informatike, sistemskih integracija, IT sigurnosti i srodnih područja iz nekoliko desetaka zemalja jugoistočne Europe.

BROJ 4

ožujak, 2020.

Made with FlippingBook Learn more on our blog