OIVin br. 4, godina II. - ožujak 2020.

34

AG: Slobodno vrijeme najviše volim provoditi s obitelji i prijateljicama bilo u prirodi ili na kavama, u kinu i izlascima. Uz to trudim se redovito tre- nirati, a unazad nekoliko godina zavoljela sam i skijanje. U dužim slobodnim periodima volim otputovati u krugu najbližih, to je uvijek novo i ugodno iskustvo. JB: Slobodnog vremena je malo pa ga nastojim provesti s obitelji i uz rekreaciju, volim voziti bicikl, ali i putovanja. MP: Od svih hobija koje sam imala, trenutno me najviše ispunjava provođenje vremena s kćer- kicom. IJ: Trudim se biti aktivna pa se u slobodno vrije- me bavim trčanjem koje je odličan stress relief, ali i aktivnost koja zahtjeva puno samodiscipline, upornosti i truda. Odličan je primjer za sve život- ne situacije s obzirom da su nabrojene osobine potrebne za uspješne odnose u svim aspektima života. Zadnjih nekoliko mjeseci aktivnije sam se počela baviti i boksom koji je odličan za jačanje fizičkog i mentalnog zdravlja te se tako uspješno rješavam nakupljene negativne energije i stresa. IFV: Uglavnom nemam previše slobodnog vre- mena za sebe jer mi troje djece i bolesna majka uzimaju većinu vremena. Ukradem nešto vreme- na navečer za odlazak na pilates, vikendom za druženje s prijateljima, a ponekad i za izlet ili putovanje. SV: Volim se gibat' gibat'! Godinama već imamo vrt, bio i eko naravno. Miksam neke jako ljute umake, čokoladni habanero mi je omiljeni, a prošle godine smo u uljaru nosili koštice i dobili svoje prvo bućino ulje na što sam beskrajno ponosna. Ostatak vikenda biram planine, koliko sti- gnem, uglavnom Sljeme i jugoistočne padine Biokova u kombinaciji s pla- žama ispod Biokova. EM: Svo slobodno vrijeme posvećujem obitelji. Zajednička putovanja, odmori i izleti. Fotografija: Saša Vilović, Rukovoditeljica Odjela za pravne i regulatorne poslove

TM: Najviše slobodnog vremena provodim s obitelji i osobama s kojima se osjećam dobro i koje mi izvlače osmijeh na lice. Što se hobija tiče, mislim da već svi znaju da sam ja skijaš dušom i tijelom. Neki znaju reći da već na sam spomen snijega vide pahuljice u mojim očima.

9. Neostvarena želja?

IJ: Pitanje želja je jako apstraktno pitanje jer čovjek ima cijeli radni, ali i životni vijek niz ostva- renih i neostvarenih želja. Rekla bih da sreća nije samo skup ostvarenih želja. Naći zadovoljstvo u svakodnevnim, malim stvarima je za mene sreća. SV: Kilimanjaro. Bit će i to!

JB: Putovanje u Portugal.

MP: Naučiti plesati.

EM: Putovanje u Australiju!

IFV: Putovanja i uređenje kuće odnosno stana su želje koje bih i mogla ostvariti u budućnosti…

TM: Ne znam hoće li se ostvariti ako je kažem naglas, zato neka ostane tajna, možda se ostvari…

10. Ana, jedina ste direktorica u Društvu te vodite poprilično specifičan i dinamičan Sektor. Koliko je bilo izazovno prihvatiti tako odgovornu poziciju?

AG: Odluku o prihvaćanju tako odgovorne pozicije nisam donijela preko noći. Pomno sam razmislila o svemu, sagledala sve svoje prednosti i mane vezane uz poziciju i zaključila da je to ipak prilika za koju nisam sigurna da će mi se ikada u životu ponuditi te da prihvaćanjem iste pro- izlazi puno više pozitivnog nego negativnog.

Naravno da sam bila svjesna odgovornosti koju preuzimam te samim time i svjesno prihvatila sav dodatan napor i angažman koji je potom uslijedio. Budući da Uprava podržava konstantno ulaganje Fotografija: Ana Grubešić, Direktorica Sektora za finan- cije i potporu poslovanju

BROJ 4

ožujak, 2020.

Made with FlippingBook Learn more on our blog