OIVin br. 4, godina II. - ožujak 2020.

SIGURNOST

5

Uspješno održan četvrti Dan strategije i planova Odašiljača i veza

Autor: Ida Balog, Tigran Vržina

Dan strategije i planova, koji već četvrtu godinu zaredom okuplja cijeli kolektiv Društva uspješno je održan 28. siječnja 2020. godine u Kraš Auditoriumu u Zagrebu.

Član Uprave i direktor Mate Botica pozdravio je okupljene te zaželio svima dobrodošlicu nakon čega je s posebnim gostom, izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Zlatkom Dalićem raspravio o temi „Zašto ostati i kako uspjeti u Hrvatskoj“.

U dijalogu su povučene paralele između sporta i biznisa, ali i raspravljeno o taktikama, vještinama i ciljevima koji vode uspjehu u ova dva naizgled različita svijeta.

„Gledajući na proteklu godinu, ali i unatrag na nekoliko proteklih nevjerojatno je koliko smo toga postigli,“ rekao je Botica. „Pobijedivši na otvorenom natječaju osigurali smo desetogodiš- nju koncesiju i dobili DVB-T2 dozvolu, Partner- stvo Europske komisije – JASPERS izdalo nam je certifikat kojim je naš plan razvoja širokopo-

jasnog pristupa dobio službeni atest, diversifici- rana je ponuda naših usluga, povećani prihodi te istovremeno povećane investicije“, istaknuo je Botica te dodao kako ostvareni uspjeh ne bi bio moguć bez sposobnih i motiviranih djelatnika. Na panelu „Postignuća 2019. i strateške inicija- tive za budućnost“ vodstvo je na transparentan

Made with FlippingBook Learn more on our blog