4e-editie- 2009-reduced

NIEUW [ C ] COLLAGÈNE HYALURONIQUE ™ INTENSIEVE INSTITUUTBEHANDELING 3 behandelingen, 4 jaar jonger** Nog nooit gezien in het schoonheidsinstituut. Sothys ontwikkelt de eerste Intensieve anti-âge Instituutbehandeling aangepast aan de werkelijke leeftijd van de huid. Deze technologie met bewezen en langdurige doeltreffendheid ** is cosmeceutisch gepatenteerd en bevat een complex van lijnzaad, het resultaat van het zuiver wetenschap- pelijk onderzoek van de Beauty Garden van Sothys in Auriac. Een exclusieve en exceptionele behandeling gebaseerd op de kundige diagnose op maat van de schoonheidsspecialist, die de graad van veroudering van de huid vaststelt. Om deze behandeling af te sluiten worden de nieuwe serums op maat voor thuisverzorging aanbevolen om dit prachtige resultaat te verlengen. Kent u een ander Instituutmerk dat in staat is om een totaal- programma aan te bieden, dat even doeltreffend is?

EEN COSMECEUTISCH ANTI-AGE PATENT*

Sothys, topklasse in professionele huidverzorging, gekozen door meer dan 15.000 instituten en wellnesscentra in de wereld.

Informatie: Sothys Nederland B.V. tel.0348-554695 - fax 0348-552073 e-mail sothys@xs4all.nl www.sothys.nl

* Patent Sothys gedeponeerd in Frankrijk ** Doeltreffendheidstest, opinie van 90% van de 41 proefpersonen, die elk 3 behandelingen kregen.

Made with FlippingBook Learn more on our blog