SplitScreen NL

SPLIT | SCREEN een multi-inzetbare 1,5 meter oplossing

• 3 mm helder polycarbonaat* • Zware uitvoering metalen klemmen • 125 cm x 70 cm

SETPRIJS VAN 2 KLEMMEN EN 1 SCHERM: Advies verkoop: € 158.31 Introductieprijs mei: € 142,48

Voor binnen én buiten

HET PRODUCT Splitscreen bestaat uit een scherm met de afmeting van 125 x 70 cm helder polycarbonaat met afgeronde hoeken en twee stevige/design/constructieve ijzeren klemmen die gemakkelijk te monteren zijn voor iedere tafel of bar. Dit product is geschikt voor zowel binnen als buiten. Splitscreen is de oplossing voor res- taurant, hotels en kantoren die een veilige ruimte willen creëren voor hun klanten en / of medewerkers. Om de impact op het milieu te beper- ken is er bij de ontwikkeling van het product zo weinig mogelijk polycarbo- naat gebruikt waarbij het zijn functio- naliteit en luxe uitstraling niet verliest. Een bijkomend voordeel is dat het scherm flexibel is; wanneer je er tegen aanloopt buigt deze mee en wordt de tafel niet verplaatst.

HOE HET WERKT Door het klemsysteem kunt u zelf bepalen hoe en waar u het scherm plaatst. De klemmen zijn gemaakt van 5mm staal en zijn voorzien van een gebruikersvriendelijke draaiknop. Om het polycarbonaat te beschermen tegen krassen zijn er rubbers verwerkt in de klem. Deze rubbers zorgen ook voor een stevige montage van het scherm, wat belangrijk is voor de veiligheid bij het buiten gebruik. Toe- pasbaar voor tafels en bar bladen met een dikte van 0,5 tot en met 15 cm en diepte van 30 tot en met 110 cm.

CIRCULAIR Een scherm kapot of niet meer nodig? Lever dan uw scherm bij ons in. Wij ga- randeren dat het gerecycled wordt en opnieuw een bestemming krijgt in de keten. Op deze wijze draagt u bij om de impact op het milieu te verminde- ren. Ook ontvangt u op basis van het aantal stuks en gewicht een waarde- coupon welke u op het Stylepoint assortiment kunt gebruiken bij een eerstvolgende bestelling.

WEL AANWEZIG, BIJNA NIET ZICHTBAAR Door minimalistisch gebruik van

materialen en ontwerp valt het scherm niet op en blijft de look & feel van uw ruimte zo veel mogelijk intact.

* Om de snelst mogelijke levertijd te realiseren kan het zijn dat acrylaat (plexi) wordt geleverd in plaats van polycaronaat. Dit is afhankelijk van beschikbaarheid van grondstoffen op dat moment.

Wilt u meer weten? Neem contact op met uw accountmanager of bel ons op 056 50 25 31 (Sint-Eloois-Winkel) of 02 331 00 44 (Sint-Pieters-Leeuw)

SPLIT | SCREEN een multi-inzetbare 1,5 meter oplossing

• 3 mm helder polycarbonaat* • Zware uitvoering metalen klemmen • 125 cm x 70 cm

Gebruik van de Splitscreen is makkelijk! Stap 1: Zet klem om tafelrand

Als bardivider

Stap 2: Draai de klem omhoog

Als tafeldivider

Stap 3: Doe hetzelfde aan de andere kant van de tafel

Stap 4: Plaats het scherm tussen de rubbers in de klemmen

Als tafelafscheiding

Als divider op kantoor

Wilt u meer weten? Neem contact op met uw accountmanager of bel ons op 056 50 25 31 (Sint-Eloois-Winkel) of 02 331 00 44 (Sint-Pieters-Leeuw)

Page 1 Page 2

www.demuynck-verrax.be

Made with FlippingBook flipbook maker