Inspiration 2020

DAYMARK VOEDSELVEILIGHEID

DAYMARK VOEDSELVEILIGHEID

Matt85, HET MEEST GEAVANCEERDE VOEDSELVEILIGHEIDSSYSTEEM Voedselveiligheid voor meerdere keukens en/of horeca locaties *centraal vanuit 1 locatie op afstand te beheren en beheersen.

*

A

B

Stickers verkrijgbaar in diverse maten en diverse lijmlagen.

Op iedere gewenste plek op te hangen.

KEUKENAUTOMATISERING – MEER CONTROLE OVER VEILIGHEID, VERSHEID EN KOSTEN

D

Starterspakket (bestaande uit A + B) verkrijgbaar v.a. € 585,-. Geen maandelijkse kosten.

C

Complete Food Labelling System A. 118767 Matt85 tablet met Cover B. 118762 Matt85 Printer C. 118562 Muurbevestigings beugel t.b.v Matt85 Printer D. 118589 Muur- / tafelbevestiging voor Tablet

DayMark Safety introduceert een uitgekiend online systeem voor keukenbeheer. Met de Matt85 van DayMark heeft u een innovatieve (in de cloud opgeslagen) tool in handen die uw keuken- en voorraadmanagement een flinke stap vooruit helpt. De webapplicatie met thermische stickerprinter biedt maximale zekerheid op het gebied van voedselveiligheid en zorgt voor een efficiënte, accurate werkwijze in, en rond de keuken. De bijbehorende (gratis) software ‘MenuCommand’ is een gestroomlijnd managementsysteemwaarmee u menugegevens op afstand kunt aansturen, raadplegen en updaten. Exporteer de data naar uw android of DayMark tablet. De printer en tablet communiceren via bluetooth zodat de applicatie ook in kelders of voor Wifi verbinding slecht bereikbare ruimte te gebruiken is. Dit systeem is uitermate geschikt voor horecagelegenheden waar standaardisatie essentieel is, zoals restaurants, cateraars en/of hotelketens. Dit nieuwe systeem is ontwikkeld door DayMark Safety, wereldwijd marktleider van voedselveiligheidsoplossingen.

Wat levert MenuCommand op? U krijgt: • Standaardisatie in houdbaarheid en een beter zicht op de versheid van de producten; • Eenmalig uw gegevens invoeren waarbij handgeschreven etikettering verleden tijd is; • Een accurate en geautomatiseerde naleving van de HACCP richtlijnen; • Met 1 druk op de knop print de printer de gewenste hoeveelheid stickers uit; • Via de online portal MenuPilot™ kunt u de menugegevens en het trainingsmateriaal eenvoudig beheren en beheersen.

Bekijk de video en download de complete Matt85 brochure op daymarksafety.nl of vraag een demo aan via +31 (0)30 687 84 84

261

260

Made with FlippingBook flipbook maker