Inspiration 2020

GLAS-/ VAATWASKORVEN

GLAS-/ VAATWASKORVEN

Uw glaswerk blijf schoon tijdens opslag, het is dan ook niet nodig om de glazen opnieuw te wassen voor gebruik. De buitenwanden van de korf houden vervuiling zoals vuil water, virussen, insecten, verontreinigende stoffen en stof buiten en voorkomen vingerafdrukken op de glazen. Verspil niet langer tijd en dus geld met het opnieuw wassen van uw glaswerk, maar sla ze op in de daarvoor bestemde korven. DE VOORDELEN VAN AMERBOX GLAS-/ VAATWASKORVEN –

Hygiëne De open compartimenten in de korf en de geperforeerde bodem, zorgen voor een goede circulatie van water en reinigingsmiddelen en bevorderen het snel en grondig drogen.

Vrij van vingerafdrukken De gesloten buitenwanden van de korf beschermen het glaswerk tegen onnodige aanraking tijdens opslag en transport. Hiermee bespaart u op tijd voor extra polijsten.

AMERBOX GLAS-/ VAATWASKORVEN – WASSEN, TRANSPORTEREN EN OPSLAAN - ALLES-IN-ÉÉN.

Gezondheid & Veiligheid De volledige dichte zijkanten van de korven en extra opties, zoals de deksel en trolley, zorgen voor een efficiënt en veilig transport

Snelle identificatie van het glas U kunt met gemak het type glaswerk per korf vaststellen aan de hand van de kleur. Dit voorkomt het telkens afstapelen van de korven om het juiste glaswerk te vinden.

en beschermen tegen invloeden van buitenaf.

· De korven zijn gemakkelijk te stapelen en goed werkzaam dankzij de 1,3 cm overlappingsranden en hun gladde zijkanten.

· De korven zijn ook te stapelen op andere korven van verschillende fabrikanten.

· De open compartimenten in de korf, zorgen voor een goede circulatie van water en reinigingsmiddelen en bevorderen het snel en grondig drogen.

Geen natte vloer meer Groot voordeel van deze trolley: er zit een opvangbak in dat al het water dat van de glazen afdruipt opvangt.

Gemakkelijk opslaan en transporteren De korven kunnen gemakkelijk

· Het extreem duurzame polypropyleen is bestand tegen chemicaliën en hoge temperaturen tot 93 graden Celsius.

gestapeld worden dankzij de hiervoor gevormde randen. Dit zorgt ervoor dat uw logistieke footprint verkleint en u efficiënter kunt opslaan en transporteren.

· De gesloten buitenwanden zijn ontwikkeld voor het veilig en schoon opbergen van de korven. Ze houden vervuiling buiten en houden zo de glazen schoon. Daarnaast voorkomen ze blessures van uw personeel. Door de gesloten wanden kan men niet met de vingers in de korven blijven vastzitten.

93ºC

Eenvoudig te transporteren op de korventransportwagen

· De korven zijn gemakkelijk te dragen dankzij de easy-grip handvatten aan alle vier de kanten. Daarnaast beschermen ze tegen blessures, dankzij de grepen met afgeronde hoeken.

HACCP

De korven zijn gemaakt van polypropyleen dat zeer goed bestand is tegen reinigingsmiddelen en hoge temperaturen tot wel 93 graden.

270

271

Made with FlippingBook flipbook maker