OIVin br. 5, godina II. - lipanj 2020.

ISKRENOST

43

Društvo novonastalom problemu pristupa ozbiljno i odgovorno“, rekao je član Povjerenstva, Sebastijan Šperanda . Naposlijetku, sastavljeno je Izvješće za utvrđivanje posljedica nepogode izazvane potresom kod djelatni- ka OIV-a u kojem se nalazi sažetak pretrpljenih šteta te prijedlozi Upravi na koji način pomoći zaposleni- cima u uklanjanju ili umanjenju posljedica izazvanih potresom.

„OIV je i ovom gestom pokazao visoku razinu odgo- vornosti prema zaposlenicima kao jedne od ključnih vrijednosti odgovornog poslovanja. Time smo pokazali da smo snažna kompanija kojoj je stalo do svojih zapo- slenika. Svakodnevno pokušavamo podizati standarde poželjnog poslodavca i biti spremni na neočekivano. Vjerujem da će naš odgovor na ovaj neugodan izazov biti dodatni jamac sigurnosti i povjerenja u danima i godinama koje slijede“, rekao je član Uprave i direktor Mate Botica .

Novi zaposlenici i bebe

Dobrodošlica novim snagama OIV-a

U ožujku nam se pridružila nova kolegica Dora Babić kojoj ovim putem čestitamo i želimo dobrodošlicu! Čestitke upućujemo i Dini Beganović koju mnogi od vas već znaju budući da je kod nas stigla kao studentica FER-a, a svoju ka- rijeru nakon završetka fakulteta odlučila je nastaviti u OIV-u te joj želimo puno uspjeha.

Posebnu čestitku upućujemo i kolegama koji su u svibnju postali očevi. Igor Likević – Antea (04.05.2020.)

Ivan Vujević – Magdalena (5.05.2020.) Josip Crnković – Ana (12.05.2020.) Boris Stanić – Rina (19.05.2020.)

Made with FlippingBook Learn more on our blog