SeiBella Calalogue - Nederlands - 2021

CATALOGUS 2021

1

eu.melaleuca.com

Wellness Inspired Beauty We hebben een missie. Niet alleen om huid-, haar- en cosmetische producten te bieden die geweldig voor u en voor het milieu zijn, maar ook omu te inspireren om voor schoonheid te kiezen die dieper gaat dan de oppervlakte . De schoonheid van individualiteit, de schoonheid van vertrouwen en de schoonheid van een levendige gezondheid. Sei Bella® combineert de krachtigste ingrediënten van de natuur met de veiligste enmeest effectieve wetenschappelijke inzichten om producten te maken die verbeteren, niet veranderen; perfectioneren, niet bedekken; benadrukken, niet verbergen. Dit is Sei Bella . Hiermee kunt u echt zijn wie u bent. Omarm uw gebreken. Stel gewoontes op de proef. Ken uw schoonheidsroutine van binnen en van buiten - inclusief de producten en ingrediënten die voor u werken (en de producten en ingrediënten die dat niet doen). Vandaag en elke dag, neem uw schoonheid in eigen handen .

2

3

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Natuurlijker. Effectiever. Betaalbaarder. Dat is het Sei Bella ® verschil.

Schonere, veiligere, natuurlijkere formules

VEILIGER, SCHONER, NATUURLIJKER

Wij zijn er trots op dat we onze formules zo schoon mogelijk houden om ervoor zorgen dat ze veilig voor u en uw gezin zijn. We streven ernaar om de natuur te gebruiken bij alles wat we doen - waarbij waar mogelijk natuurlijke alternatieven vinden en deze met schone, veilige wetenschap combineren.

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN

H E T

Hoogwaardige producten

V E R S C H I L

Een natuurlijk product doet niets voor u als het niet werkt. We brengen een formule pas uit wanneer deze aan onze prestatienormen voldoet. We zorgen ervoor dat elk ingrediënt in onze producten van een effectief niveau is - we voegen nooit een zeer kleine hoeveelheid bekende ingrediënten toe om een marketingclaim te maken.

Betaalbaar

TOEGANKELIJK GEPRIJSD

Het Sei Bella We hanteren het concept "vrijheid bij het samenstellen van formules", wat betekent dat we ons geld in het product steken om de prestaties te verbeteren. Wij geven geen grote bedragen uit aan contracten met beroemdheden of grootschalige marketingcampagnes, zodat we die besparingen aan onze klanten kunnen doorgeven. Superieure prestaties zonder de prijs.

verschil.

4

5

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Toegewijd aan uw wellness en het welzijn van het milieu

Alleen wat nodig is, altijd met de juiste hoeveelheden Bij Sei Bella® hanteren we de benadering "alleen wat nodig is" voor onze producten. We voegen niet te veel of te weinig aan onze formules toe en we gebruiken niet meer verpakking dan nodig is om optimale resultaten te bereiken. We richten ons op effectieve niveaus van natuurlijke actieve stoffen waarmee het product het voor zichzelf spreekt (in plaats van een betaalde endorser of influencer). Deze besparingen worden vervolgens aan u doorgegeven! Dit garandeert dat u een superieur product krijgt – voor een prijs waarbij andere bedrijven niet in de buurt kunt komen. Het allerbeste voor iedereen Wij vinden dat de beste producten niet alleen betaalbaar moeten zijn voor de rijken; daarom hebben we ons bedrijf zodanig opgebouwd dat de we meest hoogwaardige formules kunnen bieden, zonder ondersteuning van beroemdheden en kostbare media- advertenties. Onze producten handhaven zich tegenover de beste producten op de markt, maar ze worden aangeboden tegen prijzen die soms ongelooflijk lijken. Gelooft u het niet? Probeer ons uit! Met Sei Bella’ s 100% geld-terug-garantie kunt u ons op de proef stellen zonder enig risico voor u.

Wij snappen het: wat er op uw huid en uw haar gaat, is net zo belangrijk als wat er in uw lichaam terechtkomt. We formuleren onze producten voor uitzonderlijke prestaties, terwijl ze vrij van agressieve chemicaliën en onnodige additieven zijn. Natuurlijke ingrediënten en ingrediënten op natuurlijke basis zijn de werkpaarden van onze formuleringen en we ondersteunen deze met

veilige, effectieve wetenschappelijke kennis. Toegewijd aan constant leren

We begrijpen dat de wereld constant verandert, leert en evolueert – wij doen dit immers ook. We zijn altijd op zoek naar nieuwe gegevens en informatie. We laten zelf onderzoeken uitvoeren om ervoor te zorgen dat we u en uw gezin de veiligste producten aanbieden! We laten ons niet afleiden door geruchten of trendy ingrediënten. In plaats daarvan wordt elke beslissing die we nemen voor onze formuleringen berekend en bewezen.

6

7

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

RACHAELL KO, VS KLANT SINDS 2018

SHAWNA LAMBERT, VS KLANT SINDS 2017

DANIELLE DOUCETTE, VS KLANT SINDS 2017

TAMMARA WILLIAMS, VS KLANT SINDS 2014

Een wereldwijde viering van schoonheid Vrouwen inspireren wellness over de gehele wereld. We zijn trots om ze te mogen introduceren en nog trotser dat we ze kennen. Dit zijn de gezichten van de nieuwe Sei Bella ® – een inspirerende groep Melaleuca klanten uit zeven landen over de gehele wereld die samenkomen met één helder doel: levens verbeteren door vrouwen te helpen hun unieke schoonheid in eigen hand te nemen.

ZHANG SHICHEN, CHINA KLANT SINDS 2014

SONDRA PARISER, VS KLANT SINDS 2009

JENNIFER HUGHES, VS KLANT SINDS 2017

JADE VALDEZ, MEXICO KLANT SINDS 2014

MYRNA ATHA, VS KLANT SINDS 1994

ANDREA SODERBERG, VS KLANT SINDS 2016

MYRA ROBINSON, VS KLANT SINDS 2018

CHERRY KAO, TAIWAN KLANT SINDS 2009

8

9

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

MERIJO ALTER, VS KLANT SINDS 1998

COURTNEY MARTIN, VS KLANT SINDS 2013

NICOAL CHOI, HONGKONG KLANT SINDS 2011

KATHY BUXTON, VS KLANT SINDS 2010

MONICA ROJAS, VS KLANT SINDS 2005

REBECCA GARRETT, VS KLANT SINDS 2017

HEATHER GUZZINO, VS KLANT SINDS 2016

HYE JIN CHOI, KOREA KLANT SINDS 2012

CORINA DIAZ, MEXICO KLANT SINDS 2014

KIMBERLY SCOTT, VS KLANT SINDS 2018

AKIKO ONO, JAPAN KLANT SINDS 2013

MEGAN TERK, VS KLANT SINDS 2016

TENG MENG, CHINA KLANT SINDS 2015

BREANA BORCHERS, VS KLANT SINDS 2017

10

11

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

nature. Mooie huid van

SKIN CARE Maak kennis met vier uitzonderlijk effectieve huidverzorgings- lijnen met één krachtig doel: het beste in UW individuele huidtype naar boven halen. Op basis van beproefde plantaardige en natuurlijke ingrediënten die gebruikmaken van beste van de natuur en wetenschap, werken onze formules in harmonie met de unieke kenmerken van uw huid; voor merkbare resultaten die de natuurlijke uitstraling van uw teint onthullen.

12

13

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Verbeter uw huidverzorgings- routine.

Vier aangepaste collecties met hoogwaardige producten richten zich op primaire huidproblemen. Elke lijn bestaat uit een volledig regime. Zoals bij elke gezonde gewoonte, draait alles om consistentie! Deze producten werken synergetisch en zitten allemaal boordevol met de beste natuurlijke ingrediënten afkomstig uit de natuur en wetenschap om uw huid te verbeteren - zowel direct als na verloop van tijd.

CHARCOAL & FLOWER HUIDVERFIJNEND

VITAMIN C HUIDBESCHERMING

HONEY & ROSE HUIDVERZACHTEND HERSTEL

DEEP MARINE LEEFTIJDSBESCHERMING

HUIDPROBLEMEN GEVOELIGE

HUIDPROBLEMEN VEROUDERENDE HUID

HUIDPROBLEMEN VETTE HUID

HUIDPROBLEMEN DROGE/BESCHADIGDE HUID Ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie

HUID Roodheid Irritatie Gecombineerde huid

Verlies van stevigheid Verlies van elasticiteit Fijne lijntjes en rimpeltjes

Vergrootte poriën Verstopte poriën Vlekken

Verkleuring van de huid Ongelijkmatige huidtint

14

15

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Kommaar die "C"! opmet

Vitamin C Huidbescherming

PAKT DONKERE VLEKKEN, BESCHADIGINGEN EN VERKLEURING AAN Ga voor een stralende huid! Deze collectie helpt de huid te beschermen tegen irriterende stoffen van buitenaf en vermindert ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie. Geformuleerd met een krachtige mix van antioxidanten en vitamine C. Voor wie is het Mensen met een doffe teint of mensen met donkere vlekken en hyperpigmentatie. Voordelen van de lijn • Reinigt en hydrateert de droge, doffe huid grondig • Vermindert de zichtbaarheid van ouderdomsvlekken en verkleuring • Neutraliseert vrije radicalen en beschermt tegen irriterende stoffen van buitenaf en milieuschade • Verbetert de algehele textuur en het uiterlijk van de huid • Beschermt de vochtbarrière van de huid

16

17

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Vitamin C Huidbescherming

STAP 1: Reinigen

STAP 2: Behandelen

STAP 3: Vocht inbrengen

WEKELIJKS: 2-3 keer per week gebruiken

Dagelijkse defense-crème Dit is de evolutie van onze Adanced Revital R3 Verjongende crème met drievoudige werking ! Deze vitaminerijke crème, lichtgewicht en toch krachtig, trekt snel in en vult de vochtbarrière aan die de hydratatie vasthoudt en tegen irriterende stoffen van buitenaf beschermt. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 2939 40% € 59.00 € 35.00 18 PRIJS per 100 ml € 118.00 € 70.00 50 ml Crème-naar-olie nachtherstel Deze luxe crème verandert in een olie terwijl hij in de huid wordt gemasseerd! Voedende kokos- en avocado-oliën zijn gecombineerd met vitamine C om te regenereren zonder een vettig residu achter te laten. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 2960 40% € 59.00 € 35.00 18 PRIJS per 100 ml € 118.00 € 70.00 50 ml

Peeling-masker Ontmasker een helderdere teint binnen een paar minuten! Ons aangename en verkwikkende Vitamin C Peeling-masker zorgt voor een uitbarsting van energie bij aanbrengen op de huid. Het is verrijkt met vitaminen en zonnebloem- en wortelzaadoliën om te verzorgen bij het verwijderen dode huidcellen en de huid stralender te maken. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 2997 39% € 43.00 € 26.00 13 PRIJS per 100 g € 50.59 € 30.59 85 g

Zachte peeling-reiniger Deze schuimende reiniger combineert natuur- lijke oppervlakteactieve stoffen met zachte exfolianten om doffe, droge huid af te voeren zodat de glans en textuur van de huid in een oogwenk wordt verbeterd! ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 2915 40% € 35.00 € 21.00 11 PRIJS per 100 ml € 23.33 € 14.00 150 ml

Defense & Repair behandelingsserum Ons krachtige serummet vitamine C glijdt over de huid, trekt snel in en bevat een hoogwaardige mix van natuurlijke ingrediënten die een droge, beschadigde en verkleurde huid aanpakken. Deze formule is de evolutie van ons Timeless antiveroudering-serum en bevat een aantal belangrijke verbeteringen om uitzonderlijke resultaten te bieden. Een geconcentreerde mix van krachtige ingrediënten beschermt tegen externe irriterende stoffen en de zichtbare tekenen van veroudering, zoals verkleuring en donkere vlekken, aanpakt. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 2965 40% € 52.00 € 31.00 16 PRIJS per 100 ml € 173.33 € 103.33 30 ml

18

19

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Volgende halte: huid zo zacht als bloemblaadjes.

Honey & Rose Huidverzachtend herstel MAAK DE HUID GLAD EN VERZACHT IRRITATIE Deze collectie boordevol vitaminen is ontworpen om de huid te verzorgen, glad te maken en te kalmeren en beschermt tevens tegen irritatie. Elk product is ontwikkeld om optimaal samen te werken om de gevoelige huid met een goede gezondheid te laten stralen. Voor wie is het Mensen met een gevoelige en geïrriteerde huid, of mensen die graag

iets mildere producten willen. Voordelen van de lijn • Verbetert de hydratatie van de huid onmiddellijk • Vermindert roodheid en irritatie zichtbaar • Verbetert de tint en de uitstraling van de huid zichtbaar • Niet irriterend voor gevoelige huid

20

21

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Honey & Rose Huidverzachtend herstel

STAP 1: Reinigen

STAP 2: Tonen

STAP 3: Behandelen

STAP 4: Vocht inbrengen

Verzachtend reinigingsschuim Deze zachte schuimende reiniger op basis van rozen, veilig voor een gevoelige en droge huid, gebruikt natuurlijke oppervlakteactieve stoffen in een schuim dat zich bij gebruik ontwikkelt tot een zijdezachte, vochtinbrengende crème die vuil, restjes en gifstoffen van buitenaf effectief en zonder irritatie verwijdert. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 6480 41% € 31.00 € 18.00 9 PRIJS per 100 ml € 20.67 € 12.00 150 ml Balsem-naar-olie make-up remover Deze lichte balsem glijdt over uw huid en lost op in een verzachtende reinigingsolie - verwijdert voorzichtig en effectief make-up en ander vuil uit de poriën ter voorbereiding op de volledige huidverzorgingsroutine. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 6419 42% € 26.00 € 15.00 8 PRIJS per 100 g € 34.67 € 20.00 75 g

Dagelijkse verzachtende lotion Deze lichtgewicht lotion voor overdag biedt een verzachtende mix van rozenwater en honing om vocht aan te trekken en vast te houden, terwijl de geïrriteerde huid wordt gekalmeerd. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 6651 41% € 55.00 € 32.00 17 PRIJS per 100 ml € 110.00 € 64.00 50 ml Regenererende nachtcrème Deze crème boordevol voedingsstoffen bevat een krachtige mix van rozenwater, honing en rijstzemelenolie die vocht vasthoudt tijdens de herstellende nachtelijke uren - en 's ochtends een onweerstaanbaar zachte teint onthult. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 6652 41% € 55.00 € 32.00 17 PRIJS per 100 ml € 110.00 € 64.00 50 ml

Toning mist Deze alcoholvrije toner, veilig voor de gevoelige en droge huid, wordt na reiniging gebruikt om de pH-balans van de huid te herstellen en voor te bereiden op verzorging. Onze Honey & Rose Toning mist gebruikt een zachte mix van rozenwater en honingextract om de huid onmiddellijk met een fijne nevel te kalmeren - zonder de strakheid en irritatie van een op alcohol gebaseerde toner. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 6650 41% € 31.00 € 18.00 9 PRIJS per 100 ml € 20.67 € 12.00 150 ml

Bi-fase regenererende olie Behandelingen zijn als superfood voor uw huid. Ze zijn bedoeld om direct na de reiniging en toning te worden gebruikt en dringen diep in de poriën door om verminderde vochtreserves aan te vullen en de droge, schilferige of geïrriteerde huid te bestrijden. Onze Bi-fase regenererende olie is verrijkt met vitamine B12 en krachtige hydraterende ingrediënten om de droge, beschadigde huid diep te hydrateren en te kalmeren. De roze kleur is afkomstig van natuurlijke vitamine B12! ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 6763 41% € 55.00 € 32.00 17 PRIJS per 100 ml € 183.33 € 106.67 30 ml

22

23

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Een zee van verandering.

Deep Marine Leeftijdsbescherming TRANSFORMEER UW HUID OP ELKE LEEFTIJD Deze collectie maakt gebruik van een mix van ingrediënten uit zee, gecombineerd met een oriëntaals theecomplex om samen te werken met het natuurlijke verouderingsproces - zodat u er op uw huidige leeftijd op uw best uit kunt zien. Voor wie is het Mensen met droge, dunne en verouderende huid. Voordelen van de lijn • Helpt de eerste tekenen van veroudering te voorkomen en te herstellen • Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid • Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpeltjes • Verbetert de volheid, de teint en het uiterlijk van de huid

24

25

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

DeepMarine Leeftijdsbescherming

STAP 1: Reinigen

STAP 2: Tonen

STAP 3: Behandelen

STAP 4: Vocht inbrengen

WEKELIJKS: 2-3 keer per week gebruiken

Diep hydraterende oliereiniger Olie-reinigers worden al vele jaren in de Aziatische huidverzorging gebruikt vanwege het vermogen om vuil en resten (zelfs andere oliën) vast te houden en weg te spoelen. Deze diep hydraterende reiniger maakt gebruik van acht natuurlijke oliën en extracten om een droge, verouderende teint te zuiveren en te herstellen - voor een optimale reiniging zonder uw huid af te schilferen of te beschadigen.

Sea toner Toners zijn een belangrijk onderdeel van elke huidverzorgingsroutine, vooral wanneer uw huid ouder wordt. Deze zachte, gelachtige toner is ontwikkeld voor droge en dunne huid en wordt direct na het reinigen gebruikt om alle sporen van vuil en restjes te verwijderen terwijl de pH van uw huid weer in evenwicht wordt gebracht. Beschermt tevens tegen vervuiling en schade van buitenaf! Alcoholvrij.

Actieve huidbehandeling Dit doelgerichte gezichtsserumwerkt om het jeugdige uiterlijk van huid te herstellen door fijne lijntjes te verminderen en de huidtextuur te verfijnen. Bovendien verhoogt het actief het vochtgehalte en helpt het de verouderende huid gladder, steviger en voller te worden! 's Morgens en 's avonds aanbrengen na reiniging en toning.

Ageless dagelijkse lotion Deze lichte, vochtinbrengende dagelijkse lotion combineert een krachtige mix van natuurlijke maritieme ingrediënten met een oriëntaals theecomplex voor een diepe en langdurige hydratatie voor de droge, verouderende huid. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 3598 40% € 64.00 € 38.00 20 PRIJS per 100 ml € 128.00 € 76.00 50 ml

Bio-cellulose sheet mask Ons Bio-cellulose sheet mask op plantaardige basis maakt niet alleen de huidtextuur gladder door de elasticiteit te verhogen, maar verstevigt en vermindert ook de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpeltjes.

ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 3773 40% € 50.00 € 30.00 15 PRIJS per eenheid € 10.00 € 6.00 5 SHEET MASKS

Verjongende nachtcrème Deze herstellende vochtinbrengende nachtcrème werkt onmiddellijk om hydratatie vast te houden en fijne lijntjes en rimpeltjes te verbeteren terwijl de stevigheid en elasticiteit van de huid wordt verhoogd - en dat alles terwijl u slaapt! ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 3618 40% € 64.00 € 38.00 20 PRIJS per 100 ml € 128.00 € 76.00 50 ml

ITEM # BESPAAR PUNTEN 3754 42% 21 REGULIERE PRIJS € 69.00 PRIJS per 100 ml € 230.00 VOORKEURSPRIJS € 40.00 PRIJS per 100 ml € 133.33 30 ml

ITEM # BESPAAR PUNTEN 3535 40% 11 REGULIERE PRIJS € 37.00 PRIJS per 100 ml € 24.67 VOORKEURSPRIJS € 22.00 PRIJS per 100 ml € 14.67 150 ml

ITEM # BESPAAR PUNTEN 3530 40% 11 REGULIERE PRIJS € 37.00 PRIJS per 100 ml € 24.67 VOORKEURSPRIJS € 22.00 PRIJS per 100 ml € 14.67 150 ml

26

27

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Charcoal & Flower Huidverfijnend gifstoffen! Vertrekken ,

ZET OVERTOLLIGE GLANS BUITEN DE DEUR Zuiver met de kracht van Charcoal & Flower ! Deze collectie is bedoeld om de huid diepgaand te ontgiften, de poriën te verkleinen, olie te minimaliseren en de huid te voeden. Het resultaat is een heldere, schone en gematteerde teint. Voor wie is het Mensen met een vette en onzuivere huid. Ook ideaal voor mannen omdat de mannenhuid van nature meer olie produceert.

Voordelen van de lijn • Vermindert de poriegrootte • Vermindert overtollige olie • Maakt de vette huid matter • Verbetert de tint en de textuur van de huid

STAP 1: Reinigen

STAP 2: Tonen

STAP 3: Vocht inbrengen

WEKELIJKS: 2-3 keer per week gebruiken Ontgiftend masker Deze verwarmende formule werkt als een magneet die vuil en onzuiverheden van de huid aantrekt. Absorberende ingrediënten

Ontgiftende reiniger Het is belangrijk om uw gezicht dagelijks te wassen om dode cellen van het huidoppervlak te verwijderen en overtollige olie te verwijderen die de poriën kan verstoppen. Dit verwarmende reinigingsschuim gebruikt een mix van mineraalrijke kleien en houtskool om vuil te verwijderen en de huid diep te reinigen en te zuiveren. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 8806 37% € 29.00 € 18.00 8 PRIJS per 100 ml € 19.33 € 12.00 150 ml

Matterende toning mist Deze unieke leave-on toner bevat een

Dagelijkse matterende lotion Deze matterende formule heeft een zintuiglijke, verkoelende textuur die zuivert en uw teint strakker, voller en helderder maakt. Hij bevat een mix van houtskoolpoeder, aloë en bloemenextracten om te hydrateren terwijl overtollige olieproductie wordt verminderd.

combinatie van houtskool en bloemenextracten die synergetisch werken om olie op het huid- oppervlak te neutraliseren en uw teint mat te maken. De toner kan de hele dag worden gebruikt om overtollige glans onder controle te houden en de olieproductie te vertragen. Alcoholvrij. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 8882 55% € 29.00 € 13.00 6 PRIJS per 100 ml € 18.71 € 8.39 155 ml

reinigen uw poriën van beschadigende gifstoffen terwijl matterende ingrediënten overtollige olie absorberen om de poriegrootte te verminderen en de olieproductie van de huid onder controle houden. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 8898 42% € 38.00 € 22.00 11 PRIJS per 100 g € 50.67 € 29.33 75 g

ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 8897 46% € 49.00 € 26.00 12 PRIJS per 100 ml € 98.00 € 52.00 50 ml

28

29

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Bundels met KOOP DE DOOR U GEKOZEN COLLECTIE MET KORTING!

besparingen.

Bright Eyes Multifunctionele oogverzorging Deze lichte ooggel voor overdag

a.

minimaliseert de zichtbaarheid van donkere kringen, wallen en rimpeltjes rond de ogen - zowel direct als op de lange termijn bij regelmatig gebruik. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 1100 47% € 60.00 € 32.00 17 PRIJS per 100 ml € 352.94 € 188.24 17 ml Regenererende Oog-Nachtcrème Deze speciale nachtformule minimaliseert de zichtbaarheid van kraaienpootjes, fijne lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Rust uit en verheug u - u wordt wakker en ziet er frisser uit dan ooit tevoren! ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 1157 47% € 60.00 € 32.00 17 PRIJS per 100 ml € 400.00 € 213.33 15 ml Anti-rimpel oogserum Dit lichtgewicht oogserum voor overdag gebruikt wetenschappelijk bewezen peptiden om het collageen in de tere huid van uw ogen te versterken. Het resultaat? Een afname van het aantal de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpeltjes plus een boost van het natuurlijke vochtgehalte en de elasticiteit. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 1141 47% € 60.00 € 32.00 17 PRIJS per 100 ml € 400.00 € 213.33 15 ml

a.

b.

Doe alles wat u doet met ogen. mooiere

Honey & Rose bundel – Bespaar 20%* 6 PRODUCTEN ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 6290 41% € 202.40 € 117.60 50

Vitamin C bundel – Bespaar 20%* 5 PRODUCTEN ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 8574 36% € 198.40 € 126.40 50

c.

b.

c.

Charcoal & Flower bundel – Bespaar 15%* 4 PRODUCTEN ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 8686 41% € 115.60 € 67.15 26

Deep Marine bundel – Bespaar 20%* 5 PRODUCTEN ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 5553 40% € 216.80 € 128.00 54

* Vergeleken met het kopen van losse producten voor Voorkeursprijzen.

30

31

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

LUXURY TONER Zuivert de huid voor een onmiddellijke liftende werking. Herstelt de pH-balans van de huid en ondersteunt de natuurlijke vitaliteit van de huid terwijl de onmiskenbare uitstraling wordt hersteld. Belangrijkste voordelen: •Verwijdert olie en vuil •Maakt poriën en rimpeltjes minder zichtbaar •Versterkt de effecten van behandelingen die erna worden toegepast voor snellere resultaten die veroudering tegengaan ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 4679 50% € 190.00 € 95.00 50 PRIJS per 100 ml € 135.71 € 67.86 140 ml expressielijntjes en rimpels vervaagt, de uitstraling herstelt, de teint egaliseert en de verschijning van verkleuring, donkere vlekken en littekens vermindert. Belangrijkste voordelen: •Herstelt de natuurlijke functie van de huid om tekenen van veroudering te verminderen •Lichtgewicht formule trekt snel in en dringt diep in de huid door (zodat het onder make-up kan worden gebruikt) LUXURY SERUM Een serum voor 's morgens en 's avonds dat

stapje! Zet een extra

b.

BRENG UW HUIDVERZORGING OP EEN LUXUEUS NIVEAU Zeer gewaardeerde ingrediënten en jaren van wetenschappelijke toewijding komen samen in het summum van comfort en prestaties - een regime waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het het beste biedt op het gebied van hydratatie en het tegengaan van veroudering.

a.

ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 4678 60% € 300.00 € 120.00 65 PRIJS per 100 ml € 1000.00 € 400.00 30 ml

LUXURY CRÈME-CONCENTRAAT Een geavanceerde nachtcrème die de zichtbaarheid van rimpeltjes vermindert en de huid aanzienlijk verstevigt en hydrateert. Belangrijkste voordelen: •Krachtige vochtinbrengende crèmes zorgen ervoor dat de huid er soepel en stralend uitziet •Zorgt voor een frisse, gelijkmatige huidtint •Een hoog gehalte aan krachtige ingrediënten herstelt de huidcellen en ondersteunt gezond collageen terwijl u slaapt ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 4687 60% € 300.00 € 120.00 65 PRIJS per 100 ml € 600.00 € 240.00 50 ml

c.

b.

32

33

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Geweldige haardagen beginnen hier.

HAARVERZORGING We hebben een geheel nieuwe haarverzorging van professionele kwaliteit ontwikkeld die natuurlijker, effectiever en veiliger voor u is. Van Marokkaanse arganolie tot amarant uit Zuid-Amerika; onze nieuwe lijn maakt gebruik van diverse van de krachtigste plantaardige ingrediënten ter wereld om uw haar sterk, glanzend en levendig gezond te maken.

34

35

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Laat de natuur het werk doen!

Shampoos en conditioners

36

37

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

DIK, KRULLEND, RUW OF DROOG/BROOS HAAR

OPTI- MAAL VOOR

Arganolie en Kokosnoot Verzachtend en vochtinbrengend SHAMPOO EN CONDITIONER

Zeg maar dag tegen droog! Krachtige natuurlijke ingrediënten zoals arganolie, kokosnoot en baobab werken samen om onhandelbare lokken glad te maken en het haar intens

te hydrateren en tegelijkertijd te beschermen. Waarom u er dol op zult zijn

Als u iemand bent met krullend, dik of ruw haar (of als u het regelmatig kleurt, steil maakt, permanent of met warmte in model brengt), dan is dit de formule voor u. Het is ook geweldig voor kroeshaar! Onze diep vochtinbrengende formule bevat doeltreffende niveaus van natuurlijke oliën om de doorkambaarheid te verbeteren, lokken glad te maken en weerbarstig haar aan te pakken - zonder vettige resten achter te laten.

ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 5509 40% € 30.00 € 17.50 10 PRIJS per 100 ml € 10.14 € 5.91 SHAMPOO 296 ml ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 5522 40% € 30.00 € 17.50 10 PRIJS per 100 ml € 12.66 € 7.38 CONDITIONER 237 ml

Belangrijkste ingrediënten Argan- en kokosnootolie

Voedende vetzuren herstellen de gezondheid van het haar, verzegelen de cuticula van het haar, maken weerbarstig haar soepel en geven een stralende glans. Baobab Voorkomt breuk en herstelt de kracht, terwijl de hoofdhuid en haarzakjes worden gevoed. Babassu-olie Maakt het haar glad, herstelt de elasticiteit en verzegelt gespleten haarpuntjes.

Bij Sei Bella® weigeren we actieve ingrediënten in onze formules op te nemen. In plaats daarvan zitten onze shampoos en conditioners boordevol met een krachtige reeks actieve stoffen op natuurlijke basis die dol op uw haar zijn!

38

39

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

FIJN, STEIL HAAR

OPTI- MAAL VOOR

Verhoog het volume! Onze body-boostende combinatie van plantenextracten bevat rijstproteïne en amarant om het volume te vergroten en tegelijkertijd glans toe te voegen – hierdoor wordt het haar vol, sterk en onweerstaanbaar zacht. Waarom u er dol op zult zijn Deze formule bevat rijstproteïne en amarant om het haar extra volheid te geven, terwijl het de wortels versterkt en de beheersbaarheid verbetert. Bovendien ontstaan er geen restjes in uw haar! Rijst en Amarant Volledig volume SHAMPOO EN CONDITIONER

ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 5510 40% € 30.00 € 17.50 10 PRIJS per 100 ml € 10.14 € 5.91 SHAMPOO 296 ml ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 5719 40% € 30.00 € 17.50 10 PRIJS per 100 ml € 12.66 € 7.38 CONDITIONER 237 ml

Belangrijkste ingrediënten Rijstproteïne Voegt volheid, body en natuurlijke kracht toe door het vermogen van het haar om vocht vast te houden te vergroten. Amarant Verjongt het haar door glans te vergroten en de beheersbaarheid te verbeteren, terwijl schade wordt voorkomen.

Om uw haar de grootste volume-boost te geven, bevat deze formule sulfaten op natuurlijke basis. Deze zijn specifiek gekozen vanwege hun uitzonderlijke reinigende eigenschappen om alles te verwijderen wat het haar zou kunnen verzwaren, zoals vuil, olie en resten van stylingproducten.

40

41

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Stylingproducten en behandelingen Oh,

werk toch eens mee, haar!

42

43

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Trek alle blikken naar u toe...

Verzorgende en versterkende haarolie

VERZORGING IN ELKE DRUPPEL Het is niet voor niets ons best verkochte haarverzorgingsproduct voor mannen en vrouwen! Wie er nu niet dol op glansversterkende olie die flyaways onder controle houdt, de glans herstelt en tegelijkertijd beschermt tegen breuk, hitteschade, UV-stralen en kleurvervaging? ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 3136 30% € 36.00 € 25.00 12 PRIJS per 100 ml € 30.51 € 21.19 118 ml

Droge shampoo

HAAR-TRUC: BLIJF NOG MAAR EVEN LIGGEN, GEBRUIK DROGE SHAMPOO Onze Droge shampoo verfrist dof haar tussen de wasbeurten door - geen water nodig. Hoe? Door olie en zweet te absorberen en glans toe te voegen met een lichtgewicht, naar grapefruit geurende formule.

ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 2810 30% € 28.00 € 19.00 10 PRIJS per 100 ml € 16.09 € 10.92 174 ml

Definiërende Haargel

STIJLEN IN HD Deze glanzende gel, ideaal voor zowel mannen als vrouwen, biedt en doordrenkt het haar met natuurlijke plantenextracten zoals zonnebloem-extracten soja- eiwit om strengen tegen beschadiging te beschermen en kleur te behouden.

ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 3132 40% € 26.00 € 15.50 9 PRIJS per 100 ml € 15.95 € 9.51 163 ml

44

45

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Welkom in

onze salon.

+

+

of

of

Sei Bella Salon: Basic Pack Koop een shampoo, conditioner en stylingproduct naar keuze.

3 PRODUCTEN – Bespaar 15%* ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 5086 40% € 73.10 € 42.93 22

* Vergeleken met het kopen van losse producten voor Voorkeursprijzen.

46

47

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Schoon- heid houdt van durf!

Bekijk onze nieuwe StyleSetters online op eu.melaleuca.com

STYLE SETTERS

Krachtig, speels, gepassioneerd - onze SeiBella StyleSetters zijn zowel een hulpmiddel voor transformatie als een middel voor zelfactualisering. Wij bieden krachtige, natuurlijke ingrediënten en vitaminen die uw huid daadwerkelijk verbeteren terwijl u ze draagt. We moedigen u aan ommet kleur te experimenteren, iets nieuws te proberen en (nog belangrijker) trouw aan uzelf te blijven.

48

49

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Wat eenplaatje: Geweldige

Langdurigere formules. werking!

Make-up, hoe we die ook definiëren, is iets van onszelf. Het is een viering van onszelf, van onze kracht, onze persoonlijkheid, onze stijl. Experimenteer gerust en durf iets nieuws te proberen. Alles is mogelijk als het om schoonheid gaat. Onze make-ups bieden krachtige, natuurlijke ingrediënten en vitaminen die uw huid daadwerkelijk verbeteren terwijl u ze draagt. COSMETICA

50

51

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

Gewichtloze dekking. Vlekkeloze finish!

Translucent Pressed Powder Dit lichtdoorlatende, doorschijnende poeder is ideaal om onderweg even bij te werken en geeft uw foundation een transparante dekking voor een porie-perfectionerende look die lang meegaat! Finish : Mat. Dekking : Doorschijnend. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 2730 34% € 35.00 € 23.00 11 PRIJS per 100 g € 350.00 € 230.00 10 g

Medium #1876

Zet

Light #1734

toon! de

Warm Tan #1878

Mineral Powder Foundation Mineralen, vitamines en verzorgend Hyaluronic Filling Spheres ™ geven u precies de dekking die u wilt in een aanpasbare foundation die perfect is voor de gevoelige huid. Perfect om die make-up look "zonder make-up" te bereiken! Finish : Zijdemat. Dekking : Licht tot gemiddeld, aanpasbare dekking. Huidtype: Alle huidtypes, vooral gevoelige of onzuivere huid. Extra voordelen: Olie- en talkvrij; natuurlijke ingrediënten die de huid niet irriteren.

Foundation Primer Niet voor niets zweren make-upartiesten bij de kracht van primer! Deze matterende heldere basis creëert een mooi canvas en zorgt ervoor dat uw foundation langer houdt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervagen, vlekken of tussendoor opnieuw aanbrengen. ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 2157 40% € 41.00 € 24.50 12 PRIJS per 100 ml € 136.67 € 81.67 30 ml

Kabuki kwast Wordt gebruikt ommake-up met losse poeder aan te brengen (zoals Mineral Foundation ).

10 g

REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN € 35.00 € 23.00 11 € 350.00 € 230.00

BESPAAR 34% PRIJS per 100 g

ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 3013 41% € 24.00 € 14.00 0

*Handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

52

53

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

camouflage. uw Draag

uw Breng wimpers nieuwe

naar hoogten.

190 N #2680

310 W #2683

355 N #2579

Volume Extreme Mascara Wij willen meer! Deze mascara brengt wimpers naar een heel nieuw niveau – liften, verdikken en verlengen met een uniek ontworpen borsteltje voor een ultiem volumegevende effect. Tegelijkertijd voeden en versterken de natuurlijke peptiden en antioxidanten in onze ultra-rijke formule de wimpers.

Reinigingsdoekjes voor het verwijderen van make-up Verwijder make-up, vuil en andere onzuiverheden - alles in één eenvoudige stap!

Flawless Concealer Verberg onmiddellijk de zichtbaarheid van donkere ringen, vlekken en onregelmatigheden - met één veegbeweging! De natuurlijk ogende lichtgewicht finish geeft u een uniformere huidtint die tot acht uur meegaat. Kies uit drie tinten. Dekking : Gemiddelde tot volledige, aanpasbare dekking. Huidtype : Geschikt voor alle huidtypen. Extra voordelen: Antioxidanten plus vitamine C en E verzorgen de huid en helpen beschermen tegen vrije radicalen.

ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 9154 43% € 14.00 € 8.00 4 PRIJS per eenheid € 0.47 € 0.27 30 DOEKJES ITEM # BESPAAR REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN 9193 43% € 25.20 € 14.40 6 PRIJS per eenheid € 0.42 € 0.24 BESPAARSET 2x 30 DOEKJES

# 9077 ZWART # 8900 ZWART WATERPROOF

14 ml

7.1 g

REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN € 29.00 € 19.00 10 € 207.14 € 135.71

BESPAAR 34% PRIJS per 100 ml

REGULIERE PRIJS VOORKEURSPRIJS PUNTEN € 33.00 € 19.90 10

BESPAAR 39%

54

55

Sei Bella 2021

eu.melaleuca.com

PEFC Gecertificeerd

Melaleuca of Europe (Germany) GmbH EU: Hessenring 13b · 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany · Sitz: Mörfelden-Walldorf · AG Darmstadt · HRB 91509 UK: c/o Haines Watts / Bridge House Ashley Road / Hale / Altrincham / Cheshire / WA14 2UT Melaleuca, Inc. - 4609 W. 65th S. Idaho Falls, ID 83402 - Idaho USA · eu.melaleuca.com · 04/21 NL · #3186 PRODUCTPUNTEN EN PRIJZEN KUNNEN ZONDER KENNISGEVING VOORAF WORDEN GEWIJZIGD.

Dit product komt uit Duurzaam beheerd bos en gecontroleerde bronnen

perfcnederland.nl

56

Sei Bella 2021

Page 1 Page 2-3 Page 4-5 Page 6-7 Page 8-9 Page 10-11 Page 12-13 Page 14-15 Page 16-17 Page 18-19 Page 20-21 Page 22-23 Page 24-25 Page 26-27 Page 28-29 Page 30-31 Page 32-33 Page 34-35 Page 36-37 Page 38-39 Page 40-41 Page 42-43 Page 44-45 Page 46-47 Page 48-49 Page 50-51 Page 52-53 Page 54-55 Page 56

Made with FlippingBook Ebook Creator