Project Documentatie template

Werkinstructie Webshop

Document Informatie

Document Naam

Werkinstructie Webshop Solidariteit voor het Gezin

Datum Creatie

09 03 2018

Onderwerp

Werkwijze bestellingen via Webshop

Voor wie van toepassing

Iedereen

Auteur

Anne-Sophie Scholts en Thomas Lippens

Context & achtergrond Overwegende de zeer uitgebreide en gevarieerde dienstverlening van Solidariteit voor het Gezin, zal het niemand verbazen dat wij over een erg brede waaier aan flyers en folders beschikken. Daarnaast is er ook een heel arsenaal aan gadgets, accessoires, promotie- en beursmateriaal, waar misschien niet iedereen het bestaan van afweet.

Om het kluwen in al dit beschikbaar materiaal te ontwarren, werd een webshop ontwikkeld waarin we al deze producten hebben gecentraliseerd.

In deze werkinstructie kom je te weten hoe je al deze producten via enkele eenvoudige klikken kan bestellen en bij jou op de afdeling kan laten leveren.

Informatie voor de gebruiker Ga naar de homepage van de webshop ( https://marketing.solidariteit.be/ ) en meld je aan met je voornaam, gevolgd door de eerste letter van je familienaam (bij Thomas Lippens wordt dat bv. thomasl).

Maak vervolgens de keuze tussen promotioneel drukwerk (flyers, folders, affiches, magazines,,…), functioneel drukwerk (briefpapier, enveloppes,…), gadgets

Opgepast: Het functionele drukwerk is in deze fase nog niet opgenomen in de webwinkel en dient nog besteld te worden via het directiesecretariaat. Beursmateriaal dient nog steeds besteld te worden via intranet zodat je de juiste periode kan reserveren.

1

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online