AEG - Brochure Wellbeing & SDA - 2020.2 NL

HET PERFECTE THUIS

WELLBEING & SDA 2020/2

Bij ons draait het om innovatie. Innovatie die is ont- worpen om u een gevoel van optimale beheersing te geven bij het koken, het huishouden en de goede ver- zorging van uw kleding. Wij zien uw behoeften van nu. En ook die van de toekomst. Zodat u resultaten kunt behalen die niet alleen voldoen aan uw standaard, maar deze zelfs overtreffen. Wij geloven in intelligente technologie en uitstekende prestaties, die u helpen om alles wat u thuis doet naar een hoger niveau te brengen, elke dag weer. We zijn trots op onze onderscheidende technieken en intuïtieve ontwerpen, die u de prestaties garanderen die u verwacht en verdient. Wij zijn een merk waar- voor mensen kiezen vanwege de intelligente en uit- dagende nieuwe manieren om hun resultaat te garan- deren. Dit is al 130 jaar onze passie, het is onze passie nu en het zal onze passie blijven. Wij zijn AEG. En samen met u, zijn we altijd vooruit op onze tijd.

AEG - Het perfecte thuis

3

AEG - SNEL AAN DE SLAG

SNEL AAN DE SLAG Bedankt dat je hebt gekozen voor de digitale brochure. Een slimme én ecologische keuze. Om je snel op weg te helpen, vind je hieronder een overzicht van de belangrijkste features*.

Zoeken Met de handige zoekfunctie vind je meteen informatie over specifieke apparaten. Notitie toevoegen Heb je een interessant apparaat gezien, voeg dan eenvoudig een notitie toe. Een cookie bewaart de notities in je browser. Inhoudsopgave Snel naar een bepaald hoofdstuk? Ga naar de inhoudsopgave en klik.

Notities tonen/verbergen Zo zie je in één oogopslag de apparaten die je interessant vond.

Delen Deel de hele brochure of een pagina ervan eenvoudig via e-mail of social media.

Downloaden Wil je de brochure ook offline kunnen bekijken? Download en bewaar hem. Inzoomen Erg praktisch op een tablet of smartphone, dankzij de traploze slider.

Miniaturen weergeven Wil je snel naar een specifieke pagina gaan, gebruik dan de miniatuurweergave.

* Met een laptop of desktopcomputer heb je direct toegang tot alle features. Bekijk je de brochure via een tablet of smartphone, dan krijg je standaard de mobiele weergave, met alleen de zoek-, blader-, inhouds- en downloadfunctie. Kies voor desktopweergave in je browser (Chrome geeft het beste resultaat) als je alle features wilt gebruiken.

AEG - Het perfecte thuis

5

INHOUD

5

INHOUD

6 6 8

STOFZUIGERS

EEN PERFECT RESULTAAT VOOR EEN PERFECT HUIS

RX9 | 3DVISION

10 12 14 18 20 22 24 26 28 30 32 34 36 38 40 40 42 43 43 44 46 46 48 50

EEN PERFECTE EN MOEITELOZE REINIGING

FX9 | ULTIMATE QX9 | FLEXIBILITY

QX8 | POWER

CX7 | FLEXIBILITY HX6 | CONVENIENCE

UITSTEKENDE RESULTATEN

VX8.2 | SILENCE VX7 | POWER

VX6 | FORCE

VX4 | EFFICIENCY LX9 | PRECISION LX7 | POWER LX5 | COMPACT

ACCESSOIRES

S-BAG ™ STOFZAKKEN

BORSTELS

GEURKORRELS

FILTERS

ACCESSOIRES

LUCHTBEHANDELING AX9 | RESPONSIVE

AX9 “360” FILTERS

AIROUNDIO AIRCONDITIONER CHILLFLEX PRO AIRCONDITIONER

52

KEUKENAPPARATEN

54 54 56 58 59 60 63 64 65 66 67 68 70 70 72 73 74 76 77

ORGANISEER DE NIEUWE MANIER OM ETEN TE BEREIDEN

GOURMET7 BLENDERS

GOURMET7 COMPACT BLENDERS COMPACT SPORTBLENDERS ULTRAMIX KEUKENMACHINE ULTRAMIX ACCESSOIRES GOURMET7 KOFFIEMACHINE

KOFFIEZETTERS BROODROOSTERS WATERKOKERS KEUKENAPPARATEN

STRIJKIJZERS

VAN STRIJKEN NAAR VERZORGEN

ABSOLUTE 8000 ™ DELICATE 7000 ™ DELICATE 6000 ™

ACCESSOIRES

WIJ ZIJN ER VOOR U

EEN PERFECT RESULTAAT VOOR EEN PERFECT HUIS

Uw woning is niet alleen een plek om te wonen. Het is een plek om te leven. Laat dat door niets in de weg staan. Bescherm de mensen van wie u houdt en uw huis waarin u veel tijd doorbrengt met onze apparaten. Krachtig, efficiënt, stil, compact, met of zonder zak, met of zonder snoer, van buitenshuis bedienbaar – hier vindt u de juiste stofzuiger voor het perfecte resul- taat. Voor AEG is er geen beperking.

AEG - Het perfecte thuis

7

R X 9 | 3D V I S I O N EINDELOOS SCHOON

‘s Werelds eerste robotstofzuiger die een nieuwe dimensie toevoegt aan doeltreffend schoon. De robot maakt uw huis niet alleen tot in perfectie, maar ook tot in de kleinste, en moeilijkst

bereikbare hoekjes schoon. Dankzij de ongeëvenaard

geavanceerde technologie werkt de stofzuiger autonoom. Met de RX9 app bepaalt u op afstand welke delen van uw huis de RX9.2 moet zuigen en wanneer.

De geavanceerde navigatie met 3D-mapping brengt uw huis intelli- gent in kaart, van boven naar bene- den, van muur tot muur. Het innova- tieve systeem met 3D-visie detecteert obstakels en past het traject van de robot daaraan moeiteloos aan - voor een ongeëvenaard schoon huis.

Een schoon huis, op ieder moment. De RX9 wordt bediend met behulp van een mobiele app en dat betekent dat u de stofzuiger op ieder moment en vanaf iedere willekeurige plek aan het werkt kunt zetten. Maar u kunt er ook voor kiezen om de werktijden van de RX9 vooraf in te stellen. Thuis zijn is niet nodig, uw RX9 gaat op het ingestelde moment voor u aan de slag.

De exclusieve Trinity Shape en de krachtige AEG AirExtreme-techno- logie werden speciaal ontwikkeld om ook het vuil uit de smalste kieren en spleten op te zuigen. De robot slaat geen centimeter over, komt in de kleinste hoekjes en zuigt ook onder meubels.

AEG - RX9

9

RX9-2-6IBM

RX9-2-4-ANIM

– Indigo Blue Metallic – Li-ion accucellen 4000 mAh - 57Wh – Gebruiksduur (min / eco / max) : 120 / 100 / 60 min – Laadtijd (100%) : 2 u – 3D-mapping met interactieve kaart voor 3 verdiepingen – Climb force : kan over tapijten/drempels van een hoogte tot 2,2 cm – Inhoud stofcontainer : 700 ml – Extra breede elektrische rolborstel van 22 cm – 2 zijborstels meegeleverd

– Shale Grey Metallic – Li-ion accucellen 2500 mAh - 36Wh – Gebruiksduur (min / eco / max) : 70 / 60 / 40 min – Laadtijd (100%) : 1,5 u – 3D-mapping met interactieve kaart voor 3 verdiepingen – Climb force : kan over tapijten/drempels van een hoogte tot 2,2 cm – Inhoud stofcontainer : 700 ml – Extra breede elektrische rolborstel van 22 cm geoptimali- seerd voor de opname van vezels, stof en fijnstof – 2 zijborstels meegeleverd

RX9-2-4-STN

RX8-1-4SWN

– Space Teal – Li-ion accucellen 2500 mAh - 36Wh – Gebruiksduur (min / eco / max) : 70 / 60 / 40 min – Laadtijd (100%) : 2,5 u – 3D-mapping met interactieve kaart voor 3 verdiepingen – Climb force : kan over tapijten/drempels van een hoogte tot 2,2 cm – Inhoud stofcontainer : 700 ml – Extra breede elektrische rolborstel van 22 cm – 1 zijborstel meegeleverd

– Soft White – Li-ion accucellen 2500 mAh - 36Wh – Gebruiksduur (eco / max) : 40 / 60 min – Laadtijd (100%) : 3 u – 3D-mapping – Climb force : kan over tapijten/drempels van een hoogte tot 2,2 cm – Inhoud stofcontainer : 700 ml – Extra breede elektrische rolborstel van 22 cm – 1 zijborstel meegeleverd

EEN PERFECTE EN MOEITELOZE REINIGING

Een steelstofzuiger is een compacte en draadloze stofzuiger. Dit geeft u veel bewegingsvrijheid : u kunt gemakkelijker stofzuigen waar en wanneer u maar wilt, van de trap tot aan het plafond en zelfs in uw auto.

Stoppen, pauzeren, verdergaan,... Al onze AEG-steelstofzuigers zijn zelfstaand en kunnen overal worden neergezet.

Dankzij het feit dat het zwaartepunt van al onze steelstofzuigers onderaan ligt, zijn ze licht en gemakkelijk te manoeuvreren. De motor en de stofcontainer bevinden zich in de buurt van de borstel en dus de vloer; onze stofzuigers maximaliseren de zuigkrachtprestaties op deze manier. Vanaf nu duw je de stofzuiger voor je in plaats van hem achter je te slepen. Onze stofzuigers zijn niet alleen goed ontworpen, maar ook geschikt voor mensen met rugproblemen.

AEG - Het perfecte thuis

11

Een ander praktisch voordeel is dat de meeste van onze steelstofzuigers een geïntegreerd motorunit hebben of kunnen worden omgezet in een compacte kruimeldief. Alle plaatsen kunnen worden gezogen, ook de auto.

Een steelstofzuiger werkt het beste met een krachtige batterij. Wanneer de batterij leeg is, kan de steelstofzuiger snel worden opgeladen. Dankzij hun autonomie reinig je grote oppervlakken zo vaak als je wilt.

F X 9 | U L T I M A T E STOFZUIGEN OPNIEUW UITGEVONDEN.

We hebben de kracht en prestaties van een traditionele stofzuiger samengebracht met de eenvoud van een draadloze stofzuiger. Daarmee houdt u uw huis schoon met één enkele lading. * De FX9 is zo sterk en veelzijdig dat hij de enige stofzuiger is die u in huis nodig heeft.

Dankzij de unieke verplaatsbare motor- unit en de uittrekbare slang kunt u zowel onder lage meubels als boven de meubels stofzuigen.

De unieke verplaatsbare motor-unit biedt u de mogelijkheid om de motor naar boven of naar beneden te glijden zodat u onder lage sofa’s en meubels kan stofzuigen.

De Auto-functie optimaliseert op intelligente wijze zuigkracht en

De zuigmond heeft een felle LED- lichtstrip die de kleinste beetjes stof op de vloer duidelijk zichtbaar maakt. En onder de bank verdwijnen zelfs de donkerste plekjes waar stof zich graag verstopt.

gebruiksduur. De borstelweerstand wordt continu gedetecteerd en het vermogen past zich vervolgens automatisch aan. De motorsnelheid wordt afgestemd voor een grondige reiniging van alle vloertypes.

* Reinigt op één lading op max. vermogen tot 80 m2 vloer en voldoet aan EU- verordening 666/2013 m.b.t. ecologische voorschriften voor stofzuigers met snoer en stofopname op tapijt.

AEG - FX9

13

FX9 Ultimate COMPLETE FX9-1-ALRG / FX9-1-ANIM

– Satin White Metallic / Chili Red – 36Volt HD – Auto-functie – Zuigkrachtniveau : Max /Mid. / Eco / Auto

– Gebruiksduur (Max / Mid. / Eco) : 17 min/30 min/60 min – Accessoire 3 in 1 + verlengbuis met verstelbare hoek + gemotoriseerde mini turboborstel + zachte borstel

FX9 Ultimate REACH FX9-1-MBM / FX9-1-IBM

FX9 Ultimate FX9-1-4IG / FX9-1-4ST

– Mahogny Bronze Metallic / Indigo Blue Metallic – 36Volt HD – Auto-functie – Zuigkrachtniveau : Max /Mid. / Eco / Auto – Gebruiksduur (Max / Mid. / Eco) : 17 min/30 min/60 min – Accessoire 3 in 1 + verlengbuis met verstelbare hoek

– Iron Grey / Space Teal – 36Volt HD – Zuigkrachtniveau : Max /Mid. / Eco – Gebruiksduur (Max / Mid. / Eco) : 17 min/30 min/60 min – Accessoire 3 in 1

DE VOLLE ZUIGKRACHT. * DE HELFT VAN HET GELUID. **

Q X 9

De QX9 kan overal worden neergezet, handig als u het stofzuigen onverwacht moet onderbreken. Dankzij het volledig kantelbare, slanke design past de stofzuiger onder meubels met een hoogte vanaf de vloer van 140 mm.

Ontworpen om stiller schoon te maken**

Geen verlies van zuigkracht* Ervaar de krachtige performance zonder vermogensverlies, ook als het stofreservoir voller wordt. Het cyclonische systeem met aanzuigschroef in de cyclonische unit zorgt voor een doeltreffender scheiding van vuildeeltjes in de lucht. Dit verkleint het risico op verstopping en vermindert de noodzaak voor het reinigen van de filters.

Het design van de kruimeldief zorgt voor een maximale geluidsreductie d.m.v. een gestructureerde luchtstroom en een gedempte uitlaat. Het geluidsniveau van de QX9 is amper 73 dB(A).

Gebruiksklaar & Geladen Glijdt met één beweging soepel van de oplader - klaar voor gebruik.

Luchtfiltratie in 5 stappen Het verzegeld filtersysteem verwijdert tot 99,9% van deeltjes tussen 0,3 μ m-10 μ m voor een optimale thuisomgeving***.

* Gemeten met stofcontainer gevuld met DMT (standaard test) stof, volgens IEC 62885-2 ed.1 CL 5.1, 5.7 en 5.9 bij maximaal vermogen. ** 3 dB(A) vermindering in vergelijking met een doorsnee handheld stofzuigerontwerp zoals ERGORAPIDO ®, gemeten volgens ISO 3743. *** Meting conform EN 60312-1:2017.

AEG - QX9

15

Q X 9 POWER ROLLER

De QX9PowerRoller is voorzien van een nieuwe zuigmond die garant staat voor een moeiteloos schoonmaken van harde vloeren! Hij biedt alle voordelen van de QX9 en daarenboven is hij de expert voor harde vloeren. De QX9PowerRoller pakt fijnstof en vuil alsook XXL-vuil en staat en garant voor superieure prestaties. *

7x krachtiger opzuigen van stof/vuil uit kieren* Het verzegelde zuigmondsysteem zorgt voor een hogere luchtsnelheid, voor een doeltreffende opname van stof/vuil uit de kleinste hoekjes en kieren, en langs de randen van harde vloeren.

Expert op harde vloeren De PowerRoller pakt fijn stof en XXL- vuil in één keer op en zorgt voor een polijstend effect.

BCF Nylon

Stevige polyester voor het opnemen van vezels

Zachte BCF Nylon

LED-verlichting aan de voorkant van de PowerRoller zuigmond om het stof en vuil op te lichten op donkere plekken.

Twee verschillende pluizige materialen op de borstelrol helpen bij het polijsten van harde vloer

* Ten opzichte van het vorige model CX7-2-45WM

Q X 9

QX9-1-ALRG

QX9-1-ANIM

– Satin White Metallic – 25,2 Volt Lithium High Density – Gebruiksduur (max / eco / min power): 15 / 25 / 55 min – Laadtijd (100%) : 4 u – Afneembare turbo-zuigmond met LED-verlichting aan de voorkant – BrushRollClean™ technologie – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de handunit: kleine afstofborstel, kierenzuigmond, fijne zuigmond met zachte haren en Bed Pro-zuigmond – E10 uitlaatfilter

– Shale Grey Metallic – 25,2 Volt Lithium High Density – Gebruiksduur (max / eco / min) : 15 / 25 / 55 min – Laadtijd (100%) : 4 u – Afneembare turbo-zuigmond met LED-verlich- ting aan de voorkant – BrushRollClean™ technologie – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de handunit : kleine afstofborstel, kierenzuig- mond, fijne zuigmond voor dierenharen en mini turbo-zuigmond

QX9-1-50IB

QX9-1-40GG

– Indigo Blue Metallic – 25,2 Volt Lithium High Density – Gebruiksduur (max / eco / min) : 15 / 25 / 55 min – Laadtijd (100%) : 4 u – Afneembare turbo-zuigmond met LED-verlich- ting aan de voorkant – BrushRollClean™ technologie – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de handunit : kleine afstofborstel, kierenzuigmond en super lange telescopische buis

– Granite Grey – 21,6 Volt Lithium High Density – Gebruiksduur (max / eco / min) : 14 / 23 / 50 min – Laadtijd (100%) : 3,5 u – Afneembare turbo-zuigmond met LED-verlich- ting aan de voorkant – BrushRollClean™ technologie – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de handunit : kleine afstofborstel en kierenzuigmond

AEG - QX9

17

Q X 9 POWER ROLLER

QX9-1-ULT

QX9-1-P5IB

– Shale Grey Metallic – 25,2 Volt Lithium High Density – Gebruiksduur (max / eco / min) : 14 / 25 / 53 min – Laadtijd (100%) : 4 u – Afneembare PowerRoller met LED-verlichting aan de voorkant – Extra afneembare turbo-zuigmond met LED-ver- lichting aan de voorkant, voorzien van BrushRoll- Clean™ technologie – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de handunit: kleine afstofborstel, kierenzuig- mond, fijne zuigmond voor dierenharen en mini turbo-zuigmond

– Indigo Blue Metallic – 25,2 Volt Lithium High Density – Gebruiksduur (max / eco / min) : 14 / 25 / 53 min – Laadtijd (100%) : 4 u – Afneembare PowerRoller met LED-verlichting aan de voorkant – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de handunit : kleine afstofborstel, kierenzuigmond en super lange telescopische buis

QX9-1-P4GG

– Granite Grey – 21,6 Volt Lithium High Density – Gebruiksduur (max / eco / min) : 13 / 23 / 50 min – Laadtijd (100%) : 3,5 u – Afneembare PowerRoller met LED-verlichting aan de voorkant – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de handunit : kleine afstofborstel en kierenzuigmond

QX9 – 360 Home & Car-kit Ref. : AKIT19

Accessoire apart verkrijgbaar en van toepassing op alle QX9 modellen : - Flexibele slang - Borstel voor delicate oppervlakken - Lange kierenzuigmond

-Mini-borstel - Opbergbox

Q X 8 | P O W E R DE EXPERT VOOR HARDE VLOEREN

De QX8 heeft een unieke gemotoriseerde Power zuigmond met zachte borstel die voor onberispelijke resultaten zorgt en een polijstend effect op harde vloeren. Deze nieuwe verbeterde zuigmond pakt fijn stof en vuil, maar ook XXL stof/vuil.

De zuigkracht aan weerszijden is verbeterd dankzij de motor in de borstelrol en de rode pluizige vezels aan de onderkant van de zuigmond.

Het verzegelde zuigmondsysteem zorgt voor een hogere luchtsnelheid dichter bij de vloer, wat resulteert in een 6x betere stofopname* uit kieren, en dat maakt het schoonmaken van randen en hoeken een stuk makkelijker

*Vergeleken met het vorige model AG3013.

Parkeer de stofzuiger overal in een verticale positie.

2-in-1 : éénvoudig afneembare kruimeldief voor reiniging boven de vloer en verschillende oppervlakken.

AEG - QX8

19

QX8 Power PARKET QX8-1-45SM / QX8-1-45IB – Sand Metallic / Indigo Blue – 18 Volt Lithium High Density – Tot 45 min gebruiksduur – Gemotoriseerde Power zuigmond met zachte borstel – Oplaadstation op de grond de plaatsen of aan de muur te bevestigen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de motorunit : meubel- en kieren- zuigmond

QX8 Power COMPLETE PARKET QX8-1-45MB / QX8-1-45CR – Mahogny Bronze / Chili Red – 18 Volt Lithium High Density – Tot 45 min gebruiksduur – Gemotoriseerde Power zuigmond met zachte borstel – Oplaadstation op de grond de plaatsen of aan de muur te bevestigen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de motorunit : meubel- en kierenzuigmond + minitur- boborstel om vuil en dierenharen in één beweging op te zuigen

C X 7 | F L E X I B I L I T Y ULTIEME FLEXIBILITEIT

De enige 2-in-1 snoerloze stofzuiger die topprestaties levert en is uitgerust met een 180° EasySteer™-beweegbaarheid en BrushRollClean™ functie.

BrushRollClean™-technologie : Eén druk met de voet op de pedaal en weg zijn de haren en vezels op de rolborstel.

2-in-1 : afneembare kruimeldief, voor het moeiteloos zuigen van andere oppervlakken.

High Performance Lithium TurboPower- accu staat garant voor een optimale vuilopname met een langere gebruiksduur.

Het 180° EasySteer™-beweegbaarheidssyteem zorgt ervoor dat de stofzuiger soepel op alle vloertypes beweegt en draait.

AEG - CX7

21

CX7-2-45IM / CX7-2-45BM – Indigo Metallic / Bronze Metallic – 18 Volt Lithium High Density

CX7-2-35Ö / CX7-2-35WR / CX7-2-35TM

– Recycled black / Watermelon Red / Teal Metallic – 18 Volt Lithium-Power – Tot 35 min gebruiksduur – BrushRollClean™ technologie – LED-verlichting aan de voorkant – Oplaadstation op de grond te plaatsen of aan de muur te bevestigen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de motorunit : meubel- en kierenzuigmond

– Tot 45 min gebruiksduur – BrushRollClean™ technologie – LED-verlichting aan de voorkant – Oplaadstation op de grond te plaatsen of aan de muur te bevestige n – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de motorunit : meubel- en kierenzuigmond

CX7-1-30EB / CX7-1-30IW – Ebony Black / Ice White – 14,4 Volt Lithium-Power – Tot 30 min gebruiksduur – Accessoires op de handgreep – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de motorunit : meubel- en kierenzuigmond

CX7-2-30DB

– Denim Blue – 14.4 Volt Lithium-Power – Tot 30 min gebruiksduur – LED-verlichting aan de voorkant – Oplaadstation op de grond te plaatsen of aan de muur te bevestigen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de motor-unit; meubel- en kierenzuigmond

H X 6 | C O N V E N I E N C E AL HET VERMOGEN IN UW HANDEN

De enige kruimeldief met een krachtige zuigperformance dankzij Lithium Turbo Power en een Integrated easy reach™-zuigmond, voor ongeëvenaard snel opzuigen.

Soft Steer™-wielen voor het zuigen van kwetsbare oppervlakken.

Integrated Easy reach™-zuigmond voor het zuigen van moeilijk bereikbare plekken.

AEG - HX6

23

HX6-35TM – 18 Volt Lithium-Power – Tot 35 min gebruiksduur – Extra zachte wielen om krassen te vermijden – Uitschuifbare kierenzuigmond voor extra bereik

HX6-27BM – 14,4 Volt Lithium-Power – Tot 27 min gebruiksduur – Extra zachte wielen om krassen te vermijden – Uitschuifbare kierenzuigmond voor extra bereik

HX6-23CB – 10,8 Volt Lithium-Power – Tot 23 min gebruiksduur – Extra zachte wielen om krassen te vermijden – Uitschuifbare kierenzuigmond voor extra bereik

UITSTEKENDE RESULTATEN

Tegenwoordig is het kiezen van de juiste stofzuiger niet altijd gemakkelijk. U hebt de keuze uit ongeveer 700 verschillende stofzuigers van 15 grote fabrikanten. Slechts een paar apparaten leveren het perfecte resultaat — wij garanderen het. Meer dan 50 testoverwinningen in de wereld en awards zijn de bevestiging van onze ambities — en voor u betekent dit veiligheid bij het kopen.

AEG - Het perfecte thuis

25

V X 8.2 | S I L E N C E ONZE STILSTE EN MEEST DUURZAME STOFZUIGER

Ongeëvenaard slim en onvoorstelbaar stil, voor een efficiënte reiniging.

Onze stilste stofzuiger ooit. Het PureSound-systeem in de

stofzuiger en de zuigmond maakt de VX8.2 tot de stilste stofzuiger ooit, zowel op harde vloeren als op tapijt. Met een uniek laag geluidsniveau van 57 dB(A)*. * Gemeten volgens EU-richtlijn 666/2013 d.d. 8 juli 2013

Gerecycleerde kunststof. 100% duurzaam : de VX8.2 staat garant voor krachtige

Intelligent stofzuigen. De SmartMode-technologie herkent het vloertype en past het zuigvermogen daar vervolgens automatisch op aan. De stofzuiger glijdt zonder onderbrekingen van harde vloeren naar tapijt en vice versa. prestaties, een lange levensduur en duurzaamheid. De stofzuiger bestaat voor 55% uit gerecyclede kunststof (75% voor het model VX82-1-ÖKO), maar doet geen enkele concessie aan kwaliteit. Goed voor uw huis en de planeet.

AEG - VX8.2

27

VX82-1-5DB

– Denim Blue – Geproduceerd uit 55% gerecycled kunststof – Zuigkrachtregeling met afstandsbediening aan de handgreep en Smart-functie – OneGo PowerClean zuigmond voor harde vloeren en tapij- ten (36 mm) met vergrendelingssysteem en Smart-functie – Extra AeroPro ParkettoPro zuigmond – AeroPro 3 in 1 accessoire bevestigd aan de handgreep : spletenzuigmond, zuigmond voor zitbanken, meubel- borstel – LED stofzakvolaanduiding – Wasbare Hygiene filter (Epa 12) – Stofzak : Classic Long Performance s-bag – Actieradius : 12 meter – 57 dB(A)

Altijd een onberispelijk resultaat. Het volledig nieuwe design van de OneGo Power Clean-zuigmond staat garant voor een superieure opname van vuildeeltjes, groot of klein, en ongeacht het vloertype. De zuigmond is voorzien van een Smart Modus- instelling die geschikt is voor zowel harde vloeren als tapijten. Schuiven voor het instellen van de modus ‘tapijt-harde vloer’ kan ook.

VX82-1-2CR / VX82-1-2MG

VX82-1-ÖKO / VX82-1-4MB

– Recyled black / Misty Blue – Geproduceerd uit 55% gerecycled kunststof, 75% voor het model VX82-1-ÖKO – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop en Smart-functie – OneGo PowerClean zuigmond voor harde vloeren en tapijten (36 mm) met vergrendelingssysteem en Smart-functie – Extra AeroPro ParkettoPro zuigmond – AeroPro 3 in 1 accessoire bevestigd aan de handgreep : spletenzuigmond, zuigmond voor zitbanken, meubelborstel – LED stofzakvolaanduiding – Wasbare Hygiene filter (Epa 12) – Stofzak : Classic Long Performance s-bag – Actieradius : 12 meter – 57 dB(A)

– Chili Red / Mineral Grey – Geproduceerd uit 55% gerecycled kunststof

– Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop en Smart-functie – OneGo PowerClean zuigmond voor harde vloeren en tapijten (32 mm) met vergrendelingssysteem en Smart-functie – 3 in 1 accessoire bevestigd aan de handgreep : spletenzuigmond, zuigmond voor zitbanken, meubelborstel – LED stofzakvolaanduiding – Wasbare Hygiene filter (Epa 12) – Stofzak : Classic Long Performance s-bag – Actieradius : 12 meter – 57 dB(A)

V X 7 | P O W E R DE KRACHT VAN STILTE

De krachtige stofzuiger met Silent Pro system™ & 360° Motion Technology™-wielen, voor een stille stofzuigbeleving met uitzonderlijk schoon resultaat.

Stil en krachtig waar u dat nodig hebt dankzij het Silence Pro System™.

Multi Room System™ voor ultieme flexibiliteit en bereikbaarheid.

360° Motion Technology™-wielen voor een optimale bewegingsvrijheid.

AEG - VX7

29

VX7-2-ECO / VX7-2-EB-P

– Zwart uit 60% gerecycled kunststof / Ebony Black – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – DustMagnet Silent zuigmond voor harde vloeren en tapijten, met vergrendelingssysteem – Extra parket-zuigmond – 3 in 1 accessoire bevestigd aan de handgreep : spletenzuigmond, zuigmond voor zitbanken, meubelborstel – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare hygiëne filter 12 – s-bag classic long performance – Actieradius : 12 meter – 70 dB(A)

VX7-2-EB-L

VX7-2-DB

– Ebony Black – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – DustMagnet Silent zuigmond voor harde vloeren en tapijten, met vergredelingssysteem – Extra parket-zuigmond – Extra Turbo-zuigmond (Turbo DEX) – 3 in 1 accessoire bevestigd aan de handgreep : spletenzuigmond, zuigmond voor zitbanken, meubelborstel – Mechanische stofzakvolaanduiding

– Deep Blue – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – DustMagnet Silent zuigmond voor harde vloeren en tapijten, met vergrendelingssysteem – 3 in 1 accessoire bevestigd aan de handgreep : spletenzuigmond, zuigmond voor zitbanken, meubelborstel – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare hygiëne filter 12 – s-bag classic long performance – Actieradius : 12 meter – 70 dB(A)

– Wasbare Allergy Plus filter – s-bag classic long performance – Actieradius : 12 meter – 70 dB(A)

V X 6 | F O R C E UITZONDERLIJK KRACHTIG EN OPTIMALE BEWEEGBAARHEID Krachtige stofzuiger voor alle vloertypes uitgerust met Power Pro system™ & 360° Motion Technology™ -wielen, voor een gebruiksvriendelijke stofzuigbeleving met optimaal resultaat.

Fantastische prestaties waar u dat nodig hebt dankzij het Power Pro System™.

Stofzak en filter gemakkelijk toegankelijk dankzij de klep met 180° access™.

360° Motion Technology™-wielen voor een optimale bewegingsvrijheid.

AEG - VX6

31

VX6-2-ECO / VX6-2-IS-P / VX6-2-CB-P

– Zwart uit gerecycled kunststof / Iris sky / Chocolate brown – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – Dust Pro™ Silent zuigmond voor tapijten en harde vloeren – Extra parket-zuigmond – Accessoires bevestigd aan de handgreep : spletenzuigmond & meubelzuigmond – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare hygiëne filter 12 – s-bag classic long performance – Actieradius : 9 meter – 76 dB(A) – 800 W

VX6-2-CR-A

VX6-2-IW-5

VX6-2-RR

– Chili red – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop

– Ice White – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – Dust Pro™ zuigmond voor tapijten en harde vloeren – Accessoires bevestigd aan de hand- greep : spletenzuigmond & meubel- zuigmond – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare hygiëne filter 12 – s-bag classic long performance (5 extra meegeleverd) – Actieradius : 9 meter – 76 dB(A) – 800 W

– Raspberry Red – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – Dust Pro™ zuigmond voor tapijten en harde vloeren – Accessoires bevestigd aan de hand- greep : spletenzuigmond & meubel- zuigmond – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare hygiëne filter 12 – s-bag classic long performance – Actieradius : 9 meter – 76 dB(A) – 800 W

– Dust Pro™ Silent zuigmond voor tapijten en harde vloeren, met vergrendelingsknop – Extra turbo zuigmond voor het reinigen van tapijten + set aan accessoires voor dierenharen – Accessoires bevestigd aan de handgreep : spletenzuigmond & meubelzuigmond – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare Allergy Plus filter – s-bag classic long performance – Actieradius : 9 meter – 76 dB(A) – 800 W

V X 4 | E F F I C I E N C Y COMFORTABEL STOFZUIGEN. ALTIJD BINNEN HANDBEREIK. Een lichte maar zeer efficiënte stofzuiger. Dankzij zijn compacte formaat in combinatie met zijn lichte gewicht is deze stofzuiger zeer ergonomisch. Accessoires geïntegreerd in de stofzuiger.

Geïntegreerde accessoires.

Lichtgewicht : slechts 3,7 kg.

Wasbare Hygiëne Filter™ E12.

AEG - VX4

33

VX4-1-GM-T

VX4-1-IW-P / VX4-1-CB-P

– Grey Metallic – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – Dust Pro zuigmond voor harde vloeren en tapijten – Extra parket-zuigmond – Extra mini Turbo-zuigmond – 2 in 1 accessoire + meubelborstel – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare hygiëne filter 12 – Stofzak : s-bag classic long performance – Actieradius : 7,5 meter – 80 dB(A) – 750 W

– Ice White / Clear Blue – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – Dust Pro zuigmond voor harde vloeren en tapijten – Extra parket-zuigmond

– 2 in 1 accessoire + meubelborstel – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare hygiëne filter 12 – Stofzak : s-bag classic long performance – Actieradius : 7,5 meter – 80 dB(A) – 750 W

VX4-1-OR / VX4-1-EB

– Orange Red / Ebony Black – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – Dust Pro zuigmond voor harde vloeren en tapijten

– 2 in 1 accessoire + meubelborstel – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare hygiëne filter 12 – Stofzak : s-bag classic long performance – Actieradius : 7,5 meter – 80 dB(A) – 750 W

L X 9 | P R E C I S I O N SCHONE VLOEREN EN EEN ZUIVERE LUCHT Het volledig verzegelde PureFlow-systeem van de LX9 | PRECISION staat garant voor superieure prestaties, een geavanceerde filtering en vraagt weinig onderhoud.

Zonder zak

Langdurige prestaties Het revolutionaire 3D-filter, een essentiële stap in het

Nadat de lucht door de motor is gegaan, zal de lucht nog door een permanente Hygiene E11 filter gaan. Deze moet je nooit vervangen. Deze filter is de laatste stap van het

7-fasenfiltratiesysteem, zorgt voor een superieure reinigingsprestatie.

7-fasenfiltratiesysteem en zorgt voor perfect zuivere lucht.

Moeiteloos onderhoud Snel en makkelijk onderhoud

dankzij het intuïtieve systeem om het stofreservoir te legen en de gemakkelijke toegang tot de filters.

AEG - LX9

35

Gesloten cyclonische filtratiesysteem Het 7-fasenfiltratiesysteem maakt geavanceerde filtratie van microstofdeeltjes mogelijk en garandeert dat uitsluitend schone lucht terug het huis in wordt geblazen.

LX9-3-STM / LX9-3-ÖKO – SpaceTeal Metallic / Recycled Black – Zuigkrachtregeling op de stofzuiger – FlowMotion voor harde vloeren en tapijten, met vergrendelingssysteem – AeroPro ParkettoPro zuigmond – AeroPro Ergo handgreep – AeroPro 3 in 1 accessoire bevestigd aan de handgreep – Multilayer fine dust filter - vóór de motor – Wasbare PureAdvantage D11 filter

LX9-3-MG / LX9-3-CR

– Mineral Grey / Chili Red – Zuigkrachtregeling op de stofzuiger – FlowMotion voor harde vloeren en tapijten, met vergrendelingssysteem – AeroPro Classic handgreep – AeroPro 3 in 1 accessoire bevestigd aan de handgreep – Multilayer fine dust filter - vóór de motor – Wasbare PureAdvantage D11 filter

– Permanente Hygiene filter – Inhoud stofcontainer: 1,6 l – 12 m actieradius – 72 dB(A) – 650 W

– Permanente Hygiene filter – Inhoud stofcontainer: 1,6 l – 12 m actieradius – 72 dB(A) – 650 W

L X 7 | P O W E R INDRUKWEKKEND KRACHTIG. VERRASSEND STIL. De krachtige zakloze stofzuiger met Silence Pro system™, voor een stille stofzuigbeleving met uitzonderlijk resultaat.

Zonder zak

Stil en krachtig waar u dat nodig hebt dankzij het Silence Pro System™.

Clean-air filtration™ voor een gezonder thuis.

Eenvoudig en hygiënisch legen dankzij het Easy Empty™-systeem.

AEG - LX7

37

LX7-2-CR-A

LX7-2-SW-P / LX7-2-ECO – Shell White / Zwart uit gerecycled kunststof – Roterende zuigkrachtregeling op de stofzuiger – DustMagnet Silent zuigmond voor harde vloeren en tapijten, met vergrendelingssysteem – Accessoires : spletenzuigmond + zuigmond voor stoffen meubels – Extra ParkettoPro zuigmond, met vergrendelings- systeem – Cyclonische werking

– Chili Red – Roterende zuigkrachtregeling op de stofzuiger – DustMagnet Silent zuigmond voor harde vloeren en tapijten, met vergren- delingssysteem – Accessoires : spletenzuigmond + zuigmond voor stoffen meubels – Extra turbo zuigmond – Extra ParkettoPro zuigmond, met ver- grendelingssysteem – Speciale set van zuigmonden voor haren van huisdieren – Cyclonische werking – Wasbare Allergy Plus™ filter – Inhoud stofcontainer : 1,4 l – Actieradius : 9 m – 72 dB(A) – 750 W

– Wasbare hygiëne filter 12 – Inhoud stofcontainer : 1,4 l – Actieradius : 9 m – 72 dB(A) – 750 W

LX7-1-EB-P / LX7-1-WR-P

LX7-2-DB

– Ebony Black / Watermelon Red – Roterende zuigkrachtregeling op de stofzuiger – DustMagnet zuigmond voor harde vloeren en tapij- ten, met vergrendelingssysteem – Extra parket-zuigmond – Accessoires : spletenzuigmond + zuigmond voor zitbanken – Cyclonische werking

– Deep Blue – Roterende zuigkrachtregeling op de stofzuiger – DustPro zuigmond (32mm Ø) voor harde vloeren en tapijten – Accessoires : spletenzuigmond + zuigmond voor zitbanken – Cyclonische werking

– Wasbare hygiëne filter 12 – Inhoud stofcontainer : 1,4 l – Actieradius : 9 m – 74 dB(A) – 800 W

– Wasbare hygiëne filter 12 – Inhoud stofcontainer : 1,4 l – Actieradius : 9 m – 73 dB(A) – 750 W

L X 5 | C O M P A C T GRONDIG VAN HOEK NAAR HOEK

Zonder zak

Deze compacte stofzakloze stofzuiger heeft een efficiënt stoffilteringsysteem. Geweldige reinigingsprestaties voor een schoon huis, elke keer weer.

Luchtdicht De LX5 stofzuiger heeft een

luchtdicht ontwerp. Hierdoor wordt het energieverbruik geminimaliseerd voor zeer doeltreffend stofzuigen.

Grote wielen voor betere stabiliteit

De grote ronddraaiende wielen aan de LX5-stofzuiger verbeteren de stabiliteit in en om het huis.

AEG - LX5

39

Geweldige filtratie prestatie Het 4-stappensysteem van de LX5 scheidt stofdeeltjes doeltreffend, voor krachtige reinigingsprestaties. De filters gaan langer mee, en ze hoeven veel minder vaak te worden vervangen of gereinigd.

Gemaakt met meer capaciteit In het stofreservoir met hoge capaciteit past maar liefst 1,8 liter, waardoor het minder vaak hoeft te worden geleegd.

LX5-2-4DB

LX5-2-2SW

– Soft white – Cyclonische werking

– Denim blue – Cyclonische werking

– Zuigkrachtregeling op de stofzuiger – DustTrap zuigmond voor harde vloeren en tapijten – Zuigmond voor zetels + combi spleten- en lange zuigmond – Cyclonische werking – E10 filter voor de motor – Wasbare Hygiene H12 uitlaatfilter – Inhoud stofcontainer : 1,8 l – Actieradius : 7 m – 80 dB(A) – 750 W

– Zuigkrachtregeling op de stofzuiger – DustTrap zuigmond voor harde vloeren en tapijten – Parketzuigmond – Zuigmond voor zetels + combi spleten- en lange zuigmond – Cyclonische werking – E10 filter voor de motor – Wasbare Hygiene H12 uitlaatfilter – Inhoud stofcontainer : 1,8 l – Actieradius : 7 m – 80 dB(A) – 750 W

S-BAG ™ STOFZAKKEN

MAXIMALE PRESTATIE EN HYGIËNE

Een hond, kat, allergieën? Ieder huishouden kent zijn kleine uitdagingen. S-bag® biedt een oplossing voor elke toepassing !

Hygiënisch De stofzuigerzak kan op elk gewenst moment gesloten worden. Gebruikers komen zo niet meer in contact met het opgezogen stof en de luchtkwaliteit in de kamer is beter.

Gestandaardiseerd Een standaard stof- zuigerzak die voor veel reeksen geschikt is : past op de meeste AEG-, Electrolux- en Philips-stofzuigers. Voor in totaal meer dan 70 reeksen.

Perfect gefilterd De optimale combinatie van synthetisch materiaal en een opbouw in lagen, zorgen voor een uitstekende filtratie.

AEG - Het perfecte thuis

41

OPLOSSINGEN VOOR ELKE TOEPASSING

GR 201S & GR 201SM s-bag® Classic Long Performance Inhoud GR201S : 4 stofzuigerzakken Inhoud GR201SM : 12 stofzakken, 1 microfilter & 1 motorfilter Toepassing : efficiëntste vorm, hygiënische sluiting, vouwen aan de zijkant, TÜV- Keurmerk

GR 210S & GR 210SM s-bag® Ultra Long Performance Inhoud GR210S : 3 stofzuigerzakken Inhoud GR210SM : 8 stofzuigerzakken, 1 microfilter & 1 motorfilter

Toepassing : 5 liter XXL volume, beste prestatie, hygiënische sluiting

Geschikt voor : AEG VX9

Geschikt voor : AEG VX4 tot VX8

GR 200S s-bag® Classic Inhoud : bevat 5 papieren stofzakken

GR 206S s-bag® Anti-Allergy Inhoud : bevat 4 stofzuigerzakken

GR 203S s-bag® Anti-Odour Inhoud : bevat 4 stofzuigerzakken

Toepassing : hygiënische sluiting, vouwen aan de zijkant

Toepassing : hygiënische sluiting, beste filtratiewaarden

Toepassing : met geur-absorberend natuurlijk materiaal

Geschikt voor : AEG VX4 tot VX8

Geschikt voor : AEG VX4 tot VX8

Geschikt voor : AEG VX4 tot VX8

BORSTELS

AeroPro (36mm) ExtremeAZE140 : Een alles-in- een-stofzuigervaring voor alle vloeren en tapijten

AeroPro (36mm) Silent Parketto AZE115 : Extra zachte borstel voor harde vloeren

AeroPro (36mm) FlexPro™ AZE112 : Gemakkelijk reinigen op moeilijke plaatsen

AeroPro (36mm) MiniTurbo borstel AZE116 : Ideaal voor het verwijderen van stof en honden- en kattenhaar van meubels, trappen en autostoelen

AeroPro (36mm) 3in1 AZE117 : Een innovatieve combinatie voor het reinigen van een groot aantal oppervlakken

AeroPro (36mm) Turbo borstel AZE119 : Krachtige, diepe reiniging van vloerkleden en kamerbrede tapijten

AeroPro (36mm) Animal care AKIT13 : Animal Care zorgt voor een optimale verwijdering van honden- en kattenhaar

AeroPro (36 mm) extra lange spletenzuigmond AZE133 : Om nauwe ruimten en hoeken te kunnen bereiken

AeroPro (36mm) Clean & Tidy AKIT12 : Met deze set hebt u extra accessoires voor een grondige reiniging voor alle oppervlakken in uw huis en auto

AEG - Het perfecte thuis

43

Turboborstel 32-35 mm Turbo 2000 : Powerborstel voor tapijt + Ø 32 & 35mm tussenstuk

Combi-borstel DustMagnet 32- 35mm VARIO 4500 : Perfect voor harde vloeren & tapijt + Ø 32 & 35mm tussenstuk

Parketborstel 32-35 mm AP240 : Extra zacht zuigmond voor harde vloeren + Ø 32 & 35mm tussenstuk

SpeedyClean Illumi 32-35 mm AP350 : Extra vlak voor een makkelijk bereik met led verlichting + Ø 32 & 35mm tussenstuk

GEURKORRELS FILTERS

s-fresh AS CO Tropical Breeze AS MA Citrus Burst

s-filter AFS1W Allergy Plus - wasbaar

s-filter AEF12 Niet wasbaar

ACCESSOIRES

FX9 AKIT18 Home & Care kit : gemotoriseerde miniturboborstel, zachte borstel, lange flexibele spletenzuigmond, allemaal verpakt in een handige opbergdoos

FX9 AKIT05 micro kit : een reeks accessoires om het stof in de kleinste tussenruimten te bereiken

FX9 AZE121 langere spletenzuigmond

CX7* & QX8 AKIT360+ uitbreidingsset : 1 spletenzuigmond, 1 flexibele zuigmond, 1 bekleding zuigmond, 1 adapter HX6

FX9 ASPK9 performance kit : één stoffilter en één uitlaatfilter (beide wasbaar)

FX9 ASBA9 hoofdborstel : voor alle vloertypes.

CX7* & QX8 AZE125 matraszuigmond : 1 matraszuigmond, 1 adapter HX6

CX7* & QX8 AZE130 Delicate care kit : 1 slang, 1 zachte borstel

CX7* & QX8 AKIT15 allergy kit : 1 spletenzuigmond, 1 matraszuigmond, 1 zachte borstel, 1 adapter HX6

* met elektrische aansluiting

AEG - Het perfecte thuis

45

QX8 AKIT14 telescopische set : 1 telescopische tool, 1 afstofborstel, 1 verstelbare afstofborstel (hoek)

CX8 AEF142 : 1 vervangfilter, 1 houder

CX7* & QX8 AEF150 filter : 2 filters

QX9 AKIT19 Home & Care kit : Flexibele slang, borstel voor delicate oppervlakken, lange kierenzuigmond, mini-borstel, opbergbox

QX9 ASKQX9 performance kit : één fijn stoffilter en één uitlaatfilter

CX7* & QX8 AZE134 Power zuigmond : Krachtige roterende turboborstel voor maximale opname van huisdierharen en vezels

RX8 & RX9 ARK2 Performance Kit * : 3 zijborstels, 3 wasbare XXL filters, 1 borstelrol

RX9 ARSB2 Powerbrush Kit : 4 zijborstels

QX9 AEF167 schuimfilter : 2 fijne stoffilters

* niet geschikt voor RX9.2

A X 9 | R E S P O N S I V E DE INTELLIGENTE LUCHTREINIGER DIE ZICH AANPAST AAN UW BINNENSHUIS LUCHTVERVUILING.

Overal gezonde lucht met AIRSURROUND

Door een spiraalvormige beweging van de lucht zal uw AX9 alle delen van de kamer kunnen bereiken, verder en efficiënt. De lucht circuleert op natuurlijke wijze.

AEG - AX9

47

PURESENSE Het unieke PureSense-systeem meet continu de vervuilingsniveau van uw thuisomgeving, tot de PM1 fijnstof, past de luchtstroom aan en zorgt ervoor dat u naar een gezond milieu thuiskomt.

BRILJANT STIL Met een geluidsniveau van slechts 17 dB(A) zult u niet gestoord worden wanneer u aan het ontspannen bent. In feite, zelfs op volle snelheid is het geluidsniveau gewoon 46 dB(A) (AX91-404xx) / 49 dB(A) (AX91- 604x), zoals het geluidsniveau van een normaal gesprek.

FIT VOOR UW HUIS Geïnspireerd door hedendaags ontwerp, zal uw luchtreiniger een integraal onderdeel van uw interieur zijn.

AANGEPASTE FILTRATIE Door het begrijpen van uw persoonlijke en seizoensgebonden behoeften zullen we u helpen uw AX9 met de juiste filter te configureren. Elk filter heeft een uniek slimme tag die ervoor zorgt dat de luchtreiniger werkt in een optimale manier.

DIGITAAL VERBONDEN Of je nu thuis bent of onderweg is uw binnenluchtkwaliteit toegankelijk via de app. Dan kunt u op elk moment en overal alle instellingen aanpassen.

AX9

AX9

AX91-404DG / AX91-404GY

AX91-604DG / AX91-604GY

Capaciteit (CADR) (m 3 /u)

442

620

Dekking in m² (AHAM / Boverket norm) 37 / 92

54 / 129

Filter (inbegrepen)

BREEZE360 Complete Air Filter 400 BREEZE360 Complete Air Filter 600 Ref : AFDBRZ4 Ref : AFDBRZ6

Geluidsniveau (min) Geluidsniveau (max)

17 dB(A) 46 dB(A)

17 dB(A) 49 dB(A)

Vervuilingssensoren en filtratie

Fijne deeltjes (PM 1, 2.5 en 10), VOC Fijne deeltjes (PM 1, 2.5 en 10), VOC

Sensoren

Temperatuur, vochtigheid, licht

Temperatuur, vochtigheid, licht

Afmetingen (mm)

565 x 315 x 315

725 x 315 x 315

AX9 “360” FILTERS Elk huis is anders. Daarom hebben we filters ontwikkeld die perfect zijn afgestemd op specifieke situaties op het gebied van lucht binnenshuis. We willen u een beleving bieden die meer inhoudt dan alleen het filteren van lucht, we willen u het gevoel geven van een huis met frisse lucht, een gevoel van welzijn en comfort, zoals u dit wenst te beleven.

360 filtratietechnologie Voor de 360 Filters gebruiken we de nieuwste filtratietechnologie. Het unieke, voorgevulde filter biedt een bijzonder doeltreffende barrière die tot 99,5% van alle microscopisch kleine deeltjes, ook deeltjes van amper 0,3 micron, opvangt. Het ronde filter heeft een enorm oppervlak en dat betekent niet alleen een grotere capaciteit en een langere levensduur, maar staat ook garant voor een uitzonderlijk hoog volume luchtcirculatie.

Bescherming tegen bacteriën Om een gezondere thuisomgeving te kunnen creëren, is bescherming tegen door de lucht gedragen bacteriën van essentieel belang. 360 Filters bevatten een doeltreffende, antibacteriële werkstof die bacterie-enzymen op celniveau neutraliseert, waardoor tot 99,9% van alle bacteriën in huis worden geëlimineerd en verdere verspreiding van bacteriën wordt voorkomen. Slimme filters Ieder 360 Filter is uitgerust met een smart-tag die de blootstelling aan fijne deeltjes meet en de resterende levensduur van het filter registreert. De app geeft aan wanneer het tijd is om het filter te vervangen, zo weet u absoluut zeker dat u een filter pas vervangt wanneer dit helemaal vol is.

REFERENTIE FILTERS

FUNCTIES

Voor een optimale filtering van de lucht binnenshuis. 360 Filters garanderen een uitzonderlijke absorptie van geuren en gassen. Vluchtige organische stoffen die verantwoordelijk zijn voor geuren van huisdieren, huisvuil, koken en/of huishoudelijke chemi- caliën worden opgevangen en vastgehouden. Stuifmeel in de lucht binnenshuis wordt snel verminderd en geneutraliseerd. Het speciale design van dit filter vangt ruim 99% van de door de lucht gedragen stuifmeeldeeltjes op. Daardoor ver- oorzaakt het vervangen van het filter geen allergische reacties. Opvangen en vasthouden van onaangename geurtjes, voor- goed. Dankzij de grote hoeveelheid geavanceerde actieve koolstof, absorbeert het FRESH360-filter alle vluchtige organische stoffen en schadelijke gassen die onaangename geuren veroorzaken, zoals rook of kookgeuren, schadelijke chemicaliën (formaldehyde, acetal- dehyde en benzeen). Bescherm uw gezin tegen bacteriën en virussen. CARE360-filters zijn voorzien van een geavanceerde Antiviral Pro die is getest om 99,99% van de virussen * te desactiveren, zodat ze niet opnieuw de lucht in uw huis binnendringen en degenen die het belangrijkst zijn, beschermen.

BREEZE360 COMPLETE AIR FILTER

Filter 400 AFDBRZ4

Filter 600 AFDBRZ6

BREATHE360 POLLEN PROTECT FILTER

Filter 400 AFDBTH4

Filter 600 AFDBTH6

FRESH360 ODOUR PROTECT FILTER

Filter 400 AFDFRH4

Filter 600 AFDFRH6

CARE360 ULTIMATE PROTECT FILTER

Filter 400 AFDCAR4

Filter 600 AFDCAR6

* Getest op ISO18184-2019 (A/PR8/34 H1N1 & HcoV-220E)

AEG - Het perfecte thuis

49

360 FILTERS BIEDEN 5 UNIEKE FILTERLAGEN

LAAG 1

LAAG 2

LAAG 3

LAAG 4

LAAG 5

Anti-bacteriële laag die 99,9% van de bacterieën in huis elimineert

E12 filter die 99,5% van de deeltjes tot 0,3 micron vangt

Pre-filter tegen grote vuildeeltjes

Actieve koolstof die geuren elimineert

Ionisator

Anti-pollen bescher- ming die door een natuurlijk enzym de aminozuren in de pol- lencellen afbreekt

Anti-bacteriële laag die 99,9% van de bacterieën in huis elimineert

Pre-filter tegen grote vuildeeltjes

Vangt 99% van alle pollendeeltjes

Ionisator

Geavanceerde actieve koolstof: absorbeert chemische geuren, als formaldehyde en benzeen

Anti-bacteriële laag die 99,9% van de bacterieën in huis elimineert

E12 filter die 99,5% van de deeltjes tot 0,3 micron vangt

Pre-filter tegen grote vuildeeltjes

Ionisator

AntiviralPro neutraliseert - 99,99% van de virussen* - 99,9% van de bacterie- en in huis - 99% van alle pollen- deeltjes

Fijnstoffilter die 99,97% van de deeltjes tot 0,3 micron filtert om het PM2,5 niveau te verminderen

Pre-filter tegen grote vuildeeltjes

Ionisator

AIRCONDITIONING designed by THE ELECTROLUX GROUP AIROUNDIOAIRCONDITIONER DE TECHNOLOGIE DIE COMFORT MET STIJL COMBINEERT.

Moderne huishoudens willen technologie die mooi en slim is. Daarom komt AEG met de AirOundio airconditioner die een gepatenteerd cilindrisch ontwerp heeft. De mobiele airco die vanaf elke plek op afstand kan worden bediend. De lucht in je kamer blijft constant op dezelfde temperatuur. Het is optimaal comfort dat stijlvol wordt gecreëerd.

AEG - AIROUNDIO

51

Continu comfort nu mogelijk Het gepatenteerde AirSurround System in de mobiele airconditioner maakt continu comfort mogelijk. Dat komt doordat het innovatieve cilindrische ontwerp de lucht spiraalsgewijs omhoog duwt in plaats van naar voren. Zo wordt een indirecte luchtstroom gecreëerd die de lucht verder en gelijkmatiger verdeelt.

Weergaloze installatie Dankzij de handige premium raamset geleverd met de AirOundio is de installatie in 30 seconden mogelijk - de snelste op de markt! Het is een aanvulling op het minimalistische ontwerp van de mobiele airco en creëert een discrete uitlaat via het raam. Vastzetten op zijn plaats met het slot, dan dichtmaken met de verstelbare riem.

PX71-265WT

– Gebruiksmogelijkheden : Verwarmen / Koelen / Ventileren / Drogen / Auto – Grote van de kamer: 30-40m² / 70-90m³ – Koelvermogen : 2,6 kW – Verwarmingscapaciteit : 2,1 W – Energieduurzaamheid (Koelen/Verwarmen) : A+ / A+ – Snelheid ventilatoren : 3 standen – Dimmen digitaal display – Wi-Fi mogelijk + afstandsbediening – Voice-controlled via Google Assistant & Amazon Alexa

– Geluidssterkte (H/M/L) : 64 / 62 / 58 dB(A) – Geluidsdruk - 1 m (H/M/L) : 53 / 51 / 47 dB(A) – Rendement EER : 3,1 – BTU/u : 9000 – Hoofdkleur : zilverwit – Filters : stoffilter – Raamset : Premium Raamset – Koelmiddel : R290 – Nettogewicht : 35,5 kg

CHILLFLEX PRO AIRCONDITIONER IDEALE TEMPERATUUR. OPTIMAAL COMFORT.

ChillFlex Pro is de draagbare airconditioner die het huis stil en efficiënt koelt en verwarmt met de nieuwste technologie. Ontspan in alle comfort, op de ideale temperatuur.

Slaap zacht met ChillFlex Pro Silence . Rust rustig en in absoluut comfort. Hij is extreem stil.

AEG - CHILLFLEX PRO

53

Een duurzame oplossing: R290 gas vermindert het “Global warming potential” (GWP).

CHILLFLEX PRO SILENCE CHILLFLEX PRO AXP26U558HW AXP35U538CW

Premium windowkit AWK03 (apart verkrij- baar) : 1 x Raamschuifset 2 x Verlengstuk 1 x Hoes (150mm diameter) 1 aansluitstuk voor raam- schuifset Top en bottom vensteraf- sluiting Telescopisch aanpasbaar : Compatibel voor raamleng- tes tussen 55cm & 147cm, met de mogelijkheid om extra 35cm te verlengen met het verlengstuk

Grootte van de kamer

30-40m² / 70-90m³

40-50m² / 90-115m³ koelen / ventileren / ontvochtigen / auto

Functies

koelen / verwarmen / ventileren / ontvochtigen / auto

Koelvermogen (W)

2600 2300

3500

Verwarmingscapaciteit (kW) Rendement EER / BTU/u Energie-efficiëntie (koeling) Energie-efficiëntie (verwarming)

3,1 / 9000

3,1 / 12000

A+ A+

A+ — 64

dB(A) (max)

60,8

Ventilatorsnelheid Type koelmiddel

Laag/Med/Hoog/Auto

Laag/Med/Hoog/Auto

R290

R290

Zelfverdampend systeem

ja ja

ja ja

Afvoerslang

Luchtontvochtiging (l/u)

1,2

1,6

Afmetingen (mm)

493 x 795 x 420

493 x 795 x 420

CHILLFLEX PRO AXP34U338HW 40-45m² / 90-110m³

CHILLFLEX PRO

CHILLFLEX PRO

AXP34U338CW / AXP34U338BW AXP26U338CW / AXP26U338BW

Grootte van de kamer

40-45m² / 90-110m³ koelen / ventileren / ontvochtigen / auto

30-40m² / 70-90m³ koelen / ventileren / ontvochtigen / auto

Functies

koelen / verwarmen / ventileren / ontvochtigen / auto

Koelvermogen (W)

3400 2600

3400

2600

Verwarmingscapaciteit (kW) Rendement EER / BTU/u Energie-efficiëntie (koeling) Energie-efficiëntie (verwarming)

2,6 / 12000

2,6 / 12000

2,6 / 9000

A A

A

A

— 64

— 64

dB(A) (max)

64

Ventilatorsnelheid Type koelmiddel

Laag/Med/Hoog/Auto

Laag/Med/Hoog/Auto

Laag/Med/Hoog/Auto

R290

R290

R290

Zelfverdampend systeem

ja ja

ja ja

ja ja

Afvoerslang

Luchtontvochtiging (l/u)

1,6

1,6

1,2

Afmetingen (mm)

476 x 710 x 385

476 x 710 x 385

476 x 710 x 385

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80

www.aeg.be

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online