AEG - Brochure Wellbeing & SDA - 2021-2 NL

HET PERFECTE THUIS

WELLBEING & SDA 2021-2

Bij ons draait het om innovatie. Innovatie die is ont- worpen om u een gevoel van optimale beheersing te geven bij het koken, het huishouden en de goede ver- zorging van uw kleding. Wij zien uw behoeften van nu. En ook die van de toekomst. Zodat u resultaten kunt behalen die niet alleen voldoen aan uw standaard, maar deze zelfs overtreffen. Wij geloven in intelligente technologie en uitstekende prestaties, die u helpen om alles wat u thuis doet naar een hoger niveau te brengen, elke dag weer. We zijn trots op onze onderscheidende technieken en intuïtieve ontwerpen, die u de prestaties garanderen die u verwacht en verdient. Wij zijn een merk waar- voor mensen kiezen vanwege de intelligente en uit- dagende nieuwe manieren om hun resultaat te garan- deren. Dit is al 130 jaar onze passie, het is onze passie nu en het zal onze passie blijven. Wij zijn AEG. En samen met u, zijn we altijd vooruit op onze tijd.

AEG - Het perfecte thuis

3

AEG - SNEL AAN DE SLAG

SNEL AAN DE SLAG Bedankt dat je hebt gekozen voor de digitale brochure. Een slimme én ecologische keuze. Om je snel op weg te helpen, vind je hieronder een overzicht van de belangrijkste features*.

Zoeken Met de handige zoekfunctie vind je meteen informatie over specifieke apparaten. Notitie toevoegen Heb je een interessant apparaat gezien, voeg dan eenvoudig een notitie toe. Een cookie bewaart de notities in je browser. Inhoudsopgave Snel naar een bepaald hoofdstuk? Ga naar de inhoudsopgave en klik.

Notities tonen/verbergen Zo zie je in één oogopslag de apparaten die je interessant vond.

Delen Deel de hele brochure of een pagina ervan eenvoudig via e-mail of social media.

Downloaden Wil je de brochure ook offline kunnen bekijken? Download en bewaar hem. Inzoomen Erg praktisch op een tablet of smartphone, dankzij de traploze slider.

Miniaturen weergeven Wil je snel naar een specifieke pagina gaan, gebruik dan de miniatuurweergave.

* Met een laptop of desktopcomputer heb je direct toegang tot alle features. Bekijk je de brochure via een tablet of smartphone, dan krijg je standaard de mobiele weergave, met alleen de zoek-, blader-, inhouds- en downloadfunctie. Kies voor desktopweergave in je browser (Chrome geeft het beste resultaat) als je alle features wilt gebruiken.

AEG - Het perfecte thuis

5

INHOUD

56 56

5

LUCHTBEHANDELING

INHOUD

AX9 | RESPONSIVE

6 6

STOFZUIGERS

58

AX9 “360” FILTERS

EEN PERFECT RESULTAAT VOOR EEN PERFECT HUIS

60 62 63 64 66 68

AX7 & AX5 | ADAPTABLE

8

RX9 | 3DVISION

AX7 & AX5 FILTERS

10 14 16

8000 STEELSTOFZUIGERS

AX7 & AX5 ACCESSOIRES

EEN PERFECTE EN MOEITELOZE REINIGING

AX3 | COMPACT

FX9 | ULTIMATE

AIROUNDIO AIRCONDITIONER

18

QX9 | FLEXIBILITY

CHILLFLEX PRO AIRCONDITIONER

22

QX8

KEUKENAPPARATEN 70 ORGANISEER DE NIEUWE MANIER OM ETEN TE BEREIDEN 70 ULTRAMIX KEUKENMACHINE 72 ULTRAMIX ACCESSOIRES 74 GOURMET7 BLENDER 75 GOURMET7 KOFFIEMACHINE 76 KOFFIEZETTERS 77 BROODROOSTERS 78 WATERKOKERS 79 KEUKENAPPARATEN 80 WIJ ZIJN ER VOOR U 83

24

QX7

25

QX6

26 28 30

CX7 | FLEXIBILITY

HX6 | CONVENIENCE

UITSTEKENDE RESULTATEN

32

VX8.2 | SILENCE

34 36 38 40

VX7 | POWER

VX6 | FORCE

VX4 | EFFICIENCY

LX9 | PRECISION

42

6000 STOFZUIGERS ZONDER ZAK

46 48

LX7 | POWER

LX5 | COMPACT

50 50 52 53

ACCESSOIRES

S-BAG ® STOFZAKKEN

BORSTELS

FILTERS

54

ACCESSOIRES

EEN PERFECT RESULTAAT VOOR EEN PERFECT HUIS

Uw woning is niet alleen een plek om te wonen. Het is een plek om te leven. Laat dat door niets in de weg staan. Bescherm de mensen van wie u houdt en uw huis waarin u veel tijd doorbrengt met onze apparaten. Krachtig, efficiënt, stil, compact, met of zonder zak, met of zonder snoer, van buitenshuis bedienbaar – hier vindt u de juiste stofzuiger voor het perfecte resul- taat. Voor AEG is er geen beperking.

AEG - Het perfecte thuis

7

R X 9 | 3D V I S I O N EINDELOOS SCHOON

‘s Werelds eerste robotstofzuiger die een nieuwe dimensie toevoegt aan doeltreffend schoon. De robot maakt uw huis niet alleen tot in perfectie, maar ook tot in de kleinste, en moeilijkst

bereikbare hoekjes schoon. Dankzij de ongeëvenaard

geavanceerde technologie werkt de stofzuiger autonoom. Met de RX9 app bepaalt u op afstand welke delen van uw huis de RX9.2 moet zuigen en wanneer.

De geavanceerde navigatie met 3D-mapping brengt uw huis intelli- gent in kaart, van boven naar bene- den, van muur tot muur. Het innova- tieve systeem met 3D-visie detecteert obstakels en past het traject van de robot daaraan moeiteloos aan - voor een ongeëvenaard schoon huis.

Een schoon huis, op ieder moment. De RX9 wordt bediend met behulp van een mobiele app en dat betekent dat u de stofzuiger op ieder moment en vanaf iedere willekeurige plek aan het werkt kunt zetten. Maar u kunt er ook voor kiezen om de werktijden van de RX9 vooraf in te stellen. Thuis zijn is niet nodig, uw RX9 gaat op het ingestelde moment voor u aan de slag.

De exclusieve Trinity Shape en de krachtige AEG AirExtreme-techno- logie werden speciaal ontwikkeld om ook het vuil uit de smalste kieren en spleten op te zuigen. De robot slaat geen centimeter over, komt in de kleinste hoekjes en zuigt ook onder meubels.

AEG - RX9

9

RX9-2-6IBM

RX9-2-4-ANIM

– Indigo Blue Metallic – Li-ion accucellen 4000 mAh - 57Wh – Gebruiksduur (min / eco / max) : 120 / 100 / 60 min – Laadtijd (100%) : 2 u – 3D-mapping met interactieve kaart voor 3 verdiepingen – Climb force : kan over tapijten/drempels van een hoogte tot 2,2 cm – Inhoud stofcontainer : 700 ml – Extra breede elektrische rolborstel van 22 cm – 2 zijborstels meegeleverd

– Shale Grey Metallic – Li-ion accucellen 2500 mAh - 36Wh – Gebruiksduur (min / eco / max) : 70 / 60 / 40 min – Laadtijd (100%) : 1,5 u – 3D-mapping met interactieve kaart voor 3 verdiepingen – Climb force : kan over tapijten/drempels van een hoogte tot 2,2 cm – Inhoud stofcontainer : 700 ml – Extra breede elektrische rolborstel van 22 cm geoptimali- seerd voor de opname van vezels, stof en fijnstof – 2 zijborstels meegeleverd

RX9-2-4-STN

RX8-1-4SWN

– Space Teal – Li-ion accucellen 2500 mAh - 36Wh – Gebruiksduur (min / eco / max) : 70 / 60 / 40 min – Laadtijd (100%) : 2,5 u – 3D-mapping met interactieve kaart voor 3 verdiepingen – Climb force : kan over tapijten/drempels van een hoogte tot 2,2 cm – Inhoud stofcontainer : 700 ml – Extra breede elektrische rolborstel van 22 cm – 1 zijborstel meegeleverd

– Soft White – Li-ion accucellen 2500 mAh - 36Wh – Gebruiksduur (eco / max) : 40 / 60 min – Laadtijd (100%) : 3 u – 3D-mapping – Climb force : kan over tapijten/drempels van een hoogte tot 2,2 cm – Inhoud stofcontainer : 700 ml – Extra breede elektrische rolborstel van 22 cm – 1 zijborstel meegeleverd

8000 STEELSTOFZUIGERS

WAAROM KIEZEN TUSSEN GEMAK EN KRACHT ? Stofvrij zonder compromissen. Combineer kracht met gebruiksgemak om je hele huis in een keer brandschoon te maken. Ongelofelijk grondig. Verwijdert zelfs hardnekkige haren van huisdieren uit gestoffeerde meubels dankzij de PetPro+ turbozuigmond (enkel bij de ANIMAL 8000).

Alles schoon met één acculading* Zodat je met gemak al je schoonmaaktaken kunt aanpakken. * Interne tests ondersteunen een gebruik tot 35 min. in min. modus, wat overeenkomt met een berekende oppervlakte van 75m 2 .

6 keer* krachtiger De snelle motor levert 6 keer* meer zuigkracht voor een grondig reinigingsresultaat. * Gebaseerd op interne tests voor zuigkracht op handeenheid volgens IEC 62885-2, vergeleken met het vorige EER75STM-model.

Grondige filtering voor een hygiënisch huis.

Het 5-staps filtersysteem* verwijdert tot 99,99% van de fijnstofdeeltjes tussen 0,3-10 μ m. Voor een schoner huis. * Verwijdert tot 99,99% van de fijnstofdeeltjes tussen 0,3-10 μ m op basis van interne test volgens EN60312-1:2017.

AEG - 8000 STEELSTOFZUIGERS

11

Veelzijdig en krachtig, voor snel en grondig schoonmaken. De handstofzuiger en de accessoires bevestigd op het laadstation zijn onmiddellijk binnen handbereik en dat maakt het bijzonder eenvoudig om afwisselend de vloer en andere c.q. moeilijker bereikbare plekken te zuigen.

Roll-In Roll-out : snel beschikbaar voor verschillende schoonmaaktaken Rol de stofzuiger gewoon uit het oplaadstation, tillen is niet nodig.

Snelle ontgrendeling van de kruimelzuiger Met één druk op de knop koppel je de kruimelzuiger moeiteloos los van het oplaadstation.

Auto-modus voor een efficiëntere reiniging Auto-modus past de zuigkracht aan het vloertype aan voor een efficiënte reiniging: voor harde vloeren, tapijt en alles ertussenin.

Telescopische buis Met de telescopische buis dat je kan uitrekken zorg je voor het stofvrij maken van hoger gelegen oppervlakken.

8000 STEELSTOFZUIGERS

ANIMAL 8000 AP81A25ULT

ANIMAL 8000 AP81A25COM

– Mahogany Bronze Metallic – 25,2V Lithium High Density (2500mAh) – Vermogensniveau : SMART-modus & Min, Mid, Turbo – Gebruiksduur zonder gemotoriseerde accessoires : 60 min – Gebruiksduur met gemotoriseerde vloerzuig- mond (turbo, mid, min) : 6, 15, 35 min – Afneembare borstelzuigmond met LED-ver- lichting aan de voorkant en BrushRollClean™ technologie voor meerdere oppervlakken + Ultimate Power-zuigmond met LED-verlich- ting voor harde vloeren – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Gemotoriseerde PetPro+ zuigmond voor handeenheid – Meegeleverde accessoires : Kleine borstel, kierenzuigmond, gebogen buis, delicate borstel

– Mahogany Bronze Metallic – 25,2V Lithium High Density (2500mAh) – Vermogensniveau : SMART-modus & Min, Mid, Turbo – Gebruiksduur zonder gemotoriseerde accessoires : 60 min – Gebruiksduur met gemotoriseerde vloerzuig- mond (turbo, mid, min) : 6, 15, 35 min – Afneembare borstelzuigmond met LED-ver- lichting aan de voorkant en BrushRollClean™ technologie voor meerdere oppervlakken + Ultimate Power-zuigmond met LED-verlich- ting voor harde vloeren – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Gemotoriseerde PetPro+ zuigmond voor handeenheid – Meegeleverde accessoires : Kleine borstel, kierenzuigmond, gebogen buis, delicate borstel

De gemotoriseerde PetPro+ zuigmond verwijdert dierenharen.

Ultimate Power-zuigmond voor harde vloeren biedt tot 100% stofopname in de spleten.

AEG - 8000 STEELSTOFZUIGERS

13

ULTIMATE 8000 AP81UB25GG

ULTIMATE 8000 AP81UB25DB

– Granite Grey – 25,2V Lithium High Density (2500mAh) – Vermogensniveau : SMART-modus & Min, Mid, Turbo – Gebruiksduur zonder gemotoriseerde accessoires : 60 min – Gebruiksduur met gemotoriseerde vloerzuig- mond (turbo, mid, min) : 6, 15, 35 min – Afneembare borstelzuigmond met LED-ver- lichting aan de voorkant en BrushRollClean™ voor meerdere oppervlakken – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires : Kleine borstel, kierenzuigmond, gebogen buis

– Denim Blue – 25,2V Lithium High Density (2500mAh) – Vermogensniveau : SMART-modus & Min, Mid, Turbo – Gebruiksduur zonder gemotoriseerde accessoires : 60 min – Gebruiksduur met gemotoriseerde vloerzuig- mond (turbo, mid, min) : 6, 15, 35 min – Afneembare borstelzuigmond met LED-ver- lichting aan de voorkant en BrushRollClean™ voor meerdere oppervlakken – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires : Kleine borstel, kierenzuigmond, gebogen buis

EEN PERFECTE EN MOEITELOZE REINIGING

Een steelstofzuiger is een compacte en draadloze stofzuiger. Dit geeft u veel bewegingsvrijheid : u kunt gemakkelijker stofzuigen waar en wanneer u maar wilt, van de trap tot aan het plafond en zelfs in uw auto.

Stoppen, pauzeren, verdergaan,... Al onze AEG-steelstofzuigers zijn zelfstaand en kunnen overal worden neergezet.

Dankzij het feit dat het zwaartepunt van al onze steelstofzuigers onderaan ligt, zijn ze licht en gemakkelijk te manoeuvreren. De motor en de stofcontainer bevinden zich in de buurt van de borstel en dus de vloer; onze stofzuigers maximaliseren de zuigkrachtprestaties op deze manier. Vanaf nu duw je de stofzuiger voor je in plaats van hem achter je te slepen. Onze stofzuigers zijn niet alleen goed ontworpen, maar ook geschikt voor mensen met rugproblemen.

AEG - Het perfecte thuis

15

Een ander praktisch voordeel is dat de meeste van onze steelstofzuigers een geïntegreerd motorunit hebben of kunnen worden omgezet in een compacte kruimeldief. Alle plaatsen kunnen worden gezogen, ook de auto.

Een steelstofzuiger werkt het beste met een krachtige batterij. Wanneer de batterij leeg is, kan de steelstofzuiger snel worden opgeladen. Dankzij hun autonomie reinig je grote oppervlakken zo vaak als je wilt.

F X 9 | U L T I M A T E STOFZUIGEN OPNIEUW UITGEVONDEN.

We hebben de kracht en prestaties van een traditionele stofzuiger samengebracht met de eenvoud van een draadloze stofzuiger. Daarmee houdt u uw huis schoon met één enkele lading. * De FX9 is zo sterk en veelzijdig dat hij de enige stofzuiger is die u in huis nodig heeft.

Dankzij de unieke verplaatsbare motor- unit en de uittrekbare slang kunt u zowel onder lage meubels als boven de meubels stofzuigen.

De unieke verplaatsbare motor-unit biedt u de mogelijkheid om de motor naar boven of naar beneden te glijden zodat u onder lage sofa’s en meubels kan stofzuigen.

De Auto-functie optimaliseert op intelligente wijze zuigkracht en

De zuigmond heeft een felle LED- lichtstrip die de kleinste beetjes stof op de vloer duidelijk zichtbaar maakt. En onder de bank verdwijnen zelfs de donkerste plekjes waar stof zich graag verstopt.

gebruiksduur. De borstelweerstand wordt continu gedetecteerd en het vermogen past zich vervolgens automatisch aan. De motorsnelheid wordt afgestemd voor een grondige reiniging van alle vloertypes.

* Reinigt op één lading op max. vermogen tot 80 m2 vloer en voldoet aan EU- verordening 666/2013 m.b.t. ecologische voorschriften voor stofzuigers met snoer en stofopname op tapijt.

AEG - FX9

17

FX9 Ultimate COMPLETE FX9-1-ANIM

– Chili Red – 36Volt HD – Auto-functie – Zuigkrachtniveau : Max /Mid. / Eco / Auto

– Gebruiksduur (Max / Mid. / Eco) : 17 min/30 min/60 min – Accessoire 3 in 1 + verlengbuis met verstelbare hoek + gemotoriseerde mini turboborstel + zachte borstel

FX9 Ultimate REACH FX9-1-MBM / FX9-1-IBM

FX9 Ultimate FX9-1-4IG

– Mahogany Bronze Metallic / Indigo Blue Metallic – 36Volt HD – Auto-functie – Zuigkrachtniveau : Max /Mid. / Eco / Auto – Gebruiksduur (Max / Mid. / Eco) : 17 min/30 min/60 min – Accessoire 3 in 1 + verlengbuis met verstelbare hoek

– Iron Grey – 36Volt HD – Zuigkrachtniveau : Max /Mid. / Eco – Gebruiksduur (Max / Mid. / Eco) : 17 min/30 min/60 min – Accessoire 3 in 1

Q X 9

De QX9 kan overal worden neergezet, handig als u het stofzuigen onverwacht moet onderbreken. Dankzij het volledig kantelbare, slanke design past de stofzuiger onder meubels met een hoogte vanaf de vloer van 140 mm. DE VOLLE ZUIGKRACHT. * DE HELFT VAN HET GELUID. **

Ontworpen om stiller schoon te maken ** Het design van de kruimeldief zorgt voor een maximale geluidsreductie d.m.v. een gestructureerde lucht- stroom en een gedempte uitlaat. Het geluidsniveau van de QX9 is amper 73 dB(A).

Geen verlies van zuigkracht * Ervaar de krachtige performance zonder vermogensverlies, ook als het stofreservoir voller wordt. Het cyclonische systeem met aanzuigschroef in de cyclonische unit zorgt voor een doeltreffender scheiding van vuildeeltjes in de lucht. Dit verkleint het risico op verstopping en vermindert de noodzaak voor het reinigen van de filters.

Gebruiksklaar & Geladen Glijdt met één beweging soepel van de oplader - klaar voor gebruik.

Luchtfiltratie in 5 stappen Het verzegeld filtersysteem verwijdert tot 99,9% van deeltjes tussen 0,3 μ m-10 μ m voor een optimale thuisomgeving ***.

* Gemeten met stofcontainer gevuld met DMT (standaard test) stof, volgens IEC 62885-2 ed.1 CL 5.1, 5.7 en 5.9 bij maximaal vermogen. ** 3 dB(A) vermindering in vergelijking met een doorsnee handheld stofzuigerontwerp zoals ERGORAPIDO ®, gemeten volgens ISO 3743. *** Meting conform EN 60312-1:2017.

AEG - QX9

19

Q X 9 POWER ROLLER

De QX9Fluffy PowerRoller is voorzien van een nieuwe zuigmond die garant staat voor een moeiteloos schoonmaken van harde vloeren ! Hij biedt alle voordelen van de QX9 en daarenboven is hij de expert voor harde vloeren. De QX9Fluffy PowerRoller pakt fijnstof en vuil alsook XXL-vuil en staat en garant voor superieure prestaties. *

7x krachtiger opzuigen van stof/vuil uit kieren * Het verzegelde zuigmondsysteem zorgt voor een hogere luchtsnelheid, voor een doeltreffende opname van stof/vuil uit de kleinste hoekjes en kieren, en langs de randen van harde vloeren.

Expert op harde vloeren De Fluffy PowerRoller pakt fijn stof en XXL-vuil in één keer op en zorgt voor een polijstend effect.

BCF Nylon

Stevige polyester voor het opnemen van vezels

Zachte BCF Nylon

LED-verlichting aan de voorkant van de Fluffy PowerRoller zuigmond om het stof en vuil op te lichten op donkere plekken.

Twee verschillende pluizige materialen op de borstelrol helpen bij het polijsten van harde vloer.

* Ten opzichte van het vorige model CX7-2-45WM

Q X 9

QX9-1-ALRS

QX9-1-ANIS

– Satin White Metallic – 25,2 Volt Lithium High Density – Gebruiksduur (max / eco / min power): 15 / 25 / 55 min – Laadtijd (100%) : 4 u – Afneembare turbo-zuigmond met LED-verlichting aan de voorkant – BrushRollClean™ technologie – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de handunit: kleine afstofborstel, kierenzuigmond, fijne zuigmond met zachte haren en Bed Pro Power+ turbo-zuigmond – E10 uitlaatfilter

– Shale Grey Metallic – 25,2 Volt Lithium High Density – Gebruiksduur (max / eco / min) : 15 / 25 / 55 min – Laadtijd (100%) : 4 u – Afneembare turbo-zuigmond met LED- verlichting aan de voorkant – BrushRollClean™ technologie – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de handunit : kleine afstofborstel, kierenzuigmond, fijne zuigmond met zachte haren en PetPro+ turbo-zuigmond

QX9-1-50IB

QX9-1-40GG

– Indigo Blue Metallic – 25,2 Volt Lithium High Density – Gebruiksduur (max / eco / min) : 15 / 25 / 55 min – Laadtijd (100%) : 4 u – Afneembare turbo-zuigmond met LED- verlichting aan de voorkant – BrushRollClean™ technologie – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de handunit : kleine afstofborstel, kierenzuigmond en super lange telescopische buis

– Granite Grey – 21,6 Volt Lithium High Density – Gebruiksduur (max / eco / min) : 14 / 23 / 50 min – Laadtijd (100%) : 3,5 u – Afneembare turbo-zuigmond met LED- verlichting aan de voorkant – BrushRollClean™ technologie – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de handunit : kleine afstofborstel en kierenzuigmond

AEG - QX9

21

Q X 9 POWER ROLLER

QX9-1-ULTS

QX9-1-P5IB

– Shale Grey Metallic – 25,2 Volt Lithium High Density – Gebruiksduur (max / eco / min) : 14 / 25 / 53 min – Laadtijd (100%) : 4 u – Afneembare Fluffy PowerRoller met LED- verlichting aan de voorkant – Extra afneembare turbo-zuigmond met LED- verlichting aan de voorkant, voorzien van BrushRollClean™ technologie – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de handunit : kleine afstofborstel, kierenzuigmond, fijne zuigmond met zachte haren en PetPro+ turbo-zuigmond

– Indigo Blue Metallic – 25,2 Volt Lithium High Density – Gebruiksduur (max / eco / min) : 14 / 25 / 53 min – Laadtijd (100%) : 4 u – Afneembare Fluffy PowerRoller met LED- verlichting aan de voorkant – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de handunit : kleine afstofborstel, kierenzuigmond en super lange telescopische buis

QX9-1-P4GG

– Granite Grey – 21,6 Volt Lithium High Density – Gebruiksduur (max / eco / min) : 13 / 23 / 50 min – Laadtijd (100%) : 3,5 u – Afneembare Fluffy PowerRoller met LED- verlichting aan de voorkant – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de handunit : kleine afstofborstel en kierenzuigmond

QX9 – 360 Home & Car-kit Ref. : AKIT19

Accessoire apart verkrijgbaar en van toepassing op alle QX9 modellen : - Flexibele slang - Borstel voor delicate oppervlakken - Lange kierenzuigmond

-Mini-borstel - Opbergbox

QX8 QX7 QX6

REINIGT ALLE SOORTEN OPPERVLAKKEN IN NO-TIME Veelzijdige performance. Wanneer u dat nodig heeft. Onze nieuwe QX8.2, QX7, QX6 draadloze steelstofzuigers zijn krachtig in performance gecombineerd met slimme veelzijdigheid voor het doeltreffend schoonmaken van uw thuis.

Fluffy PowerRoller - de harde vloeren- expert De Fluffy PowerRoller van de QX8 en QX7 modellen pakt fijn stof en XXL-vuil in één keer op en zorgt voor een polijstend effect. 7x krachtiger opzuigen van stof/vuil uit kieren.* Het verzegelde zuigmondsysteem zorgt voor een hogere luchtsnelheid, voor een doeltreffende opname van stof/vuil uit de kleinste hoekjes en kieren.

Ergonomisch design, voor een allround comfortabele schoonmaakbeleving. Door het lagere zwaartepunt ligt de stofzuiger lichter in de hand en zorgt zo voor een gevoel van ‘moeiteloos schoonmaken’. Het dubbele handvat van de handstofzuiger staat garant voor een moeiteloos schoonmaken van andere c.q. hoger gelegen oppervlakken.

* ten opzichte van het vorige model CX7-2-45WM

5-staps luchtfiltratie Het 5-staps luchtfiltersysteem met filterklasse E10 verwijdert tot 99,99% ** van de fijne stofdeeltjes van > 1 μ .

** Getest volgens ISO16890

AEG - QX8

23

Veelzijdig en krachtig, voor snel en grondig schoonmaken. De handstofzuiger en de accessoires in de stofzuiger zijn onmiddellijk binnen handbereik en dat maakt het bijzonder eenvoudig om afwisselend de vloer en andere c.q. moeilijker bereikbare plekken te zuigen.

Q X 8

QX8-2-PANI

QX8-2-PALR

– Shale Grey Metallic – 25,2V Lithium High Density – Gebruiksduur (max / min) : 14/53 min – Laadtijd (100%) : 4,5 u – Afneembare Fluffy PowerRoller met LED- verlichting aan de voorkant – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de hand-unit : Telescopische kieren- zuigmond, borsteltje, PETPRO PLUS turbo- zuigmond

– Satin White Metallic – 25,2V Lithium High Density – Gebruiksduur (max / min) : 14/53 min – Laadtijd (100%) : 4,5 u – Afneembare Fluffy PowerRoller met LED- verlichting aan de voorkant – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de hand-unit : Telescopische kierenzuigmond, borsteltje, BEDPROPOWER PLUS turbozuigmond, zachte borstel

De NIEUWE PETPRO PLUS-zuigmond verwijdert dierenharen, stof en ander vuil op grondige wijze uit meubelstoffen. De QuickClean-functie zorgt bovendien voor het moeiteloos schoonmaken van de borstelrol, want dankzij het duw-en-trek-design kunnen haren gemakkelijk worden ontward en verwijderd (ook apart verkrijgbaar als accessoire voor de andere QX9-8-7-6 modellen : AZE138).

De NIEUWE BEDPROPOWER™ PLUS- zuigmond verwijdert stof en vuil op grondige wijze uit bedden en meubels (ook apart verkrijgbaar als accessoire voor de andere QX9-8-7-6 modellen: AZE139). De unieke QuickCleanfunctie zorgt voor het moeiteloos schoonmaken van de borstelrol, want dankzij het duw-en-trek-design kunnen haren gemakkelijk worden ontward en verwijderd.

Q X 7

QX7-1ULTAL

QX7-1P52SW

– Satin White Metallic – 21,6V Lithium High Density – Gebruiksduur (max / min) : 14/50 min – Laadtijd (100%) : 4,5 u – Afneembare Fluffy PowerRoller met LED- verlichting aan de voorkant – Extra afneembare turbo-zuigmond met LED- verlichting aan de voorkant, voorzien van BrushRollClean technologie – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de hand-unit : Telescopische kierenzuigmond, borsteltje, mini Bed-Pro turbo-zuigmond, zachte borstel

– Soft Sand Metallic – 21,6V Lithium High Density – Gebruiksduur (max / min) : 13/50 min – Laadtijd (100%) : 4,5 u – Afneembare Fluffy PowerRoller met LED- verlichting aan de voorkant – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de hand-unit : Telescopische kieren- zuigmond, borsteltje, mini turbo-zuigmond voor dierenharen

QX7-1P52IB

QX7-1-P5SW

– Indigo Blue Metallic – 21,6V Lithium High Density – Gebruiksduur (max / min) : 13/50 min – Laadtijd (100%) : 4,5 u – Afneembare Fluffy PowerRoller met LED- verlichting aan de voorkant – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de hand-unit : Telescopische kierenzuigmond, borsteltje, mini turbo-zuigmond voor dieren- haren

– Soft Sand Metallic – 21,6V Lithium High Density – Gebruiksduur (max / min) : 13/50 min – Laadtijd (100%) : 4,5 u – Afneembare Fluffy PowerRoller met LED- verlichting aan de voorkant – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de hand-unit : Telescopische kieren- zuigmond, borsteltje

AEG - QX7 - QX6

25

QX6-ANIM

Q X 6

– Chili Red – 18V Lithium High Density – Gebruiksduur (max / min) : 13 / 45 min – Laadtijd (100%) : 4,5 u – Afneembare turbo-zuigmond met LED- verlichting aan de voorkant, voorzien van BrushRollClean technologie – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de hand-unit : Telescopische kieren- zuigmond, borsteltje, mini turbo-zuigmond

Snelle reiniging van de borstelrol - BrushRollClean™ Met één druk op de knop worden alle haren en vezels uit de borstel verwijderd. Van toepassing op geselecteerde modellen.

QX6-1-46DB

QX6-1-44SW

– Denim Blue – 18V Lithium High Density – Gebruiksduur (max / min): 13 / 45 min – Laadtijd (100%) : 4,5 u – Afneembare turbo-zuigmond met LED- verlichting aan de voorkant, voorzien van BrushRollClean technologie – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de hand-unit : Telescopische kieren- zuigmond, borsteltje, verstelbare hoek- zuigmond, zachte borstel

– Shell White – 18V Lithium High Density – Gebruiksduur (max / min) : 13 / 45 min – Laadtijd (100%) : 4,5 u – Afneembare turbo-zuigmond met LED- verlichting aan de voorkant, voorzien van BrushRollClean technologie – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de hand-unit : Telescopische kieren- zuigmond, borsteltje

QX6-1-42GG

QX6-1-40OG

– Granite Grey – 18V Lithium High Density – Gebruiksduur (max / min) : 13 / 45 min – Laadtijd (100%) : 4,5 u – Afneembare turbo-zuigmond – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de hand-unit : Telescopische kierenzuigmond, borsteltje

– Ocean Green – 18V Lithium High Density – Gebruiksduur (max / min) : 13 / 45 min – Laadtijd (100%) : 4,5 u – Afneembare turbo-zuigmond – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de hand-unit : kierenzuigmond, borsteltje

C X 7 | F L E X I B I L I T Y ULTIEME FLEXIBILITEIT

De enige 2-in-1 snoerloze stofzuiger die topprestaties levert en is uitgerust met een 180° EasySteer™-beweegbaarheid en BrushRollClean™ functie.

High Performance Lithium TurboPower- accu staat garant voor een optimale vuilopname met een langere gebruiksduur.

2-in-1 : afneembare kruimeldief, voor het moeiteloos zuigen van andere oppervlakken.

Het 180° EasySteer™- beweegbaarheidssyteem zorgt ervoor dat de stofzuiger soepel op alle vloertypes beweegt en draait.

AEG - CX7

27

CX7-1-30EB

CX7-1-30IW

– Ebony Black – 14,4 Volt Lithium-Power – Tot 30 min gebruiksduur – Accessoires op de handgreep – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de motorunit : meubel- en kierenzuigmond

– Ice White – 14,4 Volt Lithium-Power – Tot 30 min gebruiksduur – Accessoires op de handgreep – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de motorunit : meubel- en kierenzuigmond

H X 6 | C O N V E N I E N C E AL HET VERMOGEN IN UW HANDEN

De enige kruimeldief met een krachtige zuigperformance dankzij Lithium Turbo Power en een Integrated easy reach™-zuigmond, voor ongeëvenaard snel opzuigen.

Soft Steer™-wielen voor het zuigen van kwetsbare oppervlakken.

Integrated Easy reach™-zuigmond voor het zuigen van moeilijk bereikbare plekken.

AEG - HX6

29

HX6-30STM

HX6-24IGM – Iron Grey Metallic – 14,4 Volt Lithium – Aanduiding accu-duur : 3 LED’s – Gebruiksduur (min / eco) : 24 / 12 min – Laadtijd (100%) : 4u – Oplaadstation aan de muur de bevestigen of op de tafel te plaatsen

– Space Teal Metallic – 18 Volt Lithium – Aanduiding accu-duur : 3 LED’s – Gebruiksduur (min / eco) : 30 / 15 min – Laadtijd (100%) : 4u – Oplaadstation aan de muur de bevestigen of op de tafel te plaatsen

HX6-23ÖKO

– Ebony Black 58 % RECYCLED – 10,8 Volt Lithium – Aanduiding accu-duur : 1 LED – Gebruiksduur (min / eco) : 23 / 11 min – Laadtijd (100%) : 4 u – Oplaadstation aan de muur de bevestigen of op de tafel te plaatsen

UITSTEKENDE RESULTATEN

Tegenwoordig is het kiezen van de juiste stofzuiger niet altijd gemakkelijk. U hebt de keuze uit ongeveer 700 verschillende stofzuigers van 15 grote fabrikanten. Slechts een paar apparaten leveren het perfecte resultaat — wij garanderen het. Meer dan 50 testoverwinningen in de wereld en awards zijn de bevestiging van onze ambities — en voor u betekent dit veiligheid bij het kopen.

AEG - Het perfecte thuis

31

V X 8.2 | S I L E N C E ONZE STILSTE EN MEEST DUURZAME STOFZUIGER

Ongeëvenaard slim en onvoorstelbaar stil, voor een efficiënte reiniging.

Onze stilste stofzuiger ooit. Het PureSound-systeem in de

stofzuiger en de zuigmond maakt de VX8.2 tot de stilste stofzuiger ooit, zowel op harde vloeren als op tapijt. Met een uniek laag geluidsniveau van 57 dB(A) * . * Gemeten volgens EU-richtlijn 666/2013 d.d. 8 juli 2013

Gerecycleerde kunststof. 100% duurzaam : de VX8.2 staat garant voor krachtige

Intelligent stofzuigen. De SmartMode-technologie herkent het vloertype en past het zuigvermogen daar vervolgens automatisch op aan. De stofzuiger glijdt zonder onderbrekingen van harde vloeren naar tapijt en vice versa. prestaties, een lange levensduur en duurzaamheid. De stofzuiger bestaat voor 55% uit gerecyclede kunststof (75% voor het model VX82-1-ÖKO), maar doet geen enkele concessie aan kwaliteit. Goed voor uw huis en de planeet.

AEG - VX8.2

33

VX82-1-5DB

– Denim Blue – Geproduceerd uit 55% gerecycled kunststof – Zuigkrachtregeling met afstandsbediening aan de handgreep en Smart-functie – OneGo PowerClean zuigmond voor harde vloeren en tapij- ten (36 mm) met vergrendelingssysteem en Smart-functie – Extra AeroPro ParkettoPro zuigmond – AeroPro 3 in 1 accessoire bevestigd aan de handgreep : spletenzuigmond, zuigmond voor zitbanken, meubel- borstel – LED stofzakvolaanduiding – Wasbare Hygiëne filter (Epa 12) – Stofzak : Classic Long Performance s-bag – Actieradius : 12 m – 57 dB(A)

Altijd een onberispelijk resultaat. Het volledig nieuwe design van de OneGo Power Clean-zuigmond staat garant voor een superieure opname van vuildeeltjes, groot of klein, en ongeacht het vloertype. De zuigmond is voorzien van een Smart Modus- instelling die geschikt is voor zowel harde vloeren als tapijten. Schuiven voor het instellen van de modus ‘tapijt-harde vloer’ kan ook.

VX82-1-2CR / VX82-1-2MG

VX82-1-ECO / VX82-1-4MB

– Recyled black / Misty Blue – Geproduceerd uit 55% gerecycled kunststof, 75% voor het model VX82-1-ÖKO – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop en Smart-functie – OneGo PowerClean zuigmond voor harde vloeren en tapijten (36 mm) met vergrendelingssysteem en Smart-functie – Extra AeroPro ParkettoPro zuigmond – AeroPro 3 in 1 accessoire bevestigd aan de handgreep : spletenzuigmond, zuigmond voor zitbanken, meubelborstel – LED stofzakvolaanduiding – Wasbare Hygiëne filter (Epa 12) – Stofzak : Classic Long Performance s-bag – Actieradius : 12 m – 57 dB(A)

– Chili Red / Mineral Grey – Geproduceerd uit 55% gerecycled kunststof

– Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop en Smart-functie – OneGo PowerClean zuigmond voor harde vloeren en tapijten (32 mm) met vergrendelingssysteem en Smart-functie – 3 in 1 accessoire bevestigd aan de handgreep : spletenzuigmond, zuigmond voor zitbanken, meubelborstel – LED stofzakvolaanduiding – Wasbare Hygiëne filter (Epa 12) – Stofzak : Classic Long Performance s-bag – Actieradius : 12 m – 57 dB(A)

V X 7 | P O W E R DE KRACHT VAN STILTE

De krachtige stofzuiger met Silent Pro system™ & 360° Motion Technology™-wielen, voor een stille stofzuigbeleving met uitzonderlijk schoon resultaat.

Stil en krachtig waar u dat nodig hebt dankzij het Silence Pro System™.

Multi Room System™ voor ultieme flexibiliteit en bereikbaarheid.

360° Motion Technology™-wielen voor een optimale bewegingsvrijheid.

AEG - VX7

35

VX7-2-PARK / VX7-2-EB-P

– Ebony Black – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – DustMagnet Silent zuigmond voor harde vloeren en tapijten, met vergrendelingssysteem – Extra parket-zuigmond – 3 in 1 accessoire bevestigd aan de handgreep : spletenzuigmond, zuigmond voor zitbanken, meubelborstel – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare hygiëne filter 12 – s-bag classic long performance – Actieradius : 12 m – 70 dB(A)

VX7-2-DOG

VX7-2-DB

– Ebony Black – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – DustMagnet Silent zuigmond voor harde vloeren en tapijten, met vergredelingssysteem – Extra parket-zuigmond – Extra Turbo-zuigmond (Turbo DEX) – 3 in 1 accessoire bevestigd aan de handgreep : spletenzuigmond, zuigmond voor zitbanken, meubelborstel – Mechanische stofzakvolaanduiding

– Deep Blue – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – DustMagnet Silent zuigmond voor harde vloeren en tapijten, met vergrendelingssysteem – 3 in 1 accessoire bevestigd aan de handgreep : spletenzuigmond, zuigmond voor zitbanken, meubelborstel – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare hygiëne filter 12 – s-bag classic long performance – Actieradius : 12 m – 70 dB(A)

– Wasbare Allergy Plus filter – s-bag classic long performance – Actieradius : 12 m – 70 dB(A)

V X 6 | F O R C E UITZONDERLIJK KRACHTIG EN OPTIMALE BEWEEGBAARHEID Krachtige stofzuiger voor alle vloertypes uitgerust met Power Pro system™ & 360° Motion Technology™ -wielen, voor een gebruiksvriendelijke stofzuigbeleving met optimaal resultaat.

Fantastische prestaties waar u dat nodig hebt dankzij het Power Pro System™.

Stofzak en filter gemakkelijk toegankelijk dankzij de klep met 180° access™.

360° Motion Technology™-wielen voor een optimale bewegingsvrijheid.

AEG - VX6

37

VX6-2-ECO / VX6-2-IS-P / VX6-2-PARK

– Zwart uit gerecycled kunststof / Iris sky / Chocolate brown – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – Dust Pro™ Silent zuigmond voor tapijten en harde vloeren – Extra parket-zuigmond – Accessoires bevestigd aan de handgreep : spletenzuigmond & meubelzuigmond – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare hygiëne filter 12 – s-bag classic long performance – Actieradius : 9 m – 76 dB(A) – 800 W

VX6-2-CR-A / VX6-2-ANIM

VX6-2-IW-5

VX6-2-CR

– Chilli red – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop

– Ice White – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – Dust Pro™ zuigmond voor tapijten en harde vloeren – Accessoires bevestigd aan de hand- greep : spletenzuigmond & meubel- zuigmond – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare hygiëne filter 12 – s-bag classic long performance (5 extra meegeleverd) – Actieradius : 9 m – 76 dB(A) – 800 W

– Chilli red – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – Dust Pro™ zuigmond voor tapijten en harde vloeren – Accessoires bevestigd aan de hand- greep : spletenzuigmond & meubel- zuigmond – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare hygiëne filter 12 – s-bag classic long performance – Actieradius : 9 m – 76 dB(A) – 800 W

– Dust Pro™ Silent zuigmond voor tapijten en harde vloeren, met vergrendelingsknop – Extra turbo zuigmond voor het reinigen van tapijten + set aan accessoires voor dierenharen – Accessoires bevestigd aan de handgreep : spletenzuigmond & meubelzuigmond – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare Allergy Plus filter – s-bag classic long performance – Actieradius : 9 m – 76 dB(A) – 800 W

V X 4 | E F F I C I E N C Y COMFORTABEL STOFZUIGEN. ALTIJD BINNEN HANDBEREIK. Een lichte maar zeer efficiënte stofzuiger. Dankzij zijn compacte formaat in combinatie met zijn lichte gewicht is deze stofzuiger zeer ergonomisch. Accessoires geïntegreerd in de stofzuiger.

Geïntegreerde accessoires.

Lichtgewicht : slechts 3,7 kg.

Wasbare Hygiëne Filter™ E12.

AEG - VX4

39

VX4-1-GM-T

VX4-1-IW-P / VX4-1-CB-P

– Grey Metallic – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – Dust Pro zuigmond voor harde vloeren en tapijten – Extra parket-zuigmond – Extra mini Turbo-zuigmond – 2 in 1 accessoire + meubelborstel – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare hygiëne filter 12 – Stofzak : s-bag classic long performance – Actieradius : 7,5 m – 80 dB(A) – 750 W

– Ice White / Clear Blue – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – Dust Pro zuigmond voor harde vloeren en tapijten – Extra parket-zuigmond

– 2 in 1 accessoire + meubelborstel – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare hygiëne filter 12 – Stofzak : s-bag classic long performance – Actieradius : 7,5 m – 80 dB(A) – 750 W

VX4-1-OR / VX4-1-EB

– Orange Red / Ebony Black – Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop – Dust Pro zuigmond voor harde vloeren en tapijten

– 2 in 1 accessoire + meubelborstel – Mechanische stofzakvolaanduiding – Wasbare hygiëne filter 12 – Stofzak : s-bag classic long performance – Actieradius : 7,5 m – 80 dB(A) – 750 W

L X 9 | P R E C I S I O N SCHONE VLOEREN EN EEN ZUIVERE LUCHT Het volledig verzegelde PureFlow-systeem van de LX9 | PRECISION staat garant voor superieure prestaties, een geavanceerde filtering en vraagt weinig onderhoud.

Zonder zak

Langdurige prestaties Het revolutionaire 3D-filter, een essentiële stap in het

Nadat de lucht door de motor is gegaan, zal de lucht nog door een permanente Hygiëne E11 filter gaan. Deze moet je nooit vervangen. Deze filter is de laatste stap van het

7-fasenfiltratiesysteem, zorgt voor een superieure reinigingsprestatie.

7-fasenfiltratiesysteem en zorgt voor perfect zuivere lucht.

Moeiteloos onderhoud Snel en makkelijk onderhoud

dankzij het intuïtieve systeem om het stofreservoir te legen en de gemakkelijke toegang tot de filters.

AEG - LX9

41

Gesloten cyclonische filtratiesysteem Het 7-fasenfiltratiesysteem maakt geavanceerde filtratie van microstofdeeltjes mogelijk en garandeert dat uitsluitend schone lucht terug het huis in wordt geblazen.

LX9-3-STM / LX9-3-ÖKO – SpaceTeal Metallic / Recycled Black – Zuigkrachtregeling op de stofzuiger – FlowMotion voor harde vloeren en tapijten, met vergrendelingssysteem – AeroPro ParkettoPro zuigmond – AeroPro Ergo handgreep – AeroPro 3 in 1 accessoire bevestigd aan de handgreep – Multilayer fine dust filter - vóór de motor – Wasbare PureAdvantage D11 filter

LX9-3-MG / LX9-3-CR

– Mineral Grey / Chili Red – Zuigkrachtregeling op de stofzuiger – FlowMotion voor harde vloeren en tapijten, met vergrendelingssysteem – AeroPro Classic handgreep – AeroPro 3 in 1 accessoire bevestigd aan de handgreep – Multilayer fine dust filter - vóór de motor – Wasbare PureAdvantage D11 filter

– Permanente Hygiëne filter – Inhoud stofcontainer : 1,6 l – Actieradius : 12 m – 72 dB(A) – 650 W

– Permanente Hygiëne filter – Inhoud stofcontainer : 1,6 l – Actieradius : 12 m – 72 dB(A) – 650 W

6000 STOFZUIGERS ZONDER ZAK

Zonder zak

KRACHTIGE PRESTATIES. SNEL EN HYGIËNISCH LEEGMAKEN.

De ergonomisch vormgegeven AEG 6000 zakloze stofzuiger met geavanceerde cycloontechnologie combineert topprestaties met uiterst precies leegmaken. Nette verwijdering van stof voor een schonere woning.

Compromisloze en langere schoonmaakprestaties*

De cycloontechnologie garandeert compromisloze prestaties en een grondig schoonmaakresultaat, ook wanneer het stofreservoir zich vult. * Behoudt tot 99% van initiële schoonmaakpresta- tie wanneer reservoir zich vult volgens IEC 62885-2 editie 1.0: 5,1, 5,7 & 5,9 bij maximale zuigkracht.

Vernieuwde DustMagnet Speciale combinatiezuigmond voor optimale stofverwijdering op alle vloeren.

AEG - 6000 STOFZUIGERS ZONDER ZAK

43

Compact design om makkelijk weg te bergen Dankzij ons compacte design voor verticaal of horizontaal wegbergen wordt opbergen makkelijk.

Gebruiksvriendelijk ontwerp en leegmaken in 2 stappen Het gebruiksvriendelijke ontwerp en gecontroleerd leegmaakproces in 2 stappen garandeert een hygiënische en nette stofverwijdering.

XL-wielen voor een optimale wendbaarheid De XL-wielen met rubbercoating rollen overal, voor meer wendbaar- heid en een perfecte bescherming van alle oppervlakken.

Luchtfiltering in 6 stappen Het filtersysteem in zes stappen houdt tot * 99,99% van alle microstofdeeltjes >1 μ m tegen, voor een perfect schone woning.

* Op basis van interne tests conform de Europese norm EN60312-1-2017

6000 STOFZUIGERS ZONDER ZAK

CLEAN 6000 AL61C2OG

CLEAN 6000 AL61C2CR

CLEAN 6000 ECO AL61C2ECO

– Ocean Green – Zuigkrachtregeling op de stofzuiger – Vernieuwde DustMagnet zuigmond voor harde vloeren en tapijten, met vergrendelingssysteem – Extra parketzuigmond, met vergrende- lingssysteem – Accessoires bevestigd aan de hand- greep : spletenzuigmond + zuigmond voor zitbanken

– Chili Red – Zuigkrachtregeling op de stofzuiger – Vernieuwde DustMagnet zuigmond voor harde vloeren en tapijten, met vergrendelingssysteem – Extra parketzuigmond, met vergrende- lingssysteem – Accessoires bevestigd aan de hand- greep : spletenzuigmond + zuigmond voor zitbanken

– Ebony Black (60 % Recycled) – Zuigkrachtregeling op de stofzuiger – Vernieuwde DustMagnet zuigmond voor harde vloeren en tapijten, met vergrendelingssysteem – Extra parketzuigmond, met vergrende- lingssysteem – Accessoires bevestigd aan de hand- greep : spletenzuigmond + zuigmond voor zitbanken

– Wasbare Hygiëne filter 12 – Inhoud stofcontainer: 1,6 l – Actieradius : 10 m – 74 dB(A) – 700 W

– Wasbare Hygiëne filter 12 – Inhoud stofcontainer: 1,6 l – Actieradius : 10 m – 74 dB(A) – 700 W

– Wasbare Hygiëne filter 12 – Inhoud stofcontainer: 1,6 l – Actieradius : 10 m – 74 dB(A) – 700 W

AEG - 6000 STOFZUIGERS ZONDER ZAK

45

CLEAN 6000 AL61C3DB

ANIMAL 6000 AL61C4UG

ANIMAL 6000 AL61C4DB

– Deep Blue – Zuigkrachtregeling op de stofzuiger – Vernieuwde DustMagnet zuigmond voor harde vloeren en tapijten, met vergrende- lingssysteem – Extra parketzuigmond, met vergrende- lingssysteem – 3 in 1 accessoire bevestigd aan de hand- greep : spletenzuigmond, zuigmond voor zitbanken, meubelborstel – Lange flexieble zuigmond van 60 cm

– Urban Grey – Zuigkrachtregeling op de stofzuiger – Vernieuwde DustMagnet zuigmond voor harde vloeren en tapijten, met vergrende- lingssysteem – Extra parketzuigmond, met vergrende- lingssysteem – 3 in 1 accessoire bevestigd aan de hand- greep : spletenzuigmond, zuigmond voor zitbanken, meubelborstel – Extra turbozuigmond – Extra set van zuigmonden voor haren van huisdieren

– Denim Blue – Zuigkrachtregeling op de stofzuiger – Vernieuwde DustMagnet zuigmond voor harde vloeren en tapijten, met vergrende- lingssysteem – Extra parketzuigmond, met vergrende- lingssysteem – 3 in 1 accessoire bevestigd aan de hand- greep : spletenzuigmond, zuigmond voor zitbanken, meubelborstel – Extra turbozuigmond – Extra set van zuigmonden voor haren van huisdieren

– Wasbare Hygiëne filter 12 – Inhoud stofcontainer: 1,6 l – Actieradius : 12 m – 74 dB(A) – 700 W

– Wasbare Hygiëne filter 12 – Inhoud stofcontainer: 1,6 l – Actieradius : 12 m – 74 dB(A) – 700 W

– Wasbare Hygiëne filter 12 – Inhoud stofcontainer: 1,6 l – Actieradius : 12 m – 74 dB(A) – 700 W

Lange flexibele zuigmond om makkelijk achter de radiatoren te stofzuigen

Speciale set van zuigmonden voor het verwijderen van haren van huisdieren uit gestoffeerde meubels

Extra turbozuigmond voor tapijten

L X 7 | P O W E R INDRUKWEKKEND KRACHTIG. VERRASSEND STIL. De krachtige zakloze stofzuiger met Silence Pro system™, voor een stille stofzuigbeleving met uitzonderlijk resultaat.

Zonder zak

Stil en krachtig waar u dat nodig hebt dankzij het Silence Pro System™.

Clean-air filtration™ voor een gezonder thuis.

Eenvoudig en hygiënisch legen dankzij het Easy Empty™-systeem.

AEG - LX7

47

LX7-2-DB

LX7-2-ANIM

– Deep Blue – Roterende zuigkrachtregeling op de stofzuiger – DustPro zuigmond (32mm Ø) voor harde vloeren en tapijten – Accessoires : spletenzuigmond + zuigmond voor zitbanken – Cyclonische werking

– Chili Red – Roterende zuigkrachtregeling op de stofzuiger – DustMagnet Silent zuigmond voor harde vloeren en tapijten, met vergren- delingssysteem – Accessoires : spletenzuigmond + zuigmond voor stoffen meubels – Extra turbo zuigmond – Extra ParkettoPro zuigmond, met vergrendelingssysteem – Speciale set van zuigmonden voor haren van huisdieren – Cyclonische werking – Wasbare Allergy Plus™ filter – Inhoud stofcontainer : 1,4 l – Actieradius : 9 m – 72 dB(A) – 750 W

– Wasbare hygiëne filter 12 – Inhoud stofcontainer : 1,4 l – Actieradius : 9 m – 73 dB(A) – 750 W

L X 5 | C O M P A C T GRONDIG VAN HOEK NAAR HOEK

Zonder zak

Deze compacte stofzakloze stofzuiger heeft een efficiënt stoffilteringsysteem. Geweldige reinigingsprestaties voor een schoon huis, elke keer weer.

Luchtdicht De LX5 stofzuiger heeft een

luchtdicht ontwerp. Hierdoor wordt het energieverbruik geminimaliseerd voor zeer doeltreffend stofzuigen.

Grote wielen voor betere stabiliteit

De grote ronddraaiende wielen aan de LX5-stofzuiger verbeteren de stabiliteit in en om het huis.

AEG - LX5

49

Geweldige filtratie prestatie Het 4-stappensysteem van de LX5 scheidt stofdeeltjes doeltreffend, voor krachtige reinigingsprestaties. De filters gaan langer mee, en ze hoeven veel minder vaak te worden vervangen of gereinigd.

Gemaakt met meer capaciteit In het stofreservoir met hoge capaciteit past maar liefst 1,8 liter, waardoor het minder vaak hoeft te worden geleegd.

LX5-2-4DB

LX5-2-2SW

– Soft white – Cyclonische werking

– Denim blue – Cyclonische werking

– Zuigkrachtregeling op de stofzuiger – DustTrap zuigmond voor harde vloeren en tapijten – Zuigmond voor zetels + combi spleten- en lange zuigmond – Cyclonische werking – E12 filter voor de motor – Wasbare Hygiëne H12 uitlaatfilter – Inhoud stofcontainer : 1,8 l – Actieradius : 7 m – 80 dB(A) – 750 W

– Zuigkrachtregeling op de stofzuiger – DustTrap zuigmond voor harde vloeren en tapijten – Parketzuigmond – Zuigmond voor zetels + combi spleten- en lange zuigmond – Cyclonische werking – E12 filter voor de motor – Wasbare Hygiëne H12 uitlaatfilter – Inhoud stofcontainer : 1,8 l – Actieradius : 7 m – 80 dB(A) – 750 W

S-BAG ® STOFZAKKEN

MAXIMALE PRESTATIE EN HYGIËNE

Een hond, kat, allergieën? Ieder huishouden kent zijn kleine uitdagingen. S-bag® biedt een oplossing voor elke toepassing !

Hygiënisch De stofzuigerzak kan op elk gewenst moment gesloten worden. Gebruikers komen zo niet meer in contact met het opgezogen stof en de luchtkwaliteit in de kamer is beter.

Gestandaardiseerd Een standaard stof- zuigerzak die voor veel reeksen geschikt is : past op de meeste AEG-, Electrolux- en Philips-stofzuigers. Voor in totaal meer dan 70 reeksen.

Perfect gefilterd De optimale combinatie van synthetisch materiaal en een opbouw in lagen, zorgen voor een uitstekende filtratie.

AEG - Het perfecte thuis

51

OPLOSSINGEN VOOR ELKE TOEPASSING

GR 201S & GR 201SM s-bag® Classic Long Performance Inhoud GR201S : 4 stofzuigerzakken Inhoud GR201SM : 12 stofzakken, 1 microfilter & 1 motorfilter Toepassing : efficiëntste vorm, hygiënische sluiting, vouwen aan de zijkant, TÜV- certificering

GR 210S & GR 210SM s-bag® Ultra Long Performance Inhoud GR210S : 3 stofzuigerzakken Inhoud GR210SM : 8 stofzuigerzakken, 1 microfilter & 1 motorfilter Toepassing : 5 liter XXL volume, beste prestatie, hygiënische sluiting, TÜV- certificering

APKVX Performance kit 4 s-bag® Classic Long Performance, Hygiëne filter, motorfilter & 4 s-fresh zakken

TÜV-certificering

Geschikt voor : AEG VX4 tot VX8

Geschikt voor : AEG VX4 tot VX8

Geschikt voor : AEG VX9

GR 200S s-bag® Classic Inhoud : bevat 5 papieren stofzakken

GR 206S s-bag® Anti-Allergy Inhoud : bevat 4 stofzuigerzakken

GR 203S s-bag® Anti-Odour Inhoud : bevat 4 stofzuigerzakken

Toepassing : hygiënische sluiting, vouwen aan de zijkant

Toepassing : hygiënische sluiting, beste filtratiewaarden

Toepassing : met geur-absorberend natuurlijk materiaal

Geschikt voor : AEG VX4 tot VX8

Geschikt voor : AEG VX4 tot VX8

Geschikt voor : AEG VX4 tot VX8

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82 Page 83 Page 84 Page 85 Page 86

www.aeg.be

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online