AEG - Brochure Wellbeing & SDA - 2021-2 NL

F X 9 | U L T I M A T E STOFZUIGEN OPNIEUW UITGEVONDEN.

We hebben de kracht en prestaties van een traditionele stofzuiger samengebracht met de eenvoud van een draadloze stofzuiger. Daarmee houdt u uw huis schoon met één enkele lading. * De FX9 is zo sterk en veelzijdig dat hij de enige stofzuiger is die u in huis nodig heeft.

Dankzij de unieke verplaatsbare motor- unit en de uittrekbare slang kunt u zowel onder lage meubels als boven de meubels stofzuigen.

De unieke verplaatsbare motor-unit biedt u de mogelijkheid om de motor naar boven of naar beneden te glijden zodat u onder lage sofa’s en meubels kan stofzuigen.

De Auto-functie optimaliseert op intelligente wijze zuigkracht en

De zuigmond heeft een felle LED- lichtstrip die de kleinste beetjes stof op de vloer duidelijk zichtbaar maakt. En onder de bank verdwijnen zelfs de donkerste plekjes waar stof zich graag verstopt.

gebruiksduur. De borstelweerstand wordt continu gedetecteerd en het vermogen past zich vervolgens automatisch aan. De motorsnelheid wordt afgestemd voor een grondige reiniging van alle vloertypes.

* Reinigt op één lading op max. vermogen tot 80 m2 vloer en voldoet aan EU- verordening 666/2013 m.b.t. ecologische voorschriften voor stofzuigers met snoer en stofopname op tapijt.

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online