AEG - Brochure Wellbeing & SDA - 2021-2 NL

Q X 9

De QX9 kan overal worden neergezet, handig als u het stofzuigen onverwacht moet onderbreken. Dankzij het volledig kantelbare, slanke design past de stofzuiger onder meubels met een hoogte vanaf de vloer van 140 mm. DE VOLLE ZUIGKRACHT. * DE HELFT VAN HET GELUID. **

Ontworpen om stiller schoon te maken ** Het design van de kruimeldief zorgt voor een maximale geluidsreductie d.m.v. een gestructureerde lucht- stroom en een gedempte uitlaat. Het geluidsniveau van de QX9 is amper 73 dB(A).

Geen verlies van zuigkracht * Ervaar de krachtige performance zonder vermogensverlies, ook als het stofreservoir voller wordt. Het cyclonische systeem met aanzuigschroef in de cyclonische unit zorgt voor een doeltreffender scheiding van vuildeeltjes in de lucht. Dit verkleint het risico op verstopping en vermindert de noodzaak voor het reinigen van de filters.

Gebruiksklaar & Geladen Glijdt met één beweging soepel van de oplader - klaar voor gebruik.

Luchtfiltratie in 5 stappen Het verzegeld filtersysteem verwijdert tot 99,9% van deeltjes tussen 0,3 μ m-10 μ m voor een optimale thuisomgeving ***.

* Gemeten met stofcontainer gevuld met DMT (standaard test) stof, volgens IEC 62885-2 ed.1 CL 5.1, 5.7 en 5.9 bij maximaal vermogen. ** 3 dB(A) vermindering in vergelijking met een doorsnee handheld stofzuigerontwerp zoals ERGORAPIDO ®, gemeten volgens ISO 3743. *** Meting conform EN 60312-1:2017.

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online