AEG - Brochure Wellbeing & SDA - 2021-2 NL

QX8 QX7 QX6

REINIGT ALLE SOORTEN OPPERVLAKKEN IN NO-TIME Veelzijdige performance. Wanneer u dat nodig heeft. Onze nieuwe QX8.2, QX7, QX6 draadloze steelstofzuigers zijn krachtig in performance gecombineerd met slimme veelzijdigheid voor het doeltreffend schoonmaken van uw thuis.

Fluffy PowerRoller - de harde vloeren- expert De Fluffy PowerRoller van de QX8 en QX7 modellen pakt fijn stof en XXL-vuil in één keer op en zorgt voor een polijstend effect. 7x krachtiger opzuigen van stof/vuil uit kieren.* Het verzegelde zuigmondsysteem zorgt voor een hogere luchtsnelheid, voor een doeltreffende opname van stof/vuil uit de kleinste hoekjes en kieren.

Ergonomisch design, voor een allround comfortabele schoonmaakbeleving. Door het lagere zwaartepunt ligt de stofzuiger lichter in de hand en zorgt zo voor een gevoel van ‘moeiteloos schoonmaken’. Het dubbele handvat van de handstofzuiger staat garant voor een moeiteloos schoonmaken van andere c.q. hoger gelegen oppervlakken.

* ten opzichte van het vorige model CX7-2-45WM

5-staps luchtfiltratie Het 5-staps luchtfiltersysteem met filterklasse E10 verwijdert tot 99,99% ** van de fijne stofdeeltjes van > 1 μ .

** Getest volgens ISO16890

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online