AEG - Brochure Wellbeing & SDA - 2021-2 NL

AEG - QX8

23

Veelzijdig en krachtig, voor snel en grondig schoonmaken. De handstofzuiger en de accessoires in de stofzuiger zijn onmiddellijk binnen handbereik en dat maakt het bijzonder eenvoudig om afwisselend de vloer en andere c.q. moeilijker bereikbare plekken te zuigen.

Q X 8

QX8-2-PANI

QX8-2-PALR

– Shale Grey Metallic – 25,2V Lithium High Density – Gebruiksduur (max / min) : 14/53 min – Laadtijd (100%) : 4,5 u – Afneembare Fluffy PowerRoller met LED- verlichting aan de voorkant – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de hand-unit : Telescopische kieren- zuigmond, borsteltje, PETPRO PLUS turbo- zuigmond

– Satin White Metallic – 25,2V Lithium High Density – Gebruiksduur (max / min) : 14/53 min – Laadtijd (100%) : 4,5 u – Afneembare Fluffy PowerRoller met LED- verlichting aan de voorkant – Oplaadstation op de grond te plaatsen – Meegeleverde accessoires te bevestigen aan de hand-unit : Telescopische kierenzuigmond, borsteltje, BEDPROPOWER PLUS turbozuigmond, zachte borstel

De NIEUWE PETPRO PLUS-zuigmond verwijdert dierenharen, stof en ander vuil op grondige wijze uit meubelstoffen. De QuickClean-functie zorgt bovendien voor het moeiteloos schoonmaken van de borstelrol, want dankzij het duw-en-trek-design kunnen haren gemakkelijk worden ontward en verwijderd (ook apart verkrijgbaar als accessoire voor de andere QX9-8-7-6 modellen : AZE138).

De NIEUWE BEDPROPOWER™ PLUS- zuigmond verwijdert stof en vuil op grondige wijze uit bedden en meubels (ook apart verkrijgbaar als accessoire voor de andere QX9-8-7-6 modellen: AZE139). De unieke QuickCleanfunctie zorgt voor het moeiteloos schoonmaken van de borstelrol, want dankzij het duw-en-trek-design kunnen haren gemakkelijk worden ontward en verwijderd.

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online