AEG - Brochure Wellbeing & SDA - 2021-2 NL

AX9 “360” FILTERS Elk huis is anders. Daarom hebben we filters ontwikkeld die perfect zijn afgestemd op specifieke situaties op het gebied van lucht binnenshuis. We willen u een beleving bieden die meer inhoudt dan alleen het filteren van lucht, we willen u het gevoel geven van een huis met frisse lucht, een gevoel van welzijn en comfort, zoals u dit wenst te beleven.

360 filtratietechnologie Voor de 360 Filters gebruiken we de nieuwste filtratietechnologie. Het unieke, voorgevulde filter biedt een bijzonder doeltreffende barrière die tot 99,5% van alle microscopisch kleine deeltjes, ook deeltjes van amper 0,3 micron, opvangt. Het ronde filter heeft een enorm oppervlak en dat betekent niet alleen een grotere capaciteit en een langere levensduur, maar staat ook garant voor een uitzonderlijk hoog volume luchtcirculatie.

Bescherming tegen bacteriën Om een gezondere thuisomgeving te kunnen creëren, is bescherming tegen door de lucht gedragen bacteriën van essentieel belang. 360 Filters bevatten een doeltreffende, antibacteriële werkstof die bacterie-enzymen op celniveau neutraliseert, waardoor tot 99,9% van alle bacteriën in huis worden geëlimineerd en verdere verspreiding van bacteriën wordt voorkomen. Slimme filters Ieder 360 Filter is uitgerust met een smart-tag die de blootstelling aan fijne deeltjes meet en de resterende levensduur van het filter registreert. De app geeft aan wanneer het tijd is om het filter te vervangen, zo weet u absoluut zeker dat u een filter pas vervangt wanneer dit helemaal vol is.

REFERENTIE FILTERS

FUNCTIES

Voor een optimale filtering van de lucht binnenshuis. 360 Filters garanderen een uitzonderlijke absorptie van geuren en gassen. Vluchtige organische stoffen die verantwoordelijk zijn voor geuren van huisdieren, huisvuil, koken en/of huishoudelijke chemi- caliën worden opgevangen en vastgehouden. Stuifmeel in de lucht binnenshuis wordt snel verminderd en geneutraliseerd. Het speciale design van dit filter vangt ruim 99% van de door de lucht gedragen stuifmeeldeeltjes op. Daardoor ver- oorzaakt het vervangen van het filter geen allergische reacties. Opvangen en vasthouden van onaangename geurtjes, voor- goed. Dankzij de grote hoeveelheid geavanceerde actieve koolstof, absorbeert het FRESH360-filter alle vluchtige organische stoffen en schadelijke gassen die onaangename geuren veroorzaken, zoals rook of kookgeuren, schadelijke chemicaliën (formaldehyde, acetal- dehyde en benzeen). Bescherm uw gezin tegen bacteriën en virussen. CARE360-filters zijn voorzien van een geavanceerde Antiviral Pro die is getest om 99,9% van de virussen * te desactiveren, zodat ze niet opnieuw de lucht in uw huis binnendringen en degenen die het belangrijkst zijn, beschermen.

BREEZE360 COMPLETE AIR FILTER

Filter 400 AFDBRZ4

Filter 600 AFDBRZ6

BREATHE360 POLLEN PROTECT FILTER

Filter 400 AFDBTH4

Filter 600 AFDBTH6

FRESH360 ODOUR PROTECT FILTER

Filter 400 AFDFRH4

Filter 600 AFDFRH6

CARE360 ULTIMATE PROTECT FILTER

Filter 400 AFDCAR4

Filter 600 AFDCAR6

* Getest op ISO18184-2019 (A/PR8/34 H1N1 & HcoV-229E)

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online