AEG - Brochure Wellbeing & SDA - 2021-2 NL

AX7 & AX5 FILTERS Het krachtige, uit vijf stappen bestaande luchtzuiveringssysteem (AX7) vangt tot 99,95% van de deeltjes van 0,1 micrometer * en tot 92% van de meeste soorten vluchtige organische gassen (VOC) op en houdt ze vast. * Gebaseerd op tests volgens de normen GB/T 14295-2008, GB/T 18801-2015 uitgevoerd in 2020 door een extern testinstituut.

Reactieve technologie voor een volledige omgevingsbeheersing. Reactieve technologie zorgt voor een continue meting van de luchtkwaliteit en past het benodigde zuiverende debiet vervolgens automatisch aan, zo bent u altijd verzekerd van een gezonde thuisomgeving. Smart filters Ieder filter is uitgerust met een smart- tag die blootstelling aan fijne deeltjes meet en de resterende levensduur van het filter registreert. De AEG Wellbeing app meldt wanneer het filter vervangen moet worden.

REFERENTIE

FUNCTIE

BREEZE COMPLETE AIR+ODOUR PROTECT FILTER

Voor een optimale filtering van de lucht binnenshuis. Het BREEZE complete air filter heeft een antibacteriële coating die de bacterie-enzymen op celniveau neutraliseert. Hierdoor wordt 99,9% van de bacteriën, die veelvuldig in een thuisomgeving voorkomen, geneutraliseerd en wordt verdere verspreiding hievan voorkomen. Inclusief actieve koolstoffilter met kokosvezel : zorgt voor een uitzonderlijke absorptie van geuren en gassen. Stuifmeel in de lucht binnenshuis wordt snel verminderd en geneutraliseerd. Het BREATHE Pollen Protect Filter werd speciaal ontwikkeld om door de lucht gedragen stuifmeeldeeltjes te filteren. Omdat de opgevangen deeltjes vervolgens worden geneutraliseerd, treden er ook geen allergische reacties op bij het vervangen van het filter. Ook voorzien van een antibacteriële coating die de bacterie-enzymen op celniveau neutraliseert : 99,9% van de bacteriën worden geneutraliseerd. Opvangen en vasthouden van onaangename geurtjes, voorgoed. Het FRESH Odour Protect Filter bevat een groot volume geavanceerde actieve koolstof met kokosvezel en dat zorgt voor een uitzonderlijk doeltreffende absorptie van geuren en gassen die we doorgaans in een thuisomge- ving aantreffen. Vluchtige organische stoffen die verantwoordelijk zijn voor geuren van huisdieren, huisvuil, koken en/of huishoudelijke chemicaliën worden opgevangen en vastgehouden, wat ervoor zorgt dat de lucht binnenshuis langer fris blijft. Bescherm uw gezin tegen bacteriën en virussen. Dankzij de unieke en geteste materialen van de CARE Ultimate Protect Filter wordt 99,9% van de door de lucht gedragen virussen * gefilterd en vervolgens geneutraliseerd, waardoor ze niet opnieuw in de lucht bij u thuis terecht kunnen komen. 99,97% van de irriterende stoffen van 0,3 micrometer ( μ m) en ook stofdeeltjes van amper 0,1 micrometer ( μ m) worden gefilterd. Ook voorzien van een antibacteriële coating die de bacte- rie-enzymen op celniveau neutraliseert : 99,9% van de bacteriën worden geneutraliseerd.

AFWBRZ3

BREATHE POLLEN PROTECT FILTER

AFWBTH3

FRESH ODOUR PROTECT FILTER

AFWFRH3

CARE ULTIMATE PROTECT FILTER

AFWCAR3

* Getest voor het Influenza A-virus H1N1 (A/PR/8/34) volgens de norm ISO 18184: 2014 (E)

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online