AEG - Brochure Wellbeing & SDA - 2021-2 NL

R X 9 | 3D V I S I O N EINDELOOS SCHOON

‘s Werelds eerste robotstofzuiger die een nieuwe dimensie toevoegt aan doeltreffend schoon. De robot maakt uw huis niet alleen tot in perfectie, maar ook tot in de kleinste, en moeilijkst

bereikbare hoekjes schoon. Dankzij de ongeëvenaard

geavanceerde technologie werkt de stofzuiger autonoom. Met de RX9 app bepaalt u op afstand welke delen van uw huis de RX9.2 moet zuigen en wanneer.

De geavanceerde navigatie met 3D-mapping brengt uw huis intelli- gent in kaart, van boven naar bene- den, van muur tot muur. Het innova- tieve systeem met 3D-visie detecteert obstakels en past het traject van de robot daaraan moeiteloos aan - voor een ongeëvenaard schoon huis.

Een schoon huis, op ieder moment. De RX9 wordt bediend met behulp van een mobiele app en dat betekent dat u de stofzuiger op ieder moment en vanaf iedere willekeurige plek aan het werkt kunt zetten. Maar u kunt er ook voor kiezen om de werktijden van de RX9 vooraf in te stellen. Thuis zijn is niet nodig, uw RX9 gaat op het ingestelde moment voor u aan de slag.

De exclusieve Trinity Shape en de krachtige AEG AirExtreme-techno- logie werden speciaal ontwikkeld om ook het vuil uit de smalste kieren en spleten op te zuigen. De robot slaat geen centimeter over, komt in de kleinste hoekjes en zuigt ook onder meubels.

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online