Gruppetto SYKKELSPORT 35-2020

Tubolight Road 28" Dekkinnlegg 21mm

Vi har testet TUBOLIGHT på tubeless landeveisdekk en stund. Etter et par uker fikk jeg en punktering ca en mill hjemmefra og fikk da testet hvordan innlegget virker. Tubolight får du til nær sagt alle dekk/sykkeltyper bortsett fra fatbike. Det spesialutviklede PE-materialet absorberer ikke væske og holder da samme form og vekt hele tiden. Tilbake til punkteringen, og det var da jeg merket hvor smart det var. For det første slo ikke felgen ned i asfalten, og dekket holdt seg på felgen. Og ikke minst jeg kunne sykle rolig hjemover, ikke raskt, men veldig mye bedre enn å trille sykkelen. Når dekket holder seg på felgen er også sjansen for å velte/skli på asfalten mye mindre.

Tubolight Road 28" Kompatibilitet: alle tubeless road hjul og dekk, uansett merke PE-sammensatt skum Vekt 22 gram (par) Pris 699,- (par)

Solbrillene sitter meget godt på nesen. Neseklypa kan forøvrig stilles til passe bredde. Ønsker du å tilpasse dem til hjelmfargen er det greit at de kommer i 12 forskjellige farger. Det medfølger både gule og klare glass i boksen. Det er kvalitetsbriller, og det merkes under bruk. De sitter godt. Når du vet at det er Zeiss som leverer glas- sene er det ikke så overraskende at glasset oppleves som meget klart og godt. Pris 1.699,- KOO Open Solbriller

# 35 GRUPPETTO 93

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease