Brochure in-lite - NO - 2019

T H E B O O K O F I N - L I T E

V Å R 2 0 1 9

skaper unike utemiljøer

IN-LITE LAB. Self Portrait of a Dreamer 22

HALO SERIE Høyverdige & luksuriøse vegglamper 64

WEDGE SLIM DARK En bred lysutstråling med stil 71

EVO SERIE Utenpåliggende lamper for kreativ bruk av lys 94

6

THE BOOK OF IN-LITE

INNHOLD

INTRODUKSJON / 20 ÅR IN-LITE

8

UTVIKLING & PRODUKSJON / DESIGNET I NEDERLAND

12

12 V IN-LITE SYSTEM / ENKELT & FLEKSIBELT

14

INNOVASJON / TRANSFORMATORER

16

SERVICE & GARANTI / FRA FORHANDLER TIL FORBRUKER

18

IN-LITE / & PARTNERE

20

IN-LITE LAB. / UNIK BRUK AV LYS

22

12 V IN-LITE SYSTEEM / ENKELT Å UTVIDE

24

LYS / GIR ATMOSFÆRE I HAGEN

28

BAKKESPOTTER / INTEGRATED

31

FRITTSTÅENDE LAMPER / SOLITARY

51

VEGGLAMPER / WALL

61

UTENDØRS SPOTLYS / SPOTS

83

UTENPÅLIGGENDE LAMPER / SURFACE

95

SYSTEM / SYSTEMDELER

101

TILBEHØR / TILBEHØR TIL LAMPER

107

INDEKS / PRODUKTER

114

7

INTRODUKSJON / 20 ÅR IN-LITE

i over 20 år mer enn et merke

in-lite er mer enn bare et merke som lager utebelysning. Vår bedrift har hatt en misjon. I over 20 år. Hver dag fra 1999 har et entusiastisk team arbeidet med å skape unike utemiljøer. Det gjør vi ved å utvikle vakker utebelysning av høy kvalitet, men fremfor alt ved å inspirere flest mulig andre og vise at belysning hører hjemme i alle utemiljøer. I de siste årene har denne utviklingen virkelig tatt av både i Nederland og i mange andre land. Stadig flere ser verdien av en vakker, grønn hage og er villig til å investere i den. De anser hagen som en forlengelse av huset og vil tilbringe mest mulig tid i den sammen med familie og venner. I tillegg til en fin stue ønsker man også et fint uterom. Da er det innlysende at lyset er et viktig element i uterommet. For med lys kan du få glede av to slags hager: en hage om dagen og en hage om natten.

IN-LITE HQ

8

THE BOOK OF IN-LITE

Det er for eksempel mulig å velge noen lamper rundt huset som alltid skal lyse for økt sikkerhet, mens én linje slås av ved sengetid og én linje bare slås på når man sitter ute i hagen. Det vil føre til et ytterligere redusert energiforbruk i hagen og til mindre lysforurensning samt lenger levetid på lampene. Lanseringen av SMART HUB-150 sørger også for at vi i årene som kommer kan innovere på andre områder. Vi introduserer nemlig et system for styring av lampene med en smarttelefon. Det vil omfatte mer enn bare å slå lampene på og av, og i fremtiden kan det utvides med flere muligheter. Det er viktig at styringen blir brukervennlig, og in-lite appen for SMART HUB-150 gjør dette mulig. Hos in-lite har vi et klart syn på fremtiden og hvilken vei vi vil utvikle oss. I løpet av de siste 20 årene har vi lært mye og denne kunnskapen tar vi daglig med oss i de nye produktene vi utvikler. Vi vil fortsette å fornye oss, inspirere og hjelpe kunder som ønsker å kjøpe belysning til sitt utemiljø.

Forbrukere i 2019 er blitt mer kritiske enn de var i 1999. Med rette. Vi blir stadig mer klar over at det kreves en innsats for å beskytte miljøet. Dette ansvaret tar vi som bedrift på alvor. I årene som har gått har vi tatt avskjed med lamper med halogenpærer. Vi har redusert andelen av plast i vår emballasje. Alle LED-ene i våre lamper er blitt enda mer bærekraftige og vi har utviklet nye, effektive transformatorer, med SMART HUB-150 som toppmodell. Med SMART HUB-150 lanserer vi ikke bare et stort teknologisk fremskritt, men også en transformator som på ulike måter sørger for et mer bærekraftig utemiljø. Denne transformatoren har tre linjer som kan styres separat (styres med en app for iOS og Android), slik at det blir enkelt for forbrukeren å betjene belysningen. Med den nye transformatoren er det ikke lenger nødvendig å la alle lampene lyse uavbrutt.

SMART HUB-150 Lampene kan styres med en smarttelefon

9

INTRODUKSJON / IN-LITE

PRINSENGRACHT AMSTERDAM

10

THE BOOK OF IN-LITE

11

UTVIKLING & PRODUKSJON / DESIGNET I NEDERLAND

maksimal fargeopplevelse

I over 20 år har in-lite utviklet sine egne lamper. På vår avdeling Product Development er et team hver dag opptatt med å tenke ut, utvikle og teste nye lamper og systemdeler. Til det brukes de beste materialene, slik som aluminium med høyverdig finish og kunststoffer med de beste egenskapene for utendørs bruk. Det gjør produktene fra in- lite svært motstandsdyktige overfor værinnflytelser som varme, kulde, regn og snø.

Vi bruker kun LED-er fra toppmerker. Disse LED-ene har de beste egenskapene for utendørs bruk. Det vil si lang levetid og høyt utbytte. Det viktigste er at LED-ene vi bruker i våre lamper har svært god fargegjengivelse. Det gjør at fargene, kontrastene og strukturene i hagen din gjengis vakrest mulig om kvelden. I over 20 år har vi samarbeidet tett med den samme partneren. Det har ført til avanserte, pålitelige og brukervennlige produkter som fremstilles i en forsvarlig omgivelse med gode arbeidsforhold. Sammen med dette teamet, eksterne designere fra inn- og utland og eksperter på områdene elektronikk og app-utvikling, arbeider vi iherdig med fremtidige løsninger for lys i utemiljøer. I årene som kommer vil det blant annet føre til nye utviklinger, ekstra funksjoner innen systemet og diverse nye løsninger sommuliggjør enda mer stemningsfull belysning av små, middels store og store utemiljøer.

12

THE BOOK OF IN-LITE

CRI >90 LED FRA IN-LITE

CRI <70

CRI 80

Corten look Lampene fra in-lite har standard en høyverdig FCBV-co- ating i fargene Rosé Silver, Dark og White. I tillegg til disse fargene tilbyr vi også en spesiell Corten look, for en spesiell effekt i hagen. Prosessen for å lage Corten look utføres i Nederland. Først gis de ubehandlede skjermene av aluminium et jernholdig belegg. Dette belegget inneholder små jern- deler som dekker overflaten etter pussing av skjermene. Deretter legges skjermene i et syrebad slik at oksydasjo- nen fremskyndes. Etter at skjermene har fått sin Corten look, blir de omhyggelig skylt slik at lampene nesten ikke smitter av og er ferdige til installering i hagen. Hvert Cor- ten-produkt er unikt og har sin egen utstråling. Lampene med Corten look har også vår garanti på 5 år.

Fargegjengivelse Lyskildens fargegjengivelse, eller CRI, er en viktig egenskap. CRI betyr Color Rendering Index og viser i hvilken grad en lyskilde kan gjengi alle fargene i fargespekteret. Hvis en lyskilde kan gjengi alle farger, og man derfor ser perfekte farger, har denne lyskilden en CRI på 100. Den maksimale CRI-verdien tilsvarer sollys, for om dagen ser vi alle farger best. Hos in-lite mener vi at alle LED-er i våre lamper skal ha en CRI på minst 90 for å oppnå den riktige fargeopplevelsen i hagen. Dette ble innført i 2018. Et livaktig, praktfullt belyst utemiljø er vårt mål, slik at hagen ser like vakker ut om kvelden som om dagen.

13

12 V IN-LITE SYSTEM / ENKELT & FLEKSBELT

Transformatoren er koblet til belysningen ved hjelp av en

lysfølsom sensor og eventuelt en timer. Støpselet til transformatoren kobles til strømnettet.

Transformator, lyssensor og stikkontakt

12 volt kabelen rulles ut fra transformatoren og langs

lampene. in-lite selger to typer kabel: Den tynne 14/2 kabelen og den tykke 10/2 kabelen. Når man bruker 14/2 kabelen er den maksimale kabellengden mellom transformatoren og en lampe 40 m. Hvis man bruker 10/2 kabelen er den maksimale avstanden 80 m. Vil du splitte kabelen for å lage en forgrening i hagen? Da bruker du en kabelskjøter (CC-2) og lager en delt kabelplan i en håndvending. OBS: Ved en forgrening må du også ta hensyn til den maksimale kabellengden mellom transformatoren og lampen. Kabelen kan ende på et vilkårlig sted og trenger ikke å danne et sluttet system. Enden av kabelen avsluttes med kabelhetter.

2

4

8

0 m

Kabelskjøter CC-2

Kabelskjøteren er valgfritt tilbehør. Et nyttig tilbehør for å splitte hovedkabelen.

14

THE BOOK OF IN-LITE

Lampe

Splitter

Forlengelseskabel

Easy-Lock

maks. 40 m / 80 m

Hver lampe har en kabel med en minikontakt som man kan forbinde med Easy-Lock som alltid medfølger. Easy-Lock kobler lampen med 12 volt kabelen. Når koblingen er ferdig begynner lampen å lyse. Hvis du ønsker å plassere lampen lenger unna med 12 volt kabelen, må du bruke en forlengelseskabel som du kobler til Easy-Lock. Forlengelseskabler (CBLEXT CORD) kan leveres i 3 lengder: 1 m, 2 m og 3 m. Hvis du vil begrense bruken av forlengelseskabler, kan du bruke en SPLITTER og koble to lamper til denne.

Easy-Lock

Easy-Lock

Easy-Lock

maks. 40 m / 80 m

Lampe

in-lite utebelysning er basert på 12 volt lavspenning og er derfor enkel og sikker å installere. Enhver hagegartner og praktisk anlagt forbruker kan foreta en lovlig installasjon av belysning fra in-lite på egenhånd, i motsetning til 230 volt lamper. Vil du flytte lampene på et senere tidspunkt? Ikke noe problem. Du løsner Easy-Lock fra kabelen og monterer den bare på et annet sted. Konstruksjonen til in-lite kabelen sørger for at det ikke oppstår kortslutning eller korrosjon. Slik kan du tilpasse den stemningsfulle belysningen av hagen din.

Hvis du vil vite mer om installasjon av in-lite systemet, kan du se på in-lite.com

15

INNOVASJON / TRANSFORMATORER

den nye standarden for styring

Innovasjon er en del av DNA-et til in-lite. Vi mener at innovasjon og fornyelse er nødvendig for å kunne fortsette å gi våre kunder merverdi. I 2019 tar vi et nytt skritt: Vi lanserer våre nye transformatorer HUB-50, HUB-100 og SMART HUB-150.

HUB-50 OG HUB-100 HUB-50 og HUB-100 er to nye transformatorer med forbedrede funksjoner. Transformatorene et utstyrt med en knapp med lyssignal, slik at man kan oppdage og unngå overbelastning eller feil installasjon. På denne måten kan du være sikker på at ditt system er riktig installert og da får du glede av det uten bekymringer. HUB-50 og HUB-100 er utstyrt med en berøringsskjerm for styring av hele systemet. Det er mulig å velge om belysningen alltid skal være på, eller om lampene slås på/av ved solnedgang og soloppgang. Transformatorene har også en timerfunksjon. I tillegg lanserer vi in-lite bevegelsessensor MOVE. MOVE aktiverer belysningen når bevegelse detekteres. Det sørger for mer sikkerhet rundt huset og lavere energiforbruk. Til HUB-50 og HUB-100 kan det standard kobles to linjer.

HUB-50 & HUB-100 Tilgjengelig fra mai 2019

16

Hus og bakside av slagfast plast.

Ny og moderne design.

Utstyrt med et lyssignal, slik at overbelastning eller feil installasjon kan detekteres og unngås.

Betjening med berøringsskjerm med tidsbryter, dag-/nattbryter og "motion detection".

2 kabelinnganger for in-lite jordkabler med en enkel Easy-Connect klikkobling. Lokk med magnetisk lukking.

Tilkobling for "motion detection" og lyssensor.

MOVE bevegelsessensor.

Nyutviklet lyssensor.

17

SMART HUB-150 Med SMART HUB-150 introduserer vi en ny standard for styring av belysning i utemiljøet. Denne nye smarte transformatoren styres med in-lite appen (som kan brukes til Android og iOS telefoner eller nettbrett fra for eksempel Samsung og Apple). BLUETOOTH LOW ENERGY Transformatoren tilkobles til telefonen eller nettbrettet ved hjelp av Bluetooth Low Energy. BLE er en ny og energieffektiv versjon av Bluetooth, mer brukervennlig og sikrere enn for eksempel WiFi. TRE LINJER SMART HUB-150 kan tilkobles lamper med totalt 150 VA. Ved hjelp av den praktiske Easy-Connect klikkoblingen er det enkelt å tilkoble tre linjer til transformatoren. Med én transformator kan det derfor skapes tre belysningssoner i hagen. Brukeren kan velge å slå én eller flere soner manuelt på/av, slå belysningen på ved solnedgang og av ved soloppgang, eller la belysningen være på i noen timer ved hjelp av timerfunksjonen.

INSTALLASJON Det er enkelt å installere SMART HUB- 150. Etter at transformatoren er festet og appen er lastet ned, er systemet klart for tilkobling. Appen gjenkjenner automatisk hvilke linjer som er i bruk. Belysningsprogrammene kan nå innstilles som "belysning permanent på/ av", "dusk till dawn" og "timerfunksjon". Vil du dele appen og dermed styringen av belysningen med ektefelle eller barn? Ved hjelp av Share-funksjonen kan en ekstra telefon raskt tilkobles.

DESIGN Designen på SMART HUB er omhyggelig

utformet. Designen på den nye transformatoren er moderne og

funksjonell, apparatet er attraktivt. Designen stopper selvsagt ikke på yttersiden. Det er også funnet smarte løsninger med hensyn til materialbruk, transformatoren er svært brukervennlig og har optimal beskyttelse.

SMART HUB-150 Tilgjengelig fra høsten 2019

THE BOOK OF IN-LITE

Hus av slagfast plast og bakside av aluminium.

Ny og moderne design.

Med avansert elektronikk, blant annet et astronomisk ur, slik at en lyssensor ikke er nødvendig.

Knapp med lyssignal, slik at overbelastning eller feil installasjon kan detekteres og unngås.

Lokk foran kabelinngangene.

230 V støpsel

3 kabelinnganger for in-lite jordkabler med en enkel Easy-Connect klikkobling.

SERVICE & GARANTI / FRA FORHANDLER TIL FORBRUKER

vi gir 5 års garanti

Hos in-lite er vi hver eneste dag opptatt av å forbedre vårt servicenivå. Dette gjør vi ved å ha en mest mulig nær og åpen kontakt med de ansatte hos in-lite forhandlerne, hagegartnere og forbrukere. Vi besvarer spørsmål, utarbeider lysplaner og gir hageproffer opplæring i bruk av in-lite produktene.

Har du et spørsmål, trenger du veiledning eller gjelder det et defekt produkt? Alle spørsmål som kommer inn på e-post eller telefon blir tatt på alvor. Vi er ikke fornøyde før du får ubekymret glede av din belysning! Hvis du vil benytte deg av garantien, kan du gjøre det gjennom gartneren eller forhandleren. Det er viktig at du kan vise kvitteringen eller fakturaen. Ta godt vare på den!

18

THE BOOK OF IN-LITE

OBS! Vi anbefaler at du ikke kombinerer in-lite belysningen med andre merker lamper, kabler eller transformatorer. Da kan vi ikke lenger garantere funksjonen til våre produkter og garantiordningen forfaller.

For å gi deg enda raskere hjelp, anbefaler vi at du besøker vårt nettsted og registrerer det du har kjøpt.

Hvis du har et produkt som blir defekt i garantiperioden, reparerer vi det for deg. Hvis det viser seg at produktet ikke kan repareres, mottar du et nytt eksemplar fra oss. Hvis modellen ikke kan leveres lenger, tilbyr vi selvsagt et egnet alternativ. Vi sørger i alle fall for at du kan glede deg over belysningen igjen så raskt sommulig.

For detaljert informasjon om vår garantiordning, se in-lite.no/garanti-reparasjoner

19

IN-LITE / & PARTNERE

in-lite & Partnere in-lite & Partnere

I årenes løp har vi opparbeidet sterke bånd med in-lite forhandlerne. De ansatte i butikkene kan med entusiasme og glede fortelle deg om belysningen, systemet og den omfattende garantiordningen til in-lite. Noen forhandlere har spesielt anlagte natthager hvor du kan se hva lys tilfører utemiljøet. Vil du se hvor din nærmeste forhandler befinne? Da kan du gå til in-lite.no/salgssteder

Våre produkter selges i omtrent 20 land i Europa og Nord-Amerika. Blant annet Nederland, Canada, USA, Tyskland og Norge, men også i ulike land i Øst- og Sør- Europa. I alle disse landene selges in-lite gjennom et utvalgt forhandlernett som sikrer kvaliteten. Dette er bedrifter som selger både til forbrukere og hageproffer; blant annet steinlegning, levegger og dreneringsmateriell som brukes når man skal anlegge en hage.

20

THE BOOK OF IN-LITE

Proffer in-lite belysning er et utpreget produkt for hageproffer, slik som hagegartnere og hagedesignere. Sortimentet til in-lite består av lamper som gir praktiske løsninger, slik at hageproffen enkelt kan lyssette en hage på en stemningsfull måte. Dessuten er det mulig å ta med det eksisterende in-lite systemet når det skal anlegges en ny hage eller ved oppgradering av en eksisterende hage. I årenes løp har en svært stor gruppe med anleggsgartnere og hagedesignere blitt kjent med våre produkter. De installerer in-lite som standard i hagene de anlegger.

21

IN-LITE LAB. / UNIK BRUK AV LYS

RIJKSMUSEUM AMSTERDAM

I 2018 sørget in-lite lab. i samarbeid med IGuzzini for lyssettingen av kunstverket “Self Portrait of a Dreamer” av Joseph Klibansky. Dette kunstverket er ca. 15 m høyt og stod i sommer foran Rijksmuseum i Amsterdam hvor det ble sett av mange tusen besøkende.

22

THE BOOK OF IN-LITE

Thijs og Vincent utgjør in-lite lab.

Hvis du er hagearkitekt eller har et unikt utemiljø som for eksempel en (tak)hage eller en (tak)terrasse til et hotell eller en restaurant, så må du ikke nøle med å ta kontakt med in-lite lab. for en kreativ lysløsning.

in-lite lab. søker hele tiden etter unike utendørsmiljøer og prosjekter der belysning kan brukes på en kreativ måte. Spesielle (tak)hager, terrasser og hotellhager hører til kategorien utendørs miljøer som in-lite lab. gjerne vil ta seg av. Til disse stedene lager vi unike 3D lysplaner hvor vi visualiserer en komplett lysløsning for utemiljøet. Hvis en standard lysløsning ikke kan brukes, kan det til og med innebære at vi utvikler en spesifikk lampe. Hos in-lite lab. tør vi å være annerledes og vi finner løsninger til alle slags behov.

For flere prosjekter og mer informasjon, se in-lite.no/in-lite-lab

23

12 V IN-LITE SYSTEM / ENKELT Å UTVIDE

ALTERNATIV 1 2 X SCOPE | 1 X ACE UP-DOWN DARK 100-230V CB-056/M | CBL-40 14/2

ALTERNATIV 2 2 X SCOPE | 1 X ACE UP-DOWN DARK 100-230V 2 X ACE DOWN DARK | 4 X MINI SCOPE | 2 X NERO | 2 X MINI SCOPE CB-056/M | CBL-40 14/2

Siden in-lite belysning er så sikker og enkel å installere, oppnår man en enestående fleksibilitet.

24

THE BOOK OF IN-LITE

ALTERNATIV 3 2 X SCOPE | 1 X ACE UP-DOWN DARK 100-230V | 2 X ACE DOWN DARK | 4 X MINI SCOPE 2 X NERO | 2 X MINI SCOPE | 6 X LIV LOW DARK | CB-056/M | CBL-40 14/2

Vil du oppgradere eller utvide din hagebelysning? Det lar seg gjøre! Det er enkelt å koble nye in-lite lamper til ditt eksisterende system, forutsatt at lampene som brukes ikke overstiger transformatorens effekt.

Se in-lite.no for mer informasjon og eksempler.

25

skaper unike utemiljøer

LYS / GIR ATMOSFÆRE I HAGEN

passende belysning til alle hageelementer

Sortimentet til in-lite består av fem kategorier; bakkespotter, frittstående lamper, vegglamper, utendørs spotlys og utenpåliggende lamper. Ved å bruke en kombinasjon av lamper fra disse kategoriene, kan ethvert utemiljø gis en perfekt, stemningsfull belysning. Hvilken lampe kan du bruke for å belyse de ulike elementene? Dette spørsmålet hjelper vi deg gjerne med.

På de neste sidene ser du hele sortimentet til in-lite. Ved hvert produkt vises et stemningsbilde, et produktbilde, en forklarende tekst og den nødvendige tekniske informasjonen, slik at du får et godt inntrykk av produktet. Vi har fordelt produktoversikten i kategorier slik at du enkelt kan velge produkter til din hage. Vil du se hvilken lampe som er egnet til de ulike hageelementene (slik som levegg, tre eller busk)? Da gir følgende oversikt nyttig informasjon. For hvert element i hagen viser vi hvilke lamper som passer best. Ønsker du hjelp med å velge de riktige produktene til din hage? Da kan du sende en e-post etter ringe med en av våre medarbeidere, og vi hjelper deg gjerne.

Se in-lite.no/product-advisor for flere anvendelser.

TIPS: Leter du etter et spesifikt produkt? Se indeksen bakerst i denne brosjyren.

28

THE BOOK OF IN-LITE

TRE FLUX, side 43 / NERO, side 44 / BIG NERO, side 45 / MINI SCOPE, side 85 / SCOPE, side 86 / BIG SCOPE, side 87 / BIG SCOPE NARROW, side 89 TERRASSE PUCK, side 32 / PUCK 22, side 33 / FUSION 22, side 34 / FUSION 22 RVS, side 35 /

PAVILJONG ACE DOWN, side 63 / ACE UP-DOWN, side 64 / HALO DOWN DARK, side 66 / HALO UP-DOWN DARK, side 67 / WEDGE, side 72 / BIG CUBID, side 77 / BLINK, side 78 / EVO DOWN DARK, side 80 / MINI SCOPE, side 85 / MINI SCOPE CEILING, side 99

DAM SUB, side 93

FUSION, side 36 / HYVE 22, side 40 / HYVE 22 RVS, side 41 / HYVE, side 42 / DB LED, side 46 / EVO GROUND 300 DARK, side 49

HUS FLUX, side 43 / NERO, side 44 / BIG NERO, side 45 / ACE UP-DOWN 100-230V, side 65 / HALO DOWN DARK 100-230V, side 68 / HALO UP-DOWN 100-230V, side 69 / LIV WALL, side 79 / EVO DOWN DARK 100-230V, side 81 HEKK HYVE, side 40 / FLUX, side 43 / SENTINA 150x150, side 47 / EVO GROUND 300 DARK, side 49 PERGOLA ACE DOWN, side 63 / ACE UP-DOWN, side 64 / HALO DOWN DARK, side 66 / HALO UP-DOWN DARK, side 67 / BIG CUBID, side 77 / MINI SCOPE, side 85 / MINI SCOPE CEILING, side 99 TRAPP PUCK, side 32 / PUCK 22, side 33 / FUSION 22, side 34 / FUSION 22 RVS, side 35 /

LEVEGG / VEGG ACE DOWN, side 63 / ACE UP-DOWN, side 64 / HALO DOWN DARK, side 66 / HALO UP-DOWN DARK, side 67 / WEDGE, side 72 / BIG CUBID, side 77 / BLINK, side 78 / EVO DOWN DARK, side 80 / MINI SCOPE, side 85 KANTBED LIV, side 54 / LIV LOW, side 55 / ACE HIGH, side 58 / MINI SCOPE, side 85 / MINI SCOPE DUO, side 92 GANGSTI PUCK, side 32 / PUCK 22, side 33 / FUSION 22, side 34 / FUSION 22 RVS, side 35 / FUSION, side 36 / DB LED, side 46 / EVO GROUND 300 DARK, side 49 / EVO DARK, side 52 / EVO LOW DARK, side 53 / ACE HIGH, side 58 / ACE, side 59 OPPKJØRSEL PUCK, side 32 / PUCK 22, side 33 / FUSION 22, side 34 / FUSION 22 RVS, side 35 / FUSION, side 36 / HYVE 22, side 40 / HYVE 22 RVS, side 41 / HYVE, side 42 / DB LED, side 46 / EVO GROUND 300 DARK, side 49 / EVO DARK, side 52 / EVO LOW DARK, side 53 / ACE, side 59

FUSION, side 36 / HYVE 22, side 40 / HYVE 22 RVS, side 41 / HYVE, side 42 / WEDGE SLIM DARK, side 73 / MINI WEDGE, side 74 / CUBID, side 76 /

EVO HYDE 550 DARK , side 96 / EVO HYDE 180 DARK , side 97

29

30

THE BOOK OF IN-LITE

BAKKESPOTTER / INTEGRATED

PUCK & PUCK 22

32 - 33

FUSION 22 & FUSION 22 RVS

34 - 35

FUSION

36 - 37

HYVE 22 & HYVE 22 RVS

40 - 41

HYVE & FLUX

42 - 43

NERO & BIG NERO

44 - 45

DB-LED (WW) & SENTINA 150X150

46 - 47

EVO GROUND 300 DARK

49

31

PUCK

PUCK er et nytt integrert in-lite konsept og er utviklet spesielt for bruk som orienteringsbelysning. Denne lampen har derfor et ekstra tydelig lysmønster. PUCK har en anodisert kappe av aluminium i en varm sølvfarge (PUCK) og mørkegrått (PUCK DARK). Lyset er subtilt og rundtlysende og lysvinkelen på 180 grader er perfekt som indikasjon langs en bred oppkjørsel, gangsti, trelem eller brygge. Siden lyset stråler ut på sidene er det synlig på lang avstand uten at det blender.

NY

B

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 1,50 W / Installasjonsverdi: 2,50 VA / Fargetemperatur: 2900 K / CRI: 96 / Net luminous flux: 11 lm / Luminous efficacy: 7 lm/W / Dimbar: nei / Kan kjøres over: ja / IP-klasse: IP67

Ø 86 mm

180°

0,25 m

Ø 60 mm

Rosé Silver Dark

32

THE BOOK OF IN-LITE

PUCK 22

PUCK 22 er en mindre versjon av PUCK, med en montasjediameter på 22 mm og gir en subtil, diffus lyseffekt. PUCK 22 har en montasjediameter på 22 mm og en kappe med finish i anodisert aluminium. Lyset er subtilt og rundtlysende og lysvinkelen på 180 grader er perfekt sommarkeringsbelysning i en oppkjørsel, gangsti, trelem eller brygge. Siden lyset stråler ut på sidene er det synlig på lang avstand uten at det blender.

NY

B

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 0,60 W / Installasjonsverdi: 0,60 VA / Fargetemperatur: 2900 K / CRI: 96 / Net luminous flux: 3 lm / Luminous efficacy: 5 lm/W / Dimbar: nei / Kan kjøres over: ja / IP-klasse: IP67

Ø 35 mm

180°

0,25 m

Ø 22 mm

Rosé Silver Dark

33

FUSION 22

Med mini bakkespotten FUSION 22 får du et mykt, stemningsfullt lys i en gangsti eller terrasse. Egner seg ypperlig til montering i et vilkårlig mønster, slik at du kan skape en stjernesti eller stjernehimmel. Hvis du heller vil ha rene linjer i utemiljøet, kan du montere FUSION 22 langs en gangsti eller terrasse. Ved montering i treverk anbefaler vi å bruke versjonen med ring i rustfritt stål: FUSION 22 RVS.

0,25 m

A

Energimerking:

96°

Spenning: 12 V / Effekt: 0,20 W / Installasjonsverdi: 0,20 VA / Fargetemperatur: 2750 K / CRI: 93 / Net luminous flux: 1 lm / Luminous efficacy: 5 lm/W / Dimbar: nei / Kan kjøres over: ja / IP-klasse: IP67

ø 22 mm

34

THE BOOK OF IN-LITE

FUSION 22 RVS

FUSION 22 RVS kan monteres i ulike typer materialer. Ringen i rustfritt stål gir lampen et stilig utseende og den egner seg svært godt til montering i for eksempel trelemmer. Det myke lyset blender ikke, og derfor egner denne lampen seg ypperlig til montering i synsfeltet.

0,25 m

A

Energimerking:

97°

Spenning: 12 V / Effekt: 0,20 W / Installasjonsverdi: 0,20 VA / Fargetemperatur: 2750 K / CRI: 94 / Net luminous flux: 1 lm / Luminous efficacy: 5 lm/W / Dimbar: nei / Kan kjøres over: ja / IP-klasse: IP67

ø 28 mm

ø 22 mm

35

FUSION

Med FUSION oppgraderer du ditt utemiljø med integrert belysning som er myk og stemningsfull. FUSION kan monteres i et lekent mønster i en gangsti eller terrasse eller brukes for å markere konturene. Lyset blender ikke, så det er bare å bruke fantasien. For å oppnå en ekstra kreativ effekt, kan du kombinere FUSION med den mindre FUSION 22 RVS.

1 m

A

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 0,90 W / Installasjonsverdi: 1,00 VA / Fargetemperatur: 2650 K / CRI: 93 / Net luminous flux: 16 lm / Luminous efficacy: 18 lm/W / Dimbar: nei / Kan kjøres over: ja / IP-klasse: IP67

105°

ø 68 mm

ø 60 mm

36

THE BOOK OF IN-LITE

FUSION / DET MYKESTE LYSET

FUSION, det mykeste lyset fra in-lite

Med produktene fra FUSION-serien kan du være sikker på at din terrasse, gangsti eller trapp blir et syn for øyet. Bakkespotter fra denne serien gir et varmt, mykt lys slik at de kan brukes på nesten alle steder i hagen. Hvis du liker rene linjer, er det vakkert å plassere FUSION langs en terrasse eller gangsti. Hvis du ønsker en leken effekt kan du for eksempel velge å bruke FUSION 22 eller FUSION 22 RVS i en stjernesti. Hvis du ønsker noe unikt i ditt utemiljø, kan du bruke en kombinasjon av forskjellige størrelser som er tilpasset din smak og hage. FUSION, FUSION 22 og FUSION 22 RVS har alle en diffus linse, slik at lyset ikke blender. Disse produktene kan fint kombineres med lamper fra de andre kategoriene, for eksempel LIV, BLINK og MINI SCOPE.

Ved hjelp av fire produkter kan du enkelt lage en stemningsfull helhet, hvor ulike lysretninger og lysstyrker sørger for en flott effekt. Alle in-lite bakkespotter med en diameter på 60 mm og 22 mm, og derfor også lampene i FUSION-serie, kan enkelt brukes i GeoCeramica ® heller. Disse hellene kan bestilles med ferdigboret hull i forskjellige posisjoner hos alle forhandlere av GeoCeramica ® . Det gjør det mye enklere å bruke bakkespotter i keramiske heller. Hvis du vil se alle mulighetene med produktene i FUSION-serien, kan du besøke Product Advisor på in-lite.no/product-advisor og kanskje er denne typen bakkespott en perfekt lampe til din hage.

37

I DETALJ / LA DEG INSPIRERE

ROERMOND

38

THE BOOK OF IN-LITE

RESTAURANT ONE er virkelig et sted hvor du bør spise hvis du er i Roermond. Restauranten er belønnet med en Michelin-stjerne og det merker man på alt. Maten er perfekt, interiøret har atmosfære og terrassen er belyst med FUSION, FUSION 22 RVS og ACE UP-DOWN DARK 100-230V. En fin kombinasjon av vegglamper og integrert belysning

39

HYVE 22

HYVE 22 gir et iøynefallende, men stemningsfullt lysmønster og passer fint til gangstier, terrasser og oppkjørsler. Den subtile lampen har en diameter på 22 mm og om dagen er den nesten ikke synlig i underlaget den monteres i. Ved montering i treverk anbefaler vi å bruke versjonen med ring i rustfritt stål: HYVE 22 RVS.

0,50 m

A +

Energimerking:

60°

Spenning: 12 V / Effekt: 0,20 W / Installasjonsverdi: 0,20 VA / Fargetemperatur: 3100 K / CRI: 93 / Net luminous flux: 2 lm / Luminous efficacy: 10 lm/W / Dimbar: nei / Kan kjøres over: ja / IP-klasse: IP67

ø 22 mm

40

THE BOOK OF IN-LITE

HYVE 22 RVS

Vil du at HYVE 22 også er synlig om dagen? Da velger du HYVE 22 RVS. Ringen i rustfritt stål sørger for at denne subtile lampen også blir lagt merke til om dagen. Om kvelden sørger HYVE 22 RVS for at din gangsti, terrasse eller oppkjørsel blir synlig med et tydelig lys som ikke blender.

0,5 m

A +

Energimerking:

58°

Spenning: 12 V / Effekt: 0,20 W / Installasjonsverdi: 0,20 VA / Fargetemperatur: 3000 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 2 lm / Luminous efficacy: 10 lm/W / Dimbar: nei / Kan kjøres over: ja / IP-klasse: IP67

ø 28 mm

ø 22 mm

41

HYVE

Ønsker du mye lys, som ikke blender? Da er HYVE de riktige valget. Alle HYVE lampene har en linse med bikakestruktur slik at lyset er klart, men ikke blender. Denne lampen egner seg svært godt til oppkjørsler og til markering av brede gangstier og store terrasser. HYVE passer også godt under en lav hekk. Kombiner HYVE og HYVE 22 RVS for å oppnå en spesiell effekt.

1 m

A

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 0,80 W / Installasjonsverdi: 0,80 VA / Fargetemperatur: 3000 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 17 lm / Luminous efficacy: 21 lm/W / Dimbar: nei / Kan kjøres over: ja / IP-klasse: IP67

74°

ø 68 mm

ø 60 mm

42

THE BOOK OF IN-LITE

FLUX

FLUX er konstruert for belysning av inntil 3 meter høye gjenstander fra bakken. Lampen gir en samlet lysstråle med en smal lysvinkel og høy intensitet. OBS: FLUX har en kraftig lysstråle og skal derfor ikke brukes slik at man kan se rett inn i den. Bakkespotten er svært godt egnet til belysning av trær, høye hekker og fasader. FLUX kan bl.a. brukes i steinlegning, treverk og singel.

3 m

A ++

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 1,50 W / Installasjonsverdi: 2,50 VA / Fargetemperatur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 99 lm / Luminous efficacy: 66 lm/W / Dimbar: nei / Kan kjøres over: ja / IP-klasse: IP67

24°

ø 68 mm

ø 60 mm

43

NERO

NERO er en robust bakkespott som enkelt kan belyse trær og fasader til ca. 6 meter. Denne lampen kan graves ned i bakken eller bygges inn i ulike typer betongprodukter, naturstein og treverk. NERO plasseres under trekronen eller ca. 15 cm fra en fasade for å oppnå den beste effekten.

6,00 m

A +

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 3,50 W / Installasjonsverdi: 4,70 VA / Fargetemperatur: 3100 K / CRI: 93 / Net luminous flux: 201 lm / Luminous efficacy: 57 lm/W / Dimbar: nei / Kan kjøres over: nei / IP-klasse: IP67

26°

ø 128 mm

115 mm

44

THE BOOK OF IN-LITE

BIG NERO

Høye trær og fasader belyses uten problemer med BIG NERO. Denne robuste bakkespotten gir nemlig et spredt lys med stor lysrekkevidde. Lyskilden er justerbar slik at det er enkelt å rette lysstrålen mot gjenstanden som skal lyssettes. BIG NERO passer fint i utkanten av en stor trekrone eller et stykke unna en fasade. Det er enkelt å justere lyskilden for å oppnå den fineste lyseffekten. Denne lampen inneholder en "retrofit" LED-lampe som kan skiftes.

9,00 m

A

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 11,00 W / Installasjonsverdi: 11,80 VA / Fargetemperatur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 521 lm / Luminous efficacy: 47 lm/W / Dimbar: nei / Kan kjøres over: nei / IP-klasse: IP67

39°

ø 170 mm

121 mm

45

DB-LED (WW)

Denne mini bakkespotten gir et subtilt glitrende lys. DB-LED (WW) kan brukes langs oppkjørsler, gangstier og terrasser eller i trappevanger. Hvis du ønsker en liten bakkespott med mindre kraftig lys, kan du bruke produktene i FUSION- eller HYVE-serien.

1 m

A ++

Energimerking:

124°

Spenning: 12 V / Effekt: 0,50 W / Installasjonsverdi: 0,50 VA / Fargetemperatur: 2850 K / CRI: 94 / Net luminous flux: 25 lm / Luminous efficacy: 50 lm/W / Dimbar: nei / Kan kjøres over: ja / IP-klasse: IP67

ø 22 mm

46

THE BOOK OF IN-LITE

SENTINA 150X150

Denne firkantede bakkespotten har en lyskilde som er svakt vinklet og den er derfor svært egnet til belysning av hekker og fasader til en høyde på ca. 3 m. Lyskilden kan dessuten justeres litt slik at det er enkelt å oppnå det ønskede lysmønsteret. SENTINA 150x150 kan enkelt brukes i singel, bakken eller steinlegning.

A

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 3,00 W / Installasjonsverdi: 5,80 VA / Fargetemperatur: 3050 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 217 lm / Luminous efficacy: 72 lm/W / Dimbar: nei / Kan kjøres over: ja / IP-klasse: IP67

47

EVO SERIE / ARKITEKTONISK FORMGIVNING

stilrene former, premium kvalitet

Når man ser på produktene i EVO-serien, er den stilrene, arkitektoniske designen påfallende. Disse lampene passer perfekt til hager med rene linjer og høyverdige materialer. Med produktene i EVO- serien aksentueres lange gangstier, pussede murvegger gis liv og eksklusive innganger lyssettes.

Alle produktene i EVO-linjen har den nyeste og beste typen LED med den vakreste fargegjengivelsen. Dessuten har lampene en "diamond cut" linse som gir vakker og jevn spredning av lyset, og lampenes hus er anodiserte. Denne finishen gir lampene en høyverdig, premium look og beskytter dem optimalt mot vær og vind. Linjebelysningen fra EVO finnes som integrerte og frittstående lamper, vegglamper og utenpåliggende lamper.

48

THE BOOK OF IN-LITE

EVO GROUND 300 DARK

Ønsker du et flott linjespill i hagen? Da kan du bruke EVO GROUND 300 DARK i steinlegning, singel eller gress og i en håndvending får du et utemiljø med arkitektonisk linjebelysning. EVO GROUND 300 DARK har et høyverdig anodisert hus med en elegant utstråling. Kombiner den med andre lamper i EVO-serien for et ekstra stilrent resultat.

A +

Energimerking:

2,00 m

Spenning: 12 V / Effekt: 1,00 W / Installasjonsverdi: 1,00 VA / Fargetemperatur: 3000 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 39 lm / Luminous efficacy: 39 lm/W / Dimbar: nei / Kan kjøres over: ja / IP-klasse: IP67

89°

Dark

30 mm

49

50

THE BOOK OF IN-LITE

FRITTSTÅENDE LAMPER / SOLITARY

EVO DARK & EVO LOW DARK

52 - 53

LIV & LIV LOW

54 - 55

ACE HIGH & ACE

58 - 59

51

EVO DARK

Ønsker du et utemiljø med et blikkfang? Da er EVO DARK det rette produktet. Denne frittstående lampen har en stilren design og er laget av mørkegrå anodisert aluminium. Den høyverdige finishen gir lampen en ekstra luksuriøs utstråling. EVO DARK passer best hvis den plasseres ved en bred oppkjørsel eller gangsti. Lampen gir bred lysstråle til én side og blender ikke.

A

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 2,00 W / Installasjonsverdi: 2,10 VA / Fargetemperatur: 2950 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 76 lm / Luminous efficacy: 38 lm/W / Dimbar: nei / IP-klasse: IP55

2,50 m

120 mm

Dark

50 mm

52

THE BOOK OF IN-LITE

EVO LOW DARK

Setter du pris på stilrene lamper, men er EVO DARK litt for stor? Da kan du velge EVO LOW DARK. Denne lampen har den samme høyverdige finishen som alle de andre EVO-produktene; hus av mørkegrå anodisert aluminium og en "diamond cut" linse, slik at det oppstår et fint og bredt lysmønster. EVO LOW DARK blender ikke og passer langs en gangsti eller en oppkjørsel.

A

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 2,00 W / Installasjonsverdi: 2,10 VA / Fargetemperatur: 2950 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 79 lm / Luminous efficacy: 40 lm/W / Dimbar: nei / IP-klasse: IP55

2,50 m

Dark

50 mm

53

LIV

Den frittstående lampen LIV er rundtlysende og gir varmhvitt stemningslys. Lampen passer svært godt mellom plantene i en rabatt, langs en gangsti eller terrasse. For å oppnå finest mulig resultat, anbefaler vi å bruke LIV blant planter med en høyde på ca. 50 til 60 cm. På denne måten skinner lyset direkte på planten og man oppnår den mest stemningsfulle effekten.

A +

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 1,50 W / Installasjonsverdi: 2,50 VA / Fargetemperatur: 2750 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 60 lm / Luminous efficacy: 40 lm/W / Dimbar: nei / IP-klasse: IP55

Rosé Silver Dark White Corten

Ø67 mm

54

THE BOOK OF IN-LITE

LIV LOW

LIV LOW er den lavere varianten av den frittstående lampen LIV. LIV LOW gir rundtlysende stemningslys og passer mellom planter, langs en gangsti eller terrasse. Bruk LIV LOW til belysning av lavere vekster, for eksempel lavt prydgress eller stauder med en høyde opptil ca. 30 cm. Hvis du har ulike plantehøyder i hagen din, kan du kombinere LIV og LIV LOW for å oppnå det fineste resultatet.

A +

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 1,50 W / Installasjonsverdi: 2,50 VA / Fargetemperatur: 2750 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 60 lm / Luminous efficacy: 40 lm/W / Dimbar: nei / IP-klasse: IP55

Rosé Silver Dark White Corten

Ø67 mm

55

I DETALJ / LA DEG INSPIRERE

56

THE BOOK OF IN-LITE

En hage med god belysning er ideelt når du vil slappe av eller ta et godt glass med familie og venner. Fra huset gir det også en stemningsfull utsikt, du får nærmest en forlengelse av stua. Fra sofaen eller lenestolen kan du se den vakre hagen din.

57

ACE HIGH

ACE HIGH er egnet til plassering mellom planter med en høyde på ca. 45 til 50 cm. Siden lyskilden befinner seg på lampens overside, blir plantene belyst både på forsiden og baksiden av lampen. Hvis plantene er høyere, kan lampen flyttes lenger mot siden av rabatten slik at både plantene og den tilgrensende gangstien eller terrassen blir stemningsfullt belyst. Lyskilden kan vris ca. 10 grader slik at lysmønsteret kan forandres slik du vil.

NY

90°

3,50 m

A

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 3,00 W / Installasjonsverdi: 5,30 VA / Fargetemperatur: 3000 K / CRI: 94 / Net luminous flux: 85 lm / Luminous efficacy: 28 lm/W / Dimbar: nei / IP-klasse: IP55

Rosé Silver Dark White Corten

58

THE BOOK OF IN-LITE

ACE

Den kompakte ACE belyser enkelt smale til svært brede oppkjørsler og gangstier. Det kan gjøres på forskjellige måter: Plasser ACE enten på den ene siden av en oppkjørsel eller gangsti, på to sider jevnt overfor hverandre, eller annenhver gang på hver side. Siden lyskilden til ACE kan skråstilles, er det enkelt å lage det lysmønsteret man ønsker. ACE lar seg perfekt kombinere med andre produkter i ACE-serien og kan leveres i fire farger: Rosé Silver, Dark, White og Corten.

A +

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 3,00 W / Installasjonsverdi: 5,30 VA / Fargetemperatur: 3000 K / CRI: 91 / Net luminous flux: 173 lm / Luminous efficacy: 58 lm/W / Dimbar: nei / IP-klasse: IP55

63°

3,50 m

Rosé Silver Dark White Corten

86 mm

59

60

THE BOOK OF IN-LITE

VEGGLAMPER / WALL

ACE DOWN 63 ACE UP-DOWN & ACE UP-DOWN 100-230V 64 - 65 HALO DOWN DARK & HALO UP-DOWN DARK 66 - 67

HALO DOWN DARK 100-230V & HALO UP-DOWN DARK 100-230V

68 - 69

WEDGE & WEDGE SLIM DARK

72 - 73

MINI WEDGE DARK

74

CUBID & BIG CUBID

76 - 77

BLINK & LIV WALL

78 - 79

EVO DOWN DARK & EVO DOWN DARK 100-230V

80 - 81

61

ACE SERIE / MULTIFUNKSJONELL BRUK

utviklet for din personlige smak

Ønsker du å tilpasse belysningen i hagen din? Da er ACE-serien svært egnet for deg. Med produktene i denne serien har du alle muligheter. Vil du ha en lampe i hvitt, mørkegrått, varm sølvfarge eller kanskje med corten-look? Alle ACE- lampene kan leveres standard i disse fire fargene.

Lyset fra lampene kan tilpasses slik du ønsker. Med SHUTTER 1 og SHUTTER 2 kan du forandre lysvinkelen på vegglampene. Dette tilbehøret skyves enkelt over linsen. Ved å lukke klaffene til SHUTTER eller bevege dem i en retning, forandrer du vinkelen eller lysretningen. Det finnes også andre linser som kan leveres som tilbehør slik at lysmønsteret fra lampene kan gjøres mer diffust eller tvert imot skarpere. Da får du et annet lysmønster både på leveggen og bakken og det blir mye lettere å oppnå det ideelle lysmønsteret i hagen.

Mer informasjon om shutters og linser finner du på side 109.

62

THE BOOK OF IN-LITE

ACE DOWN

ACE DOWN er en mye brukt vegglampe i in-lite sortimentet. Lampen gir en skarp lysbunt rettet nedover og er egnet til montering på en vegg eller levegg. Siden lyskilden befinner seg ganske langt inne i lampen, blender ikke lyset. Liker du lampen, men foretrekker et skarpere eller mer diffust lysmønster, kan du bytte ut standardlinsen med LENS CLEAR eller LENS DIFFUSE.

A +

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 3,00 W / Installasjonsverdi: 5,30 VA / Fargetemperatur: 3000 K / CRI: 91 / Net luminous flux: 173 lm / Luminous efficacy: 58 lm/W / Dimbar: nei / IP-klasse: IP55

63°

Rosé Silver Dark White Corten

3,50 m

63

ACE UP-DOWN

I likhet med ACE DOWN har ACE UP-DOWN en skarp lysbunt, men denne lampen lyser både nedover og oppover. Lampen egner seg derfor godt til paviljonger eller pergolaer eller til høye fasader og levegger. Lysbuntene til hele ACE-serien kan tilpasses ved å bytte ut linsene med LENS CLEAR eller LENS DIFFUSE. Lysbunten kan i tillegg gjøres smalere med tilbehøret SHUTTER 1.

A

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 6,50 W / Installasjonsverdi: 10,30 VA / Fargetemperatur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 355 lm / Luminous efficacy: 55 lm/W / Dimbar: nei / IP-klasse: IP55

64°

Rosé Silver Dark White Corten

3,50 m

64

THE BOOK OF IN-LITE

ACE UP-DOWN 100-230V

Ønsker du en vegglampe som kan kobles direkte til 230 volt? Da er ACE UP-DOWN 100-230V et fint alternativ. Denne lampen av typen up- downlighter har en skarp lysbunt som lyser nedover og oppover. Dette gir et flott lysmønster på fasaden og på veidekke eller planter som befinner seg under lampen. Ønsker du å forandre dette lysmønsteret? LENS CLEAR, LENS DIFFUSE og SHUTTER 2 kan brukes til denne lampen for å tilpasse lysmønsteret slik du ønsker.

A

Energimerking:

Spenning: 100-230 V / Effekt: 8,50 W / Installasjonsverdi: 20,00 VA / Fargetemperatur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 346 lm / Luminous efficacy: 41 lm/W / Dimbar: nei / IP-klasse: IP55

64°

Rosé Silver Dark White Corten

3,50 m

65

HALO DOWN DARK

En nyhet i in-lite sortimentet er vegglampene i HALO- serien. HALO kjennetegnes av den runde formen på huset av anodisert aluminium. Det gir lampene en robust, høyverdig og luksuriøs utstråling og sørger for at de er maksimalt beskyttet mot vær og vind. HALO DOWN DARK er en av de fire HALO vegglampene og har en bred lysbunt nedover. Lampen egner seg perfekt til levegger, pussede vegger eller i paviljonger.

NY

A

Energimerking:

Ø 100 mm

Spenning: 12 V / Effekt: 3,00 W / Installasjonsverdi: 5,00 VA / Fargetemperatur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 155 lm / Luminous efficacy: 52 lm/W / Dimbar: nei / IP-klasse: IP55

115 mm

85°

Dark

2,50 m

66

THE BOOK OF IN-LITE

HALO UP-DOWN DARK

HALO UP-DOWN DARK er en 12 volt up-downlighter i HALO-serien. HALO UP-DOWN DARK er egnet til paviljonger, pergolaer og høye vegger. Alle lampene i HALO-serien har hus av anodisert aluminium. Det gir lampene en robust, høyverdig og luksuriøs utstråling og sørger for at de er maksimalt beskyttet mot vær og vind.

NY

A

Energimerking:

Ø 100 mm

Spenning: 12 V / Effekt: 6,50 W / Installasjonsverdi: 10,00 VA / Fargetemperatur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 361 lm / Luminous efficacy: 56 lm/W / Dimbar: nei / IP-klasse: IP55

115 mm

85°

Dark

2,50 m

67

HALO DOWN DARK 100-230V

HALO DOWN DARK 100-230V kan kobles direkte til 230 volt. Denne vegglampen har en bred lysbunt nedover og gjør enhver vegg til et blikkfang. Denne lampen gir en fin, diffus lyseffekt på steinlegning. Produktet er laget av mørkegrå anodisert aluminium. Det gir lampene en høyverdig og luksuriøs utstråling og beskytter maksimalt mot vær og vind.

NY

A

Ø 130 mm

Energimerking:

Spenning: 100-230 V / Effekt: 4,50 W / Installasjonsverdi: 11,50 VA / Fargetemperatur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 191 lm / Luminous efficacy: 42 lm/W / Dimbar: ja / IP-klasse: IP55

130 mm

85°

Dark

2,50 m

68

THE BOOK OF IN-LITE

HALO UP-DOWN DARK 100-230V

HALO UP-DOWN DARK 100-230V er en up-downlighter som kan kobles til 230 V. Denne vegglampen har en bred lysbunt oppover og nedover og gir et fint, diffust lysmønster. Produktet er laget av mørkegrå anodisert aluminium. Det gir lampene en høyverdig og luksuriøs utstråling og beskytter maksimalt mot vær og vind.

NY

A

Ø 130 mm

Energimerking:

Spenning: 100-230 V / Effekt: 8,50 W / Installasjonsverdi: 20,00 VA / Fargetemperatur: 3000 K / CRI: 93 / Net luminous flux: 367 lm / Luminous efficacy: 43 lm/W / Dimbar: ja / IP-klasse: IP55

130 mm

85°

Dark

2,50 m

69

I DETALJ / LA DEG INSPIRERE

70

THE BOOK OF IN-LITE

Hvis du ønsker å se inspirerende eksempler på belysning av utemiljøer, kan du besøke in-lite.no/inspirasjon

71

WEDGE

WEDGE er løsningen for de som ønsker en stilren og tøff vegglampe til en levegg, mur eller paviljong. WEDGE har et bredt og diffust lysmønster, slik at man bare ser et lite lysmønster på leveggen. Bakken blir svært jevnt belyst. Hvis du ønsker et annet lysmønster eller en mer kompakt lampe, kan du velge WEDGE SLIM DARK og MINI WEDGE.

A +

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 1,00 W / Installasjonsverdi: 1,60 VA / Fargetemperatur: 2800 K / CRI: 94 / Net luminous flux: 33 lm / Luminous efficacy: 33 lm/W / Dimbar: nei / IP-klasse: IP55

88°

Rosé Silver Dark White

1,50 m

72

THE BOOK OF IN-LITE

WEDGE SLIM DARK

WEDGE SLIM DARK er den bredeste vegglampen i WEDGE-serien. Lampen er svært egnet til lave hage­ elementer, f.eks. lave murer og forhøyede plantekasser og er også egnet til belysning i et utekjøkken. WEDGE SLIM DARK har en bred lysutstråling, slik at det oppstår et fint lysmønster selv på svært lave hageelementer.

A +

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 1,00 W / Installasjonsverdi: 1,00 VA / Fargetemperatur: 2800 K / CRI: 96 / Net luminous flux: 36 lm / Luminous efficacy: 36 lm/W / Dimbar: nei / IP-klasse: IP55

106°

Dark

1,50 m

73

MINI WEDGE DARK

Ny i vårt sortiment er MINI WEDGE DARK. Denne lille lampen er i likhet med CUBID egnet til belysning av de minste hageelementene, slik som lave murer, porter og trappetrinn. MINI WEDGE DARK gir mykt og spredt lys, slik at bakken alltid belyses diffust. Ønsker du tilhørende vegglamper? Da kan du se nærmere på de andre produktene i WEDGE-serien.

NY

A ++

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 0,60 W / Installasjonsverdi: 0,60 VA / Fargetemperatur: 2900 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 24 lm / Luminous efficacy: 40 lm/W / Dimbar: nei / IP-klasse: IP55

35 mm

95°

Dark

1,00 m

74

THE BOOK OF IN-LITE

WEDGE / STOR, SMAL, KOMPAKT

fra trappetrinn til utekjøkken, passende til hvert element

Ny i WEDGE-serien er MINI WEDGE DARK. Med denne lille lampen sommåler 5 cm ganger 6 cm belyser du subtilt små hageelementer som trappetrinn, lave murer og porter. Lyset fra lampen er ganske bredt fordi lampen inneholder en svært liten LED-list med bred lysvinkel. Den andre lampen i WEDGE-serien er WEDGE SLIM DARK. Denne lampen har et flott og bredt lysmønster. Denne vegglampen kan derfor monteres like over overflaten, og den belyste overflaten er allikevel stor. WEDGE SLIM DARK er egnet til lave murer, vertikale kanter, forhøyede plantekasser og f.eks. over benkeplaten i et utekjøkken.

Den siste lampen i serien er WEDGE, og dette er en av de mest brukte vegglampene i sortimentet til in-lite. Lampen passer godt til levegger, vegger eller murer. Vegglampen kan brukes i nesten enhver hage. Monter WEDGE i en høyde på mellom 1,60 m og 1,80 m og plasser lampene med en innbyrdes avstand på ca. 2,0 m til 2,5 m for den mest stemningsfulle effekten.

Med de tre vegglampene i WEDGE-serie kan man lage fine kombinasjoner i hagen.

75

CUBID

CUBID er en av de minste vegglampene i in-lite sortimentet. Lampen er egnet til lavere hageelementer, slik som porter, murer, levegger eller f.eks. over en hylle i et utekjøkken. Liker du formen til CUBID, men ønsker du mer lys? Da kan du bruke BIG CUBID. Disse to lampene lar seg fint kombinere.

A

Energimerking:

Spenning: 12 V / Effekt: 0,60 W / Installasjonsverdi: 0,60 VA / Fargetemperatur: 2800 K / CRI: 93 / Net luminous flux: 15 lm / Luminous efficacy: 25 lm/W / Dimbar: nei / IP-klasse: IP55

80°

Rosé Silver Dark White

1 m

76

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82 Page 83 Page 84 Page 85 Page 86 Page 87 Page 88 Page 89 Page 90 Page 91 Page 92 Page 93 Page 94 Page 95 Page 96 Page 97 Page 98 Page 99 Page 100 Page 101 Page 102 Page 103 Page 104 Page 105 Page 106 Page 107 Page 108 Page 109 Page 110 Page 111 Page 112 Page 113 Page 114 Page 115 Page 116 Page 117 Page 118 Page 119 Page 120 Page 121 Page 122

Made with FlippingBook flipbook maker