yaşam bilimleri & mikroskopi & mikrobiyoloji
HÜCRE KALDIRICI - “hücre kültürü için” - “steril”
Petri kutularına veya plaklara yapışan hücrelerin kaldırılmaları, sıyrılmaları ve benzer yöntemler için polipropilenden üretilirler. Hücrelerin manuel olarak toplanmalarında avantaj sağlarlar. Bakterilerden arındırılmış 10.000 sınıfı steril alanlarda üretildikten sonra gama ışınları ile yeniden steril edilirler. “DNase, RNase & pirojen” içermediklerini belgeleyen test sertifikası ile teslim edilirler. Değişik genişlikteki iki bıçak sayesinde kullanımda kolaylık sağlarlar.
Tek bir sap üzerinde yer alan iki değişik genişlikteki bıçak sayesinde kolay ve pratik uygulama opsiyonu sunarlar. Geniş bıçaklı uç özellikle 6 kuyulu plaklarda ve petri kutularında etkin sonuç verir. 35 derece açılı düz bıçak uçları düz yüzeylerdeki örneklerin kolay toplanmalarını sağlar. Üzerinde lot numarası, üretim ve son kullanım tarihi basılı ambalaj içerisinde tek tek paketlenmişlerdir.
Değişik genişlikteki iki bıçak sayesinde kullanımda kolaylık sağlarlar.
35 derece açılı düz bıçak uçları düz yüzeylerdeki örneklerin kolay toplanmalarını sağlar.
katalog no 121.01.001
toplam uzunluk 245 mm
dar uç genişliği 12 mm
geniş uç genişliği 23 mm
paket özelliği tekli paket
ambalaj adedi 100 adet
HÜCRE SIYIRICILAR - “hücre kültürü için” - “steril”
Petri kutuları üzerinde oluşan
Döner bıçaklı sıyırıcı başlık hücrelerin her açıda etkin toplanabilmelerini sağlar. Yumuşak ve esnek yapılı toplama bıçakları çalışma sırasında agar yüzeyini kesmezler, delmezler ve zarar vermezler. Altıgen kesitli sap tasarımı tutuş kolaylığı sağlayarak çalışma stabilitesini ve verimini arttırır. Altıgen kesitli sap aynı zamanda istenen açı ile çalışmaya olanak sağlar. Üzerinde lot numarası, üretim ve son kullanım tarihi basılı ambalaj içerisinde tek tek paketlenmişlerdir.
hücrelerin
toplanmaları
için
tasarlanmışlardır. Bakterilerden arındırılmış 10.000 sınıfı steril alanlarda üretildikten sonra gama ışınları ile yeniden steril edilirler. “DNase, RNase & pirojen” içermediklerini belgeleyen test sertifikası ile teslim edilirler. Sap ABS’den üretilmiştir. Sıyırıcı başlık ise esnek polietilenden üretilmiştir. Ekseni etrafında dönebilen sıyırıcı başlık hızlı ve etkin çalışma olanağı sunar.
Ekseni etrafında dönebilen bıçak pratik kullanım olanağı sunarak hücrelerin her açıda toplanabilmelerini sağlar.
121.11.023 121.12.030 katalog no
toplam uzunluk 230 mm 300 mm
kutu adedi
150 adet 150 adet
Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online