HVHG4

Bereid je samen met je partner voor op de komst van jullie wonder

Helemaal voorbereid, zal je nooit zijn. Je hebt immers geen glazen bol om te weten hoe alles zal verlopen. Maar je informeren schept rust. Bovendien is het ook leuk om samen met je partner toe te leven naar de geboorte. Wil je borstvoeding geven of twijfel je nog? Dan is het zeker de moeite waard om een infomoment over borstvoeding bij te wonen. Dit kan je helpen bij je keuze. Tijdens prenatale lessen legt een vroed- vrouw je uit wat er allemaal met je lichaam gebeurt in de aanloop naar je bevalling. Ook over de bevalling schept ze een realistisch beeld. Maar je zal ook na de bevalling met een aantal vragen zitten. Gelukkig kan je op heel wat ondersteuning rekenen. Wat helpt tegen krampjes? We geven je graag het antwoord.

Je kan je ook medisch prenataal laten opvolgen door een vroedvrouw. Hierbij komt ze bij je thuis langs om de ligging en de harttonen van je kindje te controleren alsook jouw bloeddruk.

Wil je je inschrijven voor een infomoment of prenatale les? Surf dan als de bliksem naar www.solidariteit.be/zwangerschap. Want de plaatsen zijn beperkt!

-15 % bij aankoop van min.

Ontdek ons Babyboek in de winkel of op fun.be!

*Geldig op feestversiering, feestaccessoires, tafelaankleding, themaversiering, verkleedkledij en accessoires. Geldig in alle Fun winkels en op fun.be t.e.m. 30/04/2018 bij afgifte van deze bon. Niet cumuleerbaar met dezelfde en/of andere kortingen, acties en met de FunStunts. Enkel originele bonnen, geen kopies. 1 bon per klant. Niet uitkeerbaar in speciën. V.U. Fun Belgium - Koning Albert I-laan 244 - 8200 Brugge. -5 t

bij aankoop van min.

t 25 babyartikelen *

t 25 uit ons ruim feestassortiment *

Geldig t.e.m. 30/04/2018

Geldig t.e.m. 30/04/2018

*Enkel geldig op babyartikelen, babyspeelgoed en babykledij. Geldig in alle Fun winkels en op fun.be t.e.m. 30/04/2018 bij afgifte van deze bon. Niet cumuleerbaar met de voordelen tijdens de BABYFUNDAGEN, verlanglijstjes en met dezelfde en/of andere acties en met de FunStunts. Niet uitkeerbaar in speciën. Enkel originele bonnen, geen kopies. 1 bon per klant. V.U. Fun Belgium nv, Koning Albert I-laan 244, 8200 Brugge.

4

Made with FlippingBook - Online magazine maker