Menedzser Hírek Online Magazin - 2017 junius menedzserklub

AJÁNLÓ

IDŐPONT 2017. SZEPTEMBER 21., CSÜTÖRTÖK 18:00 - 22:00 SAVE THE DATE

STORYTELLING PANELBESZÉLGETÉS TÉMAVEZETŐI

ÁRVAI PÉTER Prezi.com tulajdonos, társalapító

HEAL EDINA Google Magyarország Kft. ügyvezető igazgató

PISTYUR VERONIKA Bridge Budapest Kft. ügyvezető

STORYTELLING PANELBESZÉLGETÉS TÉMÁJA Bridge Budapest, a Budapestről induló világsikert elért startupok (prezi, logmein, ustream) által közösen alapított kezdeményezés célja, hogy segítséget adjon a fiataloknak vállalkozásuk elindításában, önbizalmuk növelésében és megerősítésükben, hogy Magyarországról is lehet világsikert elérni. A Vállalható vállalkozás célja felhívni a figyelmet arra, hogy tisztességesen is lehet vállalkozni, összegyűjtve azokat a cégeket, vállalkozókat, akik ezt fontosnak tartják, hisznek benne és tesznek is érte. Nyitottak vagyunk projekt, melyet a prezi, a google és az espell közösen alapított, láthatóságot kíván adni azoknak a cégeknek, amelyek hisznek abban, hogy a nyitottság sikeresebbé teszi őket. Azt vallják, hogy az ő sikerükben fontos szerepet játszott a sokszínűség és vállalják, hogy mindenkit csak a teljesítménye alapján ítélnek meg. Ehhez a kezdeményezéshez mostanra több, mint 900 cég, közösség és szervezet csatlakozott.

További információ a regisztrációval kapcsolatban, a Manager Magazin augusztus 30-án megjelenő számában lesznek megtalálhatók. Kérdés esetén várjuk levelét a titkarsag@menedzserek.hu e-mail címre.

MENEDZSER HÍREK / 2017. NYÁRI SZÁM

5

Made with <A HREF="https://flippingbook.com/" TITLE="Learn about FlippingBook Software">FlippingBook</A> - professional solution for displaying marketing and sales documents online