Brochure in-lite - NL - 2019

T H E B O O K O F I N - L I T E

V O O R J A A R 2 0 1 9

maak buiten bijzonder

IN-LITE LAB. Self Portrait of a Dreamer 22

HALO SERIE Hoogwaardige & luxe wandlampen 64

WEDGE SLIM DARK Een brede lichtuittrede met stijl 71

EVO SERIE Opbouwlampen voor creatieve toepassingen 94

6

THE BOOK OF IN-LITE

INHOUDSOPGAVE

INTRODUCTIE / 20 JAAR IN-LITE

8

ONTWERP & PRODUCTIE / DESIGN VAN NEDERLANDSE BODEM

12

HET 12 V IN-LITE SYSTEEM / EENVOUDIG & FLEXIBEL

14

INNOVATIE / TRANSFORMATORS

16

SERVICE & GARANTIE / VAN DEALER TOT CONSUMENT

18

IN-LITE / & PARTNERS

20

IN-LITE LAB. / UNIEKE LICHTTOEPASSINGEN

22

HET 12 V IN-LITE SYSTEEM / EENVOUDIG UIT TE BREIDEN

24

LICHT / VOOR EEN SFEERVOLLE TUIN

28

GRONDSPOTS / INTEGRATED

31

STAANDE LAMPEN / SOLITARY

51

WANDLAMPEN / WALL

61

BUITENSPOTS / SPOTS

83

OPBOUWLAMPEN / SURFACE

95

SYSTEEM / SYSTEEMONDERDELEN

101

ACCESSOIRES / ACCESSOIRES ARMATUREN

107

INDEX / PRODUCTEN

114

7

INTRODUCTIE / 20 JAAR IN-LITE

al 20 jaar meer dan een merk

in-lite is meer dan een buitenverlichtingsmerk. We zijn een bedrijf met een missie. Al 20 jaar. Iedere dag vanaf 1999 zet een team van enthousiaste mensen zich in om buiten bijzonder te maken. Dit doen we door mooie en kwalitatieve buitenverlich- ting te ontwikkelen, maar bovenal door zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte. De afgelopen jaren is deze ontwikkeling in Nederland en in andere landen in een stroomversnelling gekomen. Steeds meer mensen zien de meerwaarde van een mooie, groene tuin en willen hierin investeren. Ze zien de tuin als een verlengstuk van hun huis en willen hier zo veel mogelijk tijd in doorbrengen met familie en vrienden. Het gaat niet alleen maar om een mooie woonkamer, maar ook om een mooie buitenkamer. Dat licht hier een belangrijk onderdeel in is mag vanzelfsprekend zijn. Want met licht heb je niet één tuin om van te genieten maar twee; je dagtuin en je nachttuin.

IN-LITE HQ

8

THE BOOK OF IN-LITE

voor kiezen om enkele lampen rondom hun huis altijd te laten branden voor de veiligheid, één lijn uit te laten gaan rond bedtijd en één lijn alleen aan te zetten wanneer er geborreld wordt in de tuin. Dit zal voor een nog verdere reductie van het energieverbruik in de tuin zorgen en het zal ook bijdragen in onderwerpen als lichtvervuiling en de levensduur van de armaturen. De introductie van de SMART HUB-150 zorgt er ook voor dat we de komende jaren kunnen innoveren op andere gebieden. We introduceren namelijk een manier om armaturen aan te sturen met een smartphone. En dat stopt uiteraard niet bij het aan- en uitzetten van lam- pen, maar kan in de toekomst uitgebreid worden met diverse mogelijkheden. Een vanzelfsprekende aansturing hierin is be- langrijk en met de in-lite app voor SMART HUB-150 is deze stap gezet. Binnen in-lite hebben we een duidelijk beeld over de toekomst en welke stappen we willen nemen. De afgelopen 20 jaar hebben we veel geleerd en dit nemen we iedere dag mee in de ontwikkeling van nieuwe producten. We zullen ver- nieuwen, blijven inspireren en de klant blijven ondersteunen bij de aankoop van verlichting voor zijn of haar buiten­ ruimte.

Tegelijkertijd is de consument anno 2019 kritischer geworden ten aanzien van 1999. En terecht. We besef- fen ons steeds meer dat we stappen moeten nemen om het milieu te beschermen. Deze verantwoordelijkheid nemen wij serieus als bedrijf. Zo hebben we de afgelopen jaren afscheid genomen van armaturen met een halo- geenlichtbron. We hebben het plastic in onze verpakking gereduceerd. Alle leds in onze armaturen hebben we verduurzaamd en we zijn klaar voor nieuwe efficiëntere trafo's, met als ultiemmodel de Smart HUB-150. Met de SMART HUB-150 introduceren we niet alleen een grote technologische vooruitgang, maar ook een transfor- mator welke op meerdere manieren voor verduurzaming van de buitenruimte zorgt. Zo is deze transformator voorzien van drie apart bedienbare lijnen (aan te sturen middels een app voor iOS en Android), waardoor de con- sument de verlichting eenvoudig kan bedienen. Mensen hoeven met de nieuwe transformator niet meer alle lam- pen constant te laten branden. Ze kunnen er bijvoorbeeld

SMART HUB-150 De manier om armaturen aan te sturen met een smartphone

9

INTRODUCTIE / IN-LITE

PRINSENGRACHT AMSTERDAM

10

THE BOOK OF IN-LITE

11

ONTWERP & PRODUCTIE / DESIGN VAN NEDERLANDSE BODEM

maximale kleurbeleving

in-lite ontwerpt al ruim 20 jaar haar armaturen zelf. Op onze afdeling Product Development is iedere dag een team bezig met het bedenken, ontwerpen en testen van nieuwe armaturen en systeemonderdelen. Hierin wordt gebruik gemaakt van de beste materialen, zoals hoogwaardig afgewerkt aluminium en kunststoffen met de beste eigenschappen voor verwerking in de buitenlucht. Dit maakt de producten van in-lite uitermate bestand tegen weersinvloeden zoals hitte, koude, regen en sneeuw.

We gebruiken alleen leds van A-merken. Deze leds hebben de beste eigenschappen voor verwerking in de buitenruimte. Denk hierbij aan een lange levensduur en een hoog rendement. Het belangrijkste is dat de leds die we in onze armaturen verwerken allemaal een zeer hoge kleurweergave hebben. Hierdoor zie je in de avonduren de kleuren, contrasten en structuren in je tuin het mooist. We werken ruim 20 jaar intensief samen met dezelfde partner. Dit heeft geleid tot kwalitatieve, betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten welke zijn gemaakt in een verantwoorde omgeving onder de juiste arbeidsomstandigheden. Samen met dit team, externe ontwerpers uit binnen- en buitenland en specialisten op het gebied van elektronica en app ontwikkeling werken we hard om de toekomst van licht in de buitenruimte vorm te geven. De komende jaren zal dit onder andere leiden tot nieuwe ontwikkelingen, extra functionaliteiten binnen het systeem en diverse nieuwe lichtoplossingen waardoor de kleine, middelgrote en grote buitenruimte nog sfeervoller kan worden verlicht.

12

THE BOOK OF IN-LITE

CRI >90 LED VAN IN-LITE

CRI <70

CRI 80

Corten look De armaturen van in-lite zijn standaard voorzien van een hoogwaardige FCBV coating in de kleuren Rosé Silver, Dark en White. Naast deze kleuren bieden we ook nog de bijzondere Corten look, voor een speciaal effect in de tuin. De Corten look komt volledig in Nederland tot stand. Eerst worden ongecoate aluminium kappen voorzien van een ijzerhoudende coating. In deze coating zitten kleine ijzerdeeltjes die na het opschuren van de kappen aan het oppervlak komen te liggen. Vervolgens worden ze in een zuurbad gelegd waarna het oxidatieproces versneld op gang komt. Is de kap eenmaal voorzien van de Cor- ten look, dan wordt er uitgebreid nagespoeld zodat het armatuur nagenoeg niet meer afgeeft en gereed is voor installatie in de tuin. Elk Corten product is uniek en heeft zijn eigen uitstraling. Ook op armaturen met de Corten look geven we 5 jaar garantie.

Kleurweergave De kleurweergave, oftewel CRI, van een lichtbron is een belangrijke eigenschap. CRI staat voor Color Rendering Index en hiermee wordt bedoelt in hoeverre een lichtbron in staat is om alle kleuren uit het kleurenspectrum weer te geven. Kan een lichtbron alle kleuren weergeven, en zie je dus perfecte kleuren, dan heeft deze lichtbron een CRI van 100. De maximale CRI is gelijk aan zonlicht, want overdag ervaren we alle kleuren het best. Binnen in-lite vinden we dat alle leds in onze armaturen minimaal een CRI van 90 moeten hebben om de juiste beleving in de tuin te krijgen. Dit is sinds 2018 dan ook het geval. Een levendig, prachtig verlichte buitenruimte is ons doel, zodat de tuin er s' avonds net zo mooi uitziet als overdag.

13

HET 12 V IN-LITE SYSTEEM / EENVOUDIG & FLEXIBEL

De transformator stuurt de verlichting aan met behulp van een lichtgevoelige sensor en eventueel een timer. De stekker van de transformator wordt aangesloten op het lichtnet. Vanuit de transformator wordt de 12 Volt kabel uitgerold en langs de armaturen geleid. in-lite verkoopt twee soorten kabels: de dunne 14/2 kabel en de dikke 10/2 kabel. Bij gebruik van de 14/2 kabel mag de kabellengte tussen de transformator en een lamp maximaal 40 m zijn. Gebruik je de 10/2 kabel, dan is de maximale afstand 80 m. Wil je de kabel splitsen zodat je een aftakking in je tuin krijgt? Gebruik dan een kabelverbinder (CC-2) en binnen een handomdraai heb je het kabelplan gesplitst. Let op: ook bij een aftakking moet je rekening houden met de maximale kabellengte tussen de transformator en de lamp. De kabel kan op een willekeurige plek eindigen en hoeft geen gesloten systeem te vormen. Het uiteinde van de kabel werk je netjes af met afdekdopjes.

Transformator, lichtsensor en stopcontact

2

4

8

0 m

Kabelverbinder CC-2

De kabelverbinder is optioneel. Een handige accessoire om de hoofdkabel te splitsen.

14

THE BOOK OF IN-LITE

Armatuur

Splitter

Verlengkabel

Easy-Lock

max. 40 m / 80 m

Aan elk armatuur zit een kabel met mini-connector die je kunt verbinden met de standaard meegeleverde Easy-Lock. De Easy-Lock verbindt het armatuur met de 12 Volt kabel. Door de verbinding gaat het armatuur branden. Wil je de lamp verder van de 12 Volt kabel plaatsen, gebruik dan een verlengkabel en sluit deze vervolgens aan op de Easy-Lock. Verlengkabels (CBL- EXT CORD) zijn verkrijgbaar in 3 lengtes: 1 m, 2 m en 3 m. Wil je het gebruik van verlengkabels beperken, gebruik dan een SPLITTER en sluit hier twee armaturen op aan.

Easy-Lock

Easy-Lock

Easy-Lock

max. 40 m / 80 m

Armatuur

in-lite buitenverlichting is gebaseerd op 12 Volt laagspanning en is hierdoor eenvoudig en veilig te installeren. In tegenstelling tot 230Volt armaturen kan én mag iedere hovenier en handige consument de verlichting van in-lite zelf installeren. Wil je na verloop van tijd de lampen verplaatsen? Geen probleem. Je haalt de Easy-Lock los van de kabel en monteert het gewoon op een andere positie. Door de samenstelling van de in-lite kabel zul je geen last krijgen van kortsluiting of corrosie. Zo kun je blijven genieten van je sfeervol verlichte tuin.

Wil je meer weten over de installatie van het in-lite systeem, ga dan naar in-lite.nl/installatietips

15

INNOVATIE / TRANSFORMATORS

de nieuwe standaard in aansturing

Innovatie zit in het DNA van in-lite. Wij geloven dat innovatie en vernieuwing de enige manier is om een meerwaarde te kunnen blijven bieden aan onze klant. In 2019 nemen we de volgende stap; we introduceren onze nieuwe transformators HUB-50, HUB-100 en SMART HUB-150.

HUB-50 EN HUB-100 De HUB-50 en HUB-100 zijn twee nieuwe transformators met verbeterde functionaliteiten. De transformators zijn voorzien van een button met een lichtsignaal, waarmee bijvoorbeeld een overbelasting of een foutieve installatie gedetecteerd en voorkomen wordt. Zo weet je zeker dat jouw systeem correct is geïn- stalleerd en kun je er zorgeloos van genieten. De HUB-50 en HUB-100 zijn uitgevoerd met een touch­ screen waarmee het systeem volledig te bedienen is. Er kan gekozen worden om de verlichting permanent aan te zetten, de lampen in te schakelen tussen zonsondergang en zonsopkomst. Ook zijn de transformators voorzien van een timerfunctie. Daarnaast introduceren we de in-lite bewegingsmelder genaamd MOVE. De MOVE activeert de verlichting zodra er beweging wordt gedetecteerd. Dit zorgt voor meer veiligheid rond het huis en een reductie van het energie- verbruik. Op de HUB-50 en HUB-100 kunnen standaard twee lijnen aangesloten worden.

HUB-50 & HUB-100 Verkrijgbaar vanaf mei 2019

16

Behuizing en achterzijde van high impact kunststof.

Nieuw en modern design.

Voorzien van een lichtsignaal, waarmee bijvoorbeeld een

overbelasting of foutieve installatie gedetecteerd en voorkomen wordt.

Touchscreen bediening voorzien van tijdschakeling, dag-/nachtschakeling en motion detection.

2 kabelingangen voor de in-lite grondkabels met een gemakkelijke Easy-Connect kliksluiting. Afdekkap met magnetische sluiting.

Aansluiting voor motion detection en lichtsensor.

MOVE bewegingsmelder.

Vernieuwde lichtsensor .

17

SMART HUB-150 Met SMART HUB-150 introduceren we de nieuwe standaard voor aansturing van verlichting in de bui- tenruimte. Deze nieuwe slimme transformator wordt aangestuurd door de in-lite app, geschikt voor Android en iOS telefoons of tablets van bijvoorbeeld Samsung en Apple. BLUETOOTH LOW ENERGY De transformator maakt connectie met de telefoon of tablet door middel van Bluetooth Low Energy. BLE is een nieuwe en energiezuinige vorm van Bluetooth en is gebruiksvriendelijker en veiliger dan bijvoorbeeld wifi. ren aangesloten worden. Er kunnen eenvoudig drie lijnen aangesloten worden op de transformator met behulp van een gemakkelijke Easy-Connect kliksluiting. Met één transformator kunnen dus drie verlichtings- zones in de tuin gecreëerd worden. De gebruiker kan er voor kiezen om één of meerdere zones handmatig aan of uit te zetten, de verlichting aan te laten springen als de zon onder gaat en uit te laten gaan als de zon weer op komt of de verlichting slechts enkele uren te laten branden middels de timerfunctie. DRIE LIJNEN Op de SMART HUB-150 kan in totaal 150VA aan armatu-

INSTALLATIE Installatie van de SMART HUB-150 is eenvoudig. Na het ophangen van de trans- formator en het downloaden van de app is het systeem klaar voor connectie. De app herkent automatisch welke lijnen er in gebruik zijn. De verlichtingsprogram­ ma’s kunnen nu worden ingesteld zoals ‘verlichting permanent aan/uit’, ‘dusk till dawn’ en de ‘timerfunctie’. Wil je de app en dus de aansturing van de verlichting delen met je partner of kinderen? Door middel van de Share functie is een extra telefoon snel gekoppeld. DESIGN De vormgeving van de SMART HUB is zorgvuldig tot stand gekomen. Het ont- werp van de nieuwe transformator is mo- dern en functioneel, het is een apparaat dat gezien mag worden. De vormgeving stopt uiteraard niet bij de buitenkant. Ook is er slim omgegaan met het materiaalge- bruik, is de transformator zeer gebruiks- vriendelijk en heeft het een optimale beveiliging.

SMART HUB-150 Verkrijgbaar vanaf najaar 2019

THE BOOK OF IN-LITE

Behuizing van high impact kunststof en een aluminium achterzijde.

Nieuw en modern design.

Voorzien van hoogwaardige elektronica zoals een astronomische klok waardoor een lichtsensor niet meer nodig is.

Button voorzien van een lichtsignaal, waarmee bijvoorbeeld een overbelasting of foutieve installatie gedetecteerd en voorkomen wordt.

Afdekkap van de kabelingangen.

230V stekker

3 kabelingangen voor de in-lite grondkabels met een gemakkelijke Easy-Connect kliksluiting.

SERVICE & GARANTIE / VAN DEALER TOT CONSUMENT

wij geven 5 jaar garantie

Binnen in-lite besteden we iedere dag veel aandacht aan het verbeteren van ons serviceniveau. Dit doen we door zoveel mogelijk én zo transparant mogelijk in contact te staan met het personeel van de in-lite dealers, de hoveniers en de consument. We beantwoorden vragen, verzorgen lichtplannen en leiden professionals op in het gebruik van de in-lite producten.

Heb je een vraag, advies nodig of een defect? Wij nemen elke vraag serieus die bij ons binnen komt via de e-mail, telefoon, chat of social media. We zijn pas blij als je onbezorgd kunt genieten van je verlichting! Mocht je aanspraak willen maken op de garantie, dan kun je bij de hovenier of dealer terecht. Hiervoor is het belangrijk dat je de aankoopbon of factuur kunt laten zien. Bewaar deze dus goed!

18

THE BOOK OF IN-LITE

Let op! We adviseren je om in-lite verlichting niet te combineren met armaturen, kabels of transformators van een ander merk. In dat geval kunnen we een juiste werking van onze producten niet meer garanderen en vervalt de garantieregeling. Voor een uitgebreide toelichting op onze garantieregeling ga je naar in-lite.nl/garantie

Nog beter is het om je aankoop op onze website te registreren waardoor je nog sneller geholpen wordt.

Heb je binnen de garantietermijn een defect product, dan repareren we deze voor je. Blijkt reparatie niet mogelijk te zijn, dan ontvang je van ons een nieuw exemplaar. Mocht het model niet meer verkrijgbaar zijn, dan bieden wij je uiteraard een passend alternatief. We zorgen er in ieder geval voor dat je zo snel mogelijk weer van je verlichting kunt genieten.

19

IN-LITE / & PARTNERS

in-lite & Partners Onze producten worden verkocht in zo’n 20 landen in Europa en Noord-Amerika. Hieronder behoren Nederland, Canada, Amerika, Duitsland en Zweden, maar ook landen in Oost- en Zuid-Europa. In al deze landen wordt in-lite verkocht via een kwalitatief en selectief dealernetwerk. Dit zijn bedrijven waar zowel de consument als de tuinprofessional onder andere bestrating, schuttingen en irrigatiemateriaal voor de aanleg van een tuin koopt.

Met de in-lite dealers hebben we door de jaren heen een sterke band opgebouwd. Het personeel in de winkels kan je met veel passie en plezier vertellen over de verlichting, het systeem en de uitgebreide garantieregeling van in-lite. Sommige dealers beschikken over een speciaal aangelegde nachttuin, waar je kunt ervaren wat licht toevoegt aan de buitenruimte. Wil je weten waar jouw dichtstbijzijnde dealer zich bevindt of welke een nachttuin heeft? Ga dan naar in-lite.nl/verkooppunten

20

THE BOOK OF IN-LITE

Professional in-lite verlichting is bij uitstek een product voor tuinprofessionals, zoals hoveniers en tuinontwerpers. Het in-lite assortiment bestaat uit armaturen die een praktische lichtoplossing bieden, waardoor het voor de professional eenvoudig is om een tuin sfeervol te verlichten. Daarnaast is de installatie van het in-lite systeem perfect mee te nemen tijdens de aanleg van een nieuwe tuin of tijdens de renovatie van een bestaande tuin. Door de jaren heen is er dan ook een zeer grote groep hoveniers en ontwerpers bekend geworden met ons product. Zij verwerken in-lite standaard in hun tuinen.

in-lite HQ Ben je een professional en wil je je laten inspireren in de showtuin of showroom van in-lite in Gorinchem? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

21

IN-LITE LAB. / UNIEKE LICHTTOEPASSINGEN

RIJKSMUSEUM AMSTERDAM

In 2018 heeft in-lite lab. in samenwerking met IGuzzini het kunstwerk “Self Portrait of a Dreamer” van Joseph Klibansky verlicht. Dit kunstwerk van zo’n 15 m hoog stond gedurende de zomer voor het Rijksmuseum in Amsterdam en trok duizenden bezoekers.

22

THE BOOK OF IN-LITE

Thijs en Vincent vormen in-lite lab.

Ben je tuinarchitect of eigenaar van een unieke buitenruimte, zoals een (dak) tuin of een (dak)terras van een hotel of restaurant, aarzel dan niet om contact op te nemen met in-lite lab. voor een creatieve lichtoplossing.

in-lite lab. zoekt constant naar unieke buitenruimtes en projecten om op een creatieve wijze verlichting toe te passen. Bijzondere (dak)tuinen, terrassen en hoteltuinen, allemaal vallen ze in de categorie buitenruimtes waar in- lite lab. zich graag in vastbijt. Voor deze plekken maken we unieke 3D lichtplannen waarin we een complete lichtoplossing voor de buitenruimte visueel maken. Wanneer een standaard lichtoplossing niet voorhanden is, kan dit zelfs betekenen dat we een specifiek armatuur ontwerpen. Bij in-lite lab. durven we anders te zijn en op zoek te gaan naar een oplossing voor iedere behoefte.

Kijk voor meer projecten en informatie op in-lite.nl/in-litelab

23

HET 12V IN-LITE SYSTEEM / EENVOUDIG UIT TE BREIDEN

OPTIE 1 2 X SCOPE | 1 X ACE UP-DOWN DARK 100-230V CB-056/M | CBL-40 14/2

€ 559,00 incl. BTW

OPTIE 2 2 X SCOPE | 1 X ACE UP-DOWN DARK 100-230V 2 X ACE DOWN DARK | 4 X MINI SCOPE | 2 X NERO | 2 X MINI SCOPE CB-056/M | CBL-40 14/2

€ 1503,00 incl. BTW

Doordat in-lite verlichting zo veilig en eenvoudig te installeren is, biedt het de ultieme flexibiliteit.

24

THE BOOK OF IN-LITE

OPTIE 3 2 X SCOPE | 1 X ACE UP-DOWN DARK 100-230V | 2 X ACE DOWN DARK | 4 X MINI SCOPE 2 X NERO | 2 X MINI SCOPE | 6 X LIV LOW DARK | CB-056/M | CBL-40 14/2

€ 2145,00 incl. BTW

Wil je jouw tuinverlichting vernieuwen of uitbreiden? Dat kan! Je kunt nieuwe in-lite armaturen eenvoudig aansluiten op je bestaande systeem, mits het verbruik van de lampen past binnen het vermogen van de transformator.

Bekijk in-lite.nl voor meer informatie en rekenvoorbeelden.

25

maak buiten bijzonder

LICHT / VOOR EEN SFEERVOLLE TUIN

passende verlichting voor ieder tuinelement

Het assortiment van in-lite is opgebouwd in vijf categorieën; grondspots,staande lampen, wandlampen, buitenspots en opbouwlampen. Met een combinatie van armaturen uit deze categorieën, is iedere buitenruimte perfect sfeervol te verlichten. Welk armatuur gebruik je omwelk element te verlichten? Dit is een vraag waar we je graag bij helpen.

Op de komende pagina’s vind je het volledige assortiment van in-lite. Ieder product is voorzien van een sfeerfoto, een productfoto, een begeleidende tekst en de nodige technische informatie, waardoor je een goed beeld krijgt van een armatuur. Het productoverzicht hebben we ingedeeld in categorieën zodat je eenvoudig producten uit kunt kiezen voor jouw tuin. Wil je per tuinelement (zoals een schutting, boom of struik) bekijken welke lamp hiervoor geschikt is? Dan biedt het volgende overzicht je handige informatie. We geven aan welke lampen het beste bij elk tuinelement passen. Heb je meer hulp nodig met het maken van de juiste keuzes voor jouw tuin? Mail, bel of chat gerust met één van onze medewerkers en we helpen je graag verder.

TIP: Zoek je een

Bekijk in-lite.nl/product-advisor voor meer toepassingen.

specifiek product?

Bekijk de index achterin deze brochure.

28

THE BOOK OF IN-LITE

BOOM FLUX, pag. 43 / NERO, pag. 44 / BIG NERO, pag. 45 / MINI SCOPE, pag. 85 / SCOPE, pag. 86 / BIG SCOPE, pag. 87 / BIG SCOPE NARROW, pag. 89 TERRAS PUCK, pag. 32 / PUCK 22, pag. 33 / FUSION 22, pag. 34 / FUSION 22 RVS, pag. 35 /

OVERKAPPING ACE DOWN, pag. 63 / ACE UP-DOWN, pag. 64 / HALO DOWN DARK, pag. 66 / HALO UP-DOWN DARK, pag. 67 / WEDGE, pag. 72 / BIG CUBID, pag. 77 / BLINK, pag. 78 / EVO DOWN DARK, pag. 80 / MINI SCOPE, pag. 85 / MINI SCOPE CEILING, pag. 99

VIJVER SUB, pag. 93

FUSION, pag. 36 / HYVE 22, pag. 40 / HYVE 22 RVS, pag. 41 / HYVE, pag. 42 / DB LED, pag. 46 / EVO GROUND 300 DARK, pag. 49

HUIS FLUX, pag. 43 / NERO, pag. 44 / BIG NERO, pag. 45 / ACE UP-DOWN 100-230V, pag. 65 / HALO DOWN DARK 100-230V, pag. 68 / HALO UP-DOWN 100-230V, pag. 69 / LIV WALL, pag. 79 / EVO DOWN DARK 100-230V, pag. 81 HAAG HYVE, pag. 40 / FLUX, pag. 43 / SENTINA 150x150, pag. 47 / EVO GROUND 300 DARK, pag. 49 PERGOLA ACE DOWN, pag. 63 / ACE UP-DOWN, pag. 64 / HALO DOWN DARK, pag. 66 / HALO UP-DOWN DARK, pag. 67 / BIG CUBID, pag. 77 / MINI SCOPE, pag. 85 / MINI SCOPE CEILING, pag. 99 TRAP PUCK, pag. 32 / PUCK 22, pag. 33 / FUSION 22, pag. 34 / FUSION 22 RVS, pag. 35 /

SCHUTTING / MUUR ACE DOWN, pag. 63 / ACE UP-DOWN, pag. 64 / HALO DOWN DARK, pag. 66 / HALO UP-DOWN DARK, pag. 67 / WEDGE, pag. 72 / BIG CUBID, pag. 77 / BLINK, pag. 78 / EVO DOWN DARK, pag. 80 / MINI SCOPE, pag. 85 BORDER LIV, pag. 54 / LIV LOW, pag. 55 / ACE HIGH, pag. 58 / MINI SCOPE, pag. 85 / MINI SCOPE DUO, pag. 92 PAD PUCK, pag. 32 / PUCK 22, pag. 33 / FUSION 22, pag. 34 / FUSION 22 RVS, pag. 35 / FUSION, pag. 36 / DB LED, pag. 46 / EVO GROUND 300 DARK, pag. 49 / EVO DARK, pag. 52 / EVO LOW DARK, pag. 53 / ACE HIGH, pag. 58 / ACE, pag. 59 OPRIT PUCK, pag. 32 / PUCK 22, pag. 33 / FUSION 22, pag. 34 / FUSION 22 RVS, pag. 35 / FUSION, pag. 36 / HYVE 22, pag. 40 / HYVE 22 RVS, pag. 41 / HYVE, pag. 42 / DB LED, pag. 46 / EVO GROUND 300 DARK, pag. 49 EVO DARK, pag. 52 / EVO LOW DARK, pag. 53 / ACE, pag. 59

FUSION, pag. 36 / HYVE 22, pag. 40 / HYVE 22 RVS, pag. 41 / HYVE, pag. 42 / WEDGE SLIM DARK, pag. 73 / MINI WEDGE, pag. 74 / CUBID, pag. 76 /

EVO HYDE 550 DARK , pag. 96 / EVO HYDE 180 DARK , pag. 97

29

30

THE BOOK OF IN-LITE

GRONDSPOTS / INTEGRATED

PUCK & PUCK 22

32 - 33

FUSION 22 & FUSION 22 RVS

34 - 35

FUSION

36 - 37

HYVE 22 & HYVE 22 RVS

40 - 41

HYVE & FLUX

42 - 43

NERO & BIG NERO

44 - 45

DB-LED (WW) & SENTINA 150X150

46 - 47

EVO GROUND 300 DARK

49

31

PUCK

PUCK is een nieuw geïntegreerd in-lite concept en is speciaal ontwikkeld om toe te passen als

indicatieverlichting. Hierdoor geeft het armatuur een nog opvallender lichtbeeld. PUCK is uitgevoerd in een geanodiseerde aluminium kap in warm zilver (PUCK) en donkergrijs (PUCK DARK). Het licht schijnt subtiel rondom in een lichthoek van 180 graden en is perfect voor indicatie verlichting aan de zijkant van een brede oprit, vlonder of steiger. Door de zijwaartse uittrede is het licht al van grote afstand te zien zonder dat het verblindt.

NIEUW

B

Energielabel:

Spanning: 12 V / Vermogen: 1,50 W / Installatiewaarde: 2,50 VA / Kleurtemperatuur: 2900 K / CRI: 96 / Net luminous flux: 11 lm / Luminous efficacy: 7 lm/W / Dimbaar: nee / Overrijdbaar: ja / IP klasse: IP67

Ø 86 mm

180°

0,25 m

Ø 60 mm

€ 99,00 incl. BTW

Rosé Silver Dark

32

THE BOOK OF IN-LITE

PUCK 22

De PUCK 22 is de kleinere versie van PUCK, heeft een inbouwdoorsnede van 22 mm en geeft een subtiel diffuus lichtbeeld. De PUCK 22 heeft een inbouw doorsnede van 22 mm en is afgewerkt met een geanodiseerde aluminium kap. Het licht schijnt subtiel rondom in een lichthoek van 180 graden en is perfect als indicatie verlichting verwerkt in een oprit, pad, vlonder of steiger. Door de zijwaartse uittrede is het licht al van grote afstand te zien zonder dat het verblindt.

NIEUW

B

Energielabel:

Spanning: 12 V / Vermogen: 0,60 W / Installatiewaarde: 0,60 VA / Kleurtemperatuur: 2900 K / CRI: 96 / Net luminous flux: 3 lm / Luminous efficacy: 5 lm/W / Dimbaar: nee / Overrijdbaar: ja / IP klasse: IP67

Ø 35 mm

180°

0,25 m

Ø 22 mm

€ 59,00 incl. BTW

Rosé Silver Dark

33

FUSION 22

Verwerk zacht sfeervol licht in je pad of terras met de mini grondspot FUSION 22. Uitermate geschikt om op willekeurige posities te verwerken, waardoor je een sterrenpad of sterrenhemel creëert. Hou je meer van strakke lijnen in de buitenruimte, verwerk FUSION 22 dan aan de zijden van een pad of terras. Voor gebruik in hout adviseren we de uitvoering met de RVS ring: FUSION 22 RVS.

0,25 m

A

Energielabel:

96°

Spanning: 12 V / Vermogen: 0,20 W / Installatiewaarde: 0,20 VA / Kleurtemperatuur: 2750 K / CRI: 93 / Net luminous flux: 1 lm / Luminous efficacy: 5 lm/W / Dimbaar: nee / Overrijdbaar: ja / IP klasse: IP67

ø 22 mm

€ 44,00 incl. BTW

34

THE BOOK OF IN-LITE

FUSION 22 RVS

FUSION 22 RVS is te verwerken in verschillende type verhardingsmaterialen. De RVS ring geeft het armatuur een chique look en maakt het erg geschikt voor verwerking in bijvoorbeeld houten vlonders. Het zachte licht verblindt niet, dus je kunt dit armatuur prima in het directe zicht verwerken.

0,25 m

A

Energielabel:

97°

Spanning: 12 V / Vermogen: 0,20 W / Installatiewaarde: 0,20 VA / Kleurtemperatuur: 2750 K / CRI: 94 / Net luminous flux: 1 lm / Luminous efficacy: 5 lm/W / Dimbaar: nee / Overrijdbaar: ja / IP klasse: IP67

ø 28 mm

ø 22 mm

€ 51,00 incl. BTW

35

FUSION

Met FUSION verrijk je je buitenruimte met zachte sfeervolle geïntegreerde verlichting. Verwerk FUSION op een speelse manier over je gehele pad of terras of accentueer alleen de contouren ervan. Het licht verblindt niet, dus laat je fantasie de vrije loop. Voor een extra creatieve uitstraling combineer je FUSION met de kleinere FUSION 22 RVS.

1 m

A

Energielabel:

Spanning: 12 V / Vermogen: 0,90 W / Installatiewaarde: 1,00 VA / Kleurtemperatuur: 2650 K / CRI: 93 / Net luminous flux: 16 lm / Luminous efficacy: 18 lm/W / Dimbaar: nee / Overrijdbaar: ja / IP klasse: IP67

105°

ø 68 mm

ø 60 mm

€ 83,00 incl. BTW

36

THE BOOK OF IN-LITE

FUSION / HET ZACHTSTE LICHT

FUSION, het zachtste licht van in-lite

Met producten uit de FUSION serie weet je zeker dat jouw terras, pad of trap een echte eyecatcher wordt. Grondspots uit deze serie geven een warm zacht licht waardoor je het nagenoeg op iedere plek in de tuin kunt verwerken. Hou je van strakke lijnen, dan is het erg mooi om FUSION langs de zijkanten van een terras of pad te plaatsen. Ben je op zoek naar een speels effect dan kan je er voor kiezen om FUSION 22 of FUSION 22 RVS in bijvoorbeeld een sterrenpad te verwerken. Wil je echt iets unieks in de buitenruimte dan kan een combinatie van verschillende afmetingen bij jouw smaak en tuin passen. FUSION, FUSION 22 en FUSION 22 RVS zijn allen uit- gevoerd met een diffuse lens, waardoor het licht niet verblindt. Deze producten zijn ook goed te combineren met armaturen uit andere categorieën zoals bijvoorbeeld LIV, BLINK en de MINI SCOPE. Op deze manier maak je

met een viertal producten eenvoudig een sfeervol geheel, waarin verschillende lichtrichtingen en intensiteiten voor een mooi effect zorgen. Alle in-lite grondspots met een diameter van 60 mm en 22 mm, en dus ook armaturen uit de FUSION serie, zijn eenvoudig te verwerken in GeoCeramica ® tegels. Deze tegels zijn met een voorgeboord gat op verschillende posities te bestellen bij elke GeoCeramica ® dealer. Hier- door wordt de verwerking van grondspots in keramische tegels een stuk eenvoudiger. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van producten uit de FUSION serie, ga dan naar de Product Advisor op in-lite.nl/product-advisor en wie weet is dit type grond- spot het perfecte armatuur voor jouw tuin.

37

IN BEELD / LAAT JE INSPIREREN

ROERMOND

38

THE BOOK OF IN-LITE

RESTAURANT ONE is dé plek waar je wilt eten als je in Roermond bent. Het restaurant is beloond met een Michelinster en dat merk je aan alles. Het eten is perfect, het interieur sfeervol en het terras sinds 2017 verlicht met FUSION, FUSION 22 RVS en de ACE UP-DOWN DARK 100-230V. Een mooie combinatie van wandlampen en geïntegreerde verlichting.

39

HYVE 22

HYVE 22 biedt je een opvallend maar sfeervol lichtbeeld en kun je dus prima in paden, terrassen en opritten gebruiken. Het subtiele armatuur heeft een diameter van 22mm en gaat overdag op in de ondergrond waarin deze is verwerkt en is daardoor nauwelijks zichtbaar. Voor gebruik in hout adviseren we de uitvoering met de RVS ring: HYVE 22 RVS.

0,50 m

A +

Energielabel:

60°

Spanning: 12 V / Vermogen: 0,20 W / Installatiewaarde: 0,20 VA / Kleurtemperatuur: 3100 K / CRI: 93 / Net luminous flux: 2 lm / Luminous efficacy: 10 lm/W / Dimbaar: nee / Overrijdbaar: ja / IP klasse: IP67

ø 22 mm

€ 44,00 incl. BTW

40

THE BOOK OF IN-LITE

HYVE 22 RVS

Wil je dat je HYVE 22 overdag ook zichtbaar is? Kies dan voor HYVE 22 RVS. De RVS ring zorgt ervoor dat dit subtiele armatuur overdag toch opvalt. 's Avonds zorgt HYVE 22 RVS ervoor dat je pad, terras of oprit zichtbaar wordt gemaakt met een opvallend, maar niet verblindend licht.

0,5 m

A +

Energielabel:

58°

Spanning: 12 V / Vermogen: 0,20 W / Installatiewaarde: 0,20 VA / Kleurtemperatuur: 3000 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 2 lm / Luminous efficacy: 10 lm/W / Dimbaar: nee / Overrijdbaar: ja / IP klasse: IP67

ø 28 mm

ø 22 mm

€ 51,00 incl. BTW

41

HYVE

Wil je een hoge lichtopbrengst die niet verblindt? Dan is HYVE de juiste keuze. Alle HYVE armaturen zijn voorzien van een honingraat lens waardoor het licht helder, maar niet verblindend is. Dit armatuur is uitermate geschikt voor verwerking in opritten en het markeren van brede paden en grote terrassen. Ook onder een lage haag komt HYVE goed tot zijn recht. Combineer HYVE en HYVE 22 RVS voor een extra speciaal effect.

1 m

A

Energielabel:

Spanning: 12 V / Vermogen: 0,80 W / Installatiewaarde: 0,80 VA / Kleurtemperatuur: 3000 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 17 lm / Luminous efficacy: 21 lm/W / Dimbaar: nee / Overrijdbaar: ja / IP klasse: IP67

74°

ø 68 mm

ø 60 mm

€ 83,00 incl. BTW

42

THE BOOK OF IN-LITE

FLUX

FLUX is ontworpen om objecten tot 3 meter hoog te kunnen verlichten vanaf de grond. Het armatuur geeft gebundeld licht met een smalle lichthoek en een hoge intensiteit. Let op: FLUX heeft een felle lichtbundel, dus gebruik dit armatuur niet direct in het zicht. De grondspot is uitermate geschikt voor het verlichten van bomen, hoge hagen en gevels. FLUX is te verwerken in o.a. bestrating, hout en grind.

3 m

A ++

Energielabel:

Spanning: 12 V / Vermogen: 1,50 W / Installatiewaarde: 2,50 VA / Kleurtemperatuur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 99 lm / Luminous efficacy: 66 lm/W / Dimbaar: nee / Overrijdbaar: ja / IP klasse: IP67

24°

ø 68 mm

ø 60 mm

€ 83,00 incl. BTW

43

NERO

Met NERO heb je een robuuste grondspot in handen die gemakkelijk bomen en gevels tot zo'n 6 meter hoog aan kan lichten. Dit armatuur kan worden ingegraven of eventueel worden ingebouwd in verschillende soorten betonproducten, natuursteen en hout. Plaats NERO recht onder de kruin van een boom of op zo’n 15cm van een gevel voor het mooiste effect.

6,00 m

A +

Energielabel:

Spanning: 12 V / Vermogen: 3,50 W / Installatiewaarde: 4,70 VA / Kleurtemperatuur: 3100 K / CRI: 93 / Net luminous flux: 201 lm / Luminous efficacy: 57 lm/W / Dimbaar: nee / Overrijdbaar: nee / IP klasse: IP67

26°

ø 128 mm

115 mm

€ 117,00 incl. BTW

44

THE BOOK OF IN-LITE

BIG NERO

Hoge bomen en gevels zijn geen enkel probleem voor BIG NERO. Deze robuuste grondspot geeft namelijk een gespreid licht met een hoog lichtbereik. Met de kantelbare lichtbron is de lichtbundel eenvoudig te richten op het aan te lichten object. BIG NERO is dan ook goed te verwerken aan de rand van een brede boomkruin of op een grotere afstand van een gevel. Je stelt de lichtbron eenvoudig bij voor het mooiste lichtbeeld. Dit armatuur bevat een verwisselbare retrofit led-lamp.

9,00 m

A

Energielabel:

Spanning: 12 V / Vermogen: 11,00 W / Installatiewaarde: 11,80 VA / Kleurtemperatuur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 521 lm / Luminous efficacy: 47 lm/W / Dimbaar: nee / Overrijdbaar: nee / IP klasse: IP67

39°

ø 170 mm

121 mm

€ 179,00 incl. BTW

45

DB-LED (WW)

Deze mini grondspot geeft een subtiel sprankelend licht. Verwerk DB-LED (WW) aan de zijden van opritten, paden en terrassen of in de opstaande kanten van traptreden. Ben je op zoek naar een kleine grondspot met minder fel licht, gebruik dan producten uit de FUSION of HYVE serie.

1 m

A ++

Energielabel:

124°

Spanning: 12 V / Vermogen: 0,50 W / Installatiewaarde: 0,50 VA / Kleurtemperatuur: 2850 K / CRI: 94 / Net luminous flux: 25 lm / Luminous efficacy: 50 lm/W / Dimbaar: nee / Overrijdbaar: ja / IP klasse: IP67

ø 22 mm

€ 39,00 incl. BTW

46

THE BOOK OF IN-LITE

SENTINA 150X150

Deze vierkante grondspot heeft een lichtbron die onder een hoek staat en is hierdoor zeer geschikt voor het verlichten van hagen en gevels tot zo’n 3 m hoog. Daarnaast is de lichtbron iets bij te stellen, zodat je eenvoudig het gewenste lichtbeeld krijgt. SENTINA 150x150 verwerk je eenvoudig tussen het grind, in de grond of in de bestrating.

A

Energielabel:

Spanning: 12 V / Vermogen: 3,00 W / Installatiewaarde: 5,80 VA / Kleurtemperatuur: 3050 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 217 lm / Luminous efficacy: 72 lm/W / Dimbaar: nee / Overrijdbaar: ja / IP klasse: IP67

€ 146,00 incl. BTW

47

EVO SERIE / ARCHITECTONISCHE VORMGEVING

strakke vormen, premium kwaliteit

Als je naar de producten uit de EVO serie kijkt, valt direct de strakke en architectonische vormgeving op. De armaturen zijn perfect te verwerken in tuinen waarin strakke lijnen en hoogwaardige materialen aanwezig zijn. Met producten uit de EVO serie accentueer je lange paden, breng je strak gestucte wanden tot leven en verlicht je de entrees van de meest exclusieve plekken.

Alle producten uit de EVO lijn zijn voorzien van de beste leds met de mooiste kleurbeleving. Daarnaast zijn de armaturen uitgerust met een ‘diamond cut’ lens welke voor een mooie egale spreiding van het licht zorgt en zijn de armaturen voorzien van een geanodiseerde behuizing. Deze afwerking geeft ze een hoogwaardige en premium look en maakt ze optimaal bestand tegen de weersinvloeden. De lijnverlichting van EVO is verkrijgbaar in geïntegreerde-, staande-, wand- en opbouwarmaturen.

48

THE BOOK OF IN-LITE

EVO GROUND 300 DARK

Ben je op zoek naar een strak lijnenspel in je tuin? Gebruik dan EVO GROUND 300 DARK in de bestrating, het grind of gras en je hebt binnen een handomdraai architectonische lijnverlichting in je buitenruimte. EVO GROUND 300 DARK is uitgevoerd in een hoogwaardige geanodiseerde behuizing en heeft een stijlvolle uitstraling. Combineer met andere armaturen uit de EVO serie voor een nog strakker resultaat.

A +

Energielabel:

2,00 m

Spanning: 12 V / Vermogen: 1,00 W / Installatiewaarde: 1,00 VA / Kleurtemperatuur: 3000 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 39 lm / Luminous efficacy: 39 lm/W / Dimbaar: nee / Overrijdbaar: ja / IP klasse: IP67

89°

€ 159,00 incl. BTW

Dark

30 mm

49

50

THE BOOK OF IN-LITE

STAANDE LAMPEN / SOLITARY

EVO DARK & EVO LOW DARK

52 - 53

LIV & LIV LOW

54 - 55

ACE HIGH & ACE

58 - 59

51

EVO DARK

Ben je op zoek naar een blikvanger in je buitenruimte? Dan is EVO DARK jouw product. Deze staande lamp heeft een zeer strakke vormgeving en is gemaakt van donkergrijs geanodiseerd aluminium. Door deze hoogwaardige afwerking krijgt het armatuur een extra luxe uitstraling. EVO DARK komt het beste tot zijn recht aan een brede oprit of pad. Het armatuur geeft een breed gespreid licht naar één zijde en verblindt niet.

A

Energielabel:

Spanning: 12 V / Vermogen: 2,00 W / Installatiewaarde: 2,10 VA / Kleurtemperatuur: 2950 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 76 lm / Luminous efficacy: 38 lm/W / Dimbaar: nee / IP klasse: IP55

2,50 m

120 mm

€ 249,00 incl. BTW

Dark

50 mm

52

THE BOOK OF IN-LITE

EVO LOW DARK

Hou je van strakke armaturen, maar is EVO DARK net iets te groot? Kies dan voor EVO LOW DARK. Dit armatuur heeft dezelfde hoogwaardige afwerking als alle andere EVO producten; een donkergrijs geanodiseerde aluminium behuizing en een diamond cut lens, waardoor er een mooi breed lichtbeeld ontstaat. EVO LOW DARK verblindt niet en is perfect te verwerken langs een pad en oprit.

A

Energielabel:

Spanning: 12 V / Vermogen: 2,00 W / Installatiewaarde: 2,10 VA / Kleurtemperatuur: 2950 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 79 lm / Luminous efficacy: 40 lm/W / Dimbaar: nee / IP klasse: IP55

2,50 m

€ 199,00 incl. BTW

Dark

50 mm

53

LIV

Staande lamp LIV geeft rondom een warm wit sfeerlicht. Het armatuur is uitermate geschikt voor verwerking tussen de beplanting in een border, aan een pad of terras. Voor het mooiste resultaat adviseren we LIV te verwerken tussen hogere beplanting van zo’n 50 á 60 cm hoog. Op deze manier schijnt het licht direct op de plant en ontstaat het meest sfeervolle effect.

A +

Energielabel:

Spanning: 12 V / Vermogen: 1,50 W / Installatiewaarde: 2,50 VA / Kleurtemperatuur: 2750 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 60 lm / Luminous efficacy: 40 lm/W / Dimbaar: nee / IP klasse: IP55

€ 112,00 incl. BTW

Rosé Silver Dark White

€ 169,00 incl. BTW

Corten

Ø67 mm

54

THE BOOK OF IN-LITE

LIV LOW

LIV LOW is de lagere variant van staande lamp LIV. LIV LOW geeft een rondom schijnend sfeerlicht en is geschikt voor verwerking tussen de beplanting, aan een pad of terras. Gebruik LIV LOW voor het verlichten van lagere beplanting zoals kleine siergrassen of vaste planten tot zo’n 30 cm hoog. Heb je verschillende planthoogtes in je tuin, combineer LIV en LIV LOW voor het mooiste resultaat.

A +

Energielabel:

Spanning: 12 V / Vermogen: 1,50 W / Installatiewaarde: 2,50 VA / Kleurtemperatuur: 2750 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 60 lm / Luminous efficacy: 40 lm/W / Dimbaar: nee / IP klasse: IP55

€ 107,00 incl. BTW

Rosé Silver Dark White

€ 159,00 incl. BTW

Corten

Ø67 mm

55

IN BEELD / LAAT JE INSPIREREN

HENDRIK IDO-AMBACHT

56

THE BOOK OF IN-LITE

Een goed verlichte tuin is ideaal om in te relaxen of om te borrelen met vrienden en familie. Vanuit huis geeft het ook een sfeervol gezicht, waarmee je de woonkamer verlengt. Zo zie je ook vanaf je bank of stoel, al het moois dat de tuin te bieden heeft.

57

ACE HIGH

ACE HIGH is geschikt voor verwerking tussen beplanting van zo’n 45 cm á 50 cm hoog. Doordat de lichtbron zich in de bovenzijde van het armatuur bevindt, worden de planten aan zowel de voor- als achterzijde van het armatuur verlicht. Bij hogere beplanting kan je het armatuur meer naar de zijkanten van de border verplaatsen en het zal zowel de planten als het aangrenzende pad of terras sfeervol verlichten. Doordat de lichtbron zo’n 10 graden te kantelen is kun je het lichtbeeld aanpassen naar je eigen wensen.

NIEUW

90°

3,50 m

A

Energielabel:

Spanning: 12 V / Vermogen: 3,00 W / Installatiewaarde: 5,30 VA / Kleurtemperatuur: 3000 K / CRI: 94 / Net luminous flux: 85 lm / Luminous efficacy: 28 lm/W / Dimbaar: nee / IP klasse: IP55

€ 189,00 incl. BTW

Rosé Silver Dark White

€ 229,00 incl. BTW

Corten

58

THE BOOK OF IN-LITE

ACE

De compacte ACE verlicht eenvoudig smalle tot zeer brede opritten en paden. Dit kan op verschillende manieren; plaats ACE aan één zijde van een oprit of pad, aan twee zijden tegenover elkaar of aan twee zijden om en om. Doordat de lichtbron van ACE te kantelen is, kun je heel eenvoudig jouw ideale lichtbeeld creëren. ACE is perfect te combineren met andere producten uit de ACE serie en is verkrijgbaar in vier kleuren: Rosé Silver, Dark, White en Corten.

A +

Energielabel:

Spanning: 12 V / Vermogen: 3,00 W / Installatiewaarde: 5,30 VA / Kleurtemperatuur: 3000 K / CRI: 91 / Net luminous flux: 173 lm / Luminous efficacy: 58 lm/W / Dimbaar: nee / IP klasse: IP55

63°

3,50 m

€ 159,00 incl. BTW

Rosé Silver Dark White

86 mm

€ 199,00 incl. BTW

Corten

59

60

THE BOOK OF IN-LITE

WANDLAMPEN / WALL

ACE DOWN 63 ACE UP-DOWN & ACE UP-DOWN 100-230V 64 - 65 HALO DOWN DARK & HALO UP-DOWN DARK 66 - 67

HALO DOWN DARK 100-230V & HALO UP-DOWN DARK 100-230V

68 - 69

WEDGE & WEDGE SLIM DARK

72 - 73

MINI WEDGE DARK

74

CUBID & BIG CUBID

76 - 77

BLINK & LIV WALL

78 - 79

EVO DOWN DARK & EVO DOWN DARK 100-230V

80 - 81

61

ACE SERIE / MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR

ontwikkeld voor jouw persoonlijke smaak

Wil je de verlichting in je tuin helemaal aanpassen naar je eigen wens? Dan is de ACE serie erg geschikt voor jou. Met de producten uit deze serie kun je namelijk alle kanten op. Wil je een armatuur in het wit, in het donkergrijs, in het warm zilver of zelfs met een corten uitstraling? Deze vier kleuren zijn standaard beschik- baar voor alle ACE armaturen.

Ook het licht uit de lampen kun je aanpassen naar je eigen wensen. Met accessoire SHUTTER 1 en SHUTTER 2 kun je bijvoorbeeld de lichthoeken van de wandlampen veranderen. Dit accessoire schuif je simpelweg over de lens en door de klepjes van de SHUTTER dicht te doen of één kant op te bewegen, verander je de hoek of lichtrich- ting. Ook zijn er andere lenzen als accessoire beschikbaar waardoor het lichtbeeld uit de armaturen meer diffuus of juist strakker wordt. Zo krijg je op zowel de schutting als op de ondergrond een ander lichtbeeld en heb je bin- nen de kortste keren jouw ideale lichtbeeld in je tuin. Meer informatie over de shutters en lenzen vind je op pagina 109 of bekijk de video online via de QR code.

62

THE BOOK OF IN-LITE

ACE DOWN

ACE DOWN is een veel gebruikte wandlamp binnen het in-lite assortiment. Het armatuur geeft een strakke lichtbundel naar beneden en is geschikt voor montage aan een muur of schutting. Doordat de lichtbron vrij diep in het armatuur geplaatst is, verblindt het licht niet. Vind je het armatuur mooi, maar heb je de voorkeur voor een strakker of diffuser lichtbeeld, verwissel dan de standaard lens voor de LENS CLEAR of LENS DIFFUSE.

A +

Energielabel:

Spanning: 12 V / Vermogen: 3,00 W / Installatiewaarde: 5,30 VA / Kleurtemperatuur: 3000 K / CRI: 91 / Net luminous flux: 173 lm / Luminous efficacy: 58 lm/W / Dimbaar: nee / IP klasse: IP55

63°

€ 124,00 incl. BTW

Rosé Silver Dark White

€ 149,00 incl. BTW

Corten

3,50 m

63

ACE UP-DOWN

Net als ACE DOWN heeft ACE UP-DOWN een strakke lichtbundel, alleen schijnt het bij dit armatuur zowel naar beneden als naar boven. Hierdoor is het zeer geschikt voor verwerking in overkappingen, aan pergola’s of aan hoge gevels en schuttingen. De lichtbundels van de gehele ACE serie kun je aanpassen door de lenzen te verwisselen met LENS CLEAR of LENS DIFFUSE. De lichtbundel is daarnaast te versmallen met het accessoire SHUTTER 1.

A

Energielabel:

Spanning: 12 V / Vermogen: 6,50 W / Installatiewaarde: 10,30 VA / Kleurtemperatuur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 355 lm / Luminous efficacy: 55 lm/W / Dimbaar: nee / IP klasse: IP55

64°

€ 159,00 incl. BTW

Rosé Silver Dark White

€ 189,00 incl. BTW

Corten

3,50 m

64

THE BOOK OF IN-LITE

ACE UP-DOWN 100-230V

Ben je op zoek naar een wandlamp die direct aan te sluiten is op 230 volt? Dan is ACE UP-DOWN 100-230V een zeer geschikte optie. Deze up- downlighter heeft een strakke lichtbundel die naar beneden en naar boven schijnt. Hierdoor ontstaat er een mooi lichtbeeld op de gevel en op onderliggende bestrating of beplanting. Wil je dit lichtbeeld aanpassen? LENS CLEAR, LENS DIFFUSE en SHUTTER 2 zijn voor dit armatuur beschikbaar om het lichtbeeld volledig naar je eigen wens aan te passen.

A

Energielabel:

Spanning: 100-230 V / Vermogen: 8,50 W / Installatiewaarde: 20,00 VA / Kleurtemperatuur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 346 lm / Luminous efficacy: 41 lm/W / Dimbaar: nee / IP klasse: IP55

64°

€ 169,00 incl. BTW

Rosé Silver Dark White

€ 209,00 incl. BTW

Corten

3,50 m

65

HALO DOWN DARK

Nieuw in het in-lite assortiment zijn de wandarmaturen uit de HALO serie. Kenmerkend aan HALO is de ronde behuizing van geanodiseerd aluminium. Dit geeft de armaturen een robuuste, hoogwaardige en luxe uitstraling en zorgt ervoor dat ze maximaal bestand zijn tegen de weersinvloeden. HALO DOWN DARK is één van de vier HALO wandarmaturen en heeft een brede lichtbundel naar beneden. Het armatuur is perfect te verwerken aan schuttingen, gestucte wanden of in overkappingen.

NIEUW

A

Energielabel:

Ø 100 mm

Spanning: 12 V / Vermogen: 3,00 W / Installatiewaarde: 5,00 VA / Kleurtemperatuur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 155 lm / Luminous efficacy: 52 lm/W / Dimbaar: nee / IP klasse: IP55

115 mm

85°

€ 139,00 incl. BTW

Dark

2,50 m

66

THE BOOK OF IN-LITE

HALO UP-DOWN DARK

HALO UP-DOWN DARK is de 12 volt up-downlighter uit de HALO serie. HALO UP-DOWN DARK is geschikt voor verwerking in overkappingen, aan pergola’s en hoge wanden. De behuizing van de gehele HALO serie is uitgevoerd in geanodiseerd aluminium. Dit geeft de armaturen een robuuste, hoogwaardige en luxe uitstraling en zorgt ervoor dat ze maximaal bestand zijn tegen de weersinvloeden.

NIEUW

A

Energielabel:

Ø 100 mm

Spanning: 12 V / Vermogen: 6,50 W / Installatiewaarde: 10,00 VA / Kleurtemperatuur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 361 lm / Luminous efficacy: 56 lm/W / Dimbaar: nee / IP klasse: IP55

115 mm

85°

€ 169,00 incl. BTW

Dark

2,50 m

67

HALO DOWN DARK 100-230V

HALO DOWN DARK 100-230V is direct aan te sluiten op 230 volt. Deze wandlamp heeft een brede lichtbundel naar beneden en maakt van elke wand een eye-catcher. Op de bestrating creëert dit armatuur een mooi diffuus lichtbeeld. Het product is uitgevoerd in donkergrijs geanodiseerd aluminium. Dit geeft het armatuur een hoogwaardige, luxe uitstraling en beschermt maximaal tegen de weersinvloeden.

NIEUW

A

Ø 130 mm

Energielabel:

Spanning: 100-230 V / Vermogen: 4,50 W / Installatiewaarde: 11,50 VA / Kleurtemperatuur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 191 lm / Luminous efficacy: 42 lm/W / Dimbaar: ja / IP klasse: IP55

130 mm

85°

€ 179,00 incl. BTW

Dark

2,50 m

68

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82 Page 83 Page 84 Page 85 Page 86 Page 87 Page 88 Page 89 Page 90 Page 91 Page 92 Page 93 Page 94 Page 95 Page 96 Page 97 Page 98 Page 99 Page 100 Page 101 Page 102 Page 103 Page 104 Page 105 Page 106 Page 107 Page 108 Page 109 Page 110 Page 111 Page 112 Page 113 Page 114 Page 115 Page 116 Page 117 Page 118 Page 119 Page 120 Page 121 Page 122

Made with FlippingBook - Online catalogs