AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

104 - AEG - WIJNKASTEN

WIJNKASTEN

Wens je op elk moment van een heerlijk wijntje te genieten? Goed bewaard en geserveerd op de ideale temperatuur? De AEG wijnkasten maken het mogelijk, en ze passen perfect in je keuken. Wijnkoelers zijn geschikt voor onmiddellijke consumptie. Wijnklimaatkasten gaan nog een stap verder en maken het mogelijk jouw wijnen in de ideale omgeving te bewaren.

Single-Zone Ideaal voor het bewaren van alle wijnsoorten voor korte of lange termijn. De wijnkast met één zone kan worden ingesteld op elke temperatuur tussen 5° en 20°C. Hierdoor is het mogelijk om specifieke temperaturen in te stellen voor het serveren of juist voorhet bewaren op 12°-14°C: de perfecte temperatuur voor het langer bewaren van wijn.

Premium houten legplanken Pak makkelijk die ene fles waar je naar zoekt, dankzij de elegante uittrekbare houten legplanken.

EXTRA VOORDELEN VAN DE WIJNKLIMAATKASTEN

Double-Zone Ideaal om zowel rode als witte wijnen op perfecte

drinktemperaturen te houden. Stel een gedeelte in op 6-12°C voor wit en champagne en een gedeelte op 14-20°C voor rood. Als alternatief kan voor het bewaren een compartiment op 12-14°C worden ingesteld. Elke combinatie is mogelijk.

Made with FlippingBook - Online catalogs