AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

108 - AEG - VAATWASSERS

VAATWASSERS

Het draait niet alleen om het eten. Ook het bestek en de borden dragen bij tot een mooie smaakervaring. Zo komt een dessert met donkere chocolade beter tot zijn recht op een vierkant of rechthoekig bord en een kaastaart op een rond. Goed onderhoud van je servies is dan ook essentieel.

ComfortLift® De AEG ComfortLift® vaatwasser is de eerste vaatwasser waarbij de onderste korf - met belading - bij het uitrijden vanzelf omhoog komt. Zo kan je, zonder te bukken, efficiënter uitladen en doeltreffender inladen. Maximum belading tot 18kg.

QuickSelect Afwassen op maat met QuickSelect. Met één vinger selecteer je de optimale instellingen voor elke afwascyclus. Kies de cyclustijd via de digitale schuifregelaar en selecteer eventuele opties. Alles in slechts een paar klikjes, waarbij de ECO-meter onmiddellijk feedback geeft over het energieverbruik. De vaatwasser doet verder het nodige, zodat je kan rekenen op een onberispelijk schone vaat op het moment dat dit je het beste uitkomt.

QuickSelect met wifi Regelmatig onderhoud van je vaatwasser is de sleutel tot een duurzaam gebruik met optimale prestaties. De nieuwe QuickSelect- vaatwasser met wifi maakt het je makkelijk en geeft aan wanneer je het onderhoudsprogramma moet uitvoeren en hoe je dit moeiteloos kunt doen. Installeer de My AEG Kitchen-app en ontvang meldingen en duidelijke stap-voor-stap-handleidingen rechtstreeks op je smartphone. Zo kun je er zeker van zijn dat je vaatwasser jaar na jaar goed blijft functioneren. Connectiviteit maakt het jou gemakkelijk: waterhardheid instellen, starten op afstand en nog veel meer. Ontdek alle mogelijkheden op aeg.be.

Made with FlippingBook - Online catalogs