AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

AEG - VAATWASSERS - 109

Grondige reiniging tot 70°C Wanneer je kiest voor het Eco programma of voor de programma’s met een tijdsduur van 90 of 160 minuten, dan kan je dit combineren met de optie XtraPower. De temperatuur zal dan stijgen tot 70°C voor een grondige reiniging van de vaat.

AirDry-technologie Gebruikt de natuurlijke luchtstroom om de droogcyclus af te ronden. Door de deur automatisch 10 cm te openen tijdens het laatste deel van de cyclus wordt de vaat optimaal gedroogd bij een zo laag mogelijk energieverbruik.

MaxiFlex besteklade De MaxiFlex besteklade is aan de voorzijde voorzien van iconen zodat in één oogopslag duidelijk is wat waar hoort. Verder is de lade onderverdeeld in een ruimte voor messen, vorken en lepels. Daarnaast is er voldoende ruimte voorzien voor speciaal keukengereedschap zoals koksmessen, spatels, gardes en opscheplepels, met ook een speciale messenhouder voor scherpe messen. MaxiFlex biedt ruimte voor maar liefst 14 of 15 couverts, al naargelang het model.

Satellietsproeiarm De veelzijdige dubbele rotatie van de satellietsproeiarm werkt vanuit voortdurend veranderende hoeken zodat vaat en kookgerei perfect gereinigd worden.

versus

Bereik van een gewone sproeiarm

Bereik van een satellietsproeiarm

Made with FlippingBook - Online catalogs