AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

AEG - VAATWASSERS - 113

Op de volgende pagina’s bieden we je een handig overzicht van alle AEG-vaatwassers, met focus op de kenmerken die het meeste impact hebben op het dagelijkse gebruik: KIES DE IDEALE VAATWASSER

QuickSelect Afwassen op maat met QuickSelect. Kies de cyclustijd via de digitale schuifregelaar en selecteer extra opties.

Energie-efficiëntieklasse Aanduiding van het energieverbruik in schaalwaarden volgens de ‘New Energy Legislation’ van de EU geldig sinds maart 2021. Zie pagina 6 voor meer informatie hierover.

C

Led-verlichting Deze vaatwassers zijn uitgerust met interne, spaarzame led-verlichting. Geluidsniveau Stil, stiller, stilst. Dit icoontje toont je hoe stil de AEG vaatwassers zijn.

LED

Satellietsproeiarm De veelzijdige dubbele rotatie van de satellietsproeiarm werkt vanuit voortdurend veranderende hoeken zodat je vaat en kookgerei perfect gereinigd worden. MaxiFlex besteklade Maximaal comfort bij het schikken van je bestek. De MaxiFlex besteklade is geschikt voor verschillende soorten kookgerei. Van meerdere besteksets tot kookgerei van groot formaat. Vloeraanduiding TimeBeam projecteert de resterende tijd op de vloer. Bij BeamOnFloor merk je aan de kleuraanduiding op de vloer wanneer de vaat klaar is.

dB 40

Inverter motor met 10 jaar garantie Deze vaatwassers zijn uitgerust met een inverter motor die zorgt voor een lager geluidsniveau en nog betere resultaten. Op deze motor geeft AEG maar liefst 10 jaar garantie.

10 YEARS

Daarnaast bieden alle AEG-vaatwassers je bovendien:

ComfortRails Schuif de korf zachtjes op zijn plaats. Altijd vlot in- en uitladen.

• In hoogte verstelbare bovenkorf, ook bij volle lading • startuitstel 1-24u • AutoOff functie • Warmwateraansluiting tot 60°C • AquaControl • Inverter motor

SoftGrips en SoftSpikes De SoftSpikes vormen een stabiele basis voor je glazen en de SoftGrips klemmen ze stevig en behoedzaam vast.

• AirDry technologie met AutoDoor system • In de hoogte verstelbaar met verlengingsvoet FITS-ALL II

Neerklapbare items en glazenhouder Neerklapbare elementen in de boven- en de onderkorf geven je meer flexibiliteit bij het inladen. Sommige modellen beschikken over glazenhouders in de onderkorf. De perfecte oplossing voor extra hoge wijnglazen.

Gedetailleerde informatie over alle AEG toestellen, met uitgebreid fotomateriaal, video’s en handleidingen, vind je op aeg.be

Made with FlippingBook - Online catalogs