AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

12 - AEG - OVENS

OVENS

Het hart van elke keuken is de oven die verse ingrediënten in smakelijke gerechten omtovert. Om jezelf steeds weer te overtreffen en je kookkunsten te verfijnen, heb je een oven nodig die onbeperkte mogelijkheden biedt en uiterst precieze instellingen mogelijk maakt. Zoals een AEG MaxiKlasse™-oven die, naast de grootste binnen- ruimte én bakplaat in zijn klasse, beschikt over tal van functionaliteiten.

MattBlackLine (Donker)grijs is op dit moment de meest populaire kleur voor keukens. Heel mooi hierbij is mat zwarte apparatuur. Mat zwarte oppervlakken werden van oudsher in de keuken gebruikt – van gietijzeren kookgerei tot geëmailleerde keramische artikelen. Het materiaal is van nature vlekvrij en dat maakt het zowel praktisch als stijlvol. Onze MattBlackLine biedt een brede selectie modellen die een mat zwarte afwerking combineren met andere premium materialen.

ProBlackLine Ook in een donkere keuken zorgt zwarte apparatuur voor een verrassend accent. Daarom introduceerden we een range hoogglanzende, zwarte toestellen: ProBlackLine. Het exterieur van zwart glas is gecombineerd met zwart geanodiseerde handgrepen, wat van deze modellen echte blikvangers maakt.

Inox Inox heeft lang het keukeninterieur gedomineerd en is nog steeds populair. Met name bij liefhebbers van de industriële look. Het inox is voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken geen kans krijgen en het materiaal er altijd spic en span uitziet.

Made with FlippingBook - Online catalogs