AEG Inbouwtoestellen 2023.2 Keukenhandel

122 - AEG - WAS-DROOGCOMBINATIE

WAS-DROOGCOMBINATIE

De ProSteam® was-droogcombinatie voor inbouw is een 3-in-1 toestel met was-, droog- en stoomprogramma’s. Stoom gebruikt 96% minder water*, en is zachter dan wassen, zodat kleding er langer mooi blijft uitzien.

Fris je kleding op met stoom** Steam Refresh neutraliseert geurtjes** en vermindert kreuken in kledingstukken, ook in fijne was, in slechts 25 minuten. En als je van een extra boost frisheid houdt, voeg je gewoon onze aromatische stoomgeur AEG Steam fragrance toe. Dat geeft het die net gewassen frisheid.

ProSense® past de cyclustijd aan en bespaart energie en water Of je veel of weinig was hebt, ProSense®- technologie past de was- en droogtijden automatisch aan de grootte van de lading aan en bespaart zo energie en water. Voor efficiëntere verzorging van kleding.

Quick 20’ Wash & Dry 60’ — Als je haast hebt

Met Quick 20 min. Wash & Dry 60 min. was en droog je in één keer 1 kg gemengd was- goed binnen slechts een uur. Wil je alleen wassen, dan heb je binnen 20 minuten schone kleding. Snelle en gemakkelijke verzorging als het snel moet gaan.

* Interne test met een lading van 1 kg met het stoomprogramma vergeleken met het fijnwasprogramma. ** Uit externe tests blijkt dat de geur van sigarettenrook in een Steam Refresh cyclus geneutraliseerd wordt.

Made with FlippingBook - Online catalogs